- 28 Kasım 2017
- 101
- 92
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
- #73.661
Bahsedilen Mini lVF (japon yöntemi ) zannedersem ...siz tecrübe ettiniz mi? Veya deneyen var mı bildiğiniz...galiba Aret Kamar dışındaki bildiğimiz diğer merkezler de yapıyor bu işlemi ancak neden bizim gibi 40 yaş ve üstü olanlara bu seçenek sunulmuyor anlamiyorum ? Madem ilaçlı tedavilerden oluşan embriyolarimiz sağlıksız oluyor neden ilaçsız yöntemi tercih etmiyorlar
Eğer denildiği gibi ilaç yumurta kalitesini düşürüyorsa neden bu kadar doktor ilaçla yumurta toplamaya gidiyor? Aret kamar in bildiği diğer bu işin bilimiyle uğraşan doktorların bilmediği nedir acaba? Aret Kamar bu bilgiye nereden sahip oluyor. Eğer doğruysa Aret Kamar dünya capinda çığır açan bir doktor olurdu diye düşünüyorum. Aret Kamar in çalıştığı kliniğin bir kalitesine bakın, neden öyle bir yerde çalışıyor bu kadar başarılı ise? Kliniğinin genetik laboratuvar dahi yok, kendisi de genetik testlerim yüzde 50 embritoya zarar verdiğini iddia ediyor.
gerçi ben bir taneye razıyım. Bir evladım olsun buralara uğramam artık direk gaz nasıl çıkartılıyor, bebek maması nasıl hazırlanır evresinde keyif yaparım