40 yaşında hamile olan varmı

kukumankusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
31
1
36
Amasya
selam kızlar ben 40 yaşındayım ve plansız bir gebelik yaşıyorum.şuan13. haftadayım.dr um başlarda beni rahatlattı bişicik olmaz rahat doğurursun dedi.ama dün kontrola gittiğimde de yaşından dolayı down sendromu riski yüksek bebkte dedi.2 li test normal çıktı ama beni kontrol amaçlı ankarada bir dr a (gelişmiş ultrasonunda bakılması için) yolladı.ancak 18. haftada git dedi.dr un adı prof dr acar koç...ben amasyada oturuyorum.bu dr u tanıyan varmı.bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum arkadaşlar..dünden beri başım ağrıyor. migrenim azdı ilaçta alamıyorum.kafayı yiyecem yaaa....sizlerden cevap bekliyorum...

canım benim 2 arkadaşım 41 yaşında hamilelik yaşadı.biri doğum yaptı bebeği 10 aylık ve çok şükür bi sorunu yok.biride ağustosda doğum yapacak onunda gebelikle ve bebekle ilgili bi sıkıntısı yok.2li testin normal çıktıysa sıkma kendini tedbir amaçlı söyledi diyorsun zaten.o senin 2.baharın olacak korkma.anneliği yeni yaşayan biri olarak kaygını anlıyorum hamileliğin tadını çıkar.

canım benim 2 arkadaşım 41 yaşında hamilelik yaşadı.biri doğum yaptı bebeği 10 aylık ve çok şükür bi sorunu yok.biride ağustosda doğum yapacak onunda gebelikle ve bebekle ilgili bi sıkıntısı yok.2li testin normal çıktıysa sıkma kendini tedbir amaçlı söyledi diyorsun zaten.o senin 2.baharın olacak korkma.anneliği yeni yaşayan biri olarak kaygını anlıyorum hamileliğin tadını çıkar.

çok teşekkr ederim canım....inan rahatlamaya ihtiyacım var,tavsiyelerin için teşekkr ederim:)))

Kaçıncı hamileliğiniz? Bildiğim kadarıyla bu testler hep yapılıyor, önlem amaçlı testler. Bence sıkıntı etmeyin. Bahsettiğiniz doktor kamudamıymş?

Back
X