Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şimdi araştırdım gebelikteki kayıplarda kardiyovasküler genetik hastalıkların etkili olduğu saptamnış. Bu kardiyovasküler risk paneli dedikleri şey de (cvd yani) kalp damar hastalıklarına yakalanma riskin miş. Bu risk te düşüğe neden olabilen genetik hastalıkların çoğunu kapsıyormuş.

Tüp bebekten negatif sonuç alan kader arkadaşlarım geçen yıl bugün bende negatifi görmüştüm.sizleri eeeen iyi anlayanlardan biriyim.o zamanlar bana hiç bir teselli kar etmiyordu çok zordu zor.allah hepimizin yüzünü güldürsün yüce rabbim
Amiin cnm.destegini canı gönülden hissediyorum.(benim transfer degil tabi) ilk tup bebek denemesinde bende üzüldüm cidden.sende cok üzülmüşsün bir de tarih atmışsın ilahi sen de cok hossun kader arkadasim :KK39:
Bende tarihi kaydetmistim transfer oldum diye aynıyız:KK33:

Az önce bhcg sonucumu aldım. Malesef yine negatif:KK12: çok sirlendim, üzülmedim. Belkide korktum hiç pozitifi göremeyeceğim diye.

Evet 2. Aydan itibaren. Bir ay klomen denememiz var. Benim yaşım 43 eşim 39. Bende yumurta zayıflığı var yaştan dolayı. Eşimin morfoloji de biraz düşük. Gelecek ay tüp tedavisine başlıcaz inşallah.

Evet 2. Aydan itibaren. Bir ay klomen denememiz var. Benim yaşım 43 eşim 39. Bende yumurta zayıflığı var yaştan dolayı. Eşimin morfoloji de biraz düşük. Gelecek ay tüp tedavisine başlıcaz inşallah.
Ben de 40 yaşındayım. 9 aylık evliyim. Amh 1.09 çıkmasına rağmen yumurta rwzervim daha düşük. Geçen ay 1 yumurta toplanabildi. Genetik yapıldı. Anormal geldi. Yatın yine toplama yapılacak. Bu ay 3 yumyrta var dedi doktor. Bakalım üçü de döllenebilir mi, döllense de beşinci güne gider mi. Beşinci güne gidebilen embriyoya genetik yapılacak yine. Ta ki genetik sonucu normal olan iki yumurta bulana kadar havuz işlemine devam dedi doktor. Hem maddi hem psikolojik olarak yıpranıyoruz. Allah yardımcımuz olsun inşallah

Ben de 40 yaşındayım. 9 aylık evliyim. Amh 1.09 çıkmasına rağmen yumurta rwzervim daha düşük. Geçen ay 1 yumurta toplanabildi. Genetik yapıldı. Anormal geldi. Yatın yine toplama yapılacak. Bu ay 3 yumyrta var dedi doktor. Bakalım üçü de döllenebilir mi, döllense de beşinci güne gider mi. Beşinci güne gidebilen embriyoya genetik yapılacak yine. Ta ki genetik sonucu normal olan iki yumurta bulana kadar havuz işlemine devam dedi doktor. Hem maddi hem psikolojik olarak yıpranıyoruz. Allah yardımcımuz olsun inşallah
Bol şans diliyorum. Nerede tedavi goruyorsun?

Benim genetiğe gonderilen embriyom icin erbil bey bilgi verdi.cok güzel bilgilendirdi ben embriyolog arar sanıyordum.
Sen bu 5. Gün embriyosuyla hamileydin bunda sorun yok.ama tüm degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada dusuk yaparmısım.:KK43:embriyo saglikli degil.kromozom 3 hucreli adı trizomi 16 sendromu.cok ilginc buldu.tum hamileliklerde düsüge en cok sebep olan durummus bu durum.(cocuk isteyen bana düsuge sebep olan kromozom ironik ) anne babayla da ilgili degil.bir sonraki sefer olma ihtimali de yok.sadece tesaduf.sebep ozellikle ileri kadın yaşı.bu da bekledigimiz birsey diye bilgilendirdi.maç devam ediyor.embriyolarda 3. Gune pirıl pıril geliyormuş.5. Gune de azda olsa gidiyor.iyi durumdasin denemeye devam dedi.
Benim yaşımda genetik test cok onemli.4 embriyodan 1 tane saģlıklı kalmadı.arı sütu bal polene devam.burada bir arkadasin yazdığı gibi Allahtan umidimi kesmiyorum.2 damla gözyası döktüm yine devam.bu isler strese de gelmiyor.uzülmedim o kadar, stres yapmayacagım.sabırla devam edecegim.:KK51:
[/QUOTE]
Yaşınız kaçtı

Kızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi

Kızlar beni hatırlarsınız 40 yaşında ikiz bebeklere hamileyim dün perinatolağa gittik maşallah ikisi de çok sağlıklı kız bebik:)doktor bile nasıl yaptın sen böyle güzel bebekleri bu yaşta dedi normal yolla oldugunu duyunca şaşırdı ona da anlattım aktara gittim adamın ailesi 3 kuşaktır bu işi yapıyormuş falan diye doktorumda bitkilerin gücüne inandığını asla karşı olmadığını söyledi,istanbulda olup gitmek isteyen olursa adres telefon veririm buradan belki sebep olur birilerine ,benim eşimin sıkıntıları vardı ,benim yumurtlamam düzensizdi rahmimde lüçük bir şekil bozukluğu vardı ve doktorlar normal yolla mümkün değil hamile kalman demişti bana çok şükür Allahıma iki tane verdi

Maşallah subhanallah allahim sağlikla dogmalarini da nasip etsin kucakla sağlikla omürleri uzun bahtlari da hep acik olsun arkadasim,allahın hikmetinden sual olunmazmıß ne zaman kime veriri bilinmez,bu naharatçi şu pendik yaniklar baharat dedikleri yermi merak ettim..

Yaşınız kaçtı[/QUOTE]
Günaydın sizi de zaman zaman görüyorum.43 yaşindayim subat ayinda girdim.profilimde de yas görunuyor.sizin de oyle.yaş konuya gore sorma ihtiyaci ve merakı hissediyorum sık sık :KK16:

Benden de masallah.zaten 40 yaşta olmaz diye birsey yok.benim amh degerım de 0.90 dı.gayette iyiydi.sanslisin ikizlerin geliyor.insallah en guzel sekilde devam etsin.2017 ocak ayı tüp bebek anneleri sayfasında daha genc bir kızin midesi cok fazla sürekli bulanıyordu."ikiz olunca daha zor oldu"
demisti.sen nasilsınnn :KK66:
Sagooll cnm. Fikir iyi ancak mersin toroslardan gelen bal arı sutü polen yiyorum.buradan bir arkadastan gonderildi sagolsun.onun için, seninkinin icinde ne vardı bu arada....?? almasam diyorum tabiii cok iyi fikir yine de sagol :KK4:

Hangi aktar acaba ? B Bumeranqqq

Allah yardımcın olsun iki prensesin annesi iki prensesin annesi bende gecen hafta seninle aynı sonucu aldım okuduysan :KK50:.burada bir arkadas yazmıstı embriyonun 5. Güne gitmemesinden korkma bu yasta sağlıkli gelmemesi olabiliyor bundan kork diye.senin yasinda iyi, 40 yaş insallah bundan sonrakinde yuzumüz gülsün bende bu hafta muayeneye gideceģimmm cok heyecanlı işler :eek: :KK5: insallah elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın.Allahtan istiyoruz da, sağlıklı bebeklerimiz olsun tüm isteyenlerin.
Simdi show tv.de hacettepe unv.prof.hakan yaralı vardı ebru akelin programında.esimde dalgasinı geciyor.bak ileri yaş diyor olma ihtimali zayıfa getiriyor.hoca tv.de bu genetige kadar konuyu getirdi embriyoyu genetige gönderdi.pgt.den sonrada % 3 veya 4 mü dedi olmama ihtimali var.labaratuvar ortamı %80 etkili dedi.bende esime "bak ben en iyi tedaviyi bulmusum tv.ye gore daha ne yapayım bana bunlar yapiliyor en azindan"diye düsunuyorum.o_O
Sonra esiminde para sömürüsü olarak gördügu tüp bebek tedavi sayısina aynı prof. 6 denemeden sonra artık yeterli dedi kızlar.bugün saat 9.30 da izledim HoppaHoppa

Aslına bakarsanız tam aktar gibi de değil,hoca desem hoca değil bir ofisi var gidiyorsun ebced alfabesiyle nir hesaplar yapıo teşhis koyuyor sanki ,sonrasında bana ve eşime bir kavanoz kür verdi içinde ne olduğunu asla söylemez 3kuşaktır bu işi meslek olarak yapan insanlarmış lokman hekim tarzı çalıştığını söylüyor ,

Aslına bakarsanız tam aktar gibi de değil,hoca desem hoca değil bir ofisi var gidiyorsun ebced alfabesiyle nir hesaplar yapıo teşhis koyuyor sanki ,sonrasında bana ve eşime bir kavanoz kür verdi içinde ne olduğunu asla söylemez 3kuşaktır bu işi meslek olarak yapan insanlarmış lokman hekim tarzı çalıştığını söylüyor ,
Şükrü Erciyes adı üsküdar da

Maşallah subhanallah allahim sağlikla dogmalarini da nasip etsin kucakla sağlikla omürleri uzun bahtlari da hep acik olsun arkadasim,allahın hikmetinden sual olunmazmıß ne zaman kime veriri bilinmez,bu naharatçi şu pendik yaniklar baharat dedikleri yermi merak ettim..
Çok teşekkür ederim darısı başına :) üsküdar da şükrü erciyes adı

Back
X