- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #71.921
günaydın güzel kadınlar senin duygularının aynısını yaşayan biri olarak neden böyle oldu yu insan analiz ediyor.bu öyle bir duygu ki benim düşünceme göre hayatımdaki en büyük sınav sınavı geçince ki mutluluğu da ayrı oluyor tabi.ben 40 yaşından 43 yaşına kadar düşün düşünÇok teşekkür ederim . Öyle , kısmette yoksa birsekilde nasip olmuyor işte , bunu biliyorum ve tüm kalbimle buna inanıyorum aslında . Ama yine de bazen “keşke “ demekten alamıyorum kendimiçok istiyorum anne olmayı , herseyi yapmaya razıyım ben de ... ne duyduysam yapıyorum , yiyorum , belki iyi gelir diye ..donasyon fikrini bile düşünmüyor değilim ama emin olamıyorum işte..kısmet... Allah sizin de yüzünüze baksın inşallah , kızınızın gönlüne göre versin
dondurulmuş embriyolarınız ne zamandan peki ? Daha önce eşim tedavi görmek istemedi demişsiniz ya . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sevgiler ☺
sizin yaş güzel ne mucizeler gördük sizin de olur bu tamam cepte.
eski sayfalarda arkadaşın birisi yazmıştı.okullarda ders olarak okutulmalı üreme sağlığı diye :)) ne zaman biter ilerde neler bekliyor.
Cahal kadınlar 29 yaşında 5. yi doğuruyor ekonomik destek istiyor her sene 1 tane daha doğuruyor :)))
ya arkadaş onlar mı akıllı biz mi akıllıyız :))
malesef safız bu konularda çok da cahiliz.30 yaşında erken menopozu bu tüp bebek forumu sayfalarında okuyunca halimize şükredelim. tedavinize başka doktorla devam edebilirsiniz belki kimde tedavi oldunuz sadece atıyorum en güzel kararı buraları bol bol okuyup siz karar verebilirsiniz