Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tekrar tekrar yazıyorum burda en umutsuz vaka bendim hic tedavime ara vermedim hep dua ettim güneş doğuşu ve batışında yağmur yağarken gözyaşları ile.dua ettim bazen umutsuzluğa kapilsamda hep yoluma devam ettim FSH 60 amh 0 hamiş kaldım Allah'ın izniyle doktorumun vesile ile her negatif te ağladım yine toparlandim yoluma devam ettim Rabim bu evlat hasreti için mucadele gücü sabri verdiyse mutlaka sonunda bebeğimin olucagina inandım aylarca yumurtam olmazdı olsa bir yada iki olur bazen buyumez büyüsede dolenmezdi elim boş döndüğüm zamanlar çok oldu ama yine yoluma devam ettim esiminde desteği ile lütfen canlar sakin umutsuz olmayın benim olduysa herkesin olur önce Allahinda izniyle tabiki..

Doğru diyorsun.ben birseyler yazdim fakat ne kadar zor görunse de hamile kalinır bende sahid oluyorum.

arkadaşım sen bu fsh ve amh ile sana bakacak dr bulmuşsun sansliymissin beni bi çok dr kabul etmedi

arkadaşım sen bu fsh ve amh ile sana bakacak dr bulmuşsun sansliymissin beni bi çok dr kabul etmedi
Buldum canım doktorum FSH ve amh hiç bakma gereği duymadi nedense ben ilk tedaviye başlamadan baktırmistim hata doktor sonucu görünce hamile kalamasin demişti yüzde bir şans vermişti ilk gitigim kadın dogumcuydu şimdi bebek elimde gitmek istiyorum olmaz demeyin kimseye umudunu kırmayın diye..sen her ay bir kadın doğumcuya git yumurtan varsa tedavime devam et canım inş sende en kısa zamanda hamiş kalırsın..

Çok teşekkürler, maalesef ilk havuz denememizde embriyomuz olmadı. 3 yumurtanın 3'ü de kötü durumdaymış, döllenme denemesi bile yapamamışlar. Çok moralim bozuldu, yarın doktor ile konuşacağız.

Sizin doktorunuz kimdi?

Çok teşekkürler, maalesef ilk havuz denememizde embriyomuz olmadı. 3 yumurtanın 3'ü de kötü durumdaymış, döllenme denemesi bile yapamamışlar. Çok moralim bozuldu, yarın doktor ile konuşacağız.
Bende çok üzüldüm simdi, saģlik olsun.gulneva77 yi okumussundur yukarida.ins iyi sonuc alırsın

Bu noktada donör işini ciddi ciddi düşünmeye başladım açıkçası. Önce doktorla konuşmayı düşünüyorum. Mucizeler elbette olabiliyor ama bizde doğal yoldan hamilelik eşimin morfolojisi de 0 olduğundan pek mümkün görünmüyor.

Bende çok üzüldüm simdi, saģlik olsun.gulneva77 yi okumussundur yukarida.ins iyi sonuc alırsın

Hayırlisi hangisiyse o olsun.bu konuda doktorla konusman en güzeli. tum yollar tukendiyse zor bir karar degil donasyon çocuk olunca anladım.cunki bizde annelik duygusu var yaşanacak.

Tüm yollar tükenmiş sayılmaz çünkü hala adet görebiliyorum ve başlarken 5 folikül görünüyor ama sonra tedavide sayı kendi kendine düşüyor. ben kemoterapi iğnesinin zarar vereceğinden emindim, haklı çıktım. Bundan sonraki aylarda da çıkan yumurtaların kaliteli olacağını hiç sanmıyorum. Arı sütü, q10, omega 3 aylardır kullanıyorum zaten. Kendi yumurtalarımla denemek para kaybı gibi geliyor şu noktada.

Hayırlisi hangisiyse o olsun.bu konuda doktorla konusman en güzeli. tum yollar tukendiyse zor bir karar degil donasyon çocuk olunca anladım.cunki bizde annelik duygusu var yaşanacak.

Evet haklisın canım

merhaba Cumartesi günü Prof. Timur Gürgan ile görüştüm. Konuşması ve yaklaşımı çok pozitifti. Benim normal yolla 3 gebeliğim var ama 7. haftalarında kalp atışlarını duyamadığımız için kürtajla sonlandı. 3 tane de başarısız tüp bebek denemem var. 2 defa histeroskopi yapıldı. Timur bey kendi kendine hamile kalıyor olmamın ama tüp bebekle hamileliğin olmamasını ilginç buldu. kendiside histeroskopi yapmak istediğini söyledi. Gebelik aşısı diye bir aşısı var. Reglinin 10'u ila 12. günü arasında o aşıdan yapacak. Rahme verdiği vitaminler ile embriyoların tutunmasını kolaylaştırdığını söyledi. Probiyotik ve folik asit içeren başka bir gıda takviyesi verdi. Çok güzel izah etti, anlattı ve yaklaşımı çok sıcaktı. Genetiğine bakıp %100 normal dediğimiz embryonun bile tutunacağını garanti edemiyoruz ama biz elimizden geleni yapalım dedi. Ben sana benimle tüp bebek yap demiyorum dondurulmuş embriyolarınıda kontrol edip kaliteliyse onlarıda transfer edebiliriz dedi. Para odaklı konuşmamasıda beni motive etti aslında. Gerçekçi konuştu ben şöyle iyiyim böyle iyiyimde demedi. Cumartesi verdiği takviyeleri aldım. Regl sonrası gideceğim. İnşallah faydası olur güzel sonuçlar alırım. Hepimiz alırız. Ümidimizi kaybetmeyelim. Şimdi olmuyorsa mutlaka zamanı vardır hayırlı uğurlu olacağı zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız ben inanıyorum.

Merhaba benimde 2 embriyo genetiğe gitti 43 yaşındayım rahim duvarı kalınlaşmıyor siz neler yaptınız o kadar kalınlaştı

Merhaba benimde 2 embriyo genetiğe gitti 43 yaşındayım rahim duvarı kalınlaşmıyor siz neler yaptınız o kadar kalınlaştı
bahçeci umutta cem Çelik arkadasta da rahim kalınlığı sorunu vardı viegrayi fitil olarak kullandırıldi iki kere rahim kalınlığı olmadığı için transferi iptal olmuştu bu deneyim ile transfer oldu arkadaş 7 haftalik hamile güzel haberlerini alırız inşallah

Ben daha yeni bir olumsuz tüp bebek tedavisinden çıktım şimdi yeniden toparlanmaya kilo vermeye çalışıyorum duana amin diyorum canım bebiş ini öp benim için

Bende senin gibi dönor yunurta düşünüyordum ama eşim asla kabul.etmem diyordu bende.dinen uygun olmadığını okuyunca vazgeçtim cook şükür gerek kalmadan hamiş kaldım asla pes etme yumurta sayın iyi tedavine devam et bak altın yumurtayi nasıl yakalayacan Allahinda izniyle..

bende böyle düşündüm canım bir dr gideyim de her ay takip ettireyim asla olmaz dedi dr lar ama arada bir sanırım yumurta oluyorki şeffaf uzun akıntıyı yaşıyorum

canım yeni mesajları henüz okuyamadım, inşallah genetikten temiz gelmiştir bebişlerin. ben en son şubat - mart ayında negatif yaşamıştım, sonra merkez değiştirdim. Bahçeci güvenç beyle başladım. 7 hazirana transferime kadar iki kez opu oldum. birinden iki tane genetikten temiz geldi, diğerinde de üç tane embriyo oldu 3. gün, onları genetiğe göndermedim artık. resmen bahçecide şans yüzüme güldü. şimdiye kadar 7 yumi hiç görmemiştim, iki tedavide de (sadece bir ay ara verdik) çok iyi sayı geldi. 7 haziranda genetiği temiz olan bir embriyoyu transfer ettirdik veee hamileyimmmm:) bugün 4+6 ve keseyi geçen cumartesi gördük. kalp atışını bekliyoruz şu an. allahım ne mutlu bir şeymiş, darısı başınıza. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder...

buraya da özelikle yazmak istedim. topikimiz de (her ne kadar her zaman yazamasam da) hamişlerin çoğaldığını görmek çok sevindirici, darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…