• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşında adamın ergen mesajları?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.302
898
123
Bu bir iç dökme konusudur. Niye yine konu açtın bilmemne diye mesajlar yazmazsanız sevinirim. Böyle düşünüyorsanız mesajla vakit kaybedene kadar konuyu es geçmenizi tavsiye ederim.

Konuya gelecek olursam, Ayrıldığım eski sevgilim engelledim bu arada heryerden yazmıştım zaten. Zorla görüşmeye çalışmıştı kapıma gelmişti vs. Bu seferde mail atmış. Sürekli sen çok iyiydin ben sana layık olamadım modundaydı son mesajları yine öyle birşeyler yazmış. Sanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de. Eski konularımdan hatırlarsınız ben adım atamayacak halde hastaydım birini bulma ihtimalim varmıydı. 40 yaşında bir insan niye bu kadar mal olur anlamıyorum ya. Yazık bu adamla geçen 3 yılıma😓 üzüldüm paylaşmak istedim 🙏

Bu bir iç dökme konusudur. Niye yine konu açtın bilmemne diye mesajlar yazmazsanız sevinirim. Böyle düşünüyorsanız mesajla vakit kaybedene kadar konuyu es geçmenizi tavsiye ederim.

Konuya gelecek olursam, Ayrıldığım eski sevgilim engelledim bu arada heryerden yazmıştım zaten. Zorla görüşmeye çalışmıştı kapıma gelmişti vs. Bu seferde mail atmış. Sürekli sen çok iyiydin ben sana layık olamadım modundaydı son mesajları yine öyle birşeyler yazmış. Sanırım hayatında birisi var inşallah mutlu eder seni yazmış bi de. Eski konularımdan hatırlarsınız ben adım atamayacak halde hastaydım birini bulma ihtimalim varmıydı. 40 yaşında bir insan niye bu kadar mal olur anlamıyorum ya. Yazık bu adamla geçen 3 yılıma😓 üzüldüm paylaşmak istedim 🙏
Önceki konularınızı bilmiyorum ama anlattığınıza göre doğru karar vermişsiniz. Kimisi 40 yaşına gelse de olgunlaşamıyor maalesef. Yaş değil yaşanmışlık olgunlaştırıyor insanı. Asla pişman olmayın sizin için yanlış seçim sadece bir deneyimdi. Giden bir ömrünüz olacağına 3 yılınız olsun. Umarım bundan sonraki hayatınızda güzel insanlarla karşılaşırsınız 🌸

bilerek laf atıyor ki sende hayır öyle değil diyip konuşma başlat diye, görmezden gel.
önemli olan hayatı tehlike olup olmaması, sıkıntılı ise polise belirt.

Bu konu yorum yapılacak bir konu değil ki ne diyelim şimdi.
Akıl yaşta değil, baştadır.

Bu arada gerçekten, konu açılınca eski konuladırımı bilirsiniz falan deniliyor da nerden bilelim. Biraz detay vermeye üşeniyorsunuz bizden taa eski konularınızı hatırlamamızı mı bekliyorsunuz.

Şimdi bu adama aşık mıydınız? Neden ayrıldınız.. şuan duygularınız ne durumda
Bilmiyoruz ki
Eğer sizi taciz ediyorsa şikayet etmelisiniz

Bu herif ya gerçekten pişman oldu ya da boşta kaldığı için sizi ikna etmeye çalışıyor. Eski konularınızı da biliyorum. Zor zamanınızda yanınızda olmayan şimdi de hiç olmasın bir zahmet. Engelleyerek en iyisini yapmışsınız. Hiç tepki vermeyin, en sonunda yazmayı bırakır.

Bu konu yorum yapılacak bir konu değil ki ne diyelim şimdi.
Akıl yaşta değil, baştadır.

Bu arada gerçekten, konu açılınca eski konuladırımı bilirsiniz falan deniliyor da nerden bilelim. Biraz detay vermeye üşeniyorsunuz bizden taa eski konularınızı hatırlamamızı mı bekliyorsunuz.

Şimdi bu adama aşık mıydınız? Neden ayrıldınız.. şuan duygularınız ne durumda
Bilmiyoruz ki
Eğer sizi taciz ediyorsa şikayet etmelisiniz
Haklısınız çok tepki geldiği için yazmadım ayrıntılı. Hastalık sürecimde yanımda olmadı. Hem fiziksel hem psikolojik kötü bir dönem geçirdim. Tam en dipte olduğum dönemde ayrıldık ben istedim ayrılmayı o da kabul etti desteğini göremedim çünkü. Sonra da pişman oldu işte. Evlenecektik normalde. Aşık demiyelim ama seviyordum şu an ara ara üzüldüğüme göre.
Tacize vardı polise şikayet edicem diyince sustu.

Haklısınız çok tepki geldiği için yazmadım ayrıntılı. Hastalık sürecimde yanımda olmadı. Hem fiziksel hem psikolojik kötü bir dönem geçirdim. Tam en dipte olduğum dönemde ayrıldık ben istedim ayrılmayı o da kabul etti desteğini göremedim çünkü. Sonra da pişman oldu işte. Evlenecektik normalde. Aşık demiyelim ama seviyordum şu an ara ara üzüldüğüme göre.
Tacize vardı polise şikayet edicem diyince sustu.

En ihtiyaç duyduğunuz zamanda yanınızda olmamış. Bu saatten sonra gelmesi hiçbir şey ifade etmesin derim. Oldu ki barıştınız diyelim hep içinizde yara olarak kalacak..

Hala böyle ısrarla devam ederse uzaklaştırma kararı alın. Ben böyle net istenmediği halde ısrarla ulaşmaya çalışan insanlardan korkuyorum artık.. kadın haberleri malum.

bilerek laf atıyor ki sende hayır öyle değil diyip konuşma başlat diye, görmezden gel.
önemli olan hayatı tehlike olup olmaması, sıkıntılı ise polise belirt.
Aynen sinirle bir yazıcaktım dalga mı geçiyosun diye yazmadım yazmıycamda. Yok tehlikeli değil ya o dereceye varmaz muhtemelen.

En ihtiyaç duyduğunuz zamanda yanınızda olmamış. Bu saatten sonra gelmesi hiçbir şey ifade etmesin derim. Oldu ki barıştınız diyelim hep içinizde yara olarak kalacak..

Hala böyle ısrarla devam ederse uzaklaştırma kararı alın. Ben böyle net istenmediği halde ısrarla ulaşmaya çalışan insanlardan korkuyorum artık.. kadın haberleri malum.
Evet asla güvenemem ki bir daha. Öyle biri değil ama dediğiniz gibi yine dr dikkat etmek gerek. Polisle tehdit edince susmuştu. Birkez daha yaparsa şikayet ediyim direkt.

Bu herif ya gerçekten pişman oldu ya da boşta kaldığı için sizi ikna etmeye çalışıyor. Eski konularınızı da biliyorum. Zor zamanınızda yanınızda olmayan şimdi de hiç olmasın bir zahmet. Engelleyerek en iyisini yapmışsınız. Hiç tepki vermeyin, en sonunda yazmayı bırakır.
Belki pişman oldu ama ne değişecekki huyu değişir mi? Yarın yine aynısını yapacağından o kadar eminimki benzer bir olayda.
Yok bir daha iletişime geçmiycem.

Eski konularınızı bilmiyorum.
Hastalığınız için Allahım acil şifalar versin inşallah.

Adamla ilgili zaten iç dökme konusuymuş. Döktüyseniz tamam.

Belki pişman oldu ama ne değişecekki huyu değişir mi? Yarın yine aynısını yapacağından o kadar eminimki benzer bir olayda.
Yok bir daha iletişime geçmiycem.
Kesinlikle değişmez. Şimdi sizin bir başkasıyla birlikte olduğunuzu düşünüp kuduruyordur. Kudursun. Erkekler kaybedince elde etme dürtüsüyle çabalar gibi yaparlar ve tekrar barışıp bir araya gelirseniz, kendi egosunu tatmin etmiş olacak. Aynı suda tekrar yıkanmaz. Bu yüzden ilerideki maçlara bakın.

Bence maile cevap yazıp öyle engelle.

Oğlum 40 yaşına geldin, sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile senden daha olgun ne malmışsın böyle. Böyle bir mal ömrü hayatımda görmedim, düş artık yakamdan yaz.

bu adam senin kadar maaş alıyor mu ? neydi bunun mesleği.

Ayrıldıktan sonra istersen başka birini de bulursun ona neymiş? Böyle yazıyor ki hayatımda biri yok diye cevap vermeni bekliyor. Mailden de engelle

Back
X