Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

10 sayfayı bitirdim aşağı yukarı :)
İlavelerle yeni mesajlarınızla oluşan son sayfalara arap atı gibi geriden gelip yetişeceğim inşallah :)))))))
Senin geldiğin ne kadar da belli oluyor yaaa :)
Allah seni başımızdan eksik etmesin... Gerçekten de yarış atı gibisin, kimse tutmasın WishhDuyguyuuuuu...

WishhDuygu WishhDuygu Sanırım bu bendeki migren !! Sıcak soguk farkı çarpıyor benii ..
Nane yağını deneyeyim bakalım faydası olur elbett...

aaa ayrıca da yananı görür Allahh Allah... :KK8::KK8:

Geçen gün arkadaşım bahsetti, migren için dolgu yaptırmış. Çok rahatladım dedi. Çok fazla sıkıntı yapıyorsa değerlendir istersen. Bir de migren bantı diye bir icat var. İzmirli bir makina mühendisi (aynı zamanda bioenerji uzmanı, Eyno' nun gittiği) icat etmiş. Kullananlar memnun. Onu da araştırabilirsin...

Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be:D
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba? Eki Görüntüle 1360721

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı:
Annesi kıpır kıpır o da kıpır kıpır :)
Oraya buraya uzanmadan sağlıkla geçsin hep haftaların inşallah 12 16 20 26 36 derken vaktiyle doğsun :)
Bu arada gamgam style yapıyor gibi geldi bana canım benim :)
Öpüyorum göbekten :))))))))))

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi

bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın

tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor

Anasına düşkün olmayan erkek mi var diyecegim ama benim abim var ahahaha anasıyla görüşmüyor karısı yüzünden... Gerçi bizde durumlar biraz farklı madur olan benim anneciğimm ama yapcak bir şey yok!
Sende biraz anlamaya çalıs canım yapacak bir şey yok. SOnucta onun ailesi ve muhtemel kendini onlar üzerinde sorumlu hissediyor.. Ama sen değiştiremesende yönlendirebilirsin istediğin şekilde.. Erkekler inatçıdır değişmez ama acık aptallardır güzel yönlendirilirler... Kuzucukkkkk

Heytttt beeee ( sakinn stres yokk)..
ARkadaşımızı yedirtmeyizz evelallah...

İçindeyken öyle bir stres yapıyor ki. Ben niye bu yaşta folikül avlıyorum, menapoz kapıya dayandı? Sonra öğreniyorsun aslında hiç kimsenin ve hiç bir şeyin sen yokken anlamı olmadığını. Yaşadıklarına senin izin verdiğini... Ama öğrenene kadar yakıp geçiyor...

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ağzıma almayacagım laflar edicem şimdiii...
Kocana dedin mi bunu!! Vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz...
Kızım içine atma nasıl cvp vermişsin öylee.. Buyur kapı orda de gitsin bırak kocanda gidecekse ancaa giderr.. Aaaa Senin canını sokakta bulmadı kımse terbiyesizz..
Ayyy delirdimmm suann

Anasına düşkün olmayan erkek mi var diyecegim ama benim abim var ahahaha anasıyla görüşmüyor karısı yüzünden... Gerçi bizde durumlar biraz farklı madur olan benim anneciğimm ama yapcak bir şey yok!
Sende biraz anlamaya çalıs canım yapacak bir şey yok. SOnucta onun ailesi ve muhtemel kendini onlar üzerinde sorumlu hissediyor.. Ama sen değiştiremesende yönlendirebilirsin istediğin şekilde.. Erkekler inatçıdır değişmez ama acık aptallardır güzel yönlendirilirler... Kuzucukkkkk

nasıl yapacam onu şu anda kafam hiçbişeye basmıyor

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ağzıma almayacagım laflar edicem şimdiii...
Kocana dedin mi bunu!! Vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz...
Kızım içine atma nasıl cvp vermişsin öylee.. Buyur kapı orda de gitsin bırak kocanda gidecekse ancaa giderr.. Aaaa Senin canını sokakta bulmadı kımse terbiyesizz..
Ayyy delirdimmm suann

sinirlerim neden laçka neden mutsuzum anladınmı beni şimdi

eşimin haberi yok henüz ama diyecem ama bu tür durumlarda eşim hep kim ne derse desin sen bana bak kimseyi duyma diyor

bugün çok mutsuzum.............................................

canımm kıyamamm... canım boşver belli dönemlerde bazı kişileri idare etmemiz gerekli.. eşimizin hatırı için..
benim k.valdem vefat etti.. hayattayken beni çok çok üzdüğü ve çok ağlattığı dönemler olmuştu ama vefat ettiğinden bu yana en çok özlediğim kişilerin başında geliyor.. çok fazla eksikliğini hissettim..

merhaba canım tedavin hayırlısı olsun sende git gellere başlamışsın. çörekotuyağı bal yoğurt karışıtırıp günde birdefa mı yenecek birde çörekotu için kullandığın bir marka var mı?herhangi biri kafi mi? bal tarçın çöreotu macun gibi mi yapılıyor?

Ben pek farketmedim o gerginliği. Hoş öyle durumları farkedebilen birisi de değilimdir. Kalmak için geldiğimde ayarlayabiliriz bir kahve içimi. Günübirlik gelince saniyelerle yarışıyorum, hoş olmuyor...

2220 2220 hayatım konuştuğumuzda yoğun günlerimizdi... Senin bu konudaki bilgilerinle muhteşem bir liste olacak.
Ben biraz ferahlıyorum sen de yavaş yavaş yerleşiyorsun, yakında buz bebeğin de yerleşecek :)
Fırsat buldukça tamamlayalım istersen?

Başka bilgisi olanlarda 40Asistani 40Asistani na ozel mesaj ile atabilirler, tedavi, öncesi ve sonrasına dair her türlü kür ve bilgiyi :)
Derleyip her sorulduğunda ulaşılabilecek hale getireceğim.

ornekresimsil.webp

ya anlamıyorum böyle karaladıkları zaman ellerine ne geçiyor, sende deseydin senin gibi çürük beğinli olacağıma varsın meyvesiz ağaç oluyum

Geçen gün arkadaşım bahsetti, migren için dolgu yaptırmış. Çok rahatladım dedi. Çok fazla sıkıntı yapıyorsa değerlendir istersen. Bir de migren bantı diye bir icat var. İzmirli bir makina mühendisi (aynı zamanda bioenerji uzmanı, Eyno' nun gittiği) icat etmiş. Kullananlar memnun. Onu da araştırabilirsin...

Tamam canım şuan zaten saranın kaynanası yüzünden kafam tuttu.. Allahın sopası yokki şu kadının kıçına kıçına tövbee tövbee...

bide bana eşin eşime nezaket öğretsin diyodun ya bir erkek ne kadar nazik kibar olursa olsun anacıysa geçinmek çok zor oluyor canım seninkide öyleyse beni anlarsın

tek erkek evlat oluşunu babasının olmayışını kaynanam ve evdeki görümcelerim çok güzel kullanıyolar eşimde kendini bunlara fazlasıyla mecbur hissediyor bazen ailen bu kadar önemliydiyse evlenmeseydin diyorum ama seni çok seviyorum sensizde yaşayamam diyor

Hala eşin eşime nezaket öğretsin diyorum. Tüm bunların üstüne bir de adamın "höküzlüğü" eklenince hiç çekilmiyor. Aynı konuşma bizde de geçti "evlenmeseydin" dedim, "nikahta yanımda oturuyordun" dedi. Seninki hiç değilse seviyorum diyebiliyor. Benden bir kaç adım öndesin. :KK52:

Back
X