Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgili kizlar bazi bilgilerimi atlamisim. Tedavim Anadolu saglikli merkezi gebze de yapildi. Burdaki ve Turkiyedeki muayenemde de rahimde polip yoktu profum Iki uc tane kucuk miyom oldugunu onlarinda Engel olmayacagini belitti ama iste ignelere basladiktan sonra rahimde kocaman et parcasi olustu. Transferden once endo kalinligi yanilmiyorsam 14,5 gibiydi Doktorum yiyydi ama hastanenin tarzi bana uygun degildi benim yasima ve hormonlarima uygun bir tedavi olmaliydi ama ilk denemdi ve cok bilgisizdim bu konularda Ne yazikki benim hatam tup bebege hic baslamadan biraz daha dogal yolla denemeliydim ya da negatiften sonra bir Iki ay deneme yapmamaliydim burdan ogrendigime gore Opudan sonra hic folukul kalmiyormus kalsada cok kaliteli olmuyorlar demekki
Kizlar cok zamaniniz aldim beni mazur gorun
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum . Hoscakalin
H.geldin arkadaşım ben bu topigin çok eskilerindenim. Selcan yani hani çuha çiçeği yağını kullanan. Ben kızıma onu kullandığım ay hamile kaldım. Kizim 21 aylık oldu bile maşallah. Bu arada hiç korunmadik gectigimiz ocak yine hamile kalmışım fakat düşükle sonuçlandı çok üzdü bu düşük beni. Hayırlısı değil miş demekki. Çuha çiçeğini bende tekrar deniycem kim bilir. Bu arada yaş oldu mu 44 bundan sonrası Allah kerim. Senin de yolun açık olsun tez zamanda tekrar hamile kalirsin inşallah canım ki kalacaksın Allahın izniyle. Sevgiler...

Bu topikte son zamanlarda ne kadar çok güzel hbr var böyle,insanin içine neşe ve umut doluyor inanin ama bendeki çok da uzun surmüyor,artik 42 yasina gelmişken umutlarimdan da adim adim uzaklaştigimi hissediyorum ama içimde biryerler de yiné cooook kucukte olsa umudum var olsun da istiyorum,sevgili bu topigin eskileri ve umitsizligin icinden umutla bebişle çikan anneler ve anne adaylarimiz rabbim evlatlariniza saglik ve uzun omur versin allah bizleride sevindirsin hu mubarek üc aylarda duysun sesimizi ;(

H.geldin arkadaşım ben bu topigin çok eskilerindenim. Selcan yani hani çuha çiçeği yağını kullanan. Ben kızıma onu kullandığım ay hamile kaldım. Kizim 21 aylık oldu bile maşallah. Bu arada hiç korunmadik gectigimiz ocak yine hamile kalmışım fakat düşükle sonuçlandı çok üzdü bu düşük beni. Hayırlısı değil miş demekki. Çuha çiçeğini bende tekrar deniycem kim bilir. Bu arada yaş oldu mu 44 bundan sonrası Allah kerim. Senin de yolun açık olsun tez zamanda tekrar hamile kalirsin inşallah canım ki kalacaksın Allahın izniyle. Sevgiler...
Cok tesekkurler Selcan. Benim okudugum sayfalarda henuz kalp atislarini duymustun kizin dunyaya geldi demekki cok mutlu oldum tam sevilmelik olustu eminim cok tatlidir benim icin de op tatli kizini... Insallah bende kiz sahibi olmayi cok isterim. Dusugun icin de uzuldum insallah yine saglikli bebegin olur ... Cuha cicegi kapsulunu ilk senden ogrendigime kullanmak icin adet olmayi bekliyorum orda butun bir ay kullanmistin bende oyle mi yapayim Yasi hic sorma bende 70'liyim Yillar cok cabuk geciyor kendimize iyi bakmamiz lazim gorusmek dilegiyle sevgiler

Günaydın merhaba hoş geldin. Sonucu çoookkk güzel bir uğraş yoluna çıkmışsın sabır, moral, başarı dilerim. Başta kaderinde varsa bu yolda da elinden geleni yapıp uzman dr ve ekibine denk düşersen bebişine kavuşabilirsin. Forumun diğer sayfalarını da okuduğunda gerçekten çok değerli bilgilere ulaşacaksın. Özet bilgilerde 40 asistanında yer alıyordu. Folükülün olduğu sürece şansın her zaman var. Kaliteli folikül ve rahim kalınlaştırıcı vitamin-besinlerde tecrübeler sonucu paylaşılmıştı. İlk denemeler genelde hep hüsranla sonuçlanıyor moralini bozma. İnş.güzel sonuçlar alırsın.

Guzel dileklerin ve verdigin bilgiler icin cok tesekkurler Arkadasim .Ben sizleri birkac ay once tup bebege basladigim gunlerde internette arastiriken rastladim ne yazikki daha once Boyle bir platforma denk gelemedim, burda danisacak konusacak pek kimsem yok ne yazikki...Ama simdi sizler varsiniz . Umarim seninde kalbinde ne dilegin Varna en kisa sure de gerceklessin. Ben simdi ikinci 10 gunluk sogan kurunu yapiyorum buradaki vitamin shop ta aslanpecesi eksrati buldum onu ve selcanin Cunha cicegi kapsulune baslayacagim insallah guzel sonuclar gelir
Ben Turkiye saatiyle 7 saat geriden gunu takip ediyorum mesajlarim gec cevaplayacagim icin beni anlayisla karsilayacagini umit ediyor sevgilerimi gonderiyorum

Allah uzun ve saglikli omurler versin evladiniza arkadasim bu çuha cicegi dedigin kapsulmu kullandigin belli bie marka varsa bana msj atabilirsen sevinirim hic duymadim cunku cuha cicegini

OTE="sulepelin, post: 46451609, member: 655146"]canım iyiyz cok şükür 29 haftalık olduk .hep dualarımdasın insaallah hepinize özellikle sanada hamillike nasip olur . öpüyorum seni.[/QUOTE]

Maşallah canım saglıkla inşallah
Amin kuzum rabbim büyük inşallah banada kısmet olur
Adı ne olacak bebişin karar verdin mi?
Kendine dikkat et kuzum rabbime emanet olun

kese06 kese06 kuzum bende cuha cicegini duydum sizden muhtemel senden ama cuha cicegi yagı aldım masaj yapılınca yumurtalık çalıştırıyor diye bir adet dönemi yaptım diger kürler gibi bıraktım
Size bide inofolic combi kapsülden bahsetmek istiyorum icerigi fsh tsh kontrollü ve yumurtayı daha kaliteli yapması bende bi siteden duydum dün aldım icinde 20 tane var fiat 32tl mavi bir kapsül inşallah faydasını görürüm arada selenyum alıyorum elevit cinko falan ama hergun hepsi agır geliyor arayla omega3 alacaktim evde 100 tableti bitmeden tarihi bitti onun yerine ton balik almak daha iyi diye vazgeçtim hafta 2 kez yeterli enaz tabi
Aslında sadece kendimize degil adamlarada çalışmak lazım folic onlara daha faydalı hergün vermek lazım da benimki zor hahh
Ben bi tatile çıkıyorum bi kafa boşaltıp bi kendime geleyim hepinizi öpüyorummm

merhaba, dr.randevum iyi geçti ..benim adetin 11.günüydü kan verdim, ultrasonla bakıldı, dr.herşey yolunda dedi..estrofem verdiler, bugün itibariyle kullanacağım 13 mayıs akşam çatlatma iğnesi vuracağım, ayın 17.sinde tekrar arıyıp randevu isteyeceğim ayın 18.inde herşey yolunda giderse transferim var..ben estrofemden başka bir ilaç kullanmıyorum..bu kadar kısa sürede transfer olacağını tahmin etmiyordum şaşırdım, halbuki daha neler yapacaktım :))
Canım merak etme herşeyi yaptın şimdi bebişe kavuşma zamanı az kaldı tadını cıkart dualardasın canım inşallah güzel haberler alacagız

Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez, gulneva77 gulneva77 çok sevindim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyucan inşallah,tek gebelikmi?@ensu Can'ım nasılsınız?tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim inşallah yine.

Selam kızlar ,ben hep buralardayım,çok şükür iyiydik bugüne kadar ama bugün kanamam oldu .Bebek iyi ama riskli dönemdeyim 1 hafta rapor verdi Dr,30.haftayı atlatsak gerekirse doğurursun Dedi.en baştada böyle bir şey yasamıştım,inşallah devam etmez, gulneva77 gulneva77 çok sevindim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyucan inşallah,tek gebelikmi?@ensu Can'ım nasılsınız?tedaviye yeni başlayan ,devam eden arkadaşlarım burda çoğu arkadaş beni biliyor yaşadıklarımı, çok uzundu benim sürecimde,ama hiç vazgeçmedim,vazgeçtiğim anlar olmadı değil,defalarca yıkıldım ama tekrar kalktım önce doktorum sonra sizler çok çok destek oldunuz bana,sabahlara kadar hurdaydım.naçizane tavsiyem durumunuz ne kadar zor olursa olsun (ki benimki de gerçekten öyleydi,mucize oldu resmen...)önce inanın Allah'a,kendinize ve doktorunuza...çok önemli bu.hepinizi çok seviyorum.güzel haberlerle gelirim inşallah yine.
Çok geçmiş olsun canım iyi olmaniza sevindim güzel dileklerin içinde teşekürler..kendine ve bebisine iyi bak gerekirse dogurana kadar çalışma canimcigim..

kese06 kese06 kuzum bende cuha cicegini duydum sizden muhtemel senden ama cuha cicegi yagı aldım masaj yapılınca yumurtalık çalıştırıyor diye bir adet dönemi yaptım diger kürler gibi bıraktım
Size bide inofolic combi kapsülden bahsetmek istiyorum icerigi fsh tsh kontrollü ve yumurtayı daha kaliteli yapması bende bi siteden duydum dün aldım icinde 20 tane var fiat 32tl mavi bir kapsül inşallah faydasını görürüm arada selenyum alıyorum elevit cinko falan ama hergun hepsi agır geliyor arayla omega3 alacaktim evde 100 tableti bitmeden tarihi bitti onun yerine ton balik almak daha iyi diye vazgeçtim hafta 2 kez yeterli enaz tabi
Aslında sadece kendimize degil adamlarada çalışmak lazım folic onlara daha faydalı hergün vermek lazım da benimki zor hahh
Ben bi tatile çıkıyorum bi kafa boşaltıp bi kendime geleyim hepinizi öpüyorummm

İnofolic şase kullanmiştim bir sure,onu yeni duydum deneyeyim bakalim cok ise yarami bilmeme artik bu yatan sonra,iyi tatiller...

Cok tesekkurler Selcan. Benim okudugum sayfalarda henuz kalp atislarini duymustun kizin dunyaya geldi demekki cok mutlu oldum tam sevilmelik olustu eminim cok tatlidir benim icin de op tatli kizini... Insallah bende kiz sahibi olmayi cok isterim. Dusugun icin de uzuldum insallah yine saglikli bebegin olur ... Cuha cicegi kapsulunu ilk senden ogrendigime kullanmak icin adet olmayi bekliyorum orda butun bir ay kullanmistin bende oyle mi yapayim Yasi hic sorma bende 70'liyim Yillar cok cabuk geciyor kendimize iyi bakmamiz lazim gorusmek dilegiyle sevgiler
Ayy teyzesi sen benim kızım bi görsen çok tatlı çok Allahım ömürler versin inşallah. Ben esmer bi bayan olarak sarışın maviş gözlü bebek dogurdum düsünebiliyor musun :) kuzum ben tam 1 ay kullanmistim ama ovulasyona kadar da kullanan var. Bana bunu o zaman hollanda da gittiğim alternatif tıp uzmanı önermişti. Bende 72liyim tatlım daha genciz genç...birde arkadaşım aslan pencesini mutlaka dene ben arada çayını içiyorum gerçekten çok faydalı. Rabbim bizler için yaratmış. Sevgilerimle

Allah uzun ve saglikli omurler versin evladiniza arkadasim bu çuha cicegi dedigin kapsulmu kullandigin belli bie marka varsa bana msj atabilirsen sevinirim hic duymadim cunku cuha cicegini
Evet kapsulunu kullanmıştım canm. Omega3 ve e vitamini katkılı. Bi marka oneremiyirum çünkü ben hollanda da bi aktarın kendi ürününü almıştım. E vitaminide çok önemli tıpkı d vitaminide olduğu gibi.

Back
X