Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar folikül falan yok...ama umudum var...bu ay da böyle ...Allah büyük.
Eynocum, daha öncede sormuştum..başka bir dr.denemek istemezmisin? bazen dr.larda farklı uygulamalar yapabiliyorlar..Burda birçok arkadaşımız bir dr.da başarılı olamazken, başka dr.da yumoşlarına kavuşdular.

Haha mersi canim atlaticam insallah sade kocam huzur vermiyo dün basladim zaten iste makarna hasladim cok az soya yagi onu yedim aksam patatezi soganla kavurdum renksiz bunumu yicez dedi kocam ketcap dok ben böyle yiyicem dedim vede harikaydi böylece günler cabuk biter bencede cok sagol destegin icin Allahim sana güzel ve senin gibi hayirli bir kiz versin vede herkese kiz evlat gibisi yok ya.

Biz o soğanda kavrulmuş patatesi öğün yapıyoruz anneannemle :kk77:
Eşin renksiz bulduysa karabiber, kırmızıbiber, nane ile renklendirebilir. Ya da yumurta kırabilirsin onunkinin üstüne. Ketçap ta yakışıyor. Ben seviyorum en azından.
Kız evlat dileğin için teşekkür ederim. Hayır demem hani :KK15:
Tabi ki cinsiyeti farketmez. Bizim olsunlar da... Rabbim isteyen herkese istediği gibi birer evlat nasip etsin inşallah. :KK36:

Monkey bir hafta sonra da değişmez aynı tavrı gösterirse kesin gitmeyeceğ im ona..sen ne durumdasın

ya sen yine git, ama bu arada 1-2 dr.la daha görüşebilirsin..fikir alabilirsin..ben bu anlamda söylemiştim...bizim 2 emb.daha var Ege ün. Ama ben korkumdan transferi erteleyeceğim, çok korkuyorum..tam anlamıyla(psikolojik olarak) hazır olmadan transferi yaptırmayacağım.Aslında Ege de dr. soracağım bende Akupunktur u bakalım o ne söyleyecek..Ama nedense ayaklarım geri geri gidiyor..

Bu arada bu saat oldu Wishduygu ve Zanork yok ortada.... Umarım ikisi de iyidir, merak ettik meleklerimizi...

Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi :KK53:

Sağol arkadaşım. Bugün kontrolüm vardı ya. Yollardaydım yine. Onun için yazamadım.
Bedensel olarak iyiyim çok şükür. Kistim küçülmüş, ona da sevindim. Rahim ince ona sıkıldım falan. Öyle işte. En çok 15 dk. lık muayene için 8- 10 saatimin yolda geçmesi çarpıyor tabi :KK53:

Kistin küçülmesine sevindim
Hadi bakalım bugün bende carpildim vallahi yollarda
:KK53:

inşallah yaptığın bu fedakarlığın karşılığını göreceksin arkadasım.. Rabbimm bereketlendirip şifalandırsın o güzel yüregini:)

Kizin davranışlarını gözumde canlandı gulumsetti beni,uzun omurleri olsun,
tedavi devamı için İstanbul geldim.kayınvalidemler de kalıyorum ama kocaeliye dönünce mutlaka bulucam onu.

Oy yerim ya cok tatlı maviş profil resmindeki o mu ya?

Gözün aydın çok sevindim evet çoğu gitti sx kaldi

Bende Lulindadsn rica ettim sağolsun gönderdi bana da
İdtanbulu çok bilmiyorum yerini bulamam diye korktum kolu i yeri

Amin canım benim

Amin canim

Amin canım çok sağol nasılsın rvfr olmak nasıl

Canım şimdiden hayıtı olsun bol bol kaliteli olsun keşke bugün olaydı da goreyfim seni ama yarinfs buralarda yim bir şeye ihtiyaç olursa malteprdeyim :)

İnsh hamilesindit ya insh

İzmir güzel memleket sansliniz ya

Benimde hep yasamak istediğim şehir ya

Oy ya ne çok İzmirli var: )ne guzel

evett kuzu profil resmim Çakıl'ım :)) İstabul maltepe desin demek bende maltepe de oturuyorumm hihihiih..
Ama yarın gebzeye gidiyorum hastaneye ne zaman cıkarım allah bilir.. Teşekkürrrr ederimmm seni çok çokkk öperimm

Back
X