• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şanslı kızlarsınız yaaa hala teyze olmak kim bilir ne kadar güzellldirrr
valla bebeğimo_O bu anlatılmaz YAŞANIR türden bir şey :nazar::nazar:mesela benim en büyük yeğenim 21 yaşında :nazar: 6 tanesinin teyzesi :KK76: 4 tanesinin halasıyım:KK76: 3 kız 7 tane erkek yeğenim var :nazar:hepside şahane:nazar: en küçük 3 tam yemelik ısırmalık (biliyorsunuz onları zaten ):nazar:

Merabalaaaar

Ben geldiiiiim, bu ara kız isteğim depreşti. Tabi annemin payı büyük bunda. Her gittiğimde bul birini vakit geç olmadan bi kız yap deyip duruyor. Hormonlarım da çok hareketli demek ki bu kadar etkileniyorsam ama onları harekete geçirecek bi sipermen yok işte. E hadi ama önce 2220 2220 ciğime hemen sonra da (yaş geçiyor ya, ondan bu edepsizlik :KK53: bana da bir sipermen kısmet et rabbim. WishhDuygu WishhDuygu seni de öpmeden edemicem, sipermenlerin isim annesi :KK60:

Abammmmmmmmmm Bu tatlilik neee:nazar:
ayyy bir o yanaklaradan:KK15: bir o kol bacaklardan:KK15: birde o totoştan:KK15:

2220 2220 cim bu yiğen senin, alıntıda sıkıntı var ama olsun :) Maşallah kuzuma, :nazar::nazar::nazar::nazar:Allah bağışlasın canım, şansını bahtını açık etsin. Önce hiç olmayan annelere sonra bana da bir kız kısmet etsin cömert rabbim (amin) :KK68:

Aman ne güzel, maşallah maşallah :) Artsın bu edebi halin hep, hiç eksilmesin :KK200::KK200::KK200::KK200:[/QUOTE]

O güzel yüreğinden geçen bütün güzel dualarına amin diyorum arkadaşım :KK200:
Yeğenim için de teşekkür ederim. Resim biraz yamuk çıkmış. Orjinali çok daha tatlı. Yamuk yamuk bir gülüşü var sıpanın, yemeye doyulmuyor Allah nazarlardan korusun...
Darısı başına arkadaşım. Rabbim sana tez zamanda hayırlı bir eş, hiç aramadan da bir kız evlat nasip etsin inşallah. Kıdem farkından dolayı öncelik senin :KK52:

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Yöneticilere şikayet edeceğim çok feci, çok yoğun, çok ama çok ağır "tahrik" var :kk77: İyi ki yakın değil, kendimize mukayyet olamamaktan korkarım :KK17:Olan yavrucağa olacak...
Isırmadan sev halası ısırmadan nasıl beceriyorsan artık :)

Dudaklarımı uzatınca o da ağzını açıp öpüyor kendince. Isırmaya karşı korunma geliştirdi :KK48:
Her gördüğümde sana niyet bezelyelerini tek tek öpüyorum. Senin sevgini de dolaylı yoldan alıyor. İstediğin zaman gelip kendin de ısırabilirsin, yadırgamaz artık seni :KK8:

2220 2220 su seviyorsa ne güzel suda aglak cocuklar zor ya bilirim banyo yaptırmayı ay çok severimm sabah akşam 5 vakit iyi gelecek bir güzellik evet darısı başımıza inşallah. Senin bu mutluluğun daim olsun sanada bu yakışıyor kuzum yaaa

Bu sıpa tam bir su kuşu, çıkmamak için ağlıyor :KK48:
O coşku yapışsın artık üzerime, hiç çıkmasın istiyorum. Elbette hayat zaman zaman acıları toplayıp döküyor üstümüze. Neyse ki nefes alma içgüdüm yüksek. Yakın çevremdeki gelişmeler de yoluna girse keyfim oynamayacak yerinden. :KK68:

Evet arkadasim son tedavim diyorum
Canim bana Nisan ayi icin verilen fiyat 5750TL Nisan ayinda gitmediğim icin nekadar yükselmistir bilemicem ama asagi yukari fiyat bu canim

İnşallah meleğine, bebeğine kavuşursun arkadaşım..bizim yolumuz uzun, arada engellerle karşılaşıyoruz..umarım vitamin takviyesine başlamışsındır..güzel haberlerini alırız, senin mutluluğunla bizde mutlu oluruz..şimdiden bol şans.

Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk :KK8::KK8::KK8: :confused::confused::confused::confused:

11953150_10153233314404633_823555757032527658_n.jpg

Ayyyy senin totonuuu yerimmmmmmmmmmmm....
Maşallahh sanaaa...

Soyup başucuma koyduğummmmmmm :) Aminnnn canım... Ama ama içimde geride kalmaktan çok bugünleri arayacakmışız gibi bir his var, hiç sevmedim bu hissi... Kışkışlıyorum, öteliyorum, duymamaya çalışıyorum :KK47:Yanılmayı çok istiyorum, diliyorum, dua ediyorum.

Sen Perşembe'den nereye kaçıyorsun öyleeee :) Uzatılmış h.sonu tatili mi yoksa haftalık mı gidiyorsun...
Benim azıcık daha dişimi sıkmam gerekiyor. 1 hafta öteledik tatilimizi haftaya Perşembe'den biz de firar edeceğiz zaman geçmiyor.

GÜNAYDINNNNN GÜZELLLLL...
sıkıntılı üzüntülü kara haberlerin geride kaldığı gün olur inşallah ....
Yarın itibariyle izne çıkıyorum bi süre yazıları okuyamayacağım..
İnşallah döndüğümde herkesden güzel haberler alırım..

Soyup başucuma koyduğummmmmmm :) Aminnnn canım... Ama ama içimde geride kalmaktan çok bugünleri arayacakmışız gibi bir his var, hiç sevmedim bu hissi... Kışkışlıyorum, öteliyorum, duymamaya çalışıyorum :KK47:Yanılmayı çok istiyorum, diliyorum, dua ediyorum.

Sen Perşembe'den nereye kaçıyorsun öyleeee :) Uzatılmış h.sonu tatili mi yoksa haftalık mı gidiyorsun...
Benim azıcık daha dişimi sıkmam gerekiyor. 1 hafta öteledik tatilimizi haftaya Perşembe'den biz de firar edeceğiz zaman geçmiyor.

Aynı duyguları besliyoruz canım.. Sadece züğürt tesellisi yapıyorum.. Allah aratmasın gene de bugünleri...
Cumartesi İzmir'de tatile başlıyorum bir sonraki c.tesiye kadar.. Ama önceden çıkıp Bursa'ya babaya uğrayacağım..
Öyle bir şeyler işte... Sen de gittinmi 1 ay dönmeyeceksin öyle düşün:KK68::KK68:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Çok yaşa sen... Ağzımda zaman zaman beliren tatlı tadın müsebbibi senmişsinnnnn :KK19::KK74:

Dudaklarımı uzatınca o da ağzını açıp öpüyor kendince. Isırmaya karşı korunma geliştirdi :KK48:
Her gördüğümde sana niyet bezelyelerini tek tek öpüyorum. Senin sevgini de dolaylı yoldan alıyor. İstediğin zaman gelip kendin de ısırabilirsin, yadırgamaz artık seni :KK8:

Amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aratmasın canım...
Ama hiç kin, nefret vs. duygular beslemeyen ben gün içinde sürekli kendimi "sebep olanlar hemen kurtulmasın, inleye inleye çeksinler, sevdiklerini kaybetmenin ne demek olduğunu dibine kadar yaşasınlar" derken buluyorum...
Züğürt tesellisine devam...

İzmir'e selam götür benden çok sevdiğim bir sürü insan oralarda. Bir köve atamazsak kapağı oraya atacağız zaten :) Baba ocağım Bursa'ya ve babana kocaman sevgiler :)

Benden de öyle bir şeyler işte... 1 ay yokum ama dönünce nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Şu yerleşme işine daha çok ağırlık verip, daha çok yeri gördükçe gelince kendimi ikna etmem çok ama çooook zor oluyor... 29 Ekim tatilini iptal edeyim veya öne çekebiliyor muyuz bakayım bu arada. 1 Kasım tarihi netleşmiş! Ah ah ah nasıl hesaplar nasıl hesaplar...

Misafir veletin sulu ishali devam ederken yoğun kusması da başlayınca Cumartesi günü çok güzel geçici bir yere götürdük sağlığı için. Cebeci de doğaya yakın... Hem temiz hem görevlileri insan! Bakıcı ailesi olarak kayıtlarımız aldılar. Tahlilleri röntgeni vs her şeyi çekilecek sonra haber verecekler, ona göre ilerlenecek. 10-15 gün sürer dediler. Biz burada olmayacağız devreye bir ahbabımız girecek ve ilgilenecek...

Aynı duyguları besliyoruz canım.. Sadece züğürt tesellisi yapıyorum.. Allah aratmasın gene de bugünleri...
Cumartesi İzmir'de tatile başlıyorum bir sonraki c.tesiye kadar.. Ama önceden çıkıp Bursa'ya babaya uğrayacağım..
Öyle bir şeyler işte... Sen de gittinmi 1 ay dönmeyeceksin öyle düşün:KK68::KK68:

Amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aratmasın canım...
Ama hiç kin, nefret vs. duygular beslemeyen ben gün içinde sürekli kendimi "sebep olanlar hemen kurtulmasın, inleye inleye çeksinler, sevdiklerini kaybetmenin ne demek olduğunu dibine kadar yaşasınlar" derken buluyorum...
Züğürt tesellisine devam...

İzmir'e selam götür benden çok sevdiğim bir sürü insan oralarda. Bir köve atamazsak kapağı oraya atacağız zaten :) Baba ocağım Bursa'ya ve babana kocaman sevgiler :)

Benden de öyle bir şeyler işte... 1 ay yokum ama dönünce nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Şu yerleşme işine daha çok ağırlık verip, daha çok yeri gördükçe gelince kendimi ikna etmem çok ama çooook zor oluyor... 29 Ekim tatilini iptal edeyim veya öne çekebiliyor muyuz bakayım bu arada. 1 Kasım tarihi netleşmiş! Ah ah ah nasıl hesaplar nasıl hesaplar...

Misafir veletin sulu ishali devam ederken yoğun kusması da başlayınca Cumartesi günü çok güzel geçici bir yere götürdük sağlığı için. Cebeci de doğaya yakın... Hem temiz hem görevlileri insan! Bakıcı ailesi olarak kayıtlarımız aldılar. Tahlilleri röntgeni vs her şeyi çekilecek sonra haber verecekler, ona göre ilerlenecek. 10-15 gün sürer dediler. Biz burada olmayacağız devreye bir ahbabımız girecek ve ilgilenecek...

Çok geçmiş olsun canım.. Dilerim tutunur sıkıca bu zalim hayata...
Aleykümselam canım..
1 Kasım 1922 Saltanat bitti ya sanırım yeniden inşa etme çabasındalar.. Ne diyim hadis var; siz ne halde iseniz başınıza öyle yöneticiler gelir gibisinden.. O yüzden çoğunluğun hatasını hepimiz çekeceğiz belli ki...
Özgür ve hür olmak, Allah'a kulluk etmek istemiyor çoğunluk.. İnsana tapınmak hoşlarına gidiyor..
Gitsek keşke tezinden ... Hem de en tezinden ama bazen olmuyor işte elini kolunu bağlıyor...
Hepimiz için güzel ve güneşli günler çok yakın olsun.

Merhaba Arkadasar,

Hollanda gazetesinde okudugum bir haberi sizlerle paylasmadan gecemedim. Ben kendim cok sasirdim ve olurmu boylesi diye de dusunmedim degil. Fakat hollanda da yalan bir haberin kolay kolay cikmadiginida bildigim icin, cok sasirdim ama inandim. Size yazinin ozetini anlatiyim.
Marielle 44 yasinda Haarlem de oturuyo. Hamile oldugunu bilmiyo cunku ta 22 yasindayken doktorlar kesinlikle bebeginin olmayacagini soylemislerdi ona. Cunku yumurta kalitesi cok dusukmus. Mariella adetten kesilince menapoza girdigini dusunuyo ve uzerinde durmuyo. Sonra bir gun sancilarla ani su bosalmasi ve kanama yasiyo. Ne oldugunu anlamiyo tabiiki. Sancilarla tuvalette kivranirken klozetin icinden, iki kolu iki bacagi olan iki gozun ona baktigini goruyo:KK46:o_O:KK49:
Tuvalet bebegi Harlemde en tatli "playboy"olarak isimlendiriliyo. Agirligi 2620 gram.
Iste boyle kizlar, allahim ne zaman nasip etmisse o zaman habersizde gelebiliyo yavrularimiz.
monkey monkey benim icin yazdigin tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Tatil donusu ucuncu denememe baslamadan once kan pihtilasmasi testini yaptiracam. Yarin Allah kismet ederse izmirden basliyorum tatilime oradan altinoluk ve kusadasi. Uc hafta stres atip dinlenecemki donuste ucuncu deneme me rahat bir sekilde basliyayim.

Sevgiyle Kalin...

Eklentiler

• 20150824_120434.webp
    20150824_120434.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 66
Çocuğu olmayan kadınlar müjde
Türk profesör Kutluk Oktay’ın da üyesi olduğu tıp ekibi menopozu tarihe gömecek buluş için son aşamaya geldi. Independent gazetesi manşetten ‘Doğurganlığın kuralları yeniden yazılıyor’ diye gelişmeyi duyurdu
İnsan doğruganlığı üzerine 8 yıldan beri devrim niteliğinde araştırmalar yapan tıp ekibi yeni bir mucizeye imza atmak üzere... Harvard Üniversitesi’nden Prof. Dr. Jonathon Tilly’nin 2004 yılında, “Kadınlara hep belirli sayıda yumurta üretme kapasiteleri olduğu ve bu kontenjan dolduğu anda bir daha doğurgan olamayacakları söylendi. Bunun artık doğru olduğuna inanmıyoruz” sözleriyle başlayan süreçte sona gelindi.

Tilly’nin New York Medical College Kısırlık Tedavisi ve Üreme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Kutluk Oktay ile geçen zaman içinde yaptığı klinik çalışmalarda ilk kez kadınların yumurtalıklarından alınan doku kök hücreleri laboratuvar ortamında geliştirilerek yumurta elde edilmesi sağlandı.

Uzmanlar, önce farelerde başarıya ulaşan ardından insanlar için de başarılı olduğu ispatlanan yöntemi şimdi en büyük teste sokmaya hazırlanıyor. Edinburg Üniversitesi Tıp Fakültesi ile yapılacak ortak çalışma kapsamında laboratuvar ortamında üretilen yumurtalara sperm enjekte edilecek. Böylece tüp bebek yöntemi kullanarak yapay yumurtanın embrİyoya dönüşüp dönüşmediği gözlemlenecek. Yumurtanın bir anne adayının rahmine yerleştirilmeyeceği, sadece gelişiminin bir süre gözlenip yok edileceği açıklandı.

Hayal gerçek olacak

Yapay yumurtanın doğal yumurta gibi gelişim göstermesi durumunda menopozu tarihe gömecek olan hayal de gerçekleşmiş olacak. Yani kadınlar doğal yumurtlama süreci bitip de menopoza girseler dahi, istedikleri zaman çocuk sahibi olabilecekler. Independent gazetesinin dün manşetten duyurduğu haber için bilim adamları, “Doğruganlığın kuralları yeniden yazılacak” yorumunu yaptı. Laboratuvar kısmı Harvard Üniversitesi’nde yürütülen çalışma için Oktay, ilk aşamada, denemelerin yumurta rezervi veya kalitesi düşük genç hastalara yapılacağını belirterek, “Uygulama, şu anda 35 yaşın altında erken menopoza girmiş vakalarla yaşı 45’in altında yumurta üretebilen, fakat kalite düşüklüğüne bağlı gebelik elde edilemeyenlere yapılacak” dedi.

‘ABD’den sonra Türkiye’de yapacağız’

Prof.Dr.Kutluk Oktay: “Yumurtalıktan kök hücre çıkarmayı başarabildik. Kök hücreden kültür ortamında olgunlaşmamış insan yumurtası da geliştirebiliyoruz. Bu aşamaya gelindi. Ancak henüz klinik çalışmalar başlamadı. Klinik çalışmalarda da bu olgunlaşmamış yumurtaların olgun yumurta haline gelmesi ve bu kök hücreleri menapoza yaklaşmış yumurta kalitesi düşmüş hastaların yumurta kalitesini artttırmak için kullanacağız. Şu anda yaklaşık 40 hastamız var. Bu yılın sonuna kadar ABD’de gerekli yasal izinleri alıp hastaların hamile kalmaları için bu kök hücreleri kulanacağız. İlk aşama için tam menapoza girmiş değil de, yumurta üretimi düşmüş hastalarla başlıyoruz. Çalışmamızı ABD’den sonra Türkiye’de uygulayacağız. ABD’deki yasal izinleri aldıktan hemen sonra Türkiye’de bu çalışmayı yapabileceğimiz yerler ile bağlantıya geçeceğiz.”

Back
X