- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.361
Sabah 06:30 dan beri belki 10. defa elektrik kesiliyor. Kalorifer ne yapacağını şaşırdı. Neyse ki kedilerim karla oynamayı pek sevdi. Şımarık şeyler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opun harika geçsin, güzel haberlerle gel Aramıza tekrar ve 2015 senin tüm dileklerini gerçekleştirsin.@gulneva77 canım valla ben çok beklediğim için bunalıyorum bazen Klinik büyük sen sadece genel oturma salonunu gördün :).Ama bizim bebeklerimizin gelmesine vesile olsunlarda beklemeye razıyız.Kader kısmet orda bi dolu bayanla tanışıyoruz memorialden Amerikan hastanesinden herkes geçmiş olduğu yoldan şikayetçi bir umut yer değiştiriyor .Yoksa kabaca yapılan aynı aslında detayda fazla ilgi bekliyoruz ondan bence yaralıyız, yıprandık ki bu da en doğal hakkımız.
Sana inşallah uğurlu gelir orası hemen bir çırpıda hamiş olursun .
Benimde yarın opum var belki denk geliriz 9 da alırlar beni .Ağlamak dan eli yüzü şişmiş biri görürsen o kesin benim
Tek taşım inşallah bu sefer yüzümü güldürde embiryo olmaya karar verir.Yoksa yine opu![]()
Benim de doktorum Güvenç bey, Cumartesi günü kontrolüm var 11.00 de. Oralardaysan görüşelim:)Gulneva hayirli olsun benim dok.guvenc bey canim.senin dok.baskasina birakmiyor yumi takibini biliyorum .iyide yapiyor aslinda gecen yil ben adanada bakyiriuodum yok yumi diyordu doktor ist.godince bakiyo dok.yumi var..bu sene yumiden anlayan dok.buldum olunca gidiyorum bu son yumiyi kacirdim bi gun fazla bekledim kismet diyelim..gelsin bebisler ins.
Çok sevindim. 8 ay daha sağlıkla taşıyıp, kucağına alacağın günler de gelsin inşallah.Canlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
Arkadaşlar benim transfer günüm de belli oldu. 2 Ocak cuma günü, bir mevlit kandilin de bebeklerimle ben bütünleşeceğiz inşallah.. Geçen sene ki mevlit kandilinde de nişanlanmıştık..
kısaca transferim var.. süslü anlatayım dedim :))
İyi dilek ve dualarınız da olmayı isterim..
Söz dinleyip çatlamayan yumurtaların olsun bol bol kaliteli inşallah canım.kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Çöreotu- bal- tarçın yapabilirsin. Ya da çöreotuyağı, bal, yoğurt. Folikül geliştirmede çok faydası oluyor. Geç oldu deme. Bir fayda, bir faydadır.
rabbim tamamına erdirsin bebişin hep seninle olsun 2015 bizim gibi uzun bekleyenlere son olur rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahCanlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
Çörekotu bal tarçına başladım.. ama diğerini de yapabilirim..ikisi aynı anda yapılmaz herhaldw))
2015 te bütün dilekleriniz gerçek olsun kızlar. Sizi yormadan, hemencecik olsun:) Hamileler sorunsuz hamilelik geçirip, bir avaz da doğursun. Sürpriz bebekler ateşli sevişmeler sonunda oluşsun:) Ha olmadı mı o zaman ateşli doktorlarımızın elinden gelsin:)
Kucak dolusu sevgiler... Ho ho ho!Eki Görüntüle 1357284
:) yok canım benimki şuan fasulye kadardır herhalde. Şapka büyük gelir:)Mutlu noelleeeeeeeerrr
O Noel Bebe seninki mi?![]()
kızlar akşam menümü yazayım
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
fırında bütün tavuk
salata turşu
vanilyalı ve çikolatalı puding
çerez meyva cips
ayran soda kola
bu akşam diyet miyet yok bugün kendime izin verdim![]()
eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...İnşallah hayırlı olur opun. İşlemden önce muayene etmiyor mu doktorun? Hiç değilse narkoz almazsın bir sorun olursa. Bir sor istersen...
şahanesiniiiiiz
Opun harika geçsin, güzel haberlerle gel Aramıza tekrar ve 2015 senin tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Söz dinleyip çatlamayan yumurtaların olsun bol bol kaliteli inşallah canım.