- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.301
canim hoşgeldin. Hikayeni okuyunca cok duygulandim. Allahim Inşallah sana da bir cocuk versin.Amin..
Guzbahar dollenme olduğuna göre demek ki umut var....uzulme....ovulasyon gunlerini takip et.
hoşgeldin aramıza canım benim :)))
yaşadıkların beni çok duygulandırdı ve zaten biliyorsun ben herşeye ağlayanlardanım bu aralar dahada yoğun vaziyette.... Bu hormonlar mahvetti beni ....
Sen bir bilsen ben eşimi ne kadar zor ikna ettim tüp bebek için yalvardım yakardımmmm ağladım en son çare dedim ki sen beni böyle birşeyden mahrum edemezsin böyle birşeye hakkın yok 13 sene beni beklettin evlenmedik şimdide yaşımdan dolayı senin yüzünden bebek işi zorlaştı diğer dünyada iki elim yakanda vs.vs. Bir sürü şey söyledim ve ikna ettim inan ....
Senin yaşadıklarında ayrı zor ama arkadaşım sakın vazgeçme böyle bir hakkı senden almaya kimsenin hakkı yok ne yapalım kızı varsaaaaa ne yapalım ????? O tadmıs sen ama niye mahrum kalasın ???
Güzel bir dille anlat arkadasım ikna et ama sakın vazgeçme kızı istemiyorsa istemesen oda kızın şımarıklığıııııı
ne münasebet kendine olsa ister ama sakın izin verme annelik çok farklıdır eminim içimde olması kıpırdaması nı dünyalara değişmem kucağıma alınca kokusu cennet kokusu ölürüm olsa onun için.........
Bak gene ağlama başladı((((
sevgili guzbahar h.geldin arkadasim aramiza.
benim nacizhane fikrimi sorarsan kiziniz bebek konusuna mudahale hakki yok. bu sizin hayatiniz ve ozellikle senin anne olman hakkina nasil karisir ki?! ayrica benim is arkadasim (erkek) o da cok gec yasta tekrardan baba olmus. valla ben ters bisey goremiyorum bunda.
esin icin keci boynuzu kendin icinde incir kurunu yap derim ben arkadasim faydasi olacagi dusuncesindeyim.
Allahim senin de yuzunu guldururu tez zamanda bebegini verir sana insallah. hepimize insallah amin.
tutku sen aşılama mi yaptir mistinben sadece yumurta takibi catlatma ignesi vuruldun sandim.
ya aslinda senin degerlerin cok iyi tutkucum azicik akisina birakabilsen Allahin izniyle hamile kalirsin gibi geliyor bana.
donasyonu bende diger arkadaslarim gibi tavsiye edemiycem sana.
ben hamile kaldigim ay cuha cicegi kapsulu kullandim tamamen tesaduf eseri okudum biyerde. aktara sordum kadinlik hormonlarina cok iyi geliyormus. doktorum icin rahat edicekse kullanabilirsin ben tamamen kisinin istegine birakiyorum dedi.
alternatif tiptaki doktorumda faydali zarari olmaz diyince ictim. tabbi once Allahin izniyle bana hamile kalmamda fayda ettigini dusunuyorum. bide kalp atislarini gorup saglikla kucagima alirsam Rabbim gostersin bunlari bana insallah.
aha herhangi bir sıkıntın yok ve sen buna rağmen donasyon diyorsun!1 tüp 1 aşılama kime yeter?!!! daha birkaçkere tüp hakkın var! Ve bu arada boş durmak yok! Atalarımız ne demiş : Çalış! çalış! çalış! Yani demişlerdir heralde! Benim incir kürüm yarım kaldı..Ama bugün tekrar başlıycam..
Birini veya birkaçını seç:
1-Çuha çiçeği yağı kapsulü
2-İncir kürü
3-bal+tarçın+çörekotu
4-hayıt tokumu veya suyu
5-çoban çantası + civanperçemi+adaçayı+hayıt tohumu+ aslan pençesi .. (expecially testere dişli olanı!)
6-böğürtlen kökü
7-deve çökerten
8-minare gölgesi + peri tozu+ davul sesi (şaka şaka)
Güzbahar,
Aramıza hoşgeldin !!!
Arkadaşım kolay değil yaşadıkların,ama bizim burda bir sloganımız var; yılmak yok,mücadeleye devam diye :)) seni de bu felsefeye davet ediyorum.
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma ve isteyen herkese anneliği nasip etsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...
Sevgilerimle...
canım benim lütfen bir kere o diğer dediğin şeyi unut ne alaka daha senin çok şansın var :))))
ankarada nerde tedavi görüyorsun ? ben sana cep yazıcam elimden gelirse yardımcı olurum :))) ben şu an gittiğim GEN-ART AYSUN BALTACIDAN çok memnunum diyor ki elifcim biz elimizden ne gelirse yapalım herşey tetkik takip ama evvelallahhh lüfen tutkucum lütfen sakın vazgeçme daha çok deneme yapabilirsin sabır arkadaşım sabır rabbim bizi kavusturacak bebişlerimize inşallah
dün eşim koltukta uyuya kalmış ve kalktı beni uyandırdı elif ben rüya gördüm sen doğum yapmışsın ve oğlumuz olmuş ve beni düşünebiliyormusun kahır içindeydimmmmm
benim eşim hiç böyle şeyler demezdi her geçen gün bebek ağzındaaaa kurban olduğum allahım evimizi bebişlerimizin sesleriyle şenlendirsin AMİN.......
canım hoşgeldin işallah yakın zamanda hayallerine kavuşursun..eşinin böyle bir şeye karşı çıkmaya hakkı yok canım seninde anne olmaya hakkın var hele kızı hiç karışamaz kusura bakmasın benimde ikinci evlilik benimde oğlum var ama asla bize karışmaz .o zaman neden evlenmiş senle çocuklu biryle evlenseymiş madem..eşinde kızının sizin hayatınza müdahale etmesine izin vermesin..brezeey arkadaşımıznda eşinin kızları vardı bi tek kendisi değil bak o hamile doğal yoldan kaldı..işallah seninde meleğin gelsin konsun geöbüşüne..dua et arkadaşım ve kocanla bütün bunları konuş..haksızlık yapmasın canım..dualrımız seninle..işallah isteyen herkese nasip etsin rabbimm..
ayy duygulandım valla ne güzel rüya işallah gerçek olur..
al bendende o kadar ..herşeye duygulanıyorum yaff..
içiyorum demişim tam tersi içmiyorum...
Hoşbulduk nevsercim... gördüğün gibi sloganızın farkında olmadan takipçisi ve yoldaşıyım...:))) sevgili kocam beni yıldırmış olsaydı buralarda dolaşıyor olmazdım... allahın izniyle inşallah ben de bir gün anne olacağım... ve inşallah dualarım sizinle.. sizlerde anne olacaksınız... sürekli okuyorum dua ediyorum... her gün meryem süresi ve yasin okuyorum.. hatim başladım bebeğim için... olana kadar da devam edeceğim inşallah... hepimize rabbim bana, sana, elife, cmassa, sercana, (şimdilik isimleri bilemiyorum lütfen kusura bakmayın ) ve diğer arkadaşlara ve isteyen herkese rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin...
canlı selam hepinize..
tutku ben senin karamsarlığını anlamıyorum canım..ne güzel yumilerin var bak..kalite hikaye allah ol derse olacak kaliteye kalırsa bütün kaliteli em:briyoların tutması gerekiyor ama malesef öyle bir şey yok..hem b en napayım bak 2 aydır uğraşıyorum bir tane bile yumim büyümedi..senin ne güxel yumilerin var microery yaptırırsın..ben onuda yaptıramam zaten olursa bir kaç tane oluyor oda biriktirerek..bence haline şükret canım.bir yumi için insanlar neler yapıyor..yaratan allah unutma canım..en kısa zamanda hamile olman dileğiyle..
Canım Merhaba,
Kafam çok karışık.Yumurta olsada bazen yetmiyor işte demekki.Yaş faktörü çok ama çok önemli.Hep hüsran yaşamaktan yoruluyor insan.Başarı şansımız yani eve canlı bebek götürme şansımız % 5 lerdeyken üzülmemek elde değil.Normalda ben çok hırslı ve inatçı bir insanımdır.Kolay kolay vazgeçmem.Bir kez daha tüp denesem mi diye düşünüyorum aslında.Ama maddi manevi çok yıprandım.Elbette herşey Allahtan.Allah ol derse yoktan var eder.Bol bol dua ediyorum.
Mübarek cuma günü yüce Allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inş.
Hayırlı Cumalar...
canım 2 aylık çok bulantısı varmış..öylede kötü..boşver işallah hiç bulantın olmaz..bu seferde yeterli beslenemiyorum diye endişe oluyor..kahve içememende isabet olmuş şekerim ..:))hafiften sinyal göndermş bebişin ben burdayım diye..sakın kahve içme anne demiş..:)) kahve normalde bir fincan faydalıymış ama bebk düşünenler hamile kalanlar kalmaya çalışanlar uzak durmalıymış östrojeni düşürüyormuş..bazen okulda herkes içerken canım çekiyor ama yinede içiyorum..aman ne yapalım elimizden geleni yapalım taktir allahın...işallah selcancıl rahat güzel bi hamilelikeçirirsin..
canım 2 aylık çok bulantısı varmış..öylede kötü..boşver işallah hiç bulantın olmaz..bu seferde yeterli beslenemiyorum diye endişe oluyor..kahve içememende isabet olmuş şekerim ..:))hafiften sinyal göndermş bebişin ben burdayım diye..sakın kahve içme anne demiş..:)) kahve normalde bir fincan faydalıymış ama bebk düşünenler hamile kalanlar kalmaya çalışanlar uzak durmalıymış östrojeni düşürüyormuş..bazen okulda herkes içerken canım çekiyor ama yinede içiyorum..aman ne yapalım elimizden geleni yapalım taktir allahın...işallah selcancıl rahat güzel bi hamilelikeçirirsin..
merhaba Tutku34 ,mesajlarını doğru okuduysam eşinde sorun yok sadece senin yaşla ilgili yumurta ve kalitesinde sıkıntı var ve donasyona sıcak bakıyorsun , kendimi gördüm sende aynıydı eşimin spermleri çok kaliteli iki tüp denemesi üç yumurta ama ikisinin içi boş bir tanesi kalitesiz embriyo oluşmadı transfere bile gidemedim,kırk yaşındayım ve en son dedimki daha öncede yazdığım gibi seninle ilgilenmiyorum ister bebek olsun ister olmasın (maddi olarak bende çok yıpranmıştım) artı en kötü bir kaç yıl sonra donasyon denerim böyle düşündüm ve hissettim inanılmaz rahatladım sırtımdan bir yük kalktı ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim .
SAL, ÜZÜLME ARTIK ARKADAŞIM BIRAK ÖZGÜR KALSIN yumurta sayısı ve kalitesi her ay değişiyor doktorların yüzdeliklerinide unut inşallah kendiliğinden gelecek mucizen
merhaba Tutku34 ,mesajlarını doğru okuduysam eşinde sorun yok sadece senin yaşla ilgili yumurta ve kalitesinde sıkıntı var ve donasyona sıcak bakıyorsun , kendimi gördüm sende aynıydı eşimin spermleri çok kaliteli iki tüp denemesi üç yumurta ama ikisinin içi boş bir tanesi kalitesiz embriyo oluşmadı transfere bile gidemedim,kırk yaşındayım ve en son dedimki daha öncede yazdığım gibi seninle ilgilenmiyorum ister bebek olsun ister olmasın (maddi olarak bende çok yıpranmıştım) artı en kötü bir kaç yıl sonra donasyon denerim böyle düşündüm ve hissettim inanılmaz rahatladım sırtımdan bir yük kalktı ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim .
SAL, ÜZÜLME ARTIK ARKADAŞIM BIRAK ÖZGÜR KALSIN yumurta sayısı ve kalitesi her ay değişiyor doktorların yüzdeliklerinide unut inşallah kendiliğinden gelecek mucizen
inşallah kalp atışlarını da duyacaksın arkadaşım... sağlıkla kucağına alacaksın... dualarım seninle.. ve tüm arkadaşlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?