- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.521
Selam kızlar,
Hafta sonuydu,misafirdi,iş güç derken gelemedim buralaraama gelir gelmez yazdıklarınızı okudum fena kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :)
Aylardır niyetlendiğim,ama birtürlü yapamadığım soğan kürüne bugün başlayacağım inşallah,bakalım işe yarayacak mı :)) Birde bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım veee ne göreyim meğer erken yumurtluyomuşum :) onuda dikkate aldık bakalım inşallah sonuç alırız :)
Onun dışında rahat olmaya çalışıyorum,şimdiye kadar pek başaramadım gerçeği,ama bundan sonra kararlıyım çok kasmamaya,çünkü nekadar ona buna dikkat etsemde iş olacağına varıyor,eşime alkolü yasakladım olmadı,ben kahveyi kestim olmadı,yediğimize içtiğimize dikkat ettik olmadı,hatta bunlar bizde gerginlik yarattı yaptıklarımıza rağmen olmuyorsa bizde eski düzenimize geri dönelim dedik,tabi ölçülere dikkat ederek,abartmayarak.Birde böyle deneyelim bakalım :))
Hepinizi seviyorum...
Ben hep özel hastanelerde test yaptırıyordum dünya paraymış meğer. Hatırlarsanız 5 aralık 2.tüp deneme test günümdü. 2 gün önce test yaptırıp negatif olduğunu öğrendiğim için istemeye istemeye 5 aralıkta teste gittim. Ama bu sefer özel hastaneye değil sağlık ocağında ile hekimine gittim. Gitmişken diğer testlerimi de yaptırdım. Hiç para bile istemediler.. İyiymiş yani...Bilmiyordum.. Oturduğunuz yerdeki aile hekiminizi bulun testler için kan verin. onlar lab. a yolluyorlar..
Güzel güzel kendi fotolarını çek whatsapptan yolla..Esprili şeyler de yaz...Ailesinin evi onun yolunun üzerinde mi?.......
...........................................................................................................................................................:95:
aha! gitmişsin bile!!
İnşallah arkadaşım inşallah,peş peşe mutlu haberlerimizi paylaşmak dileğiyle...
Sen nasılsın,nasıl gidiyor,başladı mı belirtiler ?
Zeytunnnn,
Nerdesin ? Hadi bak daha totem yapacan bu ay için bekliyoruz seni :))
Tutku,
Sen nerden gelip gideceksin İzmir'e ? Sormamın nedeni Ege Üniversitesi çok kalabalık oluyor ve beklemen gerekebilir,zamanla ilgili sıkıntı olmayacaksa Ege üniversitesini düşünebilirsin,fakat daha az beklemek ve özel takip istiyorsan İrenbe'yi düşün derim,malum biri üniversite hastanesi diğeri özel,arada ciddi bir fiyat farkı vardır diye diüşünüyorum,haliyle hizmettede fark var.Ama her iki merkezde çok iyi,birde ilaveten Kent hastanesini düşünebilirsin,gelmişken oraylada görüş ve ona göre karar ver derim.
Doktor isimlererine gelince Kent hastanesinde Israel Aruh,Ege'de Erol Tavmergen ve kızkardeşi Ege Tavmergen,İrenbe'de isim bilmiyorum,ama gözüme bir topik takılmıştı İrenbe'de tedavi görenler gibi oraya bakabilirsin.
Izmir konusunda yardım edebileceğim birşeyler olursa seve seve destek vermeye varım arkadaşım.
Hayırlı olsun,inşallah bu seferki tedavin bebeğini getirsin.
nervserim vallahi rabbim ne derse o oluyor :)))) çok kasmadan kendini yap ben vallahi dayanamıyorum sigaraya hele bu kadar problemli iş evvvvvvvvvvvv ahhhhh günde 3 tane(((
dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel
elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni
ummucum canim kararini sonunda kadar desktekliyorum:13:
alisalis canim benim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.
guzbahar yilmak yok mucadeleye gucumuz yettigi kadar Allahin izniyle devam.
nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesaibirde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.
duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzudemekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.
zeytunnu merak ediyorum nerde bu kiz ayol:44:
mirandacaim dualarinda beni unutma hemi
ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana
[/QUOTE]Arkadaşım meryem otunu nerede buldun... ben aktarlara sordum yok dediler ... sakaryadayım ben... ben de almak isterim ... hayrın nereden geleceği belli olmaz... inşallah ben de faydasını görürüm... sevgi ve dua ile kal...
Bu otu bende denedim hamile.kalmadan 5.6 ay evvelinde biomem vesile olmusmudur :)
Gunaydinnnnnn
Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunkubende sana dua ediyorum arkadaşım... allah razı olsun... dualarına beni de kat ne olur...:))
Rahim.filmi falan da mi cekilmediArkadaşlar bir kez negatif tüp bebek denemem var.. 2 yıllık evliyim ve tabloda yazılan tahlillerden fsh ve E2 dışında hiçbiri bana yapılmadı... açıkçası eşimin sperm tahlili bile tedaviye başlandıktan sonra yapıldı...tedavimi gebze anadolu sağlık merkesinden aydın arıcı yapmıştı... benim de tedavi öncesinde bu tahlilleri yaptırmam gerekmiyormuydu. Arkadaşlar dediğiniz gibi doğru doktor sanırım çok önemli.. ve galiba ben yanlış ellere düşmüşüm... okudukça sizleri bunu farkediyorum.. üzüntüm kat kat artıyor...
Eliffff sen benim icinmi hamile dedinnnnngünaydın arkadaşım :))))
o kadar ihityacımız varki dualara allah razı olsun herkesden.............. hepimiz edelim ama hamile duası kabul olur inşallahh:)))
dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel
elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni
nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesaibirde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.
duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzudemekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.
ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana
Canım Egeden 9 ocak için randevu aldım.Testlerimin hepsini yaptırıp gideceğim.Ama tedaviye hemen başlayamazmışım.Şubatta falan yani.Erol hoca üniversiteden ayrılmış.Özele geçmiş.5000 tl istiyorlar.İrenbe 4000 tl.Birde ilaçlar var tibiki.Egede 2000 tl +ilaçlar olacak.Ben Muğlada oturuyorum.Vazgeçmeden önce bir kere daha denemek istedim.Benim için maddi manevi zorlu bir süreç olacak ama.Denemek istiyorum.O nedenle egedemi deneseim diyorum.Erol hoca orda olsaydı bir muayene ücreti ile işlerimizi daha hızlı yapabilirdik ama maalesef ayrılmış.İrenbe ninde ticari baktığını düşünüyorum.Birde izmirde mitra kadın sağlığından ali ata özdemir var.Oda irenbede yapıyormuş 4500 tl istiyor.Az ilaçla kaliteli yumurta elde edebiliriz dedi.
Kafam çok karışık bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun.Donasyondan önce son bir şans daha diyorum kendime.((
oyyy kuzum seni nasil es gecmisim benah bu essek kafam
sanada selam olsun canim benim seni giptayla takip ediyorum herkes kendine baksin sakin birakmasin nolursa olsun bakin cmasima
iyiyim ben canim henuz pek bir belirti yok goguslerim gergin aciyor biraz o da gec basladi zaten. dun ebeye gittik ona sordum
en dusukten dolayi dedi. meme kaslari sinirleri ancak kendine geliyormus. birde sanki boyle hafif hafif bulantim basladi. as ermiyorum ama eksiyi zaten severdim simdi ayri bi canim cekiyor seviyorum sanki psikolojikte olabilir hepsi bilemiyorum artik.
selcanım günaydın güzel annecik :))))
ben 13 sene neler çektim diyorum offf offf niye çektim inan onuda bilmiyorum bu kadarda sevilmez kiiiii..... yapmak zorundayım ayakta olmak zorundayım işe gelmek zorundayım yaptığım tedavilerin hepsini ben karşılıyorum((( çalışmak zorundayım ben yaklasık 25 yıldır hiç ara vermeden çalısıyorum belki daha fazla ve nelerle uğrastım inan kitap olur.....
benimde dünyam yıkılıyor insan istermi uğruna neler neler yaptığı kocasıyla kötü olmak ama bazen dayanamıyorum zamanında çok alttan almısım ve cok herşeyi ben yapmısım üstüme görev gibi kalmıs....
yeminle hergün gidiyor ailesine evde hepsi kış böyle yaz hele yazzzzzzzzzzzzzz kabusssss elm sokagı çığlık şeytan herşey varrrrr kabus geri dönüyorrrr geçen sene hamileydim de gitmedim 13 kişi bir eve yaz boyu yaşanıyorrrr ah selcanım ahhhh bir bilsen benim mucizem bebişlerim olucakkkk ben tek kurtuluşummmmmmmmmmmmmm,,
belki eşimde eve gelir bebeişlerin hatrınaaaa ama bu sefer hepsi gelirrr aman benimki zor hikayeeee kabus gibi ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda hiç birşey umrum değillllllllll
amannn daralttım mı seni sen boşver bunları sen hepimize dua et canım benim hamilemmmmmm
Elifcum canim sadece Allah onlari islah etsin diyorum ben. aslinda diycek cok seyim varda bende kalsin. Allah senin yardimcin olsun. kiz bi geleyim hayirlisiyla Ankara'ya gormeye gelicem seni demedi demeeee......
Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok
Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku
Rahim.filmi falan da mi cekilmedi
Eliffff sen benim icinmi hamile dedinnnnn
Ediyorum elbette nasil etmem sen de et lutfen bende 2. Kez anne olmak istiyorummm
Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok
Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku
Rahim.filmi falan da mi cekilmedi
Eliffff sen benim icinmi hamile dedinnnnn
Ediyorum elbette nasil etmem sen de et lutfen bende 2. Kez anne olmak istiyorummm
Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.
Ev yapacaksan tuğladan,kız alcaksan Muğla'dan :))
Tutkucuğum,
Ege'nin ekibi çok iyi,hepsi işlerinde çok profesyonel,ama dediğim gibi kalabalık ve beklemek zorunda kalıyorsun,bunu göze alabilirsen orayı seç derim.Benim doktorum Erol bey o yüzden hem muayenesi hakkında hem Ege hakkında baya bilgiye sahibim :)
Birde kafanı karıştırmış olmayayım,ama Smyrna tüp bebek merkezi var orayıda araştır istersen,bir arkadaşım orda tedavi gördü ve çok memnun.
kızlar, kendimi , pufy ve selcanı güncelledim.....[table="width: 500, height:100, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td] nıckı [/td]
[td] yaşı [/td]
[td] yaşadığı yer [/td]
[td] fsh [/td]
[td] lh [/td]
[td] tsh [/td]
[td] amh [/td]
[td] e2 [/td]
[td] sat [/td]
[td] bat [/td]
[td] çocuk sayısı [/td]
[td] son durumu [/td]
[td] sorun [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] istanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-haz [/td]
[td] 24-tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] 4 haftalık hamile ilk beta hcg 76,98 - allahım şükürler olsunn [/td]
[td] sebepsiz infertilite [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] istanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. Haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] selcankerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - [/td]
[td] sorun yok bebek var :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] isviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-haz [/td]
[td] 18-tem [/td]
[td] hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] rezerv azlığı [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] istanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. Tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-haz [/td]
[td] 13-tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. Tüp bebek denemesi için tükiyeye gelecek [/td]
[td] erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] alısalıs [/td]
[td] 44 [/td]
[td] izmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .2 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] genel sorun : Yaştan kaynaklı rezerv azlığı [/td]
[/tr]
[tr]
[td] tutku34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] izmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. Tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] puffy [/td]
[td] 45[/td]
[td] istanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var normal gebelik [/td]
[td] ilk tüp denemesi negatif 2. Tam isabet  zeynep alya 7 ekim 2013 de doğdu  [/td]
[td]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık [/td]
[/tr]
[tr]
[td] alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] 8 yıldır troid problemi var[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] civan perçemi aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kuka [/td]
[td] 40[/td]
[td]kazakistan [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 2,88 [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -2 tup ve 2 aşılama negatif / hiç hamile kalamadı [/td]
[td] troid problemi var , ilaç kullanıyor
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]
:))
Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.
CANIM İNşallah doğal yoldan tez zamanda bebişin gelir. işte biz de öyle çılgınlaşmışsız o zamanlar, gerçi yine aynıyız, telefonla görüşüyoruz, hatta puyfnin bebişi bana gezmeye bilem geldi yaaaa teyzesi.... hem de taaa istanbuldan izmire... kızımız hep pek hızlıydı maşallahhheski yazdıklarınızı okumak kesinlikle çok zevkli... hele senin ve brezeyin maceraları harika.. arkadaşım ben mikrotüp ile ilgili araştırma yaparken sana yazmıştım ama hem tedavi izmirede olduğu için araştırmaya çok devam etmedim.. gerçekte eşimde tekrar bir tedaviyi düşünmediği içinde doğal yollar araştırıyorum.. senin tedavin nasıl gidiyor... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...
tutkucum, ben bu işlere başlamadan erol tavmergenle ve irenbe den dilek aslanla görüşmüştüm. sonra kent hast. israel aruhla görüştüm.Herkese günaydınnn:)))))
Arkadaşlar İzmir irenbe hakkında fikri olan varmı?
Yarın onlarla bir görüşme yapacağım.
Ayrıca Ege Üniversitesinden randevu aldımya .Üniversitedeki tüp bebek tedavisi ile ilgili fikri olan varmı?
Doktor adı vs.Tşk,
Bu arada birisi güncel bir tablo yaparmı acaba ?????
aferin kız sana, aynen böyle devam takma hiçbirşeyi, belki de bu yüzden vucudun rahat ve olumlu yol alıyorsun.dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel
elif toplanıp senin kocayı dövmeye gelmemize az kaldı bilesin.... yuhh yuhhhhhhhhh diyorum ona başka bir şye dimiem.whatsahapa bir kendi foto mu koydum kıyamet koptu yok herkes ne dermiş tek koymak yokmuşşşşş aman görende adriana lima zanneder beni :))))))))
cmasım hiç alaka yok ailesi evi bizden sonra yani kendi evimizi geçiyor oraya gidiyor yemegini yiyor çay içiyor tatlı meyva kahveeeeeeeeeeeee sonra gece yatmaya eve geliyor ama inan abartmıyorum yeminle kışın hep böyle hiç değişmiyorrr hep böyle ben kendimi korumaya aldım iğne oluyorum tedavim başladı gelemem diye yoksa her akşma iş çıkışı bende ordaydım ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?