Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

nervserim vallahi rabbim ne derse o oluyor :)))) çok kasmadan kendini yap ben vallahi dayanamıyorum sigaraya hele bu kadar problemli iş evvvvvvvvvvvv ahhhhh günde 3 tane (((

whatsahapa bir kendi foto mu koydum kıyamet koptu yok herkes ne dermiş tek koymak yokmuşşşşş aman görende adriana lima zanneder beni :))))))))

cmasım hiç alaka yok ailesi evi bizden sonra yani kendi evimizi geçiyor oraya gidiyor yemegini yiyor çay içiyor tatlı meyva kahveeeeeeeeeeeee sonra gece yatmaya eve geliyor ama inan abartmıyorum yeminle kışın hep böyle hiç değişmiyorrr hep böyle ben kendimi korumaya aldım iğne oluyorum tedavim başladı gelemem diye yoksa her akşma iş çıkışı bende ordaydım ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh

aha! gitmişsin bile!!

oyyy kuzum seni nasil es gecmisim ben ah bu essek kafam
sanada selam olsun canim benim seni giptayla takip ediyorum herkes kendine baksin sakin birakmasin nolursa olsun bakin cmasima

iyiyim ben canim henuz pek bir belirti yok goguslerim gergin aciyor biraz o da gec basladi zaten. dun ebeye gittik ona sordum
en dusukten dolayi dedi. meme kaslari sinirleri ancak kendine geliyormus. birde sanki boyle hafif hafif bulantim basladi. as ermiyorum ama eksiyi zaten severdim simdi ayri bi canim cekiyor seviyorum sanki psikolojikte olabilir hepsi bilemiyorum artik.

Son düzenleme:

Canım Egeden 9 ocak için randevu aldım.Testlerimin hepsini yaptırıp gideceğim.Ama tedaviye hemen başlayamazmışım.Şubatta falan yani.Erol hoca üniversiteden ayrılmış.Özele geçmiş.5000 tl istiyorlar.İrenbe 4000 tl.Birde ilaçlar var tibiki.Egede 2000 tl +ilaçlar olacak.Ben Muğlada oturuyorum.Vazgeçmeden önce bir kere daha denemek istedim.Benim için maddi manevi zorlu bir süreç olacak ama.Denemek istiyorum.O nedenle egedemi deneseim diyorum.Erol hoca orda olsaydı bir muayene ücreti ile işlerimizi daha hızlı yapabilirdik ama maalesef ayrılmış.İrenbe ninde ticari baktığını düşünüyorum.Birde izmirde mitra kadın sağlığından ali ata özdemir var.Oda irenbede yapıyormuş 4500 tl istiyor.Az ilaçla kaliteli yumurta elde edebiliriz dedi.

Kafam çok karışık bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.Donasyondan önce son bir şans daha diyorum kendime.((

nervserim vallahi rabbim ne derse o oluyor :)))) çok kasmadan kendini yap ben vallahi dayanamıyorum sigaraya hele bu kadar problemli iş evvvvvvvvvvvv ahhhhh günde 3 tane (((

Aynen öyle arkadaşım,bukadar istememize rağmen bekletiyorsa bizi bebişler vadesi var demekki.Hem gerek tecrübelerime dayanarak gerek çevreme bakarak nezaman ki kafalar rahat oluyo hamilelik geliveriyo,o yüzden elimizden geldiğince rahat olmaya çalışalım.
Ama ne demiştik sigara cıssss :))
Muckkk

selcanım günaydın güzel annecik :))))

ben 13 sene neler çektim diyorum offf offf niye çektim inan onuda bilmiyorum bu kadarda sevilmez kiiiii..... yapmak zorundayım ayakta olmak zorundayım işe gelmek zorundayım yaptığım tedavilerin hepsini ben karşılıyorum ((( çalışmak zorundayım ben yaklasık 25 yıldır hiç ara vermeden çalısıyorum belki daha fazla ve nelerle uğrastım inan kitap olur.....

benimde dünyam yıkılıyor insan istermi uğruna neler neler yaptığı kocasıyla kötü olmak ama bazen dayanamıyorum zamanında çok alttan almısım ve cok herşeyi ben yapmısım üstüme görev gibi kalmıs....

yeminle hergün gidiyor ailesine evde hepsi kış böyle yaz hele yazzzzzzzzzzzzzz kabusssss elm sokagı çığlık şeytan herşey varrrrr kabus geri dönüyorrrr geçen sene hamileydim de gitmedim 13 kişi bir eve yaz boyu yaşanıyorrrr ah selcanım ahhhh bir bilsen benim mucizem bebişlerim olucakkkk ben tek kurtuluşummmmmmmmmmmmmm,,

belki eşimde eve gelir bebeişlerin hatrınaaaa ama bu sefer hepsi gelirrr aman benimki zor hikayeeee kabus gibi ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda hiç birşey umrum değillllllllll

amannn daralttım mı seni sen boşver bunları sen hepimize dua et canım benim hamilemmmmmm

[/QUOTE]
Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok
bende sana dua ediyorum arkadaşım... allah razı olsun... dualarına beni de kat ne olur...:))
Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku
Rahim.filmi falan da mi cekilmedi
günaydın arkadaşım :))))

o kadar ihityacımız varki dualara allah razı olsun herkesden.............. hepimiz edelim ama hamile duası kabul olur inşallahh:)))
Eliffff sen benim icinmi hamile dedinnnnn

Ediyorum elbette nasil etmem sen de et lutfen bende 2. Kez anne olmak istiyorummm

Ev yapacaksan tuğladan,kız alcaksan Muğla'dan :))

Tutkucuğum,
Ege'nin ekibi çok iyi,hepsi işlerinde çok profesyonel,ama dediğim gibi kalabalık ve beklemek zorunda kalıyorsun,bunu göze alabilirsen orayı seç derim.Benim doktorum Erol bey o yüzden hem muayenesi hakkında hem Ege hakkında baya bilgiye sahibim :)
Birde kafanı karıştırmış olmayayım,ama Smyrna tüp bebek merkezi var orayıda araştır istersen,bir arkadaşım orda tedavi gördü ve çok memnun.

Aman arkadaşım takılma sen belirtilere falan,ben sadece merak ettim diye sordum,herkezde farklı oluyor,hatta her hamilelikte bile farklı oluyo.
Sen kendine dikkat et yeter...
Seni ve miniiğini seviyoruz...

Elifcum canim sadece Allah onlari islah etsin diyorum ben. aslinda diycek cok seyim varda bende kalsin. Allah senin yardimcin olsun. kiz bi geleyim hayirlisiyla Ankara'ya gormeye gelicem seni demedi demeeee......

Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok

Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku

Rahim.filmi falan da mi cekilmedi

Eliffff sen benim icinmi hamile dedinnnnn

Ediyorum elbette nasil etmem sen de et lutfen bende 2. Kez anne olmak istiyorummm[/QUOTE]

evet arkadasım senin için dedim :))))) hamile :))))

Elifcum canim sadece Allah onlari islah etsin diyorum ben. aslinda diycek cok seyim varda bende kalsin. Allah senin yardimcin olsun. kiz bi geleyim hayirlisiyla Ankara'ya gormeye gelicem seni demedi demeeee......

gel vallahi gel nasıl mutlu olurum göbüşleri çakarız :))))

ben zaten litarütüre geçeçek kadınımmmmm allah benden bir tane üretmiş sonra anlamıs hata var ama işte olmusssss :))))))

[QUOTE
evet arkadasım senin için dedim :))))) hamile :))))[/QUOTE]

bi dakka bi dakka kimmiş hamiş?!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

evet arkadasım senin için dedim :))))) hamile :))))[/QUOTE]

Hamile degilim.suan ama inşallah allah agzindan duysun ve gercek.olsunnn

Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.

ay canımmmm sağol , sinir olmaya başlamıştım bulamadım diye. şimdi bir deneme yapayım ben, değişiklik yapabilirsem yenileri ekleyelim.
sen de okudun mu eskileri, ne güzel yazışmışız, bunları bir yere kaydedip bebişlerimize okutmamız lazım. bak çocuğum seni beklerken neler yaşamışım teyzeler nasıl destek olmuş gördünmü annem diyelim.

Nevserciğim eğer mahsuru yoksa özelden numaranı yazarmısın bana bu konuyu konuşalım.ararım seni.Tşk,

kızlar, kendimi , pufy ve selcanı güncelledim.....

CANIM İNşallah doğal yoldan tez zamanda bebişin gelir. işte biz de öyle çılgınlaşmışsız o zamanlar, gerçi yine aynıyız, telefonla görüşüyoruz, hatta puyfnin bebişi bana gezmeye bilem geldi yaaaa teyzesi.... hem de taaa istanbuldan izmire... kızımız hep pek hızlıydı maşallahhh
tutkucum, ben bu işlere başlamadan erol tavmergenle ve irenbe den dilek aslanla görüşmüştüm. sonra kent hast. israel aruhla görüştüm.
içime sinen israel bey olmuştu. benim kadın doğum doktorum da zaten ona yönlendirmişti,
şimdi sana nasıl tavsiye de bulunayım düşünüyorum, öncelikle
1- hepsiyle görüş , içine hangisi siniyorsa onunla devam et.
2-izmirde ayrıca smryna ve ege özel tüp bebekten giden erdal aktan var. (hastane adını hatırlayamadım şmdi yazarım sonra)
ben irenbede dilek aslanı hiç sevmedim, zaten şu an da da oradan ayrılmış, kesin atmışlardır ordan, yaşı düyunca tavrı sevimsizdi. ama diğer doktorları iyidir mutlaka.... irenbe yi kuran dr israel aruh bu arada bilgin olsun. daha sonra ayrılıp ekibiyle kent hastanesine geçmiş.
erol beye gelince, onun hakkında çok olumlu konuşuluyor ama ben ona da ısınamadım.

bunlar seni etkilemesin , doktor hasta arasındaki elektrik çok önemli.... hangisine güvenirsen ona git bence. mesala bir de 9 eylül üniversitesi tüp bebek ekip başındaki doktorda kafama hep takılıyor, bu doktorun karısı da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş, hem bayağı uğraşmışlar, aslında bizi en iyi o anlar diye düşündüm, ama artık buraya devam ettiğimden ona gidemedim hiç. sen topcilerden de araştır.. irenbe, israle aruh ve erol bey ile ilgili bilgiler var.
bir de hepsi için iyi konuşan da var, olumsuz konuşanda var, yani biraz da işimiz şans canım, umarım en doğru seçim olur

aferin kız sana, aynen böyle devam takma hiçbirşeyi, belki de bu yüzden vucudun rahat ve olumlu yol alıyorsun.
elif toplanıp senin kocayı dövmeye gelmemize az kaldı bilesin.... yuhh yuhhhhhhhhh diyorum ona başka bir şye dimiem. yeriz onu bilsin yani,,,kadınları zulmunden korksun.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…