- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.501
beklediklerimizin,bizleri fazla bekletmeden geleceği güzel bayramlarımız olsun,
İYİ BAYRAMLAR...
İYİ BAYRAMLAR...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim,inşallah...Merhaba tatlı arkadaşlarım
Bende durumlar aynı, hala malzeme bulamadığım için çok gelemiyorum yanınıza :) sipermeni bekliyorum
esnacan hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.
KELEBEK0908 canım, Allahım inşallah ekim ayında dualarını kabul eder
Ben kül kedisi olarak çalışıyorum, hepinize sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı bayramlar diliyorum.
Bütün dualarınız kabul olsun
Hepinizi öpüyorum![]()
canım ççok üzüldüm inş tek donmuşun tutar hamiş kalırsın..çook mücadele ettik inş mükafatını alıcaz..bende son opu deniycem yumoşlar büyürse Allahında iznile..beklediklerimizin,bizleri fazla bekletmeden geleceği güzel bayramlarımız olsun,
İYİ BAYRAMLAR...
İnşallah son opuda kaliteli embriyolar yakalarsın. Inşallah... biraz zor sanki tek embriyo 2. Gün tutması ama kısmet Allah can vermiştir inşallahcanım ççok üzüldüm inş tek donmuşun tutar hamiş kalırsın..çook mücadele ettik inş mükafatını alıcaz..bende son opu deniycem yumoşlar büyürse Allahında iznile..
YaZamadım sonuç pozitif
inş canımcığım arefe günü şook oldum bayram şekeri gibi sürpriz oldu bizee..ben zeytin yağ incir yatım bir ay geçen adet öncesi kist yapmıştı bıraktım bu adetle yumoş görülünce yine başladım zeytinyağ incir tedavim süresince kullancam ama çikolata kistimin yanında bitane daha çikolata kistim olmuş folükül kistimde gitmemiş bu ay nedense..işler karışık bu ay aslında..İnşallah son opuda kaliteli embriyolar yakalarsın. Inşallah... biraz zor sanki tek embriyo 2. Gün tutması ama kısmet Allah can vermiştir inşallah
Hadi bakalım incin seninle kalsın inşallah canım,güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla...Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
ayyyyyy cicegim benimmmmmm hadi hayirlisi kuzummmmmmCanlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
masallah supper haber, tebrikler tatlimmmmYaZamadım sonuç pozitif
Merhaba, iyi bayramlar, bayram hediyen İnci'nin hayırlısıyla gelmesini diliyoruz. Güzel haberlerini bekliyoruz..sevgiler.Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
O güzel/yakışıklı tek incin can bulsun inşallah canım.Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi