Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam canım,çok şükür iyi gidiyor şimdilik ,kontroller gelip geçiyor.sen nasılsın?
Kuzum iyiyim bende arada bi girin kuzum ya biraz hareket bereket yapalım dimi yani
Sen cogumuz icin massallah iyi bir örneksin bende tek emriyodan hamile kaldım hep ama devam etmiyo sen bize umut oluyorsun
İnsanlar hikayelerini anlatmalı ki bazen bu sınavda sadece benmiyim dememeli
Bana arada öyle geliyor çevremde benim kadar ugraşıp yıpranan yok sonra, bi bakıyorum kk de kimlerin ne derdi var hem çare oluyo hem tek hissetmiyorsun kendini
Paylaşalım ve dertlerimiz azalsın bitsinn birbirimize bakalım mutlu olalım
İnşallah ne suprizler görecegiz burda mucizeler bitmeyecek inşallah

Adetimin 3. Günü e2 52 çıktı...ilaçlarla kalınlaşmayan rahim bu kez ilaçsız takip edilecek......ama ben nar suyu ve hayıt tohumu içiyorum.birde günde 1 tane tebokan , omega 3 ve aspirin içiyorum.tavsiyeniz olursa ve esirgemezseniz çok memnun olurum....
Nar ekşisi nar suyu kabak çekirdegi hergün bir avuc transfere kadar ama bunlar sonra c vitamini ananas 3, 4 gün ye hayırlısıyla inşallah gebesinnnnn

halit erdem ve murat berksoy yıllardır ortak çalışıyor cnm, sakın takılma onlara hiç tavsiye etmem.. boşuna zaman ve milyarlarca para kaybı yaşarsın.. geçen yıl o ikili ile ilgili kötü tecrübelerimizi uzunca paylaşmıştık.. bu ikili bebeği olmayan kadınları ağına düşürme derdinde olan bi kumpasın içinde.. onlara giden yüz bayandan ancak biri çocuk sahibi olmuştur onunda zaten olacağı vardır..
Acıkcası yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdım
benım bahcecıde olan bır oglum var ve 15 adet amelıyatla elde edılmıs yarım yamalak spermle oldu bu 3 . denemede
bence cok buyuk laflar edıyorsunuz uyusamıyor olabıolırsınız ama ben dunyaya gelme ıhtımalı hıc olmayan(erkek kısırlıgının son noktası) bır cocugu dunyaya getırdım

Arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazıyordum belki hatırlarsınız eski Adım Antalya
Benim şu an adetten iki gün sonra test yaptırdım değerim 1273 sizce Nasıl bilen var mı

Kızlar arada takip etmeye çalışıyorum.ama eskilerden kimse yazmıyor.ben 36. Haftadayım.az kaldı Allah'ın izniyle .dualarım sizinle
Canım ya hoşgeldin aramıza maşallah kuzum ya rabbim saglıkla inşallah kolay dogum olur
Evet evet bizede dua et Allah kabul etsin darısı bizlere
Adını ne koyacaksın bellimi kuzum

Arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazıyordum belki hatırlarsınız eski Adım Antalya
Benim şu an adetten iki gün sonra test yaptırdım değerim 1273 sizce Nasıl bilen var mı
Çok sevindim canım inşallah hemşom benim saglıkla bu sefer kucaga alırsın kuzum
Ne güzel dogalından
Bide adet düzensizligi var diyordun süpriz yapmış sana

Aslen bugün yaz gelmiş gibi insan neşeleniyor ama hayat bu sen mutlusun kimi üzüntülü kiminde ne dertler var dert etmeyelim arkadaşlar herşey olacaga varıyo rabbim saglık versin ve sevdiklerimizi bize bagışlasın

Çok sevindim canım inşallah hemşom benim saglıkla bu sefer kucaga alırsın kuzum
Ne güzel dogalından
Bide adet düzensizligi var diyordun süpriz yapmış sana
Can'ım teşekkür ederim şu an tedirginim geçen seferde yaşadıklarımdan dolayı bir de değer yüksek gibi geldi bana inşallah o günleri görürüm isteyen herkes görsün

Canım ya hoşgeldin aramıza maşallah kuzum ya rabbim saglıkla inşallah kolay dogum olur
Evet evet bizede dua et Allah kabul etsin darısı bizlere
Adını ne koyacaksın bellimi kuzum
Allah inşallah sizlere de nasip eder.aslı olacak inşallah.sen neler yaptın Can'ım

selam ensu ensu nasılsın?az kalmış senin ,işe devam mı,izne çıktınmı,bende bu aralar şu rapor olaylarını araştırıyorum .

sağol canım iyiyim bugün tansiyonum çok yüksek tüm gün 17.9 gibiydi şimdi biraz düştü.. bayağ baş ağrısı yaptı, halen günlük 300 ünite progesteron kullanıyorum bacaklarımda ödem yaptı.. benim doğumum 37. hafta dolunca artık doktorun uygun gördüğü bi gün sezeryanla olacak canım çünkü bebek 3 hafta geriden gitmeye başladı ara açılıncada riskli oluyormuş.. devamlıda ara açılmaya başladı..
son aya hiçbi hazırlığını bırakma çok zor oluyor cnm.. herşeyini 8. aya girmeden yapmaya çalış.
32. haftaya girince raporumu aldım 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izne çıktım canım ama ondan önce ben 30. hafta itibariyle iki hafta 5 gün 5 gün dinlenme raporu kullanıp işe gitmedim çünkü işlerim hiç hafiflemeden çok ağır şartlarda çalışarak geçiyordu doktor izin vermedi.
sen nasılsın hayatım..

Acıkcası yazdıklarınızı okuyunca cok sasırdım
benım bahcecıde olan bır oglum var ve 15 adet amelıyatla elde edılmıs yarım yamalak spermle oldu bu 3 . denemede
bence cok buyuk laflar edıyorsunuz uyusamıyor olabıolırsınız ama ben dunyaya gelme ıhtımalı hıc olmayan(erkek kısırlıgının son noktası) bır cocugu dunyaya getırdım

arkadaşım bu iki doktorun yıllardır bahçeci ile ilgisi kalmadıki.. okursanız yazışmadada zaten bahçeci ile ilgili bir konudan bahsedilmedi, bahçecinin iyi bir kurum olduğu zaten bilinen birşey.. halit bey ve murat bey yıllardır farklı bir hastane ve özel kliniklerinde farklı bir yol çizdiler..
sevgiyle kalın..

Back
X