Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Folikül sayı ve kalitesi için benim tercihim çöreotuyağı, bal, yoğurt karışımı. Ama bal, tarçin, çörekotu da işe yarıyor. Hangisi kolayına gelirse onu kullan. Arısütü de alabilirsin, bünyen daha hızlı toparlanır.
Fsh için hayıtsuyu ya da çayı tavsiye ediliyor (ben suyunu almıştım) ama hemen tedaviye geçeceksen etkisini göremeyeceksin. Hem tedavideyken kullanman ters etki yapabilir. Aslında biraz ara versen daha mı iyi olurdu? Hem sen doğal dengene dönerdin, hem destekler için vaktin olurdu. Bu adetle kürlere başlayıp bir sonraki adetle bile tedaviye geçsen daha çok faydası olurdu sanki...

merhaba canım tedavin hayırlısı olsun sende git gellere başlamışsın.
çörekotuyağı bal yoğurt karışıtırıp günde birdefa mı yenecek birde çörekotu için kullandığın bir marka var mı?herhangi biri kafi mi?
bal tarçın çöreotu macun gibi mi yapılıyor?

Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

Hayırlı, bebekli olsun arkadaşım. Rabbim 9 ay ayırmasın, kucağına alacağın günlere ulaştırsın inşallah. Test tarihin 15 Ocak mı?

• Beğen
Reactions: Eua
Tüp bebek tedavimi İzmirde şifa hast. de rafael Levi ve erol tavmangerle yapmistim. Pozitif sonuclandi.. Simdi şifa ünv. Hastanesi olduğu için tüp bebek birimi yok.... Erol hoca ege ünv, de devam ediyor.özeli var.. Rafael de ozel ege tüp bebekte... Tekrar denicek olsam erol hocaya giderdim... Ünv. De olduğu icin :-)

çok sevindim :))) bende Ege Hnm a gidiyorum..Erol Beyle beraberler bazen..zaten ikiside kardeş, çok naif insanlar..bende memnunum.

merhaba canım tedavin hayırlısı olsun sende git gellere başlamışsın.
çörekotuyağı bal yoğurt karışıtırıp günde birdefa mı yenecek birde çörekotu için kullandığın bir marka var mı?herhangi biri kafi mi?
bal tarçın çöreotu macun gibi mi yapılıyor?

Sağol arkadaşım. Kontroldeyiz daha. Ameliyattan sonra adet düzenim bozuldu da benim. :KK43:
Yoğurtlu karışım günde 3 defa, yemeklerden yarım saat önce, birer kase. Marka tercihim olmadı benim. Değişik yerlerden aldım çoğu zaman.
Bal tarçın çörekotu da çok öyle macun gibi olmuyor. Mesela 2-3 kaşık bala 1 çay kaşığı taze dövülmüş çörekotu, çeyrek çay kaşığı tarçın yetiyor. çörekotunu ezmek önemli. Midede geçirdiği süre parçalanması için yeterli olmuyor. Bağırsakta parçalanınca da daha kısa süre faydalanabiliyorsun. Ezilmiş tüketirsen mideden itibaren etkisini almaya başlıyorsun.
Şifa olsun şimdiden...

Sağol arkadaşım. Kontroldeyiz daha. Ameliyattan sonra adet düzenim bozuldu da benim. :KK43:
Yoğurtlu karışım günde 3 defa, yemeklerden yarım saat önce, birer kase. Marka tercihim olmadı benim. Değişik yerlerden aldım çoğu zaman.
Bal tarçın çörekotu da çok öyle macun gibi olmuyor. Mesela 2-3 kaşık bala 1 çay kaşığı taze dövülmüş çörekotu, çeyrek çay kaşığı tarçın yetiyor. çörekotunu ezmek önemli. Midede geçirdiği süre parçalanması için yeterli olmuyor. Bağırsakta parçalanınca da daha kısa süre faydalanabiliyorsun. Ezilmiş tüketirsen mideden itibaren etkisini almaya başlıyorsun.
Şifa olsun şimdiden...

sağol çok tşk ederim bilgilerin için.
2.kontrol ne zaman bende cumaya kadar gidicem tekrar kontrole nihayet doğum kontrol hapı bitti ben mi onu içtim onu mu beni belli değil.

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be:D
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Allahim melegimizi korusun, annesine saglik sihhat versin. Nazar degmesin insallah : D

Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..

Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..

Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol

Tranferinmi oldu? Olduysa hayırlı uğurlu olsun,inşallah tutunurlar..9 ay hiç bırakmazlar..

Sabirsizlikla bekliyorum ustadim :-)

İkinci haber de geldi arkadaşım. Ekol KBB hastanesinde Fatih Uygur. Arkadaşımın ağabeyi.
Diğeri Umut Estetik. Doktorun adı da Umut. Merkezi Trabzon' da ama İzmir' e de geliyor. Bu da başka bir arkadaşımın kuzeni.
Kızların ikisi de burun estetiği yaptırdı, ikisi de çok doğal ve başarılı. Tel vs. bulamazsan haberim olsun, iletirim Hoppa

Artik iatqnbulda gecmiyor tupcüler ama diger illerde mi oyle... hani anons ederlerdi eskiden nana nanana ipr..z diye..
Ben ne bilim lazim olacak alir depoya koyardim:KK70:

Artık gelirken türkü çığırmıyorlar. Belediyelerin çoğu yasakladı. Telefon açıyorsun, sessizce gelip sessizce gidiyorlar :KK43: :p

sağol çok tşk ederim bilgilerin için.
2.kontrol ne zaman bende cumaya kadar gidicem tekrar kontrole nihayet doğum kontrol hapı bitti ben mi onu içtim onu mu beni belli değil.

Salı gideceğim ben de. Oyalandıkça moralim düşüyor sanki. Neyse ki merkeze girince hala heyecanlanıyorum :KK48:

Maşallah kuzuya, seni peşinden epey koşturacak sanırım. Şimdiden bu kadar hareketli :KK48:
İstenen testleri, aile hekimliğinin bağlı olduğu hastane yapıyorsa ve sağlık ocağındakiler gıcıklık yapmazsa yaptırabilirsin. Hastaneyi bir araştır istersen...
Kedi- köpek, bebeğin bağışıklık sisteminin gelişimi için faydalı. Yurt dışında hastanelere bile götürebiliyorsun ev hayvanını. Tabi belli şartları va ama sahipli hayvan o şartları genellikle taşıyor zaten. Bizde tu kaka zavallılar. Neyse, coşmayayım fazla. Benden de sevgiler ilet bebeğine. Dua etsin bizler için, ona arkadaşlar doğuralım biz de :KK68:

canım gerçekten öyle... yurt dışında önce hayvan hakları, sonra kadın hakları en son erkek hakları dikkate alınıyor... bizde bu çizelge tam tersinden başlıyor..

Salı gideceğim ben de. Oyalandıkça moralim düşüyor sanki. Neyse ki merkeze girince hala heyecanlanıyorum :KK48:

Günler tutmadı gene bir kahve içimlik görüşürdük dedim ama....
Bende heyecanlanıyorum merkeze gidicince ama farklı bir ortam ondan herkes birine kuşkulu kuşkulu bakıyor çok gergin bakışlar gözler kaçıyor herkes birbirinin takip ediyor herkes konuşmak isteyip çekiniyor gibi...

Günler tutmadı gene bir kahve içimlik görüşürdük dedim ama....
Bende heyecanlanıyorum merkeze gidicince ama farklı bir ortam ondan herkes birine kuşkulu kuşkulu bakıyor çok gergin bakışlar gözler kaçıyor herkes birbirinin takip ediyor herkes konuşmak isteyip çekiniyor gibi...

Ben pek farketmedim o gerginliği. Hoş öyle durumları farkedebilen birisi de değilimdir.
Kalmak için geldiğimde ayarlayabiliriz bir kahve içimi. Günübirlik gelince saniyelerle yarışıyorum, hoş olmuyor...

Ben pek farketmedim o gerginliği. Hoş öyle durumları farkedebilen birisi de değilimdir.
Kalmak için geldiğimde ayarlayabiliriz bir kahve içimi. Günübirlik gelince saniyelerle yarışıyorum, hoş olmuyor...

burcumda galiba hemen sezerim huzursuzum olurum açığım buna :)
tamam canım çok mutlu olurum.

Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.

Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.

Nedeni tam bilmiyorum ama aşılama olduğum zaman onun evraklarında da yazıyordu böyle olunması gerektiği.
Acil bir durumda önlem gibi düşündüm ben.
Foliküllerin iyi gelişmesine çok sevindim.Hayırlı haberle gelin inşh bir daha ki sefere de...

Evet banada böyle söylediler, hatta saç boyası falan yaptırılmaması gerekiyormuş.Bütün asitli içecekler, hazır gıdalar, hatta 1 hafta tuzsuz yemekler, tranferin 4.günüde e2 ye baktılar.Geçen sene başka biyerde yaptırmıştım orda, herşey serbestti.

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.

Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be:D
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721

Massallah... Allah kucağına almayı nasip etsin... :-) ,

Back
X