Daha onceki talihsiz tup bebek deneyimimden sonra, dogal olabilirmiydi... yi dusunurken, yine burada ileriyas dogal hamilelik forumunu kesfetmis takip etmistim, orada da pekcok paylasimimiz oldu sagolsunlar
Burayi ise farkettimki cok daha erken bulabilmeliymisim, kesinlikle tup bebege ilk gitmeden once... o zaman basvuracagim merkezden uygulamalara kadar cogu kalemi sorgulama sansim olurdu, hic daha baslamamis arkadaslara burayi dikkatle suzup belli bir farkindalikla secip gitmelerini oneririm.
Benim hikayem sizlerle benzer; 39da evlilik 40ta bilincsizce yakin olmasini oncelliyerek basladigim tup bebek deneyimi
Bundan once yeni evliyken bir dogal hamilelik kimyasalla negatif, 40ta tup ; uzun protokol 2 opu 2 ser iyi seviye yum, ilk 2si taze transfer 3.gun embriyo diger 2 dondurulmus ise ilkinden aylar sonra konup pozitif..ve 8kusuruncu hafta kalbinin durmasiyla kayip... kisaca boyle.
Hasimato triodim var..tup bebekte son asamada ben kendim trioidime baktirip gorduk malesef

Negatifliklerin iliskisini buna baglamadilar hemmeen ileriyas ondan// tabiki geldi malum..
Tumbunlardan sonra burayi gorup 2019sonundan itibaren okudum, gayretlere zaman ayirmalara mujdelihabere ulasanlara ulasanlara hayran kaldim ve gururduydum bu dayanismadan basta belirttigim gibi

Simdilerde sonkez (istdayim) insallah cesaret ve umidi toplayip bu kez dogru doktora gidip denemeliyim galiba diyorum,, doktorlarinizla merkezlerinizle ayri ayri basari hikayeleriniz var,
Tam buradan yola ciktigimda erbil yagmur, guvenbey ( gerci bahcecinin embriyolari karistirma haberi aklimdan hic cikmiyor) semra hanim( +fulya), bulentbaysal aretkamar bulenttiras ve anadoluhast aydinariciyi onplanda gorsemde, muhtelif deneyimler duraksatmiyor degil..bana burada okudugum hicbir test yapilmamisti..ne troid ne transferden once progesterona bakilmasi era cd..ngs/ pgt yada panel hsg vb ve vesair....
Hanimlar yanisi degerli yonlendirmelerinize benim de ihtiyacim var sozun ozu