• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,
Adınıza çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Benimde kısmetse Kasım ayında 2.denemem olacak bir aksilik olmasın diye dua ediyorum hep.Biosteron kullanıyorum hayırlısı inşallah.Doktorum önerdi işe yarayabileceğini söyledi bakalım.Aslında kafam çok karışık herkes farklı bişeyler söylüyor.Allah yardımcımız olsun.

Darisi sizlerin olmayanlarin basina insallah

Günaydın kızlar adet gördüm maalesef doğalından da gelmedi iğneyle rağmen.bahçeci yolları gözüktü yine...

Kızlar transfer adet başlangıcındanmı sayılıyor,yoksa 2.gün doktora gidiyoruz ya 2.gündenmi sayılıyor,kaç gün sonra oluyor,2. Gün embriyosu benim

kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.

kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
Ensummmm ya çok çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,ya akşam akşam Nasıl güzel bir haber verdin.

çook sevindim canım kötü düşünmek yook bu sefer kucağına alıcan inş sağlıklı bir şekilde..işe biraz ara ver canım rapor al bu bebiş çook değerli biliyorsun dinlenmek gerek..

Gozunaydin canim inşallah bu sefer kucağına almakda nasip olur kendine cok dikkat et

Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla devam etsin inş

Haklısın canım başa dönmek yipratici, coook yorgun hissediyor insan. Bende 5 deneme yaptım ve maalesef..Geçen gün devam ettiğim doktoruma sordum hocam yorulduk ne yapalım bilemiyoruz diye. O da tabii durmak yada devam etmek sizin kararınız ama yumurta olduğu sürece biz pes etmiyoruz, yaştan dolayi şans dusuk ama yumurta varsa devam dedi..Tabii yorgunluk çaresizlik insanı pes etmeye itiyor ama maddi manevi güç varsa sanırım pes etmemek lazım. Dualarim seninle canim..
Birde dhea kullanicam demişsin onun yanına q10 ve melatonin ekleyebilirsin. Bu ikisi çok güçlü antioksidanlarmis ..Doktorum baba böyle 3 lu olarak vermişti. .Yanlız q10 nin obigunone formu olmasi gerekiyormuş. Ben simdi teatrio diye bir q10 alıyorum içinde başka bir güçlü antioksidan daha var..Bir araştır istersen..:KK200:

Haklısın canım başa dönmek yipratici, coook yorgun hissediyor insan. Bende 5 deneme yaptım ve maalesef..Geçen gün devam ettiğim doktoruma sordum hocam yorulduk ne yapalım bilemiyoruz diye. O da tabii durmak yada devam etmek sizin kararınız ama yumurta olduğu sürece biz pes etmiyoruz, yaştan dolayi şans dusuk ama yumurta varsa devam dedi..Tabii yorgunluk çaresizlik insanı pes etmeye itiyor ama maddi manevi güç varsa sanırım pes etmemek lazım. Dualarim seninle canim..
Birde dhea kullanicam demişsin onun yanına q10 ve melatonin ekleyebilirsin. Bu ikisi çok güçlü antioksidanlarmis ..Doktorum baba böyle 3 lu olarak vermişti. .Yanlız q10 nin obigunone formu olmasi gerekiyormuş. Ben simdi teatrio diye bir q10 alıyorum içinde başka bir güçlü antioksidan daha var..Bir araştır istersen..:KK200:

obigunone nedir arkadaşim bu kelimenin anlamina da baktim bulamadim anlatirmisin...

Günaydın :))
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.Haber düşmüş ama ben yeni gördüm adına çok sevindim.
İnşallah hepimiz böyle güzel haberler veririz.
İyilikler dilerim...

ensuuuuu canim cok ama cok sevindim Allahim kucagina almayida nasip etsin insallah. dualarim seninle tatlim:KK68::KK19::KK15:

Back
X