- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.507
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.801
sende bebis tutunursa bizde kullaniriz cnm..Sebebini bilmiyorum ki canım. Güçlü bir antioksidan olduğunu içersem iyi olacağını söyledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bebis tutunursa bizde kullaniriz cnm..Sebebini bilmiyorum ki canım. Güçlü bir antioksidan olduğunu içersem iyi olacağını söyledi.
Ben de ilk defa duydum. Yasaklardan zannediyordum.
Transfer oncesi endo kalinlasmasi icin iciyorduk .
Acmila'cım, EUA benim ismimin başharfleri :) ama burada Hoşuma da gitmiyor bu ad, değiştireceğim. Üye olurken o var, bu var deyip sistem kabul etmeyince işin kolayına kaçmıştım.:)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.amin, âmin, amin. En hayırlısının sana da inşallah:)
Bugünlerde yatıyor ve uyuyorum çoğunlukla. Ama dün gece uyuyamadım sabaha kadar, bünye Alışık değil bu kadar uykuya.. Bir de abim , kardeşim canımı sıktılar biraz ağlamıştımşimdi iyiyim..
Kolay gelsin canım.. Ben de rapor aldığım için öyle iyi hissediyorum ki Yılların yorgunluğu çıkıyor..:)
Sağol canım ama dün akşamdan beri ağlıyorum.. Tam da denk geldi.. El birliği ile beni üzüyorlar, sağolsunlar. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor.. Napalım Allah'tan Hayırlısı..hemmen negatif leri çıkar canım, uzaklaştır kendinden en azından 10 gün sakin olmalısın.
evet bende geçen sene end.ince olduğu için içmiştim, dr.u tebrik ederim, ne güzel en azından yönlendiriyorlar.
Sağol canım ama dün akşamdan beri ağlıyorum.. Tam da denk geldi.. El birliği ile beni üzüyorlar, sağolsunlar. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor.. Napalım Allah'tan Hayırlısı..
Seni güldüreyim biraz,Mesela benim tranfer günüm var, eşime diyorum <bak beni kızdırma,15 günü sakin sakin geçirelim> daha hastaneden çıkmadan başlıyoruz :)) geçen 2 sefer böyle olunca olaya ablam el koydu, (annem hayatta değil,yoksa anneme giderdim,yada çağırırdım ).Ablama gittim bende 15 gün onda kaldım :))) aslında iyide oldu, kafa rahat stres yok..zaten eşimde habire aradı, özledim özledim diye..ama değeri düşük çıktı tutmadı, o da ayrı tabii.
Hayırlı olsun transferin canım inşallhh test günü bayram yeri olur burası...Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..
Sen o kistin hakkından hayırlusıyla gelirsin fıstığımmmYol iyiydi sanırım, uyuduğum için göremedim
Daha önce folikül gibi görünen bir kist tespit edildi. Öpücüklerimi yolladım kendisine. Sanırım iki önceki adette görülen kist. Folikül ebatlarına kadar küçülmüş ama hala orada. Diğerlerini eritince bu kalmış kabak gibi. Neyse, eceli gelen kist bende çıkarmış. Hallederim ilk fırsatta.![]()
Oooo güzel gün çok yakın inşallh kaliteli yumurtaların kaliteli embriyolara dönüşürrKızlar salı gunu opum var, tavsiyeleriniz var mi?
Destek olarak ne tuketmeliyim, Çörek otuna tekrar basladim, ara vermistim. Nar suyu takviye edeyyim mi
Hayırlı haberlerinle gel inşallahhhherkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...
Bende ayni durumdaydim, ve hayatimda ilk kez sinir krizi gecirdim, hic tavsiye etmem uzak dur ikisinden de... Zaten sınama geciriyoruz hem bebis hem yasantimizda, sabirli olmak ve sorunlarin kaynagindan uzak durmak lazim.Ben o kadar yatamıyorum ama yatmaya çalışıyorum. Haklısın sen ne yaparsan yap gelecekse geliyor. Kısmet işte eşimle kardeşim arasındaki huzursuzluk 2 gündür arttı. Stress ve üzüntü yaşayıp ağlayıp duruyorum. Transferi unuttuyorum
Canim ikisini de basindan uzaklastiramaz misin. Tartismanin ve seni uzmenin hic zamani degil yaniSağol canım ama dün akşamdan beri ağlıyorum.. Tam da denk geldi.. El birliği ile beni üzüyorlar, sağolsunlar. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor.. Napalım Allah'tan Hayırlısı..
Doktorum iyidir canım benim, severim kendisini :)
Evet canim, ben gariptir agaca tutunup sallandim bile, tepine tepine her gün dans ediyordum, akliniza gelecek her turlu seyleri yaptim, çünkü icimdeki ses onu istiyordu. Ama zanorkunda dedigi gibi tutunacagi varsa o isin başka ötesi yok. Allah yeter ki ol desin. Tabi fazla şartlari zorlamanin da anlami yok. Dedigim gibi icinizin sesini dinleyin...canim ya okadar sikinti cekip tedaviler gorup sonrada cam pencere silmesek daha iyi olmazmi:))) senin ilkide tup bebekmiydi..
Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karistievet bende geçen sene end.ince olduğu için içmiştim, dr.u tebrik ederim, ne güzel en azından yönlendiriyorlar.
Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti
Evet canim, ben gariptir agaca tutunup sallandim bile, tepine tepine her gün dans ediyordum, akliniza gelecek her turlu seyleri yaptim, çünkü icimdeki ses onu istiyordu. Ama zanorkunda dedigi gibi tutunacagi varsa o isin başka ötesi yok. Allah yeter ki ol desin. Tabi fazla şartlari zorlamanin da anlami yok. Dedigim gibi icinizin sesini dinleyin...
Evet canim, ben gariptir agaca tutunup sallandim bile, tepine tepine her gün dans ediyordum, akliniza gelecek her turlu seyleri yaptim, çünkü icimdeki ses onu istiyordu. Ama zanorkunda dedigi gibi tutunacagi varsa o isin başka ötesi yok. Allah yeter ki ol desin. Tabi fazla şartlari zorlamanin da anlami yok. Dedigim gibi icinizin sesini dinleyin...
Doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum canım.
Doktorum transfer sonrası her gün bir bardak nar suyu iç ya da bir nar ye dedi, onu uyguluyorum.
Kabak çekirdeği, ceviz, sabahları Kayısı yemeye çalışıyorum. Kabız ya da ishal olmamaya çalış dedi. Günlük 3 öğün Yemeğini ye normal yaşa dedi.
Yatıyorum genel olarak ama doktorum çok da yatma, dikkat edersen yeter, ağır kaldırma, ağır iş yapma dedi.
Aslında kısaca doktorum ne dediyse onu yapmaya çalışıyorum.
Hayırlısı olsun, canım inşallah tutunurlar..Ben geçen seneden hatırlıyorum,senin iki dondurulmuşun vardı Kent Hastanesinde.Yine ordamı yaptıracaksın transferini yoksa embriyoları alıp başka bi hastanedemi yaptıracaksın?Bence end.kalınlığın nasıl? yani incemi? gerç,i bu da aydan aya farkediyormuş? Ama ben olsam içerdim.Şimdi mevsimi, istesen tazesini bulamazsın.rahime çizik attırmayı düşünüyormusun? vitamin arı sütü gibi şeyler aldınmı?Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti
Sağol canım ama dün akşamdan beri ağlıyorum.. Tam da denk geldi.. El birliği ile beni üzüyorlar, sağolsunlar. Sakin olmaya çalışıyorum ama zor.. Napalım Allah'tan Hayırlısı..
Canim ikisini de basindan uzaklastiramaz misin. Tartismanin ve seni uzmenin hic zamani degil yani
Valla seni üzen anne babanın dışında her kim varsa kendinden uzaklastirma hakkina sahipsin... çek restini olsun bitsin