• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Küsmüyüz kız nasılsın demiştim bişey dememissin
Ya aaaaaaaaaa hiç olurmu küslük genellikle telden gidiyorum yeğenlerim yanımda oluyor ya onlar eteklerimden ÇEKiştirirken gözden kacirıyorim tabi telefondan yazmak başka bir DERT

Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

cok ama cok tebrikler cok mutlu oldum. Allah tamamini erdirsin insallah

Günaydın herkes için mutlu haberlerin alındığı bir gün olsun bugün
Saracım, canım arkadaşım! Hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Can'ım. Çok ama çok sevindim senin adına. Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla geçen hamileliğin sonunda meleğine kavuşursun inşallah!

Kızlar bugün size müjdeli bir haber vermek için geldim sonunda Allahım benimde dualarımı kabul etti on gün önce buz bebeklerimin transferini yapmıştık bugün test günüydü ve hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim gibi buraya yeni gelenler için geçmişi okumak çok kafa karıştırıcı. rica etsem sizeki problemi, prosedürü ve hastane doktor hikayenizi kısaca yazmanız mümkün mü?

Seni anliyorum. Benim esiminde cocuklari oldugu icin tedavilerimde zorluk cikarmasada hic benim kadar hevesli ve istekli olmadi. Sana tavsiyem birsekilde esini ikna edip tedaviye basla. Cunku sadece yumurta rezerviyle bitmiyo yas gectikce rahimde de tutunmada da sorunlar yasanabiliyo. Ben 43 yasindayim iki yildir tedaviyle ugrasiyorum. 4 yildir evliyim gorunurde hicbir sorun yokken tedaviyle hamile kaldiysam bile dusuklerle karsilastim. Bu yuzden sana tavsiyem sadece dondurmakla kalma tedaviye basla.

Sevgili Aybike ko-kültür diye bir yöntem varmış. Okuyunca aklıma sen geldin. Eğer bu işlemi yaptırmadıysan belki bu yöntemi doktoruna sorabilirsin.

http://www.milliyet.com.tr/ko-kultu...isi-artiyor-pembenar-detay-hamilelik-1343806/

http://www.tupbebek.name.tr/ko-kultur-nedir-co-culture/

Saracım, canım arkadaşım! Hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl sevindim bilemezsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Can'ım. Çok ama çok sevindim senin adına. Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla geçen hamileliğin sonunda meleğine kavuşursun inşallah!

Sağol canım sende bebegini Güle gule büyüt canım arkadaşım ben hala soktayim

Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim gibi buraya yeni gelenler için geçmişi okumak çok kafa karıştırıcı. rica etsem sizeki problemi, prosedürü ve hastane doktor hikayenizi kısaca yazmanız mümkün mü?

Sağol canım benimkisi sebebi infertiliteydi ama sonra unsulin direnci troit ve pko çıktı kiloda vardı ama şükürler olsun ki bebeğim geldi benim doktorum amerikan Hastanesi docent doktor Kayhan yakın hastaneden de doktorumdan ve ekibinden çok memnunum

Sarammmmmmmmmm bu habere dansöz getirilmezmi
7bX5y_xwyHcx9j5OqotkOTedRt4yv_4G80qc8dz9F_pXyeP950qvi8hicuxgySzvZswsJ-M4FfoO2DPnQd7mu9Dgs9FREu0ZE0mNtJGPNXTaDvKb0os9Uu2y=w334-h440-nc

Canımsın sen biliyonmu:KK19::KK19::KK19:

Canımsın sen biliyonmu:KK19::KK19::KK19:
canım ççook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin 9 ay hiç bırakmasın minişin senii..sen ne ara tedaviye başladın önceki tedavidenmi biriktirmiştin donmuş emriyoları..sen transfer olmuştun negatiıfti galiba doğru hatırlıyorum inş..canım o kadar yazı okuyoruzki inan geçmişi unutum kusura bakma..

canım ççook sevindim Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin 9 ay hiç bırakmasın minişin senii..sen ne ara tedaviye başladın önceki tedavidenmi biriktirmiştin donmuş emriyoları..sen transfer olmuştun negatiıfti galiba doğru hatırlıyorum inş..canım o kadar yazı okuyoruzki inan geçmişi unutum kusura bakma..

Sağol canım geçen seneki tedavide negatif olmustu ama üç embriyomuzuda dondurmustuk iyiki dondurmusuz bu sene artık buz bebeklerimizi alalım dedik şükür olsun ki Allahım nasip etti darısı isteyen herkese olsun canım benim

Sağol canım geçen seneki tedavide negatif olmustu ama üç embriyomuzuda dondurmustuk iyiki dondurmusuz bu sene artık buz bebeklerimizi alalım dedik şükür olsun ki Allahım nasip etti darısı isteyen herkese olsun canım benim
Çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Ne güzel arkadaşim rabbim kucağina almayi ve sağlikla buyütmeyi nasip etsin dilerim,müjdeler kapimizi ne zaman çalar bilinmez,yeter ki ümidimiz hep olsun

kızlar mesajlarınızın hepsini okudum, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..
maşallah şimdilik herşey yolunda gibi kan değerlerimde herşey yolunda gitti en son 1650 beta hcg de bırakmıştım artık test yaptırmıyorum..
ama çok başım ağrıyor ve mide bulantım çok fazla olduğu için zor günler geçiriyorum.. çokda yoğun işler güçler ne yapacağım hiç bilmiyorum.. dayanabildiğim kadar işe gideceğim.. herkezcikleri öpüyorum cicişlerr..

canım maşallah çok çok sevindimmm ne güzel bi haber oldu.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın cnm..

Back
X