- Konu Sahibi akideciknane
-
- #62.541
Merhaba benim durumuda aynı sizin gibi son üç tedavimde yumurta var gayet güzel büyüyor toplamadan sonra boş oldugu söylenir malesefff bende ümidimi kaybettim normal protokol uygulandı hep bana
Merhaba benim durumuda aynı sizin gibi son üç tedavimde yumurta var gayet güzel büyüyor toplamadan sonra boş oldugu söylenir malesefff bende ümidimi kaybettim normal protokol uygulandı hep bana
Ici dolu çıkan yumurta kaliteli mi demek oluyor.? Benden 8 yumurta toplandi 1 bos 7 tanesi doluydu.. Malesef 1 tanesi Dollendi ve hic bir aciklama yapilmadi.. Nicin dollenmedi yumurta mi kalitesizdi sperm mi ? Bu konuda bildikleriniz nelerdir
Rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yar ve yardımcısı olsun. Kul kaderini yaşıyor herşey bahane. Allahım bizi doğru yerde doğru kişilerle karşılaştırsın inşallah.
Bende erbil.beyin vesile.ile.hamile kaldım bebeğim şuan kucagimda.cook.sukur ama sonra bazı testlerde genetik bir hastalık olma.olasiligi çıktı oğlumun ben transfer olurken emriyom genetiğe gitmedi şuan keske gitseydi diyorum sadece en kötü ihtimal oğluma bunlari yaşatmaya hakim yok diye düşünüyorum ben ona ömür boyu bakarim bence emriyolar genetiğe gitsin ben sidetleş tavsiye ediyorum Erbil bey konuş anlayışli biri zaten inş bana vesile oldu sanada vesile olsun ben her zaman diyorum Allah bana nasip ettiyse herkes nasip etsin bayağı umutsuz vakaydim ben..Aynen arkadaşım hiç bir yerde her şey mükemmel olmaz ama tereddüt kalmamalı diye düşünüyorum. Bilmiyorum hatta bana havuz yapacağını ve bir kere deneyeceğini söyledi. Şu an beklemedeyim kafam karışık. Sen nasılsın bebeğin nasıl. Allahım sağlık versin hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah. Tekrar o stresli sürece girmek beni korkutuyor.
Ins birseyi çikmaz canım Allah sifa versin bebegine mutlu iyi haberlerini alalim her zaman hepimizin bebeginin.Bende erbil.beyin vesile.ile.hamile kaldım bebeğim şuan kucagimda.cook.sukur ama sonra bazı testlerde genetik bir hastalık olma.olasiligi çıktı oğlumun ben transfer olurken emriyom genetiğe gitmedi şuan keske gitseydi diyorum sadece en kötü ihtimal oğluma bunlari yaşatmaya hakim yok diye düşünüyorum ben ona ömür boyu bakarim bence emriyolar genetiğe gitsin ben sidetleş tavsiye ediyorum Erbil bey konuş anlayışli biri zaten inş bana vesile oldu sanada vesile olsun ben her zaman diyorum Allah bana nasip ettiyse herkes nasip etsin bayağı umutsuz vakaydim ben..
Selam kizlar, size ablamdan guzel haber vermistim ama malesef kimyasal gebelik oldu. Halbuki degerleri cok iyi baslamisti guzel de artiyodu ama nasip degilmis demekki. Kendiliginden hamile kalma haberleri cok heyecanladiriyo beni ama yasimiz geregi sadece hamile kalmak degil bir de hamileligi surdurebilmek var. dr ablama 40 yasindan sonra olusan hamileliklerin anca yarisi bu sureci tamamlayabiliyor demis ne uzucu
Bence de çok üzücüSelam kizlar, size ablamdan guzel haber vermistim ama malesef kimyasal gebelik oldu. Halbuki degerleri cok iyi baslamisti guzel de artiyodu ama nasip degilmis demekki. Kendiliginden hamile kalma haberleri cok heyecanladiriyo beni ama yasimiz geregi sadece hamile kalmak degil bir de hamileligi surdurebilmek var. dr ablama 40 yasindan sonra olusan hamileliklerin anca yarisi bu sureci tamamlayabiliyor demis ne uzucu
Evet 37 39 arasi hepimizin bebegi olurdu ama 42 de cidden çok az kız doğal hamile kalabilir. Benim cok yakın arkadaşım 42.5 da cok rahat hamile kaldı ama kan pihtilasmasından düsuğü var iki tane de.Çok üzüldüm gerçekten. Bu işler 35inden sonra çok zor oluyormuş. Çevremde 37-39 arası hamile kalıp sorunsuz doğuran çok oldu aslında, o yüzden kesin zorlanmam diyordum ama çok şans işiymiş bu. 42 yaşında tansiyon, kilo bir dolu sorunu olan, menopoza yaklaştın hamile kalman imkansız denilen arkadaşım 2. ayında doğal yoldan hamile kaldı, sağlıkla kucağına aldı. Ben iki senedir uğraşıyorum, bir kez bile kendiliğimden hamile kalamadım. 3 tüp bebek tedavisi bile başarısız oldu. Doğal yoldan hamile kalabiliyor demek ki ablanız, bu çok olumlu, bence olay bu noktada sağlıklı yumurtayı bulmakla ilgili, denemeye devam ederse bence bulma ihtimali yüksek çünkü bu yaşta bile az da olsa sağlıklı yumurta çıkıyor.
Benim embriyolar genetiğe gitti hep 5gün beklenerek ve 5 denemede toplanan 30 yumurtadan sadece 7si gidebildi ve biri sağlıklı geldi ama tutmadı. Sonra doktorum dedi ki 3.gün transferi yapalım çünkü embriyo hem kendini tamir edebiliyor hem de rahimde daha sağlıklı bölünebiliyor. Ben de o ana kadar her seferinde ki 5 defa 5.günü bekletildiğim için zaman kaybettirildim ve bir sürü embriyom da ziyan oldu diye hissediyorum şu an. Çok güvenim sarsıldı. Kendimi topladım sonra ve 6. Son seferde 3. Gun trasferi yapacaktık ama yeni labaratuvarda hiçbir yumurta döllenemedi.. şans kısmet.. tekrar dememeyeceğim ama bir yanım da belki bu sefer olur diyor ama bunun sonu da yok. Piyango gibi bişey.. Allah başka dert vermesin diyorum sonra bu hastalık değil sonuçta. Herkese bol şans dilerim.Bence de çok üzücü
Evet 37 39 arasi hepimizin bebegi olurdu ama 42 de cidden çok az kız doğal hamile kalabilir. Benim cok yakın arkadaşım 42.5 da cok rahat hamile kaldı ama kan pihtilasmasından düsuğü var iki tane de.
42 de doğal yolla olması cidden zor.sağliklı yumurta geliyor aslında illaki geliyor.gecen sene hamile kalamayan 40 yas civari veya rezervi az genç arkadaşim bu yıl hamile.ari sütünün durumunu duzelttigi arkadaşım var.embriyoyu genetige göndermek gerekiyor demek ki kısa islem yapmak isteyenler icin iyi bir yol
Zaman kaybetmedin kazandın.bahcecide tedavi olmussun onlar buna karar vermiş.en iyi embriyolar 5. Gune gidenlerBenim embriyolar genetiğe gitti hep 5gün beklenerek ve 5 denemede toplanan 30 yumurtadan sadece 7si gidebildi ve biri sağlıklı geldi ama tutmadı. Sonra doktorum dedi ki 3.gün transferi yapalım çünkü embriyo hem kendini tamir edebiliyor hem de rahimde daha sağlıklı bölünebiliyor. Ben de o ana kadar her seferinde ki 5 defa 5.günü bekletildiğim için zaman kaybettirildim ve bir sürü embriyom da ziyan oldu diye hissediyorum şu an. Çok güvenim sarsıldı. Kendimi topladım sonra ve 6. Son seferde 3. Gun trasferi yapacaktık ama yeni labaratuvarda hiçbir yumurta döllenemedi.. şans kısmet.. tekrar dememeyeceğim ama bir yanım da belki bu sefer olur diyor ama bunun sonu da yok. Piyango gibi bişey.. Allah başka dert vermesin diyorum sonra bu hastalık değil sonuçta. Herkese bol şans dilerim.
7 iyi bir sayı sağlik olsun.benim kardesim ikiziz bekar 44 yaşinda çocuk düşünmuyormuş herkesin iyi olur inş.Benim embriyolar genetiğe gitti hep 5gün beklenerek ve 5 denemede toplanan 30 yumurtadan sadece 7si gidebildi ve biri sağlıklı geldi ama tutmadı. Sonra doktorum dedi ki 3.gün transferi yapalım çünkü embriyo hem kendini tamir edebiliyor hem de rahimde daha sağlıklı bölünebiliyor. Ben de o ana kadar her seferinde ki 5 defa 5.günü bekletildiğim için zaman kaybettirildim ve bir sürü embriyom da ziyan oldu diye hissediyorum şu an. Çok güvenim sarsıldı. Kendimi topladım sonra ve 6. Son seferde 3. Gun trasferi yapacaktık ama yeni labaratuvarda hiçbir yumurta döllenemedi.. şans kısmet.. tekrar dememeyeceğim ama bir yanım da belki bu sefer olur diyor ama bunun sonu da yok. Piyango gibi bişey.. Allah başka dert vermesin diyorum sonra bu hastalık değil sonuçta. Herkese bol şans dilerim.
7 iyi bir sayı sağlik olsun.benim kardesim ikiziz bekar 44 yaşinda çocuk düşünmuyormuş herkesin iyi olur inş.
Arkadaşınızın düşüğünün kan pıhtılaşmasından olduğunu nasıl anladı doktor acaba? Kaç haftalıktı? Benim de kimyasal gebeliklerim oldu ama hep kromozom anormalliği dendi de ondan öğrenmek istedim. TeşekkürlerBence de çok üzücü
Evet 37 39 arasi hepimizin bebegi olurdu ama 42 de cidden çok az kız doğal hamile kalabilir. Benim cok yakın arkadaşım 42.5 da cok rahat hamile kaldı ama kan pihtilasmasından düsuğü var iki tane de.
42 de doğal yolla olması cidden zor.sağliklı yumurta geliyor aslında illaki geliyor.gecen sene hamile kalamayan 40 yas civari veya rezervi az genç arkadaşim bu yıl hamile.ari sütünün durumunu duzelttigi arkadaşım var.embriyoyu genetige göndermek gerekiyor demek ki kısa islem yapmak isteyenler icin iyi bir yol
Kısa zamanda düşüyormuş.bir hamileyim deyip sevinemeden 2 düsuğü olmus.zamanini bilmiyorum simdi hatırlatmamak icin soramam da.kan pıhtılaşmasina universite hastanesinin genetik bölümünde 3 kez düsüğu olana kan testleri ile bakiliyormus .o da dr a 2 yerine 3 demis düşüğünü.Arkadaşınızın düşüğünün kan pıhtılaşmasından olduğunu nasıl anladı doktor acaba? Kaç haftalıktı? Benim de kimyasal gebeliklerim oldu ama hep kromozom anormalliği dendi de ondan öğrenmek istedim. Teşekkürler
Yine de arkadasa sordum.tahminen 7. Haftada diyor cunku 8. Hafta gittiginde kalp atisi durmus demis dr. Genelde ilk aylar kayıp yasaniyormus.tıp fakultesine gitsin dedi.bunda kalp atışı var.kimyasalda kan degeri oluyor.bir arkadaşı 8. Ayda bebegini kaybetmiş.bilinmezse kötü tabi.Arkadaşınızın düşüğünün kan pıhtılaşmasından olduğunu nasıl anladı doktor acaba? Kaç haftalıktı? Benim de kimyasal gebeliklerim oldu ama hep kromozom anormalliği dendi de ondan öğrenmek istedim. Teşekkürler
Tesekkür ederim bilgi içinYine de arkadasa sordum.tahminen 7. Haftada diyor cunku 8. Hafta gittiginde kalp atisi durmus demis dr. Genelde ilk aylar kayıp yasaniyormus.tıp fakultesine gitsin dedi.bunda kalp atışı var.kimyasalda kan degeri oluyor.bir arkadaşı 8. Ayda bebegini kaybetmiş.bilinmezse kötü tabi.
Arkadaslar merhaba 44 yasindayim dr um bulent baysal sadece 1 yumurtam olustu orta kalite dendi 3.gun embriyosu olarak 6 haziranda transfer oldum şu anda 6 haftalik hamileyim önce allaha sonra doktorunuza güvenin gercekten süper bi hoca gereksiz hiç bir işlem yaptirmadi herkese tavsiye ederim insallah hepimiz sonuna kadar gidebiliriz bu arada bir oglum var oda tüp bebek bir de düşügum var derin endometriozis hastasiyim
Arkadaslar merhaba 44 yasindayim dr um bulent baysal sadece 1 yumurtam olustu orta kalite dendi 3.gun embriyosu olarak 6 haziranda transfer oldum şu anda 6 haftalik hamileyim önce allaha sonra doktorunuza güvenin gercekten süper bi hoca gereksiz hiç bir işlem yaptirmadi herkese tavsiye ederim insallah hepimiz sonuna kadar gidebiliriz bu arada bir oglum var oda tüp bebek bir de düşügum var derin endometriozis hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?