Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sevindim canımcığım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..benimde kontrolüm yarın bakalım büyümüşmü minişler..bu arada havada çok soğuk kar yağrsa nasıl geliriz istanbula Allah yardımcımız olsun..bugün doktoru ardık saat 11 gibi muayenede dediler bize seninde o saate kontrolün vardı galiba..benim insilün direncim için test vermişti ve ben o şekerli suyu içemiyorum malllesef şeker yüklemesi yaptıramam diye aramıştım..tokluk kan şekerim ölçtürün dendi..
Evet cAnım 11 de beni muayne ediyordu. Istanbulda kar yağışı. Vardı memleketimîze kadar hiç durmadı.bizim burda laappaa laappaa yağıyor. Şeker folîkülleri etkilemez. Inşallah yarın kontrolün güzel geçer. Bir sürü yumurtan olmuştur

Herkese günaydın...
Hayat gerçekten çok garip. Bize nasıl bir gün getireceği hiç belli değil. Daha kısa bir süre önce çocuk sahibi olmaya çalışırken şimdi evliliğimde sorunlar yaşıyorum. Boşanmanın eşiğine geldik resmen. Diyeceğim o ki... Hiç bir şeyin garantisi yok. Gününüzün tadını çıkarın. Size destek olan insanların kıymetini bilin.
Güzellikler hepimizle olsun. Öpüyorum herkesi..

canım tedavi süreçlerinde bu tarzda sıkıntılar ne yazıkki hemen hepimiz yaşıyoruz.. o yüzden çok fazla takmamak ve yaşanılan streslerden dolayı diye düşünmek en güzeli..
erkekler bu tarz konularda oldukça vurdumduymazlar.. ben artık eşimle ilgili hiçbirşeyi içimde çok büyütmüyorum nezaman tartıştık nezaman barıştık unutmaya bile başladım herşey anlık gelişiyor ve eskisi gibi dargın durup kin tutmuyorum... akşam eve gelince hiçbirşey olmamış gibi bıraktığımız yerden tekrardan başlıyorum..
çokda umursamayıp bebişini kucağına almak için tedavilere endekslenmeni tavsiye ederim nede olsa bu bebekler için opu günü semen verecek birine ihtiyacımız var:))

Evet cAnım 11 de beni muayne ediyordu. Istanbulda kar yağışı. Vardı memleketimîze kadar hiç durmadı.bizim burda laappaa laappaa yağıyor. Şeker folîkülleri etkilemez. Inşallah yarın kontrolün güzel geçer. Bir sürü yumurtan olmuştur
erbil beyim hemşiresi bıkmıştır bizden hergün arıyoruz..canım bakalım iki folüküle başladık ikisi büyüse dölense süper olur..şuana kadar bir opuda bir emriyom oldu..istanbulda kar varmıydı canım sen nerelsin..sen hamişsin canımcığım dua et benim için yarın güzel haberlerle geliyim bende..

gulneva77 gulneva77 canım şekerin çok yüksek değil. Prl değerinde normal sınırların içinde bence ve ben 100 küsürlü değerlerle
hamile insan biliyorum .Şeker yüksekliği önemliymiş yumurtanın hücre çeperi kalınlaşıp sperm dölleyemiyomuş.Bana ısrarla insülin direncin yüksek bırakma ilacını deseler de 2 gün kullanıp bırakıyorum yoksa midem ağzımda geziyorum.Sen verilen ilaçlarını bırakma gülneva sakın .

hemşire hicranda çok yoğun ve oraya giden insanların öncelikle işlerini yapmaya bakıyolar ama geç de olsa tele ve maile dönüyorlar ..belki gördün acaip kalabalık oluyolar benim 10 da ise randevum en erken 11 de giriyorum düşün durumu

Bayanlar ayin 5 de bu pislik doktorda son gorusmemiz olacak.dosyam i okumayı p kafasına göre git 1 ay sonra gel dediği için pislik dedim.diyorumki yumurta takibini çok yakın olduğu için yine bu doktorami yaptirsam. Veya bunlar yapiyormu. Burdaki arkadaslar bilir.arti yada LH artışını ölçen cubukla4danmi alsam evde yapsam. Tabi bol vitamin eşliğinde bu süreç olacak
Canım yazdımmı bîlmiyorum ama îman çok üzüldüm. Allahım en kısa sürede bu acıyı hafifletip, sana 2015 te gönlünden ne geçiyorsa allahım onların hepsini sana versin. Tüm mutluluklar senin olsun

gulneva77 gulneva77 canım şekerin çok yüksek değil. Prl değerinde normal sınırların içinde bence ve ben 100 küsürlü değerlerle
hamile insan biliyorum .Şeker yüksekliği önemliymiş yumurtanın hücre çeperi kalınlaşıp sperm dölleyemiyomuş.Bana ısrarla insülin direncin yüksek bırakma ilacını deseler de 2 gün kullanıp bırakıyorum yoksa midem ağzımda geziyorum.Sen verilen ilaçlarını bırakma gülneva sakın .

hemşire hicranda çok yoğun ve oraya giden insanların öncelikle işlerini yapmaya bakıyolar ama geç de olsa tele ve maile dönüyorlar ..belki gördün acaip kalabalık oluyolar benim 10 da ise randevum en erken 11 de giriyorum düşün durumu
HİCRAN MEMELEKTLİMİZMİŞ traklyalıymış kendiside..erbil beyde trakyadan çok hastam var ailemde orda bende arada giderim dedi..geçen ay incir kürü yapmıştım canım kesin o prlokatini yükselti bu ayda yapıcaktım vazgeçtim aslında erbil bey incir kürü yap işe yarıyor dedi prolokatini görünce vazgeçtim..bugün başlıycaktım incir kürüne..canım ben son 3 senede hızla kilo aldım şekerin yüskelmesini ona bağlıyorum..sabah kahvaltıda bal tereyağ yedim oda yüksek çıkarmış olabilir..biz gtiğimizde fazla kalabalık değildi..küçük biyer ben daha büyük biyer olarak hayal etmştim bahçeciyi..

canım tedavi süreçlerinde bu tarzda sıkıntılar ne yazıkki hemen hepimiz yaşıyoruz.. o yüzden çok fazla takmamak ve yaşanılan streslerden dolayı diye düşünmek en güzeli..
erkekler bu tarz konularda oldukça vurdumduymazlar.. ben artık eşimle ilgili hiçbirşeyi içimde çok büyütmüyorum nezaman tartıştık nezaman barıştık unutmaya bile başladım herşey anlık gelişiyor ve eskisi gibi dargın durup kin tutmuyorum... akşam eve gelince hiçbirşey olmamış gibi bıraktığımız yerden tekrardan başlıyorum..
çokda umursamayıp bebişini kucağına almak için tedavilere endekslenmeni tavsiye ederim nede olsa bu bebekler için opu günü semen verecek birine ihtiyacımız var:))
canımcığım sen neler yapıyorsun bizde noel tatiline çıktık 1 hafta evdeyiz iş azlığından dolayı yoksa bu saate işteydim..senin sınavın nasıl geçti inş güzel geçmiştir..beklenen adet ne zaman hepberaber başlayalım tedavilerimize..sen bahçecide tedavi görmüşmüydün öyle hatırlıyorum sanki..

gulneva77 gulneva77 canım valla ben çok beklediğim için bunalıyorum bazen Klinik büyük sen sadece genel oturma salonunu gördün :).Ama bizim bebeklerimizin gelmesine vesile olsunlarda beklemeye razıyız.Kader kısmet orda bi dolu bayanla tanışıyoruz memorialden Amerikan hastanesinden herkes geçmiş olduğu yoldan şikayetçi bir umut yer değiştiriyor .Yoksa kabaca yapılan aynı aslında detayda fazla ilgi bekliyoruz ondan bence yaralıyız, yıprandık ki bu da en doğal hakkımız.
Sana inşallah uğurlu gelir orası hemen bir çırpıda hamiş olursun .
Benimde yarın opum var belki denk geliriz 9 da alırlar beni .Ağlamak dan eli yüzü şişmiş biri görürsen o kesin benim :cool:

Tek taşım inşallah bu sefer yüzümü güldürde embiryo olmaya karar verir.Yoksa yine opu :(

selam arkadaşlar bir süredir nete giremiyorum şimdi girdimde geriye dönük yorumlarınızı okumaya çalıştım hamiş arkadaşlarımız olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Alara cım ne kadar sevindim adına hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim kucağına alırsın inşallah Aynı zamanda üzücü sonuçlarda var belki37 canım geçmiş olsun kısmetinde değilmiş şimdilik ama inşallah en kısa zamanda daha sağlıklı bir hamileliğin olur ve sağsalim bebişini kucağına alırsın celina canım benim önce doğal gebeliğini okudum inan bana gözlerim yaşardı ama bir baktım hüsran şok oldum canın sağolsun inş. bir sonrakinde nurtopu gibi bebişin olur mutluluktan uçarsın gülneva zanork2222 ve yeni katılan arkadaşlar var tedaviniz hayırlı olsun inş bebişle sonuçlanır ensucuum sen ne yaptın yanılmıyorsam bu tarihlerde başlayacaktın ve isimlerini sayamadığım tüm arkadaşlar hepinize 2015,in size en uğurlu yıl olmasını diliyorum ben hala kendimi toparlamaya çalışıyorum maddi manevi yıprandım ama asla pes etmiş değilim nasıl olur şimdilik bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum ve şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum dilerimki yüce rabbim bu konuda emek sarfeden herkese 2015 te güzel sonuçlar nasip etsin ve hepimiz için 2015 yılı bebiş yılı olsun hepinizi öpüyorum:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

canımcığım sen neler yapıyorsun bizde noel tatiline çıktık 1 hafta evdeyiz iş azlığından dolayı yoksa bu saate işteydim..senin sınavın nasıl geçti inş güzel geçmiştir..beklenen adet ne zaman hepberaber başlayalım tedavilerimize..sen bahçecide tedavi görmüşmüydün öyle hatırlıyorum sanki..

canımm sınav stresi bitti kurtuldum ne kötü bişeymiş ya psikolojimi bozdu:)) iyi geçti cnm bakalım 1 aya kadar belli olacak..
1 hafta tatilmi ayy ne güzell gönlünce dinlen.. tedavine odaklan.
ocak 26 gibi olacağım cnm.. ben bahçeci umutta olmuştum orası koşuyolunda cnm..
seni takip ediyoruz yumoşların biriksin bolcana, sonrada transfer aşamalarına geçersin güzel haberlerini alırız..

gulneva77 gulneva77 canım valla ben çok beklediğim için bunalıyorum bazen Klinik büyük sen sadece genel oturma salonunu gördün :).Ama bizim bebeklerimizin gelmesine vesile olsunlarda beklemeye razıyız.Kader kısmet orda bi dolu bayanla tanışıyoruz memorialden Amerikan hastanesinden herkes geçmiş olduğu yoldan şikayetçi bir umut yer değiştiriyor .Yoksa kabaca yapılan aynı aslında detayda fazla ilgi bekliyoruz ondan bence yaralıyız, yıprandık ki bu da en doğal hakkımız.
Benimde yarın opum var belki denk geliriz 9 da alırlar beni .Ağlamak dan eli yüzü şişmiş biri görürsen o kesin benim :cool:

Tek taşım inşallah bu sefer yüzümü güldürde embiryo olmaya karar verir.Yoksa yine opu :KK43:

canımm opun hayırlı olsun... neden ağlıyorsun ne güzel bi günde olacaksın..
haklısın hayatım heryeri sırayla dolaşıyoruz inşallah birinde tutacak..

canımm sınav stresi bitti kurtuldum ne kötü bişeymiş ya psikolojimi bozdu:)) iyi geçti cnm bakalım 1 aya kadar belli olacak..
1 hafta tatilmi ayy ne güzell gönlünce dinlen.. tedavine odaklan.
ocak 26 gibi olacağım cnm.. ben bahçeci umutta olmuştum orası koşuyolunda cnm..
seni takip ediyoruz yumoşların biriksin bolcana, sonrada transfer aşamalarına geçersin güzel haberlerini alırız..
sınavın güzel geçmesine sevindim canım..dünya noel tatilinde bizim işlerde durdu mecburiyeten tatil verildi sonrası geri ödememiz iyi olmıycak ama iyi oldu benim için hafta sonuna kadar birde opu olsam süper olurdu..az klmış hadi bakalım sende yetiş bizlere..sırayla hamiş haberleri verelim inşşş..

Tek taşım inşallah bu sefer yüzümü güldürde embiryo olmaya karar verir.Yoksa yine opu :KK43:
canımcığım encu yazınca gördüm neden ağlıyorsun şimdi gördüm diğer yazılarıda..sevinmen gerek ne güzel gelmişsin bu aşamalara bizde gelsek bu aşamalara inan opu aşamasına gelmek bile umut oluyor bizlere yani durumum o kadar kritik..halimize şükretmk gerek kötünü kötüsü var tek teselimiz bu mallesef..benimde 8 buçklta randevum kar yağmasa tabiki yağrsa nasıl gelicez..

canımcığım encu yazınca gördüm neden ağlıyorsun şimdi gördüm diğer yazılarıda..sevinmen gerek ne güzel gelmişsin bu aşamalara bizde gelsek bu aşamalara inan opu aşamasına gelmek bile umut oluyor bizlere yani durumum o kadar kritik..halimize şükretmk gerek kötünü kötüsü var tek teselimiz bu mallesef..benimde 8 buçklta randevum kar yağmasa tabiki yağrsa nasıl gelicez..

Kendimi kasmakdan ağlıyorum .Gerçi artık çok da takmıyorum rahatım herşey olacağına varıyor çünkü

Önce dinlensen? Vücudunun tam olarak arınması, iyileşmesi ve kendi düzenine dönmesi 2-3 ayı bulacak. Bu süre içinde vitaminlerini al, beslenmene dikkat et, alt yapıyı oluştur ondan sonra düşün yumurta takibini. Hem bu arada yeni görüşlerinin, fiziksel olumlu etkilerini de görecek zamanın olur. İstersen o arada dil kurslarına katıl. Orada da vardır sanırım. Hiç değilse bir dahaki sefere meramını anlatabilir noktaya gelirsin. Yaşamın kolaylaşır. Hem bireysel hem sosyal yönden faydasını görürsün...
Doktor konusundaki negatifliğin çok normal. Eğer mümkünse değiştir. Çok yakın olması değil, içine sinmesi önemli. Ayrıca onlara göre normal gebelik olsa da tıbbi geçmişin açısından riskli gebelik. Özel ilgi istiyor. Buna yönelik bir merkez ve doktor araştır.
Bu süreç inşallah çok güzel gelişmelerin başlangıcı olsun senin için. İnşallah en kısa zamanda da meyvelerini versin...
Çok teşekkür ederim zanorkcugum. Sende olmasan.

bana denilen şey şuydu canım.. eşimin ve benim kromozon testlerimizde sorun yok.. ama bende bebekteki kromozon bozukluğunun nedeninde yaş etkenmiş.. benim genetik sonucum 2 haftada çıkmıştı.. sizinkisi 1 gündemi çıktı ne çabuk çıkmış en azından bu konuda çok çabuk tutmuşlar ellerini..
bana bi çizelge gösterdi genetik profösörü bayanlarda yaşla beraber bebeklerdeki kromozon bozuklukları 35 yaşından sonra katlamalı artıyormuş.. bu dünyanın her yerinde aynı dedi.. 35-37 yaş arası %50 miş.. 37-40 arası %65 miş..ve 40 yaş sonrası %80 üzeriymiş.. tabi bu herkezde olacak diye bir şey yokmuş ama tüm dünyada yaş oranlamalarına göre bebeklerde çıkan kromozon bozuklukları yaşlara göre böyleymiş..
bunlar nedensiz olarak sadece yaşla beraber gelişen bozuluklar oluyormuş..
Ah ensucugum

bana denilen şey şuydu canım.. eşimin ve benim kromozon testlerimizde sorun yok.. ama bende bebekteki kromozon bozukluğunun nedeninde yaş etkenmiş.. benim genetik sonucum 2 haftada çıkmıştı.. sizinkisi 1 gündemi çıktı ne çabuk çıkmış en azından bu konuda çok çabuk tutmuşlar ellerini..
bana bi çizelge gösterdi genetik profösörü bayanlarda yaşla beraber bebeklerdeki kromozon bozuklukları 35 yaşından sonra katlamalı artıyormuş.. bu dünyanın her yerinde aynı dedi.. 35-37 yaş arası %50 miş.. 37-40 arası %65 miş..ve 40 yaş sonrası %80 üzeriymiş.. tabi bu herkezde olacak diye bir şey yokmuş ama tüm dünyada yaş oranlamalarına göre bebeklerde çıkan kromozon bozuklukları yaşlara göre böyleymiş..
bunlar nedensiz olarak sadece yaşla beraber gelişen bozuluklar oluyormuş..
Ah ensucugum keşke şimdi ciksaydida şimdi ogrenseydik. 2 yıl önce yaptırmıştır. Yapıldı eve gönderildi dosya human genetik tromboli paneli. Biliyorduk yazıyordu. Hafif pıhtılaşma var.artı 20 yıl önce olan 3 aylik dusugum bu sebeple olabilur dıye. Az çok biliyorduk ama şimdiye dek hiç nete bakıp ta bunun bu kadar ciddi bişey olduğunu dusunmedik. Artı hiç arastirmadim. Sadece eşime sordum bu pıhtılaşma nin bana bir zarari varmi diye.oda dedi çok hafif yoktur zarari. Ben ona itimat etmedim. Dosyami gidip jinekologuma verdim anlatmaya çalıştım ama anlamadi ver dosyayı okiycak dexi.çok kabarık bir dosyaydi. Bu güne dek yapılan her şey içindeydi. Gözüne çokmu geldi ne okudum diye not dusmus üstüne. Sekreteri 1 gün sonra bana verdi. Bişey de demedi. Doktor bir sorunun var şu ilacı iç diye.bende sandim bu kadarçık pihtilasma bişey yapmazmis diye düşündüm doktor bişey demeyince. Ama içim hep huzursuzdu. Hep dedim bişeyler yolunda değil daha iyi bir doktora gideyim.ama ne eşime anlatabildim nede çevreme.dediler sen herkes gibi normal hamilesin yat aşağı. Bende demesinlerki dedim bu çok abartiyo 1 hamile kaldı diye yattım aşağı. Belkide bile bile lades dedik yani

Ensu lütfen rahatla biraz...Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bizim sürecimiz böyle işleyecek..kolay olmadığını ancak biz biliyoruz.birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz..şimdi doktordan çıktım..klomen kullanıyorum beş gündür...doktor sadece hareketlenme var dedi.. bendeki sevinci görmeliydiniz. Benim için bunun ne anlama geldiğini ancak siz anlarsınız.ne yapalım baxen ağlayarak bazen sevinecek sabırla aşacağız bu günleri

Back
X