- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #61.221
ananası bıraksammı acabaCanım bu sayfada ikinci gün embriyosu ile hamile kalan arkadaş var darısı sana olsun
Şu an niyetliyim arkadaşım kalpten diliyorum inşallah tutunur ,sen ,ben ve dileyen herkes içinkalb kalbe karşıdır. bende şimdi senin bir yorumunu yanıtladım. doktor çok negatif konuştu. yaş 43.tek yumurta . 2.ci gün embriyosu. pazar iyiydim ağrı yoktu. dua ediyorum tutması için. ne olur dualarınızı esirgemeyin benden hepinizden dua istiyorum
Allah razı olsun canım rabbim dualarımızı kabul etsinŞu an niyetliyim arkadaşım kalpten diliyorum inşallah tutunur ,sen ,ben ve dileyen herkes için
Ananas bir dilim yeniliyor bu süreçte merak etme ye canim
Tüp bebek ananas faydaları, saymakla bitmez. Hamilelik süresince bol miktarda vitamin içerir. Yüksek oranda lif içerir, bu hamile bayanın daha uzun süre tok kalmasını sağlar. Cildi ve saçı güçleştirir, canlılık kazandırır. Hamilelerin en büyük sorunları, özellikle ilk aylarda kabızlık sorunudur. Ananas bu konuda birebirdir, sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca embriyo, rahatlıkla tutunur ve düşük riski oluşturmaz. Transfer sonrası vitamin alınımı önemlidir. Manganez açısından da oldukça zengin bir besindir. Manganez doğada çok az bir besinde bulunur. Bol miktarda kolajen üretir. Bu da bebeğinizin kemik ve kas gelişimi için çok önemlidir. Tüp bebek tedavisinde, embriyo tutunması için ananas tüketmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Alıntıdirpardon birşey sorucam ananas bu sürecte faydası nedir merak ettim
Rabbim 3 aylara girdiğimiz bugün hurmetine bebeğini sana bağışlasın hersey gönlünce olsun cnmkalb kalbe karşıdır. bende şimdi senin bir yorumunu yanıtladım. doktor çok negatif konuştu. yaş 43.tek yumurta . 2.ci gün embriyosu. pazar iyiydim ağrı yoktu. dua ediyorum tutması için. ne olur dualarınızı esirgemeyin benden hepinizden dua istiyorum
İnşallah... Dualarım senin ve tüm çocuk isteyenlerle. Rabbim hepimizi tez zamanda hayırlısı ile çocuklarına kavuştursunkalb kalbe karşıdır. bende şimdi senin bir yorumunu yanıtladım. doktor çok negatif konuştu. yaş 43.tek yumurta . 2.ci gün embriyosu. pazar iyiydim ağrı yoktu. dua ediyorum tutması için. ne olur dualarınızı esirgemeyin benden hepinizden dua istiyorum
Mübarek 3 aylara girdik. bu ayların hürmetine rabbimiz dualarımızı ve duanı kabul etsinİnşallah... Dualarım senin ve tüm çocuk isteyenlerle. Rabbim hepimizi tez zamanda hayırlısı ile çocuklarına kavuştursun
amin canım. rabbim o mutluluğu yaşatsın bizedeİnşallah... Dualarım senin ve tüm çocuk isteyenlerle. Rabbim hepimizi tez zamanda hayırlısı ile çocuklarına kavuştursun
Rasûl-i Ekrem -sallâllâhu aleyhi ve sellem- buyuruyorlar: “Beş gece vardır ki, o gecelerde edilen duâlar geri çevrilmez:Rabbim 3 aylara girdiğimiz bugün hurmetine bebeğini sana bağışlasın hersey gönlünce olsun cnm
Güçlü ol canım, peşini bırakma. Yok öyle deme, korkma Dr aramaktan, olayın üzerine gitmekten. Elbet bir Dr derdine deva olacaktır. Bebek olayı bir mucize ve inanalım, isteyelim olsun.Malesef cniminan dr.gitmeye korkar oldum.inşa olumlu sonuçlar alirsin.
Amin inşallah hepimizin...Mübarek 3 aylara girdik. bu ayların hürmetine rabbimiz dualarımızı ve duanı kabul etsin
Bende geçmiş zaman ameliyat olmuştum ananas yedim şişlikler insin diye ordan merak ettim, teşekür ederim canım..Tüp bebek ananas faydaları, saymakla bitmez. Hamilelik süresince bol miktarda vitamin içerir. Yüksek oranda lif içerir, bu hamile bayanın daha uzun süre tok kalmasını sağlar. Cildi ve saçı güçleştirir, canlılık kazandırır. Hamilelerin en büyük sorunları, özellikle ilk aylarda kabızlık sorunudur. Ananas bu konuda birebirdir, sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca embriyo, rahatlıkla tutunur ve düşük riski oluşturmaz. Transfer sonrası vitamin alınımı önemlidir. Manganez açısından da oldukça zengin bir besindir. Manganez doğada çok az bir besinde bulunur. Bol miktarda kolajen üretir. Bu da bebeğinizin kemik ve kas gelişimi için çok önemlidir. Tüp bebek tedavisinde, embriyo tutunması için ananas tüketmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Alıntıdir
ben avakado yedim ananas yemedim.avokado çok faydalıymış diye duydum.bu sebeple anneveoğlusunu da okuyarak karar senin. arı sütünü de 5. günden itibaren yedim.ama dr.un haklı olabilir.çünkü bir doktor hamilelikte bana yiyebilirsin dedi.şu an ki doktorumda arı sütünü az tüketelim dedi.ben hatırladıkça yiyorum
avokadoyı niyetlendim almayı nasip olmadı eşime ananas aldırdım duymuştum çok vitaminli diyeben avakado yedim ananas yemedim.avokado çok faydalıymış diye duydum.bu sebeple anneveoğlusunu da okuyarak karar senin. arı sütünü de 5. günden itibaren yedim.ama dr.un haklı olabilir.çünkü bir doktor hamilelikte bana yiyebilirsin dedi.şu an ki doktorumda arı sütünü az tüketelim dedi.ben hatırladıkça yiyorum
biraz da kemikli et ve et suyu tüketilecekti.ben öyle okudum ve uyguladım.paça çorbası ama o da kalsın yani nedir..benim doktora omega-3 ü soruyorum dr.umda diyor ki Zübeyde hanım omega 3 mü içmişti hep Zübeyde hanımı örnek veriyor.bende kendi kendime doktor niye bu kadar eski örnek veriyor diyorum :) meğerse yani Atatürk omega-3 lemi doğdu diyor.omega 3 bebeğe ne yapıyor belli değil diyor.paça çorbasıymış şuymuş buymuş güzel bir embriyo tutunur her şarttatransferimin 6.cı günü bugün ve ben canımın çektiği yemeği yaptım. patates yemeği bulgur pilavı. patates yenmelimi bilmiyorum. dünde lahmacun yedim :) kısıtlamıyorum artık kendimi. yanımda kimse yok. o yüzden yemeklerimi yapmaya transferimin 3.cü günü yapmaya başladım. kendimi yormadan yaptım. sürekli yatmıyorum ara ara yürüyüş yapıyorum evin içindeBebegimhadi
çok güzel dedin canım. tutunacağı varsa tutunurbiraz da kemikli et ve et suyu tüketilecekti.ben öyle okudum ve uyguladım.paça çorbası ama o da kalsın yani nedir..benim doktora omega-3 ü soruyorum dr.umda diyor ki Zübeyde hanım omega 3 mü içmişti hep Zübeyde hanımı örnek veriyor.bende kendi kendime doktor niye bu kadar eski örnek veriyor diyorum :) meğerse yani Atatürk omega-3 lemi doğdu diyor.omega 3 bebeğe ne yapıyor belli değil diyor.paça çorbasıymış şuymuş buymuş güzel bir embriyo tutunur her şartta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?