- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.301
Doğru diyorsun.ben birseyler yazdim fakat ne kadar zor görunse de hamile kalinır bende sahid oluyorum.Tekrar tekrar yazıyorum burda en umutsuz vaka bendim hic tedavime ara vermedim hep dua ettim güneş doğuşu ve batışında yağmur yağarken gözyaşları ile.dua ettim bazen umutsuzluğa kapilsamda hep yoluma devam ettim FSH 60 amh 0 hamiş kaldım Allah'ın izniyle doktorumun vesile ile her negatif te ağladım yine toparlandim yoluma devam ettim Rabim bu evlat hasreti için mucadele gücü sabri verdiyse mutlaka sonunda bebeğimin olucagina inandım aylarca yumurtam olmazdı olsa bir yada iki olur bazen buyumez büyüsede dolenmezdi elim boş döndüğüm zamanlar çok oldu ama yine yoluma devam ettim esiminde desteği ile lütfen canlar sakin umutsuz olmayın benim olduysa herkesin olur önce Allahinda izniyle tabiki..
arkadaşım sen bu fsh ve amh ile sana bakacak dr bulmuşsun sansliymissin beni bi çok dr kabul etmediTekrar tekrar yazıyorum burda en umutsuz vaka bendim hic tedavime ara vermedim hep dua ettim güneş doğuşu ve batışında yağmur yağarken gözyaşları ile.dua ettim bazen umutsuzluğa kapilsamda hep yoluma devam ettim FSH 60 amh 0 hamiş kaldım Allah'ın izniyle doktorumun vesile ile her negatif te ağladım yine toparlandim yoluma devam ettim Rabim bu evlat hasreti için mucadele gücü sabri verdiyse mutlaka sonunda bebeğimin olucagina inandım aylarca yumurtam olmazdı olsa bir yada iki olur bazen buyumez büyüsede dolenmezdi elim boş döndüğüm zamanlar çok oldu ama yine yoluma devam ettim esiminde desteği ile lütfen canlar sakin umutsuz olmayın benim olduysa herkesin olur önce Allahinda izniyle tabiki..
Buldum canım doktorum FSH ve amh hiç bakma gereği duymadi nedense ben ilk tedaviye başlamadan baktırmistim hata doktor sonucu görünce hamile kalamasin demişti yüzde bir şans vermişti ilk gitigim kadın dogumcuydu şimdi bebek elimde gitmek istiyorum olmaz demeyin kimseye umudunu kırmayın diye..sen her ay bir kadın doğumcuya git yumurtan varsa tedavime devam et canım inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın..arkadaşım sen bu fsh ve amh ile sana bakacak dr bulmuşsun sansliymissin beni bi çok dr kabul etmedi
Kolay gelsin canım havuz yönteminde benim ilkinde 1 embriyoydu ve sağlıksiz geldi.moralim bozuldu fakat dr. Um mac devam ediyor dedi.2. Sinde sağlıkli geldi.yine 1 embriyoydu.3. sünde 1 i sağlıkli geldi onda 2 embriyo gönderdik.bence havuz ile sağliklı bulunuyor.
Sizin doktorunuz kimdi?Buldum canım doktorum FSH ve amh hiç bakma gereği duymadi nedense ben ilk tedaviye başlamadan baktırmistim hata doktor sonucu görünce hamile kalamasin demişti yüzde bir şans vermişti ilk gitigim kadın dogumcuydu şimdi bebek elimde gitmek istiyorum olmaz demeyin kimseye umudunu kırmayın diye..sen her ay bir kadın doğumcuya git yumurtan varsa tedavime devam et canım inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın..
Bende çok üzüldüm simdi, saģlik olsun.gulneva77 yi okumussundur yukarida.ins iyi sonuc alırsınÇok teşekkürler, maalesef ilk havuz denememizde embriyomuz olmadı. 3 yumurtanın 3'ü de kötü durumdaymış, döllenme denemesi bile yapamamışlar. Çok moralim bozuldu, yarın doktor ile konuşacağız.
Bende çok üzüldüm simdi, saģlik olsun.gulneva77 yi okumussundur yukarida.ins iyi sonuc alırsın
Hayırlisi hangisiyse o olsun.bu konuda doktorla konusman en güzeli. tum yollar tukendiyse zor bir karar degil donasyon çocuk olunca anladım.cunki bizde annelik duygusu var yaşanacak.Bu noktada donör işini ciddi ciddi düşünmeye başladım açıkçası. Önce doktorla konuşmayı düşünüyorum. Mucizeler elbette olabiliyor ama bizde doğal yoldan hamilelik eşimin morfolojisi de 0 olduğundan pek mümkün görünmüyor.
Hayırlisi hangisiyse o olsun.bu konuda doktorla konusman en güzeli. tum yollar tukendiyse zor bir karar degil donasyon çocuk olunca anladım.cunki bizde annelik duygusu var yaşanacak.
Evet haklisın canımTüm yollar tükenmiş sayılmaz çünkü hala adet görebiliyorum ve başlarken 5 folikül görünüyor ama sonra tedavide sayı kendi kendine düşüyor. ben kemoterapi iğnesinin zarar vereceğinden emindim, haklı çıktım. Bundan sonraki aylarda da çıkan yumurtaların kaliteli olacağını hiç sanmıyorum. Arı sütü, q10, omega 3 aylardır kullanıyorum zaten. Kendi yumurtalarımla denemek para kaybı gibi geliyor şu noktada.
Merhaba benimde 2 embriyo genetiğe gitti 43 yaşındayım rahim duvarı kalınlaşmıyor siz neler yaptınız o kadar kalınlaştıAllah sabır versin inşallah zor bir durum bu kadar kayıp olması normal değil canım senin ve eşinin genetigi iyi çıkmış olabilir ama bu sağlıklı bir bebegin olucak yada olmiycak anlamına gelmez bence emriyolari mutlaka genetiğe gönder bende beş yıl mücadele verdim erken menopozs girmiştim aret kamarda 3 tüp bebek yaptirdim hep taze transfer oldum ben dondurulup transfer olsun istedim ama aret bey pek işine karıştırmak istemez benimde rahim kalınlaşma sorununda olmuştu aynı zamanda 8mm kalinlaşma transfer olmuştum hep hiçbiri tutmadi bende kendisine üç sans verdim hemen merkez degistirdim başka merkezde dondurulan emriyo hamiş kaldım doktorum.oyle bir tedavi uyguladi transferde rahim 11mm çok şaşırdim doktor nasıl başardı iz deyince buda benim. Farkın demişti çok şükür şimdi bebeğim 18 aylık darısı isteuei herkes başına olsun
bahçeci umutta cem Çelik arkadasta da rahim kalınlığı sorunu vardı viegrayi fitil olarak kullandırıldi iki kere rahim kalınlığı olmadığı için transferi iptal olmuştu bu deneyim ile transfer oldu arkadaş 7 haftalik hamile güzel haberlerini alırız inşallahMerhaba benimde 2 embriyo genetiğe gitti 43 yaşındayım rahim duvarı kalınlaşmıyor siz neler yaptınız o kadar kalınlaştı
ben rahim kalınlaşması için taze nar suyu içiyorum ve çok işe yarıyor. estrofermin göstermediği etkiyi gösterdi bende.Merhaba benimde 2 embriyo genetiğe gitti 43 yaşındayım rahim duvarı kalınlaşmıyor siz neler yaptınız o kadar kalınlaştı
İyiyz canım hatirlamazmiyim büyüyoruz cook güzel bir duygu Allah'ım sanada bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda sende tekrar hamiş kalirsin sağlıklı kucağına alırsın sen neler yapıyorsun inş güzel haberler verirsin bizlere..
Bende senin gibi dönor yunurta düşünüyordum ama eşim asla kabul.etmem diyordu bende.dinen uygun olmadığını okuyunca vazgeçtim cook şükür gerek kalmadan hamiş kaldım asla pes etme yumurta sayın iyi tedavine devam et bak altın yumurtayi nasıl yakalayacan Allahinda izniyle..Tüm yollar tükenmiş sayılmaz çünkü hala adet görebiliyorum ve başlarken 5 folikül görünüyor ama sonra tedavide sayı kendi kendine düşüyor. ben kemoterapi iğnesinin zarar vereceğinden emindim, haklı çıktım. Bundan sonraki aylarda da çıkan yumurtaların kaliteli olacağını hiç sanmıyorum. Arı sütü, q10, omega 3 aylardır kullanıyorum zaten. Kendi yumurtalarımla denemek para kaybı gibi geliyor şu noktada.
Ben daha yeni bir olumsuz tüp bebek tedavisinden çıktım şimdi yeniden toparlanmaya kilo vermeye çalışıyorum duana amin diyorum canım bebiş ini öp benim için
Erbil Yağmur canım..Sizin doktorunuz kimdi?
bende böyle düşündüm canım bir dr gideyim de her ay takip ettireyim asla olmaz dedi dr lar ama arada bir sanırım yumurta oluyorki şeffaf uzun akıntıyı yaşıyorumBuldum canım doktorum FSH ve amh hiç bakma gereği duymadi nedense ben ilk tedaviye başlamadan baktırmistim hata doktor sonucu görünce hamile kalamasin demişti yüzde bir şans vermişti ilk gitigim kadın dogumcuydu şimdi bebek elimde gitmek istiyorum olmaz demeyin kimseye umudunu kırmayın diye..sen her ay bir kadın doğumcuya git yumurtan varsa tedavime devam et canım inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın..
Canım arkadaşım teşekkür ederim. Bakalım sakince beklemediğim artık. Baştan beri 2 yumusla başladık 1.si daha iyi genetiğe gidiyor . 2. yavaş dedi ama yarın son durumu öğrenicem.
Sen nasılsın neler yaptın en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?