40 yaşımda...

svl13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
85
47
43
Merhabalar arkadaşlar 40 yaşındayım bugüne kadar hiç çalışmadım çok istememe rağmen eşimin baskısı ve kendime güvenim yoktu istediğim zamanda yaşım geçmişti zaten belli bir meslegimde yok. Şimdi önüme bir fırsat çıktı kuzenim bir iş yeri açtı gel burada çalış çocuklar büyüdü diyor ama çok korkuyorum yapabilir miyim

Heyecandan o kalp sıkışması... İstediğin için öyle oluyor, emin ol.

Başarabilirsin, yeter ki iste.. Ki istediğin her halinden belli bence.. İçinde var bu istek.

Hayırlı olsun

Merhabalar arkadaşlar 40 yaşındayım bugüne kadar hiç çalışmadım çok istememe rağmen eşimin baskısı ve kendime güvenim yoktu istediğim zamanda yaşım geçmişti zaten belli bir meslegimde yok. Şimdi önüme bir fırsat çıktı kuzenim bir iş yeri açtı gel burada çalış çocuklar büyüdü diyor ama çok korkuyorum yapabilir miyim
tabi yaparsın ne güzel fırsat kaçırma.

yapabilirsiniz,yeter ki kendinize güvenin hiç bir şey için geç değil bu hayatta

Bunca yıldır ev idare edip çocuk büyüten 40 yaşında bir kadın fiyat verip sipariş almayı havada karada becerir. Çok daha fazlasını becerir. Yaşıtınız kadınlar holdingleri, üniversiteleri, hatta ülkeleri yönetiyor. Kendinize güveniniz neden bu kadar az?

Birileri bu işleri yıllardır yapıyor sende yapabilirsin. Yeter ki iste 40 YAŞ bence çok güzel bir yaş bir batanın en tecrübeli olduğu yaş

Bunca yıldır ev idare edip çocuk büyüten 40 yaşında bir kadın fiyat verip sipariş almayı havada karada becerir. Çok daha fazlasını becerir. Yaşıtınız kadınlar holdingleri, üniversiteleri, hatta ülkeleri yönetiyor. Kendinize güveniniz neden bu kadar az?
Kendime hiç güvenim kalmadı 17 yaşımda evlendirildim hemen cocugum oldu universite öğrencisi oğlum var hep bastirildim ama kendimi yetiştirmek cocuklarima faydalı olabilmek için okuduğum kitap sayısını bilmiyorum ama eşim bununla bile dalga geçti artık herşeye yeter demek için sadece biraz cesarete ihtiyacım var

X