Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam kızlar,

yine mini tüp ile elde edilmiş bir başarı. benim doktorun haberi bu. luteal fazda yani yumurtlamadan sonraki hafta gelişen gelişen yumurtadan elde edilen embryo ile bebek dünyaya gelmişti.. Daha önce belki yazmışımdır ama unuttuysam bakarsınız diye linki tekrar veriyorum...

http://www.haberturk.com/saglik/haber/769300-bilimsel-bebek-karya

Bilimsel Bebek Karya

internetten bilimsel bebek karya diye da bakabilirsiniz.

canim hoşgeldin. Hikayeni okuyunca cok duygulandim. Allahim Inşallah sana da bir cocuk versin.Amin..

Amin canım... İnşallah... öncelikle hoşbulduk.. hepimizin ve buradaki herkesin ve bebek isteğiyle yananların rabbim evlat sahibi olmasını nasip etsin... herkesin ne yazık ki bu konuda acı bir öyküsü var... . hatırladığım kadarıyla senin de yakın zamanda bir negatifin var... ama çok emin olamadığım için yanlış bir şey söylemek istemiyorum... allah sana da yardım etsin.. topiği baştan okumaya başladım ama çalıştığım için biraz yavaş ilerliyorum kusura bakmayın... allah bizleride evlat sahibi yapsın inşallah..

Guzbahar dollenme olduğuna göre demek ki umut var....uzulme....ovulasyon gunlerini takip et.

canım aslında bu konularda tam bir cahilim... sakaryadayım ben... burada gittiğim ilk dr. beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi. Eşim kabul etmedi. bu sitenin farkında değildim.. bir sene eşimi tüp için ikna ile geçti.. Gittiğim hiçbir dr.da beni ovulasyon takibi için yönlendirmedi. Anlayacağın bu konuda zır cahilim... yaklaşık bir aydır kkyı takip ediyorum da allaha şükür biraz bilgilendim..

Ayrıca tüb bebek yapan doktorum embriyoların tutunmama nedeni olarak eşimin spermlerinin kötü durumda olması olduğunu söyledi.. Arada kaldım anlayacağın.. aslında gittiğim hastane, konusunda en iyi olarak tanımlanan yerlerden biri. Anadolu sağlık merkezi Aydın Arıcı doktorumdu. Ama bana doğru düzgün hiç test yapmadılar sadece fsh ve e2 yatırıp gittik. Amh nedir ne diğildir vallahi şimdi buradan öğrendim ve daha hiç yaptırmadım. Eşimin sperm testini bile tedavi başladıktan sonra yaptırdık.. Gün geçtikçe tedavinin de sanki eksik olduğunu düşünüyorum...

Eksik olduğum konularda bilgilenmek için yardımlarınızı bekliyorum :))))

ağlama ne olursun... kıyamam... sende benden farklı değilmişsin ki... neredeyse birebir aynı acılar... anladığım kadarıyla çok şükür seninki sana artık destek oluyor. sonuna kadar desteğinin esirgemesin inşallah... negatif sonuc aldığım gün doğal olarak çook üzüldüm... o ise ertesi gün (negatiften dolayı rahatladığından) şarkı söylemeye başladı... asla kötü biri değil ve ben onu çoook seviyorum... ama yine de daha anlayışlı olmasını beklerdim.. çok dua ediyorum allaha. rabbim bize onlara ihtiyaç duymadan yavrularımızı ver, yalvartmadan yakarmadan diye... inşallah bir gün oda olacak... hepimiz anne olacağız..

Arkadaşım önce hoşbulduk... senin bebeğini beklediğini görüyorum.. inan çok mutlu oldum... Allah tamamına erdirsin.. Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun inşallah...

Eşimin kızı konusunda haklısın ki ben onu kendi kzım gibi sevip kolluyorum... Vallahi eşimle bebek konusundaki tartışmalarımızın çoğu onun yüzünden oluyor. Ben onu çok kolluyorum, babası da bana kızıyor. ve onu çok seviyorum... ama bu konuda da bana anlayış göstermesini ve olması gerektiği gibi buna karışmamasını istiyorum.. Ama ne yazık ki babasına sürekli yaşlandığını, çocuğumuz olursa evi terk edeceğini söyleyerek her yönden önümü tıkadı. Allaha çok şükür eşim tüm bunlara rağmen beni kıramadı ve en sonunda tüp bebek denememizi gerçekleştirdik.. Çok istemiştim.. çünkü baştan da tüp için tek şansım olduğunu biliyordum. ama ne yazık ki nasip olmadı...

verdiğin kür bilgileri için çok teşekkür ederim... bo konuda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.. bu arada yazmayı kesemiyorum içim öyle dolu ki... ne olur çok yazdığım için kusura bakmayın:)

inşallah kalp atışlarını da duyacaksın arkadaşım... sağlıkla kucağına alacaksın... dualarım seninle.. ve tüm arkadaşlarla...

arkadaşım ya erkeklere ne öneriyorsun... sperm sayısı az ve hareket ve hareket durumu da çok kötü... aslında doktorum berbat demişti... bu durum için ne yapabilirim...

Hoşbulduk nevsercim... gördüğün gibi sloganızın farkında olmadan takipçisi ve yoldaşıyım...:))) sevgili kocam beni yıldırmış olsaydı buralarda dolaşıyor olmazdım... allahın izniyle inşallah ben de bir gün anne olacağım... ve inşallah dualarım sizinle.. sizlerde anne olacaksınız... sürekli okuyorum dua ediyorum... her gün meryem süresi ve yasin okuyorum.. hatim başladım bebeğim için... olana kadar da devam edeceğim inşallah... hepimize rabbim bana, sana, elife, cmassa, sercana, (şimdilik isimleri bilemiyorum lütfen kusura bakmayın ) ve diğer arkadaşlara ve isteyen herkese rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin...

inşşallah eşinin rüyası en yakın zamanda gerçek olur elifcim... bu rüyayı da ona gösteren rabbim... önce onu yola getirip sonra sana bebişini verecek inşallah:))

canım hoşbulduk... allah hepinizden razı olsun... sabah işe gelirken düşündüm de bu topiği keşke açıldığı zaman farketseydim.. buralarda dostlar bulacağımı bilseydim... yapayalnız geçen dönemimi aydınlatırdınız ve kendimi bu kadar yalnız hissetmezdim. iyi ki sizi buldum ve iyi ki varsınız... dualarımızla birlikte hepimiz inşşalllah anne oluruz...

bu arada bu ağlamak yaştan mı acep... valla bende hep ağlıyorum... 40 sene ağlamadığım kadar bir yılda ağladım hani:)))

içiyorum demişim tam tersi içmiyorum...

ben tam kahve tiryakisiydim kızlar ama 3 aydır neredeyse tek yudum içmedim... yumurtalara da olumsuz etkisi varmış diye duymuştum. ve kahveyi bıraktıktan sonra fsh ım bile düştü... öncesinde 17 idi, daha sonra ölçtürdüğümde 13 olmuştu... ama kahveyi çok özledimmm... sadece bebiş hatrına içmiyorum...

Günaydın sevgili kader arkadaşlarım :))

Âmin arkadaşım,Rabbim dualarını kabul etsin...

Sana şiddetle keçi boynuzu kürünü tavsiye ediyorum,bizde görünürde fazla sorun olmamasına rağmen erkekler için çok önerildiği için ben eşime uygulamaya başladım,başlarda mırın kırın etsede alıştı artık,dün gece çok geç saatte eve gelmemize rağmen paşa paşa hazırlamamı bekledi,sayı ve hareketliliğe nekadar yaradı bilemem(ki hedefimiz bu),ama isteği arttırdığı kesin olarak kanıtlandı :)) internetten araştır istersen,ben Saraçoğlunun tavsiye ettiği gibi uyguluyorum mesela.

Canım Merhaba,

Kafam çok karışık.Yumurta olsada bazen yetmiyor işte demekki.Yaş faktörü çok ama çok önemli.Hep hüsran yaşamaktan yoruluyor insan.Başarı şansımız yani eve canlı bebek götürme şansımız % 5 lerdeyken üzülmemek elde değil.Normalda ben çok hırslı ve inatçı bir insanımdır.Kolay kolay vazgeçmem.Bir kez daha tüp denesem mi diye düşünüyorum aslında.Ama maddi manevi çok yıprandım.Elbette herşey Allahtan.Allah ol derse yoktan var eder.Bol bol dua ediyorum.
Mübarek cuma günü yüce Allahım tüm isteyenleri bebek sahibi yapsın inş.
Hayırlı Cumalar...

merhaba Tutku34 ,mesajlarını doğru okuduysam eşinde sorun yok sadece senin yaşla ilgili yumurta ve kalitesinde sıkıntı var ve donasyona sıcak bakıyorsun , kendimi gördüm sende aynıydı eşimin spermleri çok kaliteli iki tüp denemesi üç yumurta ama ikisinin içi boş bir tanesi kalitesiz embriyo oluşmadı transfere bile gidemedim,kırk yaşındayım ve en son dedimki daha öncede yazdığım gibi seninle ilgilenmiyorum ister bebek olsun ister olmasın (maddi olarak bende çok yıpranmıştım) artı en kötü bir kaç yıl sonra donasyon denerim böyle düşündüm ve hissettim inanılmaz rahatladım sırtımdan bir yük kalktı ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim .
SAL, ÜZÜLME ARTIK ARKADAŞIM BIRAK ÖZGÜR KALSIN yumurta sayısı ve kalitesi her ay değişiyor doktorların yüzdeliklerinide unut inşallah kendiliğinden gelecek mucizen

ummucum nasil icin rahat edicekse oyle yap ama burda benim butun kontrollerimde kahve icme diye bi uyari yapilmadi hatta hamileyken cok asiriya kacmadan icebilirsin demisti uzman doktor. alternatif tip uzmanida hic bir uyarida bulunmadi. Allah o kadindan bin bin razi olsun insallah. bana o kadar faydasi olduki anlatamam. gayri muslim biri icin bu soylenirmi bilmiyorum ama icimden geldi soylemek istedim. birde benim ona gitmem icin israr eden benim haberim olmadan ondan randevu alan beni ilk randevumda yalniz birakmayim yanimda gelen arkadasimdan Allah binlerce kez razi olsun.

bende sizin icin her an duaciyim hepiniz icin.

ummucum nasil icin rahat edicekse oyle yap ama burda benim butun kontrollerimde kahve icme diye bi uyari yapilmadi hatta hamileyken cok asiriya kacmadan icebilirsin demisti uzman doktor. alternatif tip uzmanida hic bir uyarida bulunmadi. Allah o kadindan bin bin razi olsun insallah. bana o kadar faydasi olduki anlatamam. gayri muslim biri icin bu soylenirmi bilmiyorum ama icimden geldi soylemek istedim. birde benim ona gitmem icin israr eden benim haberim olmadan ondan randevu alan beni ilk randevumda yalniz birakmayip yanimda gelen arkadasimdan Allah binlerce kez razi olsun.

bende sizin icin her an duaciyim hepiniz icin.

Teşekkürler canım.
Bende bazen öyle düşünüyorum evet.Ama ben 44 yaşındayım ve az bir zaman sonra 45 olacağım.Sanırım benim fazla zamanımda yok.O nedenlede biraz geriliyorum.

arkadasim sende ne gibi degisiklikler olmustu ilk hamile oldugunda. benim genelde 6. haftadan sonra baslar bulanti falan ama su anda hemen hemen hic bir sikayetim yok.

inşallah kalp atışlarını da duyacaksın arkadaşım... sağlıkla kucağına alacaksın... dualarım seninle.. ve tüm arkadaşlarla...

insallah canim insallah. burda isler o kadar farkli yuruyor ki 8 haftadan once ultrasano almiyorlar. o kadar rahatlarki anlatamam.
hamileligin dogumun dogal bi surec olduguna mumkun oldugu kafar az mudahele olmasi gerektigine inaniyorlar. bende alistim artik aslinda ama bazen Turkiyeye ozenmiyor degilim hani.

canim Saracoglunun sitesine gir orda gerekli bilgiyi bulacaksindir. birde arisutu polen de iyi geliyor diye biliyorum. cevizide unutmayin. cevizde cok faydali erkeklere. birde arkadaslar maca bitkisininde mucizevi etkileri var. ben eger hamile kalmasaydim bu ay onuda icmeyi dusunuyordum. hem erkekte hemde kadina dogurganligi cok olumlu etkiliyor. bazi ulkerde bu kabul olunmus. internette cok sey buldum okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…