- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.621
sana bulabildiğim izmir tüp topiclerini gönderiyorum, önce düşündüm göndereyimmi diye, etkilenmeni istemiyorum ama yine de bir bak, önemli olan doktora senin güvenmen lütfen unutma. buldukca da gönderirirm
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...tup-bebek-tedavisi-gorenler.html#post32759921
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-irenbede-tup-bebek-tedavisi-gorenler-74.html
bir de kent hastanesi veya israel aruh topiği ile eğe üniversitesi erol tavmergen topiği var, bulursun zaten. şu an bulamadım da.
Canim bir arkadasim kocaeli univ de yaptirdi ve ikk denemede tuttu sana orayi tavsiye ederim.Öyle arkadaşım, ben transfere çok az kala kk yı keşfettim doğal olarak dr.ler ne dediyse onu yaptım... ama içimde hep bir eksiklik hissi vardı... özellikle sperm testini sonra yapmaları beni çok tedirgin etmişti...bilmiyorum ki bu tedirginlikle belki de kendimi bebişe kapadım... çok stres oldum çünkü...
allah kkdan ve burada bulduğum dostlardan razı olsun... regl olmayı bekliyorum şimdi gidip listede yazılı bütün testleri yaptıracağım.. Ama birde iyi bir dr. bulmam lazım sakaryada..
herkese günaydınnnnnn
dün aksam 3. iğnem vuruldu bekliyorum adeti :))
çarşamba saat 11 de randevu var aysun hocam o gün 1. gün say 10 -12 günde beişleri yerleştiririz dedi :)))))
bakalım neler olucak ?????
emeklerimizin en güzel ödülü bebişlerle buluşmak olsun insallah aminnnnnnnn
Âmin canım inşallahinşallaholacakkkkkkk vallahi cmasımmmmm olacak ben senin yakısıklına kız doğurucam :)))))
Hayirli pazarlar
Arkadaslar martta istanbul dr.Selnan Lacinle deniyecegim doktor hakinda bilgisi olan varmi tavsiyelerinize cok ihtiyacim var
Kendisi ilk doktorumdu sonra esine gecis yaptim aysun hanimdan cok ama cok memnunum.oglum da once allahin sonra onun sayesinde oldu.
canım arkadaşlarım dün akşam saat 8 gibi adet oldum :))))
bu olmasını istediğimiz birşeydi iğneler bunu sağladı ve devam ediyoruz lucrin iğne 10 mg her aksam ve çarşamba saat 11 de doktorla randevu var ... inşallah hayırlı ise yumi büyütme iğnesi başlıyacakkkkk
allahım her seyin hayırlısını versin bizlere ve 2014 bizim yılımız olsun inşallahhhhhhh bebişlerimizle mutlu sağlıklı yıllar geçirelimmmm aminnnnnnnnn
Mart ayinda tedaviye baslayacagini yazmissin arkadasim, o zamana kadar diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.
Canim topige gelip gitmissin, kacirdim seni durumunla ilgili birsey yazmamissin. umarim hersey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?