- Konu Sahibi akideciknane
- #26.841
kızlar umarım herkes iyidir..keyifler yerindedir...tedavi olan arkadaşlara bol şans dilerim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu Çığlık terapisini yıllardır Yaparım. Bunu ben keşfettim sanıyordum
Işim Gereği ortam müsait, gece Nöbeti Aşağıya inip bağırıyordum.. Sonra ağladığım çok az olmuştur..
Bir de yıllardır yaptığım bişey var. Bunu da ben keşfettim sanıyorum ama biliniyordur belki :)
Banyoda duşun altına girip, yoğun su akışı ile dışarı sesleri duyamıyorum, sadece akan su sesi.. Kulakları da su akışı kapatıyor çünkü.. 1-2 ek ya da daha uzun süre, kendimi bir şelale ya da Irmak kenarında hayal ederim. Çok iyi gelir.. Tavsiye ederim..
Bunu yapma nedenim, TÜBİTAK Yayınları'ndan bir kitapta okumuştum;
Insanların kendilerini en mutlu hissettikleri yerler; negatif iyonların pozitif iyonlardan fazla olduğu yerlerdir. Negatif iyonların pozitif iyonlardan fazla olduğu yerlerde;
Suyun sert bir zemine çarmasıyla oluştuğundan, şelale ve Irmak kenarlarıdır.
Bu da benim yöntemim:)
Benden de bir bilgi olsun:)
İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. Yeni yıl, yeni umutlarını kucağına bırakır belki.
Henüz doğum yapmadım, karnımda büyütmedim ama son 4 yıldır köpeğim ve kedilerimle annelik duygusunu epey yaşadım. Onlar beni anneleri sandıkça ben onlara evlat gibi bağlandım. Ve çok şey öğrendim onlardan. Annelik adına, insan olmak adına... Umarım en kısa zamanda hepimiz kendi bebeklerimizi dünyaya getirme şansına nail oluruz.![]()
Insallah canim yeni yil yeni umut ne guzel hayvan seven insan sever derler kuzucuklarin yanina birde bebis gelir insallahİnşallah güzel sonuçlarla dönersin. Yeni yıl, yeni umutlarını kucağına bırakır belki.
Henüz doğum yapmadım, karnımda büyütmedim ama son 4 yıldır köpeğim ve kedilerimle annelik duygusunu epey yaşadım. Onlar beni anneleri sandıkça ben onlara evlat gibi bağlandım. Ve çok şey öğrendim onlardan. Annelik adına, insan olmak adına... Umarım en kısa zamanda hepimiz kendi bebeklerimizi dünyaya getirme şansına nail oluruz.![]()
Aslında Uzak Doğu' da asırlardır uygulanan bir yöntem. Konsantrasyon gerektiren işlerde de kullanıyorlar. Çin' de yanlış hatırlamıyorsam her sabah topluca spor yapıyorlar ve aynı zamanda hareketlerin isimlerini haykırarak tekrarlıyorlar. Askerlerin içtimada "Yaylalar" diye bağırması, yüksek sesle tekmil vermesi de aynı uygulamanın devamı aslında. Özgüven sıkıntısı çekenlere de iyi geliyor. Tam bir haykırış ya da iç organlarımızı titreten kahkahalar, tüm organları titreştirerek küçük tıkanıklıkları açıyor.
Su terapisi de çok tavsiye edilen bir yöntem. Yaz aylarında Anion Ped diye bir ürün kullanmaya başladım. Onu araştırırken, özellikle orman akarsu kenarları ve deniz kenarlarında (durgun su değil) negatif iyonların daha fazla bulunduğu, bunun da bedene oksijen girişini artırdığını okudum. Beyine giden fazla oksijen öncelikle seratonin salgılanmasını artırıyor. Dolayısıyla iyileşme sürecini hızlandırıyor. Böyleyken böyle.![]()
Kayıp kedicik bulunduuuuuuuu
Hepinize çok teşekkürler.
Kapıyı açık görünce aklıma olmayacak şeyler gelmişti. Yatakla çarşafın arasına girmiş sıpa. Üşüyecek diye endişe ediyordum, sıcacık buldum. Adını Nemo koymaya karar verdim böylece.
Sara, dışarı da çıktım bu arada. Tayini çıkan bir arkadaşın veda yemeği idi. Yemek yedik geldik
Bu akşama kadar inşaat işine başlamayı düşünüyordum, artık organizasyon işiyle ilgilenmeye karar verdim![]()
yok canım benim..
pazar günü Ankara ünv. de gümrük müş. yard. sınavım var bakalım artık hayırlısı diyorum..
siz kahveleri içmişsiniz bende şu anda fırına kabuklu patates attım beklerim hayatım.. soba gözünde yapardı annem biz küçükken aynı tadda olmasada idare edeceğiz..
o zaman sabah akşam duştan çıkmıyoruz bu kış mevsiminde denize giremeyeceğimize göre hayden duşa![]()
Aslında Uzak Doğu' da asırlardır uygulanan bir yöntem. Konsantrasyon gerektiren işlerde de kullanıyorlar. Çin' de yanlış hatırlamıyorsam her sabah topluca spor yapıyorlar ve aynı zamanda hareketlerin isimlerini haykırarak tekrarlıyorlar. Askerlerin içtimada "Yaylalar" diye bağırması, yüksek sesle tekmil vermesi de aynı uygulamanın devamı aslında. Özgüven sıkıntısı çekenlere de iyi geliyor. Tam bir haykırış ya da iç organlarımızı titreten kahkahalar, tüm organları titreştirerek küçük tıkanıklıkları açıyor.
Su terapisi de çok tavsiye edilen bir yöntem. Yaz aylarında Anion Ped diye bir ürün kullanmaya başladım. Onu araştırırken, özellikle orman akarsu kenarları ve deniz kenarlarında (durgun su değil) negatif iyonların daha fazla bulunduğu, bunun da bedene oksijen girişini artırdığını okudum. Beyine giden fazla oksijen öncelikle seratonin salgılanmasını artırıyor. Dolayısıyla iyileşme sürecini hızlandırıyor. Böyleyken böyle.![]()
Sonrasinda ne zaman adet gördunuzbenim değerimde 12.günde 10 çıkmıştı ama kimyasal gebelikle sonuçlandı canım umarım seninki artarak devam eder ve bebeğin gelir
Sonrasinda ne zaman adet gördunuz
benim hayatımde herşey hep çok zor oldu canım, aklına ne gelirse...
eğitimde istediğim bölüm olmadı, evlilik tonla saçma ilişkiden sonra oldu, iş hayatında 18 yıl hep yoğun yıpranmayla geçti, şimdide bebek konusu yıllardır zorluyor.. kolaylık üstüne kurulu hiçbirşeyim olmadı..
annem ben doğunca, benden önce 3 aylıkken vefat eden ablamın ismini bana koymuş devamlı pişman oluyor bu ismi koyduğuna üstünde çok ağırlık yaptı çok yoğun mutsuzluklar yaşadın der..
Benim ilk denememdi dokuzuncu gun dayanamadim baska bir hastanede yaptirdim 7,05 cikti pozitif gebesin dedi doktor sonra 11 gun kendi doktorumda yaptirdim 10 cikti dusuk dedi bebek dusuyo olbilir iki gun sonra tekrar yapicaz dedi pazartesi yapilacak Allahtan umit kesilmez ama benim pek umudum yok tekrar denemek istiyorum onun icin nezaman adet oluyor merak ettimtatlım benim ikinci tüp bebek tedavimdeydi bu durum uzun zaman oldu ama reglim çok gecikmemişti
Benim ilk denememdi dokuzuncu gun dayanamadim baska bir hastanede yaptirdim 7,05 cikti pozitif gebesin dedi doktor sonra 11 gun kendi doktorumda yaptirdim 10 cikti dusuk dedi bebek dusuyo olbilir iki gun sonra tekrar yapicaz dedi pazartesi yapilacak Allahtan umit kesilmez ama benim pek umudum yok tekrar denemek istiyorum onun icin nezaman adet oluyor merak ettim
Benim ilk denememdi dokuzuncu gun dayanamadim baska bir hastanede yaptirdim 7,05 cikti pozitif gebesin dedi doktor sonra 11 gun kendi doktorumda yaptirdim 10 cikti dusuk dedi bebek dusuyo olbilir iki gun sonra tekrar yapicaz dedi pazartesi yapilacak Allahtan umit kesilmez ama benim pek umudum yok tekrar denemek istiyorum onun icin nezaman adet oluyor merak ettim
Slm arkadaslar bende bu ay tup yaptim 11 gun 10 cikti doktorum 50 olmaliydi iki gun sonra tekrar yapalim dedi böyle olup degeri yukselen varmi yoksa ben kendimimi kandiriyorum![]()
kedinin bulunmasına sevindim gözün aydın
dışarıya çıkma sebebiniz ne olursa olsun değişiklik iyidir
Uzuldum ins birgun alirsin bebegini kucaginadoktorunuz kim sizin hangi hastanede tedavi görüyosunuz
benim çocuğum yok tatlım üçüncü tedavimde negatif oldu
Az önce acile gittik yine arkadaşlar. Geçen gittiğimde embrio bulanik görünüyordu. Anlatmisti size.şimdi baktılar 8 hafta 2 gun olmasina rağmen embrio 6 hafta görünümünde ymis. Çok ama çok hafif bi kalp atim i izlendi.pazara sabah randevu verdi net kalp atim i icin.cok Üzgünüm %50 şans verdi.pihtilasma olabilir Sizde dedi.ensu bsna demişti .yapamadım iyi bir yere gidemedim
Normalde 8 haftalik bebeğin 12 mm. Benimki 3.6 mm yani 6 haftalik gibi görünüyor. Kalp atim i belli belirsizdi. Çok korkuyorumCanım kalp atımı duyuluyorsa korkma.. Pazar günü gereken önlemi alacaktır doktorun