Öyle iyi anlıyorum ki sizi. Aynı durumda,aynı yaştayız. Hatta benim amh değerim 0.008. Ama yine de 2 ay önce 1 yumurtayla embriyo oluşturup transfer oldum. Sonuç olumsuzdu ama bu bile başarıydı benim için. Şimdi karmakarisigim.Tekrar denemeli miyim,bu kadar düşük olasılığı bilmeme rağmen kendime bu umudu vermeli miyim,bişeyleri değiştirebilir miyim,binlerce soru. Burda 30lu yaşlarının başlarında hamile kalabilmiş arkadaşları görüyorum, onlar için çok mutlu oluyorum ama diger yandan tedavi eden doktorlar için bunun müthiş bir başarı olduğunu dusunemiyorum özür dileyerek. Dünyada tıp alanında neler neler yapılabilir olmuşken, kadınların yumurtaligina yapilan basit bir kendi kanini tekrar enjekte etme isleminin bu kadar pahali olmasini garipsiyorum mesela. Bu yaşımıza kadar çocuk sahibi olmadigimiz belki de olamadigimiz için bize adeta cuzzamliymisiz gibi davranan çok ünlü tüp bebek uzman -hoca- larını da acaip garipsiyorum.Belki de benim bu yaşıma rağmen anne olma çabamı ve isteğimi de onlar garipsiyordur. Eminim bu yüzden bazen son derece acimasiz bi sekilde ne diye ugrasiyosun artik ifadesiyle konusuyorlardir. Ama insaniz işte, isteklerimiz gayet insani... Sonuçta bence biraz daha, belki 1 sene kadar daha deneyebiliriz. Olursa mucize olur,adı üstünde. Diğer ihtimali şimdilik dillendirmeyelim . Güçlü ve kararlı olmak ve en doğru adresi bulmak zorundayız. Allah sabır ve güç versin arkadaşım...