• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gunaydin arkadaslar uzun zamandir girip yazamadim..
son iki gundur cektigimiz aci anlatilmaz. sehtilerimizin hangi birisine yanayim bu nasil bi acidir.
once askerlerimiz sonra polislerimiz. benim kizkardesim ve eside polis memuru. kardesimin butun psikolojisi yerle bir su anda. korkuyorum cok korkuyorum diyor surekli. aslinda soyleyecek cok seyim Varda susuyorum maalesef.
hepimizin basi sagolsun. kimse kusura bakmasin sehitler olmez demiyorum demiycemde..

Selam canimcigim, sana yazamadim uzun zamandir ama haberini aliyorum. prensesin nasil iyimi öp yerime:KK15: dilerim her sey yolundadir. :KK76:Dedigin gibi cok üzücü durumlar yasaniyor Türkiye'de, elimizden birseyde gelmiyor malesef, sehitler ölmez diyemiyorum senin gibi, yakistiramiyorum ölümü gencecik insanlara.

Kızlar günlerdir yaşananlar benimde yüreğime taş gibi oturdu,çok üzgünüm,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,ailelerini düşünemiyorum...
kızlar benim tedavi iptal oldu bugün yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama

Kızlar günlerdir yaşananlar benimde yüreğime taş gibi oturdu,çok üzgünüm,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,ailelerini düşünemiyorum...
kızlar benim tedavi iptal oldu bugün yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama
Ah canımm bırak dr fikrinı sen rabbime bırak mucizeni inşallah sana verecekk

canım takipteyim seni sonradanda atağ geçebilir yumoşun biraz daha takip edilseydi..benim kaliteli emriyom olduğ opu çok yavaş büyümüştü hata gelişimi durdu derken oda atağ geçmişti..8 gün e2 çokta az değil bence oda katlayabilirdi..neyse canım hakında hayırlısı olsun ne diyelim..bende bu adetle tekrar yumurta durumuna göre hareket edicem bende erbil beyle konuşcam transfer işini..inş hamiş kalırsın minişine ALLAHIM KAN CAN VERSİN..

canım takipteyim seni sonradanda atağ geçebilir yumoşun biraz daha takip edilseydi..benim kaliteli emriyom olduğ opu çok yavaş büyümüştü hata gelişimi durdu derken oda atağ geçmişti..8 gün e2 çokta az değil bence oda katlayabilirdi..neyse canım hakında hayırlısı olsun ne diyelim..bende bu adetle tekrar yumurta durumuna göre hareket edicem bende erbil beyle konuşcam transfer işini..inş hamiş kalırsın minişine ALLAHIM KAN CAN VERSİN..
çok sağol canım,
vallahi güvenç iptal dedi ,büyüme umudu olsaydı heralde çağırırdı yine ,ben şimdi evde ovülasyon testi yapcam bu ara ;-)yakalarım belki ,he hee ;-)

Selam canimcigim, sana yazamadim uzun zamandir ama haberini aliyorum. prensesin nasil iyimi öp yerime:KK15: dilerim her sey yolundadir. :KK76:Dedigin gibi cok üzücü durumlar yasaniyor Türkiye'de, elimizden birseyde gelmiyor malesef, sehitler ölmez diyemiyorum senin gibi, yakistiramiyorum ölümü gencecik insanlara.

selam duovam evet gorusemedik ama bende senin haberlerini aliyorum ummucum sagolsun:KK19:
prensesim de iyi teyzesi dis cikartiyoruz o yuzden biraz atesimiz var son zamanlarda ama gecer yakinda. herseyi anliyor artik lakin yurumuyor henuz kisa zamanda yurur diye umit ediyorum:KK46: buyudu bile zaman nasil gecti hic anlamadik.
ikinci bebegi halen tutturamadik. gecen reglimde doktoruma gittim fakat burda butun kontroller tedaviler 43e kadar oldugu icin once bizi uyardi ama yinede ultrasonla bakti 2 sene oncesine kiyasla pek bi gerileme yok bende hatta hic yok:nazar:
hersey iyi gorunuyor gel gorki bi sonuca ulasamadik. ben birazda esime bagliyorum isi cok stresli yorucu onun etkisi cok gibi geliyor bana. yakinda 2 haftaligina Turkiye'ye gidicez iyi gelicek bize. durumlar bizde boyle canim. sende ne var ne yok nasil gidiyor bebis calismalari?

• Beğen
Reactions: Eua
Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.

çok sağol canım,
vallahi güvenç iptal dedi ,büyüme umudu olsaydı heralde çağırırdı yine ,ben şimdi evde ovülasyon testi yapcam bu ara ;-)yakalarım belki ,he hee ;-)
yap canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş..tedavisi yarım kalıp o ay doğal hamiş kalan o kadar çok kişi varki..yeterki Allah ol desin...

Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
canım biraz kendini bakıma al bir yada iki ay transfere ara ver..belki bir yumoş daha yakalarsın her ay yumurta takibinede devam et ihmal etme..biraz daha bekle benim fikrim..ben bir emriyo için daha savaşıcam herşeye ramen..

canım biraz kendini bakıma al bir yada iki ay transfere ara ver..belki bir yumoş daha yakalarsın her ay yumurta takibinede devam et ihmal etme..biraz daha bekle benim fikrim..ben bir emriyo için daha savaşıcam herşeye ramen..
Önerin çok çok teşekkürler canım ama Biz 9 aydır 2.embriyoyu yakalamak için çok uğraş verdik,güvenç bey,eşim ve ben.ama maalesef 9 ay boyunca hep bir yerde takıldık kaldık,belkide donmuş tek embriyomdur bizim beklediğimiz,bu kadar ay boşa uğraş ve para kaybetmişimdir,bundan 3 ay evvel doktorum teki deneyelim dedi yok dedim yumurta takibine devam ama buya üçümüzde aynı fikirdeyiz,transferi Ekim'de olcam inşallah,inşallah tutar ama eğer tutmazsa ,işte o zaman 2-3 ay ara verip bakıma girip tekrar devam ederim,bugünlerde incir kürü yapayım dedim transfere kadar olurda birden çok yumurta görürse o zaman düşünebilirim bir opuyu daha.

Merhaba kızlar bu gün transferimin 5.günü progesteron ve e2 verdim p4 13.3 e2 219 cikti ama tsh çok yükseldi yine 4.7 oldu canım sıkıldı o ki 0.54 idi bana bi fikir verin ne yapim

Back
X