Selam kızlar dün yazamadım telaşımız vardı biraz bugün rahat rahat yazayım dedim..
Ben çok genç yaşımda kanser tedavisi gördüm ve doktorlar hemen evlenip çocuk yapmam gerektiğini çocuğumun olmama ihtimalini söylediler..
4 yıllık evliyim ilk bir yılımız doktorların olacak olacak diyerek oyalamalarıyla geçti..Son 3 yıla ise 2 rahim ameliyatı 2 aşılama 6 kez de
tüp bebek tedavisi sığdırdım..
Aslında yumurta sayımda fazla sorun yoktu yumurtam oluşuyordu ancak olgun yumurta sayım çok az olduğu için döllenme ve embriyo olma oranı düşüktü..İlk tedavimde 11 yumurta 1 kaliteli embriyo(-)2.tedavimde 3 yumurta tedavi iptal döllenme olmadı kaliteler kötüydü..6 ay diyet uyguladım(arısütü,bal polen,incir kürü,omega 3,q enzim,l arginine ve doğal beslendim süt yumurta köyden geldi)
Bu diyetin sonunda 10 yumurta 7 olgun 4 embriyom oldu ama birtanesi kaliteliydi sadece(-)
Daha sonra 5 yumurta bir kaliteli embriyo donduruldu havuz yapmak istedi doktorum,sonra 3 yumurta 2 kalitesiz embriyo oldu çöp..
Darbede merkez kapandı benim o gözbebeğim bitanecik embriyom başka merkeze taşındı çok büyük stres yaşadık..Bir yıl ara verdim merkezin açılmasını bekledik o bir yıl içinde kullandığım takviye vitaminlere ek olarak coraspirin b mix kullandım kan pıhtılaşması da çıktı çünki...
Aret beye son tedavimi olmak üzre gittim bana ilk dediği şey şu oldu:belli ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor neden natural siklus uygulanmadı sana şimdiye kadar?
Baskılayıcı bile son ana kadar vermedi bana benim ısrarımla bir tane son gün vuruldum..Bir kutu klomen bir tane orgalutran 2 çatlatma iğnesi ile 4 yumurtadan (daha çok oluşan vardı ama boş çıktı)2 si olgun çıktı ve 2 kaliteli embriyom oldu 4.gün ikiside 1.kalite idi transfer edildiğinde..
Rabbime şükürler olsun ki hamileyim
10 seans akapunktur aldım ve incir kürü yaptım diğer tedavilerimden farklı olarak stressizdim akapunktur sayesinde...
Kızlar umarım benim hikayem biçok kişiye umut olur yol gösterir
Hepiniz dualarımdasınız
Birçok doktor kıbrıs derken Aret bey ısrarla hamile kalacaksın dedi o adam gerçekten boşa ümit vermiyor ümit varsa veriyo yoksa vermiyor