Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Oy maşallah bende iyice buyutmusum 3 yas diyerek :)
Anam demek kardeş gelecek Naz a çok sevindim canım.
İnsh hayırli sonuçlar olsun.Umutta mi devam edeceksin?

Merhaba canım,
Evet düşüş olmuş ama her ay farklı yumurta toplanabilir çok bilmislik etmek istemem ama gene de urulogla da gorusme bizden yanayım.kusura bakma akıl vermek değil.sadece yasanmisliklar adına.

Sağol cnm benim..evt umut ta olucak nasipse çok heyecanlıyım ya:KK17::KK17:

Oy maşallah bende iyice buyutmusum 3 yas diyerek :)
Anam demek kardeş gelecek Naz a çok sevindim canım.
İnsh hayırli sonuçlar olsun.Umutta mi devam edeceksin?

Merhaba canım,
Evet düşüş olmuş ama her ay farklı yumurta toplanabilir çok bilmislik etmek istemem ama gene de urulogla da gorusme bizden yanayım.kusura bakma akıl vermek değil.sadece yasanmisliklar adına.

Tabiki arkadaşım tecrübelerimizi paylaşmamız en güzeli bana hiç bilmişlik gibi gelmedi
sağol canım benim sorunumlada ilgileniyosun
biz anlarız anca birbirimizi
eşimi ikna edersem üroloğa gitmesini bende istiyorum

slm kızlar bişii sormak istiyorum.benim iğnelere başlayalı bugün 4.günü ama benim ağzımın içi dilim yara gibi bi tuhaf hiç tat alamıyorum ayrıca ishal oldum.sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı?

slm kızlar bişii sormak istiyorum.benim iğnelere başlayalı bugün 4.günü ama benim ağzımın içi dilim yara gibi bi tuhaf hiç tat alamıyorum ayrıca ishal oldum.sizde buna benzer şeyler yaşadınız mı?

evet canım benimde midem bulanıyodu gaz yapıyo...o tür yan etkileri oluyo...
yinede doktoruna danış istersen

Ensu Selam canım.Uzun zamandır buraya gelmiyordum.Hamile olduğunu gördüm çok sevindim.Allah tamamına erdisin.
Yaşımın 45 olasıyla beraber umutsuzluğa düştüm.Hormon seviyelerim de üst sınıra geldi canım.fsh 20 ölçüldü son adette.
Senin mücadeleni taktirle takip ettim.Eminim tüm arkadaşlar mücadele ediyor.Ben siteyi takip ettiğim dönemler senin daha sık paylaşımda bulunduğun dönemlerdi heralde belki oyüzden bana moral ve destek oldun .çok teşekkürler .Herşey gönlünce osun.Canım doktorlara göre benim bebek sahibi olmam imkansıza yakın.Donasyana karşı değilim ama çok rahat da değilim.fikirlerine ve yardımına ihtiyaç duydum.
Sevgiler
Ensu Selam canım.Uzun zamandır buraya gelmiyordum.Hamile olduğunu gördüm çok sevindim.Allah tamamına erdisin.
Yaşımın 45 olasıyla beraber umutsuzluğa düştüm.Hormon seviyelerim de üst sınıra geldi canım.fsh 20 ölçüldü son adette.
Senin mücadeleni taktirle takip ettim.Eminim tüm arkadaşlar mücadele ediyor.Ben siteyi takip ettiğim dönemler senin daha sık paylaşımda bulunduğun dönemlerdi heralde belki oyüzden bana moral ve destek oldun .çok teşekkürler .Herşey gönlünce osun.Canım doktorlara göre benim bebek sahibi olmam imkansıza yakın.Donasyana karşı değilim ama çok rahat da değilim.fikirlerine ve yardımına ihtiyaç duydum.
Sevgiler
merhabalar cnm, guzel dileklerin icin tesekkurler.. darisi basina. tedavi seklin konusunda yorum yapip seni etkilemek istemem cnm cunku bu senin ve esinin ortak karar vermeniz gereken bir karar..ben tedavi gordugum hastanemdeki son tedavimde hamile kaldim bakalim ins kucagima almak nasip olur..
hangi karari verirsen hayirlisi olsun cnm cunku nasil tedavi gordugunun degilde bebegini kucagina almanin onemli oldugunu dusunenlerdenim.. birseyler imkansizsa mutlu olacagin yola yonelmen en mantiklisi ama neyle mutlu olacaginada iyi karar vermen gerekli..elini cabuk tut cnm tedavini nasil yapacagina karar verdikten sonra arayi acma hemen tedavini olmaya bak cunku sadece dogurmayacagiz, Allah izin verirse buyutmemizde gerekecek.. sevgiyle kal

Olmamak elde mi ya her evresi ayrı heyecan insh hayirlisiyla sonuclansin.
cnm hamilemisin cok cok sevindim, saglikli bi sekilde kucagina almani dilerimm.. masallah.. ne guzel eski arkadaslar sirayla hep hamile kaliyoruz.. bir gebemiz daha var ama yazamadi sanirim henuz buraya yakinda ondanda guzel haberi okursunuz..

Tabiki arkadaşım tecrübelerimizi paylaşmamız en güzeli bana hiç bilmişlik gibi gelmedi
sağol canım benim sorunumlada ilgileniyosun
biz anlarız anca birbirimizi
eşimi ikna edersem üroloğa gitmesini bende istiyorum
Sağol canım aynen öyle biz anlarız birbirimizi ;)

Progeston ignesiysr bende böyle bir durum yapmadı canım merkezine bir gorus istersen.

cnm hamilemisin cok cok sevindim, saglikli bi sekilde kucagina almani dilerimm.. masallah.. ne guzel eski arkadaslar sirayla hep hamile kaliyoruz.. bir gebemiz daha var ama yazamadi sanirim henuz buraya yakinda ondanda guzel haberi okursunuz..

Amin canım.çok sağol.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insh.
Çok sukur sırayla kaldık bakalım insh kucağımıza sağlıkla olurlar da.
Kim acaba ? :)
Her kimse çok sevindim çok bekledik emek zaman çaba maddi manevi çok şey harcadık ve hakkettik.;)

Transfer olmadan sonlanan tup bebek denemesinden sonra ilk ayda yeni bir tup bebek baslanirmi? Yada en erken ne zaman baslanir acaba? Deneyimi olan varmi hangi aralikla bu ise devam etmek lazim.

Evet olabilir canım hatırlaması bende kullandım ondan ama o dönemde içtim mi bilmiyorum yanlış yönlendirmeyi seni.
Ama insh olucak iyi düşünelim iyi olsun.

Ay canım arkadaşım :)
Naz nasıl? Sen nasılsin ?
Evet çok uzun zaman oldu
Biliyorsun babamın hastalığı kaybı annemin hastalıkları hem kanser hem diğer rahatsızlıklar arada ise girdim çıktim.
Bir suru şey ama sonu böyle bakalım.
Çok sağol....:KK66:
Nazi op ne kadar oldu ya 3 yas olmuştur mutlaka.

Çok tesekkur ederim.
Başkalarini okuyunca bende umutlenip mutlu olurdum.
Tam durumunuzu bilmiyorum ama sizede vuracaktır bu mucize yakındır :KK66:
Cok tesekkur ederim ya allah razi olsun. Benim durumumda cok zor. Erken yumurtalik yetmezligi var bende. Amh degerim cok dusuk. Olursa eger rabbimin mucizesinolacak. O kadar yani. Hatta bi doktor kibarca benimle ilgilenemeyecegini soyledi. Simdi de bi klinik bulduk ama bakalim sonumuz hayir olsun. Dogru mu soyluyo bizi mi kandiriyo anlamadik. Ne aciki o doktora mahkumuz cunku bi tek o kabul etti beni. Boyle cikmazdayim iste. Elimden gelen tek sey dua etmek. Sizi cami gonulden tebrik ediyorum, ins hayirli bir evlat olur cok guzel yillariniz gecer. Dua ile....

Transfer olmadan sonlanan tup bebek denemesinden sonra ilk ayda yeni bir tup bebek baslanirmi? Yada en erken ne zaman baslanir acaba? Deneyimi olan varmi hangi aralikla bu ise devam etmek lazim.

Transfer olmadan derken iki şekilde yaşadım.
Birinde ilk denemede bir yumurta önde gitti diğer gelişmedi tedavi iptal oldu .
1 ay doğum kontrol.hapı tekrar başladık.

Diğer sekildr yumurta toplandı döllenme olmadı hiçbiri tüm yumurtalar çöp oldu.

Diğer ay adetle kontrol etti doktor kist olmayınca gene başladık.

Transfere gelmeden bu şekilde yaşadım.
Umarım yardımcı olabilirim.

Cok tesekkur ederim ya allah razi olsun. Benim durumumda cok zor. Erken yumurtalik yetmezligi var bende. Amh degerim cok dusuk. Olursa eger rabbimin mucizesinolacak. O kadar yani. Hatta bi doktor kibarca benimle ilgilenemeyecegini soyledi. Simdi de bi klinik bulduk ama bakalim sonumuz hayir olsun. Dogru mu soyluyo bizi mi kandiriyo anlamadik. Ne aciki o doktora mahkumuz cunku bi tek o kabul etti beni. Boyle cikmazdayim iste. Elimden gelen tek sey dua etmek. Sizi cami gonulden tebrik ediyorum, ins hayirli bir evlat olur cok guzel yillariniz gecer. Dua ile....

Amin çok tesekkur ederim.
İmkânınız varsa İstanbul daki merkezleri lablavutarlari iyi olan merkezleri secmenixi tavsiye ederim.

2013 yılındaki amh değerim 1,3 tu.
Son transferde 2016 12 yumurta toplandı
8 ne işlem yapılabildi.

Bu değer tabiki bir gösterge ama inanın çok bağlayicı değil.1 yumurta 1 spermle olacak

Allahım insh nasip etmiş olsun.
Her zaman duamdasiniz şuan ki duruma bakıp geçtiğimiz hiçbiri yeri unutmadim

merhaba ensu , ne güzel arka arkaya haberleri alıyoruz seviniyoruz...bende geçen ay eğriçayır arı sütü aldım ben heer sabah alamıyorum bana biraz ağır geldi..2 günde bir alıyorum, vitaminlerede başladım dün bir dr.a gittim perşembe bir dr.daha gideceğim bebim süreçde başlıyor, hayırlısı umarım bende size güzel haberler veririm.. kendine iyi bak, tüm hamiş arkadaşlarımız kendilerine iyi baksın, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öpüyorum.

bu arada eski arkadaşlarımızın bir çoğu gitti bir iki arkadaşımızın sağlık sorunları vardı nasıllar acaba bilgisi olan varmı ? umarım iyilerdir WishhDuygu WishhDuygu biri bana kaçak demişdi bi ara :)))

İmkânınız varsa İstanbul daki merkezleri lablavutarlari iyi olan merkezleri secmenixi tavsiye ederim.

8 ne işlem yapılabildi.

Bu değer tabiki bir gösterge ama inanın çok bağlayicı değil.1 yumurta 1 spermle olacak

tebrik ederim hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın..yaşın kaçdı acaba?

canım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik son hamişimiz kiim merak ettim şimdi eskilerden hamiş kalmayan az kaldı inş bizde sıradayızdır benimde kısmetse nisan sonu gibi transferm olucak inş şimdi iğneyle geçici menopozdayım..

merhabalar cnm oglusunla nasilsinizz.. benimde oglusum olacak.. Allah izin verirse Cem bebek haziran basi gibi dogacak.. Alimiz nasil annesi:)
Gözün aydın canım. Çok güzel zamanda geliyor Cem bey.
Ali 6,5 aylık oldu bile. Zaman çabuk geçiyor. Yeni doğan bebek kokusunu özledim bile. Hala alerjiyle mucadeleye devam ama ek gıdaya başladığımızdan beri çok daha iyi.
İnşallah sağlıkla kucaklarsın. Herşey yolunda gider.

8 ne işlem yapılabildi.

Benim vaziyet senin "yumurta toplandı döllenme olmadı hiçbirinde tüm yumurtalar çöp oldu" tarifinde malesef!! Ne kotu bir vaziyet.. Ne oldu niye oldu anlayamadim bile.. Acaba diyorum cok az ilac dozda igne verildi ondan mi oldu!! Birde labaratuarin pekde goreceli olarak iyi olmadigini dusunmeye basladim. Bu islerde doktor kadar onemli faktor.. Simdi 14 gun sonra kismet olur adet olursam hemen baslayayim mi yoksa arami vereyim. Yas ileri olunca kaybedilecek zaman yok ama kendimi hirpaliyormuyum diye aklima geliyor...

canım nasılsın nasıl geçiyor hamilelik son hamişimiz kiim merak ettim şimdi eskilerden hamiş kalmayan az kaldı inş bizde sıradayızdır benimde kısmetse nisan sonu gibi transferm olucak inş şimdi iğneyle geçici menopozdayım..

bende perşembe gideceğim ve büyük ihtimal bende geçici menopoza gireceğim benim sorunum rahimle ilgili :(( geçici menopoz sonrası yumurta sayısında yada rezervinde bi değişiklik oluryormu ? benim en çok merak ettiğim aslında benide biraz endişelendiren bi konu..dr.un bu konuda bişi dedi mi?

Back
X