• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba tatlı arkadaşlarım:KK25:

Bende durumlar aynı, hala malzeme bulamadığım için çok gelemiyorum yanınıza :) sipermeni bekliyorum :KK48:

esnacan esnacan hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.
KELEBEK0908 KELEBEK0908 canım, Allahım inşallah ekim ayında dualarını kabul eder:KK200:

Ben kül kedisi olarak çalışıyorum, hepinize sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum.

Bütün dualarınız kabul olsun:KK200::KK200::KK200:
Hepinizi öpüyorum :KK68::KK68:

Merhaba tatlı arkadaşlarım:KK25:

Bende durumlar aynı, hala malzeme bulamadığım için çok gelemiyorum yanınıza :) sipermeni bekliyorum :KK48:

esnacan esnacan hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.
KELEBEK0908 KELEBEK0908 canım, Allahım inşallah ekim ayında dualarını kabul eder:KK200:

Ben kül kedisi olarak çalışıyorum, hepinize sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum.

Bütün dualarınız kabul olsun:KK200::KK200::KK200:
Hepinizi öpüyorum :KK68::KK68:
canım çok teşekkür ederim,inşallah...
inşallah senin de isteklerin bir an evvel gerçeğe dönüşür.
iyi bayrmalar

herkeze iyi bayramlar canlar dün kırmızılar geldi... bugün arefe arefe doktoruma gittim tedaviye start verdik...yarın memleketimdeyim inş..haftaya salı erbil beyle randevum var bakalım neler yaşıycaz..herkezi kocaman öpüyorum..

beklediklerimizin,bizleri fazla bekletmeden geleceği güzel bayramlarımız olsun,
İYİ BAYRAMLAR...
canım ççok üzüldüm inş tek donmuşun tutar hamiş kalırsın..çook mücadele ettik inş mükafatını alıcaz..bende son opu deniycem yumoşlar büyürse Allahında iznile..

canım ççok üzüldüm inş tek donmuşun tutar hamiş kalırsın..çook mücadele ettik inş mükafatını alıcaz..bende son opu deniycem yumoşlar büyürse Allahında iznile..
İnşallah son opuda kaliteli embriyolar yakalarsın. Inşallah... biraz zor sanki tek embriyo 2. Gün tutması ama kısmet Allah can vermiştir inşallah

İnşallah son opuda kaliteli embriyolar yakalarsın. Inşallah... biraz zor sanki tek embriyo 2. Gün tutması ama kısmet Allah can vermiştir inşallah
inş canımcığım arefe günü şook oldum bayram şekeri gibi sürpriz oldu bizee..ben zeytin yağ incir yatım bir ay geçen adet öncesi kist yapmıştı bıraktım bu adetle yumoş görülünce yine başladım zeytinyağ incir tedavim süresince kullancam ama çikolata kistimin yanında bitane daha çikolata kistim olmuş folükül kistimde gitmemiş bu ay nedense..işler karışık bu ay aslında..

esnacan esnacan canım çok güzel bir haber Rabbim tamamına erdirsin 9 ay sağlıkla besin gelsin kuzum
HERKESE IYI BAYRAMLAR iyi tatillerr

Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi

Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
Hadi bakalım incin seninle kalsın inşallah canım,güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla...

ayyyyyy cicegim benimmmmmm hadi hayirlisi kuzummmmmm

Merhaba, iyi bayramlar, bayram hediyen İnci'nin hayırlısıyla gelmesini diliyoruz. Güzel haberlerini bekliyoruz..sevgiler.

O güzel/yakışıklı tek incin can bulsun inşallah canım.

hayırlı olsun canım insallah inci taneni kucagina alıp sağlıkla buyutursun

Günaydınn günaydınnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK31::KK54::KK68:
Mutlu, huzurlu, upuzuuuun bir tatil sonrası merhaba :)
İyi bir bayram geçirmişsinizdir umarım...
Hafta da güzel geçsin, zira uzun soluklu tatiller sonrası "tiksinç" olabiliyor ilk iş günleri :KK35:
Adaptasyon için motivasyon şart! :KK51:

Oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK73:
Geçmişe dönük okumak için zaman bulursam diğer mesajları da okuyacağım.
Bu sayfada ilk gördüklerim fazlasıyla mutlu etti beniiii :)))))

Janebond yase07 yase07 güzelim tebrikler, transferin olmuş, müjdelerin de olsun inşallah... Tek taşın gönlündekini versin size... Heyecanlı bekleyişin başlamış. Hangi ara başladın da transfer bile olmuş diyorum ama uzun süredir yoktum normaldir bakma bana sen :) Çok güzel haberlerin olsun, aksi ispatlanmasın hiç, hamileliğin 9 ay sürsün :)))))

Gardropçuuuuuuuuuuu esnacan esnacan senin müjdeni de gördüm. Alıntı yaptırmadı ama tebrik mesajlarından gördüm. Yakışıklı oğluna kardeş geliyormuş yaşasın :) Çok sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum... Yeniden anne olmanın keyfine varacağın günleri hep birlikte yaşayalım.

Çok çok çook sevgiler

Back
X