- Konu Sahibi akideciknane
- #60.081
Evet yavas sekilde degistiryordum canim. Klasik hep ayni belirtiler kasik agrisi hafif ama, karin agrim oldu ara ara adet geliyor dedim hatta uzulmustum. 9.gunu belim agridi hemde uzanmis yatiyordum wc ye gittigimde kahve bir leke gelmisti baskada gelmedi. Ben tedaviye basladigimda zeytinyaginda beklemis incir yedim her gun ac karbina bir tane.4 e boldum onlari. Tarcin corek otu bal karisimi yedim hergun sabah aksam ac karnina.transfer oldugunda kestim bu yediklerimi. Baskada oyle eczanelrde olab vitamin vs hic kullanmadim. Canim ben cok yatmadim yattikca sinirim bozuluyordu. Transferin ilk aksami komedi filmi var su an ona gittim kahkahalrla guldum.. arkafaslsrimi cagirdim eslerle yemek yedik yaptik. Moral cok onemli ben ona inaniyorum. Keyifli gulecegin ortamlara gir canin cok iyi gelir.insanlar kanseri moralle yeniyor dusun yani.. cok dua ettim canim. Elimi karnima koyuo ayetel kursu okudum. El mubdi cektim 99 kere hergun.. Allaha sigindim. Insallah yarinda katlanir degerim.. insallah sende guzel sonuclar alirsin canim..cok isterim..Alllah hepinizin yar ve yardimcisi olsunArkadaşım ya sana sorularım var. Sen yatış pozisyonu değiştiriyormuydun. Hiç belirtilerin oldumu olduysa ne zaman başladı. Neler yedin bizden öndesin. Bilgilendirirsen sevinirim.
darısı bekleyen ve isteyen arkadaşlarımıza