- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
- #46.801
Allahimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahimmm![]()
masallah cok ama cok sevindimmmmmmmsağlıkla büyüt canım SENİNLE ilaçlar konusunda köprü olduğum bir arkadaş vardıkuddus hatırlarsın bir oğlu oldu 1 aylık oldu
Kuzum iyiyim bende arada bi girin kuzum ya biraz hareket bereket yapalım dimi yaniselam canım,çok şükür iyi gidiyor şimdilik ,kontroller gelip geçiyor.sen nasılsın?
Nar ekşisi nar suyu kabak çekirdegi hergün bir avuc transfere kadar ama bunlar sonra c vitamini ananas 3, 4 gün ye hayırlısıyla inşallah gebesinnnnnAdetimin 3. Günü e2 52 çıktı...ilaçlarla kalınlaşmayan rahim bu kez ilaçsız takip edilecek......ama ben nar suyu ve hayıt tohumu içiyorum.birde günde 1 tane tebokan , omega 3 ve aspirin içiyorum.tavsiyeniz olursa ve esirgemezseniz çok memnun olurum....
Acıkcası yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdımhalit erdem ve murat berksoy yıllardır ortak çalışıyor cnm, sakın takılma onlara hiç tavsiye etmem.. boşuna zaman ve milyarlarca para kaybı yaşarsın.. geçen yıl o ikili ile ilgili kötü tecrübelerimizi uzunca paylaşmıştık.. bu ikili bebeği olmayan kadınları ağına düşürme derdinde olan bi kumpasın içinde.. onlara giden yüz bayandan ancak biri çocuk sahibi olmuştur onunda zaten olacağı vardır..
çok güzel bir değer gözün aydınArkadaşlar merhaba ben daha öncede yazıyordum belki hatırlarsınız eski Adım Antalya
Benim şu an adetten iki gün sonra test yaptırdım değerim 1273 sizce Nasıl bilen var mı
sağlıklı doğumlar inş canımKızlar arada takip etmeye çalışıyorum.ama eskilerden kimse yazmıyor.ben 36. Haftadayım.az kaldı Allah'ın izniyle .dualarım sizinle
Canım ya hoşgeldin aramıza maşallah kuzum ya rabbim saglıkla inşallah kolay dogum olurKızlar arada takip etmeye çalışıyorum.ama eskilerden kimse yazmıyor.ben 36. Haftadayım.az kaldı Allah'ın izniyle .dualarım sizinle
Çok sevindim canım inşallah hemşom benim saglıkla bu sefer kucaga alırsın kuzumArkadaşlar merhaba ben daha öncede yazıyordum belki hatırlarsınız eski Adım Antalya
Benim şu an adetten iki gün sonra test yaptırdım değerim 1273 sizce Nasıl bilen var mı
Çok teşekkür ederimçok güzel bir değer gözün aydın
Can'ım teşekkür ederim şu an tedirginim geçen seferde yaşadıklarımdan dolayı bir de değer yüksek gibi geldi bana inşallah o günleri görürüm isteyen herkes görsünÇok sevindim canım inşallah hemşom benim saglıkla bu sefer kucaga alırsın kuzum
Ne güzel dogalından
Bide adet düzensizligi var diyordun süpriz yapmış sana
Salı günü doktora gidicem bakalım o güne kadar inşallah iki binleri bulur heraldegreenpepper canım degerde süper bu arada 2 güne bi baktır 2 binlerde kese görünüyor
Canım deger iki günde katlanır ikiye sen yinede yarın tekrar baktır kana tedbir amaclı belki igne verecek dr ihmal etmeSalı günü doktora gidicem bakalım o güne kadar inşallah iki binleri bulur heralde
Allah inşallah sizlere de nasip eder.aslı olacak inşallah.sen neler yaptın Can'ımCanım ya hoşgeldin aramıza maşallah kuzum ya rabbim saglıkla inşallah kolay dogum olur
Evet evet bizede dua et Allah kabul etsin darısı bizlere
Adını ne koyacaksın bellimi kuzum
selamensu nasılsın?az kalmış senin ,işe devam mı,izne çıktınmı,bende bu aralar şu rapor olaylarını araştırıyorum .
Acıkcası yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdım
benım bahcecıde olan bır oglum var ve 15 adet amelıyatla elde edılmıs yarım yamalak spermle oldu bu 3 . denemede
bence cok buyuk laflar edıyorsunuz uyusamıyor olabıolırsınız ama ben dunyaya gelme ıhtımalı hıc olmayan(erkek kısırlıgının son noktası) bır cocugu dunyaya getırdım