• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam

Bana tlfda 5 bardak su ic transferi beklerken dediler,sonra orada 9 bardak olsun drnilince,tum sulari ictim ama islem baslayana kadar tutamayip tuvalete gittim.Tekrar ictim tuttum tutamadim
Derken cok stres yaptim.4-5 bardak icip sıkısıp sıkısmadıgina bakmak lazim
ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.

ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.
Bana da surgungetirdiler,yarim saat yatip sonra kalktim.Yeterli dediler

Önümüzdeki hafta kısmetse 17 agustosta.aman bebişin birini alıp gidelim artık ankaradan geliyorum ist.a.
biri marttan bekliyor biri mayıstan 2 embriyo var.aylardır bekliyorlar yani tek embriyo konulacak.saģol sana da bol şans
sanada rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşım

kızçeler merkezden çıktım.rahim kalınlığı 6.8 mm ve 7 olması gerekiyormus ki erken caģirdılar gün olarak. bugun ilaca başlayalı 9. Gun. problem yok deyip climara fortu yapıştırdılar :) cmt.siye 7 mm olur dendi.muayeneye kübra hn. Girdi.muayene sonrası kubra hn. la konustum.siz merak etmeyin transfere mustafa bey girecek ve onları ben ayarliyorum dedi.e iyi o zaman.cumartesi kontrol.
İnşallah cnm bu kez yüzün gülecek bende cok mutlu olacağım. CUMARTESİ daha güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Güzel fikirlerin için teşekkür ederim .hayit tohumunu ramazan ayında kullandım o ay sanırım yumurta oldu bayanlar biliriz ya hani ordan anladım ama ramazan bayramı uzun surdugu için o ayı zaten gözden çıkarmıştım sonra hayit hapını aldım sanırım bu yanlış oldu yada bir ay yumurta oluyor bir ay olmuyor.temmuzda adetle beraber başladım tedaviye olmadı yumurtlama.doktor konusunda malesef birşey yapamıyorum zaten fsh 86 yi gösterince onlarda anlıyorum .önerin için çok sagol bu ay adet olunca kadın doğumuna gidip yumurta sayıma baktirayim.Eğer artış varsa dokyorumla gidip konuşmak iyi olacak.ama kesinlikle ilaç değil hayit tohumu nun kendisini öneririm. Tesekkurler
rica ederim, buradaki arkadaşlarımız da inan senin iyiliğin için bazı şeyleri söylüyorlar. hepimiz çaresiz birbirimize destek olmaya çalışan kişileriz sadece:)

Hayit ilacını burada yazılıyor diye alacaktım.eczacı bu hormon ilacı kafanıza göre almayın dedi.bende almadım.ilaç bence de zararlı.hayıt otu bile tedavi süresinde icilmemeli dr.um erbil bey bende o sabıkalı dedi.bir tedaviyi iptal etmisler onun yüzünden.hayit otunu tedavide icmememi söylemisti.arkadaslarimın dedigi gibi takipte kalman iyi olur
evet doğru ben tedavideyken bırakıyorum, ama tedavide değilsem kullanıyorum:duduk:

kizlar reglim ''ceeee'' :KK33:diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza:KK55:
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler:oha:,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var:confused:...bu daha fragman siz beni sonradan gorun:KK73:..arap ati gibi sonradan acilirim ben:KK53::rapci::21::cool:
Oleeeeeyyyyy:halay:, 11 bin mi, ne var ki paketin içinde?

Kızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor 2 gün önce opu oldum adet dönemim bayrama denk gelicek diye korkuyorum
benim çok değişiyor bir kez tam zamanmında, bir kezopudan 3 gün sonra, bir kez de 1 hafta sonra geldi. ama galiba transfer olmayacaksan progestan almıyorsan erken geliyor

Kızçeler diye foruma yazan arkadaşımız uzun zamandır yazmıyor.umarım hersey yolundadir ve bugünlerde onu hatırlıyorum :KK50:
aaaa çok ilginç ben de hafata başından beri kızçeler diye içimden geçiriyorum tam yazacağım, nerden çıktı yahu bu kelime diye kendimi durduruyorum... hakikaten tesadüfe bak... kimdi o bu arada

oncelikle gebelerimiz hayirlisiyla dogursun, genetige gidenlerin embriyolari sapasaglam gelsin, opusu olanlarin embriyolari blast olsuunnn, tedavisi surenlerde cok cok cok fazla yumurta olussuunnn, tedavi olmak isteyipte cesitli nedenlerle (maddi manevi) olamayanlarin onu acilsiiinn,transferi olan sizin gibilerde Allah in mujdeleriyle karsilassinda 10 gun sonra super pozitif haberler alalimmmm:dua::nazar::KK200:
Amin :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

kizlar reglim ''ceeee'' :KK33:diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza:KK55:
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler:oha:,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var:confused:...bu daha fragman siz beni sonradan gorun:KK73:..arap ati gibi sonradan acilirim ben:KK53::rapci::21::cool:
oh oh biz böyle açılanları severiz, haydi bakalım maşallah bol bol dolu doludur inşallah ymişlerin de cts güzel haberlerini alır bir de sen şenlendirirsin buraları :KK49::KK49::KK49:

Back
X