Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim de yaşım itibarı ile rezervlerim azalmış durumda. Ilk tup bebek denememde 1 tanesi iyi durumda 2 yumurtam oluştu. Tedaviye adetimin 5.gunu baslanmisti. Kisa protokol ilac kullandim. Sadece 1 yumurta alindiktan sonra olgunlaşmamış oldugundan mikroenjeksiyon bile yapilamadi. Oysa ki cok umutluydum. Yumurtanin gelismemis olmasi yasla ilgili olabilir diye dusundum ama degilmis, 7, 8, 9 yumurtanin da 3-4 tanesi boyle olabliyormus .. Tekrar o enerjiyi buldugumuzda bir defa daha deneyecegiz. Isin maddi boyutu da var tabi. Tup bebek fiyatlari paket uygulaniyor ve mikroenjeksiyon yapilmasa bile tum islemler yapilmis gibi para odeniyor. Bu kismi da insani yipratiyor olsa gerek.. Ya da bildiginiz farkli uygulamalar var mi ?

Benim bi arkadasin annesi 46 yasinda kendiliginden hamile kaliyor. ve simdi o bebek mis gibi akilli zeki guzel bir ogretmen. her vucut farkli kimisi 50 denmenepoz olurken kimisi 30 35 Genetik de onemli tabi mesela benim annem ne yazikki 40 yasinda meneppzla tanismis ve benimde ciddi anlamda rezerv azligi var.

Ne guzel ne mutlu. Bu yasanmis ornekler insana umut veriyor.

Gunaydın hanımlar
Benım 5. Tup denemem oldu bu. 2 tane transfer edıldı. 20/11 test gunum. 40 yasındayım. 4. Denememde pozıtıfı gördük ancak 6 haftalık ıken alındı. Cok korkuyorum artık umutlarım tukenıyor..rezervım de azaldı ..

Arkadaslar normal yolla ne kadar süre denedikten sonra doktorunuz tüp bebege ok verdi acaba? Bu konu gercekten kafamı kurcalıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Canım ben evlendikten sonra 6 ay denedik olmayınca dr.a gitti.ilk ay haplarla denendi olmayınca aşılama yapıldı.oda olmadı tüp bebek denendi ama yine hüsran.evleneli 2.5 yıl oldu.42 yaşındayım tekrar tüp bebek düşünüyoruz ama nereye gitsem kararsızım.

Yeni baslamıslar ve inanın o kadar rahat ve keyifliydi ki, bayılmıstım ozguvenine. Meslegi doktorluk, tabi insan fizyolıjisi biyolojisi vs. hakkında detay bilgisi de olunca, gayet rahat ve kendinden emin anlattı.
Ne güzel böyle yazıları duyunca insan umutlanıyor.senin şuan yazdıkların inan benim içime su serptti canım.bazen umudumuzu yitiriyoruz.

Kızlar preseed jeli duydunuz mu burada kullanan çokmuş.içinizde bunu deneyen varmı.birde bunu mu denesek acaba diye düşünüyorum.

Hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.denildiğine göre spermlerin canlı kalmasını ve yumurtaya daha kolay ve çabuk ulaşmasını sağlıyormuş.ama eczanelerde satılmadığı için çok kararsızım.

Ah şu kocalar boşver sen relax ol bende hep kendim gittim yok yanımda olsa dr yanlış anlayıp iyice psikolojimi bozuyor hatta ben hiç anlatmam benim eşimdede proplem var ama sanki sesiz kalıyo ya ben kendimi suçlu gibi hissediyorumm ooooofff onlarsızda yaşanmıyor ..ben ilk tüp haric diger 3 tüp kendim ve ailem sayesinde yaptım eşlere göre para daha önemli bende onun gibi yapıyorum otomatik vites alacagımm tedavi yok diyorum sen bilirsin diyor adam ya bi kıpırdanma yok aynen

bu topiğe bayağıdır girmiyordum. aynen ben de 3 tedavi oldum. eşimde ve bende sorun vardı fsh yüksek her tedavide yükseldi. kürler falan kullanmadığımız vitamin kür kalmadı, herşeyi denedik. son olarak verdiğimiz karar evlat edinmekti. ve gittik başvurumuzu yaptık. şimdi ise mutlu mesut görüşmelerimizi yapıyoruz. Onay verildiği gün de kendimi hamile ilan edeceğim. :) şimdi de diyorumki neden o kadar parayı tedaviye vermişiz neden o kadar uğraşmışız. oysa hepsi boşunaymış, dilerim hepimizin hakkında hayırlısı oldun.

Canım ben evlendikten sonra 6 ay denedik olmayınca dr.a gitti.ilk ay haplarla denendi olmayınca aşılama yapıldı.oda olmadı tüp bebek denendi ama yine hüsran.evleneli 2.5 yıl oldu.42 yaşındayım tekrar tüp bebek düşünüyoruz ama nereye gitsem kararsızım.
Tüp bebek yapan bir kac arkadasım var, sorar ögrenirim onlardan. Tup bebek yonetmınde bebekler genetik acıdan daha saglıklı oluyormus. Ben bunu duydum ve bu acıdan ilgi de duydum konuya, ama doktorum öyle korkuttu ki gozumu, ben de vazgectim. Ama baktım denemeler olumsuz, tekrar gundeme alayım mı diye dusunuyorum.

Gunaydın hanımlar
Benım 5. Tup denemem oldu bu. 2 tane transfer edıldı. 20/11 test gunum. 40 yasındayım. 4. Denememde pozıtıfı gördük ancak 6 haftalık ıken alındı. Cok korkuyorum artık umutlarım tukenıyor..rezervım de azaldı ..
Umudunu kaybetme. 40 yas nedir ki, ben de 40 yasındayım, acayip kompleks yapıyordum yası, sonra o icimdeki kotu enerji gitti. 43-44-45 o yaslara kadar normal yolla hamile kalma sansı bile var. Pozitif dusunmek ve olaya asılmak lazım. Umudunu kaybetme lütfen....

Benim de yaşım itibarı ile rezervlerim azalmış durumda. Ilk tup bebek denememde 1 tanesi iyi durumda 2 yumurtam oluştu. Tedaviye adetimin 5.gunu baslanmisti. Kisa protokol ilac kullandim. Sadece 1 yumurta alindiktan sonra olgunlaşmamış oldugundan mikroenjeksiyon bile yapilamadi. Oysa ki cok umutluydum. Yumurtanin gelismemis olmasi yasla ilgili olabilir diye dusundum ama degilmis, 7, 8, 9 yumurtanin da 3-4 tanesi boyle olabliyormus .. Tekrar o enerjiyi buldugumuzda bir defa daha deneyecegiz. Isin maddi boyutu da var tabi. Tup bebek fiyatlari paket uygulaniyor ve mikroenjeksiyon yapilmasa bile tum islemler yapilmis gibi para odeniyor. Bu kismi da insani yipratiyor olsa gerek.. Ya da bildiginiz farkli uygulamalar var mi ?
Diger forumlarda donasyon diye bir sey duydum. hatta bir arkadas oyle hamile kalmıs, o bahsetti. Baska birinin yumurtası, dısarda döllenip, senin rahmine yerlestiriliyor. Yani biyolojik anne sensin, genetik anne baska. Sperm bankasının yumurta versiyonu gibi bir sey sanırım.

bu topiğe bayağıdır girmiyordum. aynen ben de 3 tedavi oldum. eşimde ve bende sorun vardı fsh yüksek her tedavide yükseldi. kürler falan kullanmadığımız vitamin kür kalmadı, herşeyi denedik. son olarak verdiğimiz karar evlat edinmekti. ve gittik başvurumuzu yaptık. şimdi ise mutlu mesut görüşmelerimizi yapıyoruz. Onay verildiği gün de kendimi hamile ilan edeceğim. :) şimdi de diyorumki neden o kadar parayı tedaviye vermişiz neden o kadar uğraşmışız. oysa hepsi boşunaymış, dilerim hepimizin hakkında hayırlısı oldun.
Canımmm ne kadar guzel, cok duygulandım. Allajjh evlatların en hayırlısını, en tatlısını size nasip etsin insallah:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Gunaydın hanımlar
Hayirlisi olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz

Slm uzun zamandır zaman ayırıp giremedim buraya yaşım 41 5 gün önce 5.transferim yapıldı inatla denemeye devam ediyorum ayin 23 u benim için belkide hayatımın değistigi gün olucak biz bukadar inançlı denemeye devam edersek inanıyorum rabbim vericektinir veya basaramasak bile en azından keskelerimiz olmayacak ...banada sizede bu yolda çok ama çok bol şans diliyorum

Back
X