- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #57.241
Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam
ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)Bana tlfda 5 bardak su ic transferi beklerken dediler,sonra orada 9 bardak olsun drnilince,tum sulari ictim ama islem baslayana kadar tutamayip tuvalete gittim.Tekrar ictim tuttum tutamadim
Derken cok stres yaptim.4-5 bardak icip sıkısıp sıkısmadıgina bakmak lazim
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.

,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var
, 11 bin mi, ne var ki paketin içinde?