- Konu Sahibi akideciknane
- #63.381
Merhaba öncelikle mevlam kucaklarımızı boş bırakmasın. Benimde üç kaybım var ankarada Dr arastırdım prof tuncay naz a gitmeye karar verdik Gazi hastanesinde yapılmıştı benim genetik tahliller onun için Tuncay hocanında gaziye baglantısı varmış. Enazından tahliller orda yapılır diye düşündük. Sizin yazdığınız cok dogru Dr çok önemli ben hamile kalıyorum dogal yoldan ama bebekler ölüyor karnımda. Sizin önerebileceğiniz Dr varmı ankarada. Özel hastaneye gitmek istemiyorum maddi olarak kalamayız altından. Tuncay beyin muaynehanesi varmış. Onun için onu tercih ettik ama siz ankarada sınız orda yasayanlar daha iyi biliyor. Şimdiden teskkur ederimMerhaba herkese.44 yaşıma bastım. Yeni evlendim. Evlenir evlenmez bir tüp bebek merkezine gittik. O kadar inançsızlardı ki. Ama biz inatla tedavi olmak isteyince 3 ilaç başladık. Biri folik asit, diğeri biesteron ve coraspin. Doktorumuzun Olursa olur mantığıyla. Ve yurtdışına geldik. Dedi ki olmaz ama, eğer fsh 15in altına düşer amh da 50nin üstüne çıkarsa sizi çağrırırız gelirsiniz. Son bir aydır ilaçlara ek arı sütü kullandım ve bingo. Fsh 5 amh 75! Heyecanla doktoruna yazdım. Son derece ilgisiz bir şekilde ultrasona baktırın dedi. Oysa ben türkiye bileti bakıyordum. Bu ay yumurta olacak ve tedavi başlayacak umuduyla. Neyse ultrason dedi sadece. Dedim ki ultrasona ne bakılacak folikül mü? Cevap: Evet. Bu kadar. Sadece bu kadar. Yurtdışında yaşıyorum. Bir ortadoğu ülkesinde. Ve buradaki imkansızlıklardan dolayı bize yardımcı olmak ricamızı vurguladığımız halde. Şimdi ben o kadar hayal kırıklığı içindeyim ki. Başka bir plan, bir ve planı oluşturmadığım, doktoruma güvendiğim için kendime çok kızgınım. Sanırım yaşımdan dolayı pek inanmadı başarıya. Ama biliyor musunuz ben bu bebeği yapıcam. Ankara'da bir tüp bebek merkezine gideceksiniz lütfen çok iyi araştırın derim. Gayet isim yapmış bir klinikte karşılaştığım bu ilgisizlik ve güvensizlik beni hayal kırıklığına uğrattı. Hepimize Allah kolaylık versin. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Sevgiler