günaydın

arı sütü ayrı
bal polen karışımını, ayrı olarak yemeni tavsiye ederim.aradaki fark şu:-- arı sütünün günlük alınması gereken miktar 1500 mg bunu söyleyende eğriçayır sitesi..ampul şeklinde olanı 1500 mg. ya onlar günlük miktar bu diyor. daha fazlası allerji yapabilirmiş.
çok komik ama ben hepsini yaptım.önce balcıların tavsiye ettiği karışım yiyince dibinde bal kalıyor ee bunun poleni arı sütü nerede diyerek kendimde arı sütünün ayrı içileceğini anlamışken bu kk da saf arı sütü kullananlar gibi bir başlıktaki eski bir kaç foruma denk gelip okudum ve saf arı sütünün altı üstü tek başına yemekmiş anladım.
---ayrıca 2. kavanozu aldığımda tedavim devam ediyordu arı sütünü sabah 1 kez yiyordum sonuç iyi sayılırdı.ancak 14 gün yumurta büyümedi git gel istanbulda kaldım 2 hafta
---3. ayda arı sütü yeni bitmişti yenisini bekledim yenisi gelince artık sonnn demek ki sabah akşam yemem lazım dedim hem 1500 mg da olacaktı böylece. son tedavimin içinde 12 gün falan kullandım. tedavinin 5. günü yumurtalar yeterince büyüdüğü için bitkisel şeyleri bırakın opu öncesi yumurta çatlayabilir dendi. lütfen sizde tedavinizin kısmında iğnelere başlanıp ilk kontrolünüzde doktorunuza sorun arı sütü falan doktor ne diyecek
---bal polende arttırmıştım kilo aldırdığı için bence günde 1 kaşık bal polen karışımı yeterli.
sabah akşam nohut tanesi kadar yedim.ve 5. güne 2 embriyo gitti ayrıca yumurtalar çabuk büyüdü 8. gün opu oldum
tabi bende büyük bir sevinç
genelde doktora arı sütünü sorduğum başka bir zamanda arı sütü konusunda bana "ne yapıyorsan devam et" demiştir yani siz düşünün baya iyi birşey bu.
herkes kendini en iyi tanır. her kullanım sonucunda sonuçlar değişiyor bunu 3 ay kadar kullanmak çok faydalı.
ayrıca bahçeci fulyadan tanıştığım arkadaşımın bunun sayesinde bebeği oldu 4-5-6 ay kadar hem tedavi gördü hem arı sütü içti 7. tedavisinde hamileydi bebeğini çok şükür kucağına aldı.sadece arı sütü sayesinde altın yumurtasına kavuştu (yaşı bu yıl 40-18 yıllık evli)