- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #45.201

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU gün doğum günüm40 oldum ya ben
![]()
Can'ım doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana sürprizlerle gelsin inşallahBU gün doğum günüm40 oldum ya ben
![]()
Canım benim Donmuş deyip Geçme valla ben hiç beklemiyordum ama oldu hem rahim dinlenmiş oluyor opu da mutlaka zarar görüyordur.hiç belli olmuyor . Ben geçen yıl Aralık'ta başlamıştım .bir yıl olmadan hamile kaldım .allahım sana da nasip etsinCanim Tatlim taze hemìş seni
Seni ve Esnacan i Doktorum ilan ediyorum transfer haric hepsi size kaldi kizlar
Cok caresizim yaa Allah yardimcim olsun aralikta aricam ona göre plan yapilcak ama sizin yazdiklarinizi not aldim bakalim nasil olcak cok tesekürler cevap icin
Teşekkür ederim kızlar
Amin canim benim derdim yurt disindayim ve son tedavimde biraz tartismistik hemsirelerle hic bilgi vermiyolar doktorum ise bazi ilaclar kanitlanmimis diye gerek yok diyor mesela kansulandirici gibi yinede fazla ümitlenmiyorum olursa supriz olsun Allah bebisini sana bagislasin hayirli bir bebek olsun ailesine mutluluk getirsinesnacan .!.:Canım benim Donmuş deyip Geçme valla ben hiç beklemiyordum ama oldu hem rahim dinlenmiş oluyor opu da mutlaka zarar görüyordur.hiç belli olmuyor . Ben geçen yıl Aralık'ta başlamıştım .bir yıl olmadan hamile kaldım .allahım sana da nasip etsin
Koro gerçekten keyifli oluyor. Eğlenceli de geçiyor. Vokal alabilmem için önce soloya çıkmam lazım ki ona da epeeeey zaman var. Ama sen gel, belki ben sana vokal yaparım
Hiç bir şey yapamıyorsan iki basit taktik vereyim sana. Önce dilini üst damağına değdir. Dilin karıncalanmaya başlasın. İyice bastır. Bu kısa süreli de olsa enerji artışı sağlıyor. Gün içinde sık sık tekrar edebilirsin. İkincisi derin bir nefes al. Ama ciğerlerine değil. Karnın şişsin nefes alırken. 4' e kadar sayarak al, 4' e kadar sayarak tut ve 4' e kadar sayarak bırak. Son olarak 4' e kadar nefessiz bekle. Birkaç defa yaptığında esnemeye başlıyorsan ya da başın dönüyorsa diafram çalışmaya başlamış demektir. Diafram çalıştığında adını unuttuğum bir kas var karında. Bel kemiğine bağlı. Onu hareketlendirmiş oluyorsun. Bu da bedenin alt kısmını dinlendiriyor. Ayrıca belini inceltmeye de yardımcı. Bir zaman sonra isteksizlik, stres, günlük yorgunluklar azalacak. Sonrası sana ait![]()
2220 hahhhh ben eskide kaldım yavrum tabi albüm hahhh yeni deyimle bu performansınla yapacaksın kuzum..ne güzel ya iş güç olmazsa bende isterdim kursa yazılmak stres icin harika çözümmm
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 1689893
Bu yaş sana mutluluk getirsin sen böyle sabirla bizleri izliyorsun ya Allah bütün dileklerini kabul etsin nice mutlu yaslara canim
Teşekkür ederim,burada olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. Amin inşallah Aralık ayı beklediğim gibi olur.İnşallah benim gibi bekleyen herkesin yüzü güler.Canim öncelikle hos geldin topige canim mutlaka bir cevap bulursun burda hafta sonu pek kimseler olmaz hem kendini yipratma bu ay olmasa birdahaki olmaz diyede birsey yok adetlerin düzenliyse birdahaki aya hersey farkli olabilir ee tabi yas ta cok önemli ama bence bitkisel tedavi et kendini ari sütü bal polen karisimlari mesela
Allah yardimcin olsun canim
geceyarısı şerifleriniz hayırlı olsun.:) çoook özledim burda yazmayı. bebişi olanlar, göbüşte bebiş olanlar ve bebişini bekleyenler dualar sizlerle. ben saçma sapan bişeyle uğraşıyorum. o sebeple yanınızda değildim. sevgili beynimde menenjiom adlı sempatik bir tümörüm var. dr. takibe aldı. büyüme yolunda ise operasyon olacağım... mr a girmek zaten ölüm gibi... gözümü kapattım da açmadım . bidahakine nasıl olacak bilmem. o da bu hafta zati![]()
3 aydır. canım sıkkın. his kaybı, duyma kaybı, karıncalanma ,halsizlik vs... ne ararsan var. bir de üstüne asabiyet eklendi. hiç çekilmezim bu aralar. bir yanımda ne uğraşlarla bize gelen 6 yaşında kızım diğer yanda 11 aylık mucizem ... hiç ölesim yok.. gerçi ölmem diye düşünüyom ben. aslında tırsıyom biraz:)
yani.... olmayaydı iyiydi.... :)
topiktekiler nasıllar...2220 sen bana bilgi verirsin dimi????
geceyarısı şerifleriniz hayırlı olsun.:) çoook özledim burda yazmayı. bebişi olanlar, göbüşte bebiş olanlar ve bebişini bekleyenler dualar sizlerle. ben saçma sapan bişeyle uğraşıyorum. o sebeple yanınızda değildim. sevgili beynimde menenjiom adlı sempatik bir tümörüm var. dr. takibe aldı. büyüme yolunda ise operasyon olacağım... mr a girmek zaten ölüm gibi... gözümü kapattım da açmadım . bidahakine nasıl olacak bilmem. o da bu hafta zati![]()
3 aydır. canım sıkkın. his kaybı, duyma kaybı, karıncalanma ,halsizlik vs... ne ararsan var. bir de üstüne asabiyet eklendi. hiç çekilmezim bu aralar. bir yanımda ne uğraşlarla bize gelen 6 yaşında kızım diğer yanda 11 aylık mucizem ... hiç ölesim yok.. gerçi ölmem diye düşünüyom ben. aslında tırsıyom biraz:)
yani.... olmayaydı iyiydi.... :)
topiktekiler nasıllar...2220 sen bana bilgi verirsin dimi????
Teşekkür ederim,burada olmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. Amin inşallah Aralık ayı beklediğim gibi olur.İnşallah benim gibi bekleyen herkesin yüzü güler.
Evet bitkisel ürünlere ağırlık vericem ama öncelikle soğan kürü yapmak istiyorum.Salı günü başlayacağım sonrasında incir kürsünün yumurta sayısını arttırdığını okudum onunla devam edeceğim.
Ve tabiki Allaha bol bol dua etmeye devam edceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sevgilerimle...
BU gün doğum günüm40 oldum ya ben
![]()
2220 hahhhh ben eskide kaldım yavrum tabi albüm hahhh yeni deyimle bu performansınla yapacaksın kuzum..ne güzel ya iş güç olmazsa bende isterdim kursa yazılmak stres icin harika çözümmm
TEŞEKÜREDERİM kızzzzzz sen ne güzel yazıyorsun her yazında paylaşımında öyle güzel öyle pozitif şeyler paylaşıyorsun kiiiDoğum günün kutlu olsun. En güzel yaşa gelmişsin. Tadını çıkarmaya bak. Hayat nasıl olsa kendi bildiği gibi gidiyor. Sen de kendi mutluluğunda kaybol. Sevdiklerinle, sevenlerinle, umutların, hayallerin ve kazandıklarınla... Yaşadığı her gün, bir öncekini kıskandıracak güzellikte olsun ve mucizeler peşini bırakmasın![]()
Harikasin hatun seviyorum seni simdi deniyorum aslinda zaman cok kullanmasini bilmiyoruz burdan òpücük ler yoluyorum yakala![]()
Yarın soğana başlıyorum kısmetse.Arı sütü karışımının detaylarını paylaşırmısın.Bide incir kürü ile aynı zamanda yapılıyor mu?Aynen canim sogani yap önce 15gün sonrada inciri yap mutlaka ari sütü karisimi sabah aksam birer ç.kasigi yutuver Allah yardimcin olsun