Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kizlar... Neredeyse iki haftadir uzagim sizlere... 17 aralikta hastaneye yattim ve 18 aralik saat 3 te kizim Asya sezeryanla dünyaya geldi.... Yüzünü gösterin dedim drlara... Bana mor poposunu gosterdiler :-) buna da şükür.... Sabaha kadar kizimi koynumda yatirdim... Yuzune baktim... ALlahim isteyenlere nasip etsin dedim...Umarim iyi haberleriniz vardır.. Tedavi olanlar, sonuç bekleyenler, ... İnşallah herşey yolundadır...

Magnesya, ne güzel haberle geldin yılın ilk günü.. Asya bebek sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.. Bahtı açık, Rızkı bol olsun.. Maşallah ... Seni de tebrik ederim eminim çok güzel ve iyi bir anne olursun..

Su

Dualarimiz seninle....

Teşekkür ederim.. En çok ihtiyacım olan şey dua..

Selam kizlar... Neredeyse iki haftadir uzagim sizlere... 17 aralikta hastaneye yattim ve 18 aralik saat 3 te kizim Asya sezeryanla dünyaya geldi.... Yüzünü gösterin dedim drlara... Bana mor poposunu gosterdiler :-) buna da şükür.... Sabaha kadar kizimi koynumda yatirdim... Yuzune baktim... ALlahim isteyenlere nasip etsin dedim...Umarim iyi haberleriniz vardır.. Tedavi olanlar, sonuç bekleyenler, ... İnşallah herşey yolundadır...

Allah analı babalı, sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Tüm mürüvvetlerini gör inşallah. Bizim yerimize de kokla. De ki kokoş bi teyzen var, sana kocaman sevgilerini yolladı :KK68:

Bak kirildim simdi... 1971 doğum tarihli bir tazeyim ben...... 40 ı geçtim ...Ne yani buruşuk muyum simdi.. Aaaa .

Dur ayol, kafa kağıtlarından bahsetmiyoruz, ruh yaşımızı söylüyoruz. Ben de devirdim 40' ı. Hatta 4 ay sonra bir basamak daha çıkacağım. Hem buruşmak için erken daha. Bunun kremi var, bakımı var, estetik operasyonları var... O yıllara da daha çok var. :KK45:

Gözün Aydın canım, öp bizim için de annesi poposundan. Darısı hepimizin başına:)

Aslında biraz yüzde çizgiler var... Buruşacam belli... En iyisi yüze müdahale etmek.... Var mı İzmirde sağlam bir estetisyen taniyan? Artik ütületir miyim, örümcek ağı mi yaptiririm yada sağlam bir cilt bakimimi bilmem.....

İzmirde estetisyen araniyoooooor...

bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel yazılar yazsın.darısı başımıza :)).tedavini nerde olmuştun acaba?

Aslında biraz yüzde çizgiler var... Buruşacam belli... En iyisi yüze müdahale etmek.... Var mı İzmirde sağlam bir estetisyen taniyan? Artik ütületir miyim, örümcek ağı mi yaptiririm yada sağlam bir cilt bakimimi bilmem.....

gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini ....Allaha emanet olun...

A Alara14 canım daha henüz hersey bitmiş değil lütfen umutsuz olma en azından kendi dr un ne diyor çok önemli..eğer olmuyorsada var bi hayır demekten başka elimizden birşey gelmeyecek..umarım iyi haberletin gelir..

Olurmu neden kiza yim. Şu anda eşim tüp sıcak bakmiyo. Bende bise y demiyorum.ama doğal olsun diye vitamin vs içeceğiz.zanork hocanın kurleriyle. Artı bu pıhtılaşma yi arastiricaz soracağız. Benim umudum spontan kalmak.tüp için gözüm almiyo şu anda türkiyeye git geri gel.gözüm kesmiyo
İnşallah en doğalından gebe kalırsın ama ara ara tüp bebek fikrinide işle eşine derim yanda yedek bulunsun..
In

İnşallah canım, birbuçuk ay içinde iki defa yumurta toplama ve miyom ameliyati olunca bazen koyuveriyorum kendimi.
Bak yeni yıla da girdik, sabırsızligim had safhada
Umutsuzluk karamsarlık yok yaptığın iğneyi yabana atma canım ben de de akıntı oluyordu opu öncesi hiç çatlama yaşamadım seninde öyledir stres yapıp çatlatacaksın yumoşları :)))

Dur ayol, kafa kağıtlarından bahsetmiyoruz, ruh yaşımızı söylüyoruz. Ben de devirdim 40' ı. Hatta 4 ay sonra bir basamak daha çıkacağım. Hem buruşmak için erken daha. Bunun kremi var, bakımı var, estetik operasyonları var... O yıllara da daha çok var. :KK45:
Ruh yaşı testini senden gördüm yaptım 17 çıktı :))))çok eğlenceliydi:KK45:

Bana birkaç gün müsade et, arkadaşlara bir sorayım.
Edirne' de kadınlar deli gibi yumurta akı, şeker bakımı yapıyor. Maşallah çoğunun cildi, yaşını belli etmiyor. Tavsiye ederim. Bol su içmek ve bol bol gülmek te iyi geliyor :KK39:

İnşallah en doğalından gebe kalırsın ama ara ara tüp bebek fikrinide işle eşine derim yanda yedek bulunsun..

Umutsuzluk karamsarlık yok yaptığın iğneyi yabana atma canım ben de de akıntı oluyordu opu öncesi hiç çatlama yaşamadım seninde öyledir stres yapıp çatlatacaksın yumoşları :)))

Ruh yaşı testini senden gördüm yaptım 17 çıktı :))))çok eğlenceliydi:KK45:

Hehe benimkini gördün mü? 89. :KK53:
Aynı cevaplarla tekrar yaptım 17 çıktı. Bir kere daha denesem "sen aslında embriyosun" diyecek diye korktum :KK70:

Tadına vara vara aşkla büyük inşallah.. Rabbim Asya'mıza uzun saglıklı bereketlı ömürler versinn. Annesine babasına hayırlı olsunn... Misss gibi kokla bizim için..

Back
X