- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.381
Canim bende 36olunca cok seviniyor doktorum 40cikartmaya calisiyoruz oda kemik ler icin yani cok düsük demedi doktorum yurtdisina gelen tüm Türkler in ortak derdi bu senin degerin kac ki 80 ise bence supher bir degerbebisist: 43715396 .!.:D vitamini en düşük 80 olmalı
Benim transferim olduğunda dr hiç öyle bişey söylemedi de yapmadı da.ilk defa duyuyorum bunu.Dr ilk gittiğimde sorucam mutlaka.kızlar bişey okudum,transfere hazırlık aşamsında yumurta oluşmasın diye iğnemi ilaç mı bişey kullamış bazı arkadaşlar,ben adet 2.günü gittiğimde 1 yumurta vardı ama ben estrofem hap dışında bişey almıyorum,bilgisi olan varmı bunla ilgili?
Sor bakalım bend gittiğimde sorcam belkide ben yanlış anladım okuduğumu bilemedim şimdi.Benim transferim olduğunda dr hiç öyle bişey söylemedi de yapmadı da.ilk defa duyuyorum bunu.Dr ilk gittiğimde sorucam mutlaka.
Benim kac bilmiyorum.ama bende avrupadayim ve burda güneş yok.bu yüzden kendim eczaneden adım içiyorum. .fazlasinin zarari yok..sma az olsa sorunCanim bende 36olunca cok seviniyor doktorum 40cikartmaya calisiyoruz oda kemik ler icin yani cok düsük demedi doktorum yurtdisina gelen tüm Türkler in ortak derdi bu senin degerin kac ki 80 ise bence supher bir deger
Merhaba. benim geçen ay kistim vardı. ben soğan kürü uyguladım. kistim nedeniyle dr um adet düzenleyicisi verdi. bunun yanında biosteron, multivitamin hapı, d vitamini ampül, büyüme hormonu, koenzim10 verdi. ben hiç hamile kalmadım. nasıl bir duygudur bilmem. o duyguyu yaşabilmeyi o kadar çok istiyorum ki. hamile olduğumu öğrensem herhalde dünyanın en mutlu insanı ben olurum.
Benim kac bilmiyorum.ama bende avrupadayim ve burda güneş yok.bu yüzden kendim eczaneden adım içiyorum. .fazlasinin zarari yok..sma az olsa sorun
Ben dr ma sordum çok önemli bişey değil dedi. Devit ampul alıp içebilirsiniz ama cokta gerekli değil.Türkiyede ben dahil herkesin düşük çünki doğru test yapılmıyor diye ekledi. İşimiz zor Allah yardımcımız olsun.Kimler destek almalı?
D vitamini seviyesi 20-50 ng/ml aralığında olanlar alt sınırda, 50-60 ng/ml aralığında olanların iyi durumda olduğu, 100 ve üzerindeki sonuçların ise toksik düzeyde olduğu kabul ediliyor. Ölçümlerin mevsim değişiklikleri göz önüne alınarak yılda en az iki kez yapılması ve doktor önerisi ile takviye kullanılmasını gerektirir
Sizler icin ve kendim icin arastirdim haklisin canim ama benimki yükselemiyor bu bilinen bir olay o nedenle her üc ayda kontrolum var
Kulandigim ilac Üstelik cok yüksek Dekristol
20 000 i.e haftada bir 30 ve alti olanlar mutlaka doktora gidin
kızlar bişey okudum,transfere hazırlık aşamsında yumurta oluşmasın diye iğnemi ilaç mı bişey kullamış bazı arkadaşlar,ben adet 2.günü gittiğimde 1 yumurta vardı ama ben estrofem hap dışında bişey almıyorum,bilgisi olan varmı bunla ilgili?
Kimler destek almalı?
D vitamini seviyesi 20-50 ng/ml aralığında olanlar alt sınırda, 50-60 ng/ml aralığında olanların iyi durumda olduğu, 100 ve üzerindeki sonuçların ise toksik düzeyde olduğu kabul ediliyor. Ölçümlerin mevsim değişiklikleri göz önüne alınarak yılda en az iki kez yapılması ve doktor önerisi ile takviye kullanılmasını gerektirir
Sizler icin ve kendim icin arastirdim haklisin canim ama benimki yükselemiyor bu bilinen bir olay o nedenle her üc ayda kontrolum var
Kulandigim ilac Üstelik cok yüksek Dekristol
20 000 i.e haftada bir 30 ve alti olanlar mutlaka doktora gidin
Canım üzme kendini Rabbim inşallah hayırlısıyla belkide kendiliğinden verecek kucağına bebeğini.Allah yardımcımız olsun.KELEBEK0908 transfer hazırlıkları başlamış, ilk günün heyecanıyla hiç anlamadan ilerleyip mutlu sona ulaşırsın umarım. Dondurulmuş transferleri iptal edilen biri olarak daha önce yazmıştım ama arada kaynamıştır çok mesaj oluyor. Yumurtlama olmaması tercih ediliyor. Bu nedenle sormak istediklerin olursa konuşuruz....
Yumurta oluşmasını istemiyorlar çünkü yumurta ile progestron salgılanıyor (ultrasonla birlikte bu değerle anlıyorlar) Rahim yumurta sonrasında hamilelik yoksa bir sonraki regle hazırlık olarak incelmeye başlıyor bu nedenle transferi yapmıyorlar...
Özetle şu;
1. de estrofem olmasına rağmen rahim sınır düzeyinde kalınlaştı ama yumurta da büyüdü.... Progestron bakıldı rahim ölçüldü incelme başlayınca iptal edildi.
2. de estrofem + climara bant kullanıldı rahim kalınlaştı, yumurtlama yine büyüdü. Yine Pro. bakılıp emin olundu iptal edildi.
3. de dozları artırılmış estrofem + çift banta rağmen yine yumurta görüldü :) (Baskılanamayan yumurtalarımla ilgili o dönemde çok yazmıştım. Hamileyken de regl olursunuz artık diye yorum olmuştu)yine iptal etmemek için çünkü neredeyse 6 ay geçti yine iptal etmeyelim dedik Natural Siklus denemesi yaptık. Doğal akışında yani yumurta oluşuyor madem diyerek olgunlaşıp çatladığında 2 dondurulmuş transferi yapıldı. Ancak bant ve estrofemin rahimi kalınlaştırmada etkisi de olamadığından da olsa gerek pozitif sonuç olmadı.
4. de kalan 2 tane için bu sefer 21 gün menopoza sokuldum. Lucrin iğne yedim her gün... Onun sayesinde yumurtlama bu kez olmadı... Rahim istenilen kalınlığa da ulaştı sorun yaşamadım. Lakin totoyu yine tutturamadık :)
Gördüğün üzere her gelişmeye göre bir aksiyon aldık, denedik... Sonuç; takılma detaylara akışına bırak.... Çünkü olacağı varsa olacak... Umarım olacağı vardır, olur... Güzel haberlerin olsun dilerim, sevgiler :)
çok teşekkür ederim canım güzel dilek için;-)))KELEBEK0908 transfer hazırlıkları başlamış, ilk günün heyecanıyla hiç anlamadan ilerleyip mutlu sona ulaşırsın umarım. Dondurulmuş transferleri iptal edilen biri olarak daha önce yazmıştım ama arada kaynamıştır çok mesaj oluyor. Yumurtlama olmaması tercih ediliyor. Bu nedenle sormak istediklerin olursa konuşuruz....
Yumurta oluşmasını istemiyorlar çünkü yumurta ile progestron salgılanıyor (ultrasonla birlikte bu değerle anlıyorlar) Rahim yumurta sonrasında hamilelik yoksa bir sonraki regle hazırlık olarak incelmeye başlıyor bu nedenle transferi yapmıyorlar...
Özetle şu;
1. de estrofem olmasına rağmen rahim sınır düzeyinde kalınlaştı ama yumurta da büyüdü.... Progestron bakıldı rahim ölçüldü incelme başlayınca iptal edildi.
2. de estrofem + climara bant kullanıldı rahim kalınlaştı, yumurtlama yine büyüdü. Yine Pro. bakılıp emin olundu iptal edildi.
3. de dozları artırılmış estrofem + çift banta rağmen yine yumurta görüldü :) (Baskılanamayan yumurtalarımla ilgili o dönemde çok yazmıştım. Hamileyken de regl olursunuz artık diye yorum olmuştu)yine iptal etmemek için çünkü neredeyse 6 ay geçti yine iptal etmeyelim dedik Natural Siklus denemesi yaptık. Doğal akışında yani yumurta oluşuyor madem diyerek olgunlaşıp çatladığında 2 dondurulmuş transferi yapıldı. Ancak bant ve estrofemin rahimi kalınlaştırmada etkisi de olamadığından da olsa gerek pozitif sonuç olmadı.
4. de kalan 2 tane için bu sefer 21 gün menopoza sokuldum. Lucrin iğne yedim her gün... Onun sayesinde yumurtlama bu kez olmadı... Rahim istenilen kalınlığa da ulaştı sorun yaşamadım. Lakin totoyu yine tutturamadık :)
Gördüğün üzere her gelişmeye göre bir aksiyon aldık, denedik... Sonuç; takılma detaylara akışına bırak.... Çünkü olacağı varsa olacak... Umarım olacağı vardır, olur... Güzel haberlerin olsun dilerim, sevgiler :)
Tecrübeli anne sıfatına haiz anneleri, taze anneleri, taze eli kulağında anne adaylarını, tazecik hamileleri mazur görerek sesleniyorum (kendim de dahillll) nereye kaybolduk :)))))
Hepimizin mazereti kendine o da ayrı ya... Özetlemem gerekirse; uzun upuzun soluklu tatilim harikaydı, ancak arkasından çok uzun süren ve meşakkatli tedavi sürecine girdiğim süreçte ciğerlerimde bir sorun yaşadım. Bırakın konuşmayı soluk almamı zorlaştıracak amannn iyi ki geçti dediğim zamanlardı. Maalesef tedavisi için hiç istemesem de 3 doktora gidip kullanacaksınız cevabı alınca yüklü kortizon dahil bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım. Soluk alabilmek için inhalerler vs kullanınca iş çığrından çıktı üstüne ilaç içeriğindeki laktozdan olsa gerek bünye şaşırdı :) Alt sınıra yakın çıkan şeker tavan sınırları aştı 250'lere çıktı vs. E hayli hırpaladı, dengemi bozdu. Bu tedavinin yan etkisi olarak böbrek taşları tetiklendi bir de onunla kozlarımızı paylaştık :) Arızalıyım dedim zor oldu ama hepsinin üstesinden geldim :) Sonra buraya geldim. Bana uzak ama ailemin yakın olduğu bir vefatımız olunca, taziyesi, ziyareti, seyahatleri, duası derken biraz daha vaktimi kendi istediğimce kullanamadım.
Şimdi özgürüm :) Buralardayım... En özgür halimle herkesi kocamannn öperim...
Evren mesajımı al lütfen özgürlüğümü kısıtlayıcı marazlar çıkarma... Bozuşuyoruz :)
Canım üzme kendini Rabbim inşallah hayırlısıyla belkide kendiliğinden verecek kucağına bebeğini.Allah yardımcımız olsun.
Tecrübeli anne sıfatına haiz anneleri, taze anneleri, taze eli kulağında anne adaylarını, tazecik hamileleri mazur görerek sesleniyorum (kendim de dahillll) nereye kaybolduk :)))))
Hepimizin mazereti kendine o da ayrı ya... Özetlemem gerekirse; uzun upuzun soluklu tatilim harikaydı, ancak arkasından çok uzun süren ve meşakkatli tedavi sürecine girdiğim süreçte ciğerlerimde bir sorun yaşadım. Bırakın konuşmayı soluk almamı zorlaştıracak amannn iyi ki geçti dediğim zamanlardı. Maalesef tedavisi için hiç istemesem de 3 doktora gidip kullanacaksınız cevabı alınca yüklü kortizon dahil bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım. Soluk alabilmek için inhalerler vs kullanınca iş çığrından çıktı üstüne ilaç içeriğindeki laktozdan olsa gerek bünye şaşırdı :) Alt sınıra yakın çıkan şeker tavan sınırları aştı 250'lere çıktı vs. E hayli hırpaladı, dengemi bozdu. Bu tedavinin yan etkisi olarak böbrek taşları tetiklendi bir de onunla kozlarımızı paylaştık :) Arızalıyım dedim zor oldu ama hepsinin üstesinden geldim :) Sonra buraya geldim. Bana uzak ama ailemin yakın olduğu bir vefatımız olunca, taziyesi, ziyareti, seyahatleri, duası derken biraz daha vaktimi kendi istediğimce kullanamadım.
Şimdi özgürüm :) Buralardayım... En özgür halimle herkesi kocamannn öperim...
Evren mesajımı al lütfen özgürlüğümü kısıtlayıcı marazlar çıkarma... Bozuşuyoruz :)
çok teşekkür ederim canım güzel dilek için;-)))
ayrıntılı bilgiler için teşekkür ederim.şidi ben 2.gün gittim ya estrofem verdi doktorum rahim kaç mm di bilmiyorum,1 tane de yumurta vardı,şimdi o günden sayarsak 12.gün kontrole gitcem,o gün belli olcak demekki dimi progestreon bakcak heralde,yumurtlama varsa iptalmi olur benimde,yoksa yumurta çatladıktan sonramı yapar transfer,ayy ne karışık bu işler yahu,yumurtayı ayrı düşün,büyüdümü büyümedimi ayrı,opusu,transferi ayrı,tutsa devam etcekmi ayrı,devam etse sağlıkla doğacakmı ayrı.herşey bir ?
Hoşgeldin güzellik
Çok çok geçmiş olsun hepsi, okurken yoruldum. Başın sağ olsun aynı zamanda.
Bu ara ben sakinim ama gerçekten kimsecikler yok buralarda :)
Evrene mesajlarını destekliyorum, yanlış mesajın altına yazıyorum ama olsun :) akıl fikir verecek tecrübede olmadığım için sadece güzel dileklerimi gönderiyorum
(Bu rengi de sevdim arı mayam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?