Baştan havuz degildi..
Mart 2019 gibi gittim..vitamin vs basladi temmuzda 2019 opu yapildi..2 tane toplayinca havuza donebiliriz dedi.. sonra zaten dollenmedi.. doktor cat diye ayrildi merkezden bende ilk kez dollenme olmamasi durumu ile karsilasinca bi 3 ay bekledim.. ekim gibi gittim.. yeni doktor havuz dedi..o da vitaminleri biraktigim icin tekrar basladi.. subata kadar her ay git gel yaptim.martta gel artik baslayacagiz dedi cat diye koronadan merkezler tedavilere ara verdi

bu kadar sansim var.. sonra temmuzda gidebildim hemen o ay basladi..prp de yapıldığından bir sonraki icin 2.ay geleceksin dedi.. temmuzdan sonra eylül ve ekimde arka arkaya opu yapıldı. Simdi kist vs yoksa kasimda da yapilacak.. yani sartlar uygunsa arka arkaya yapılabiliyor demekki.. benim isler pek rast gitmedigi icin baslanmasi uzun sürdü.. Tek dilegim bu ayin son olmasi..
Yazdiklarimdan kimse umutsuzluga kapilmasin tabi Yumurtası olup dollenen biri icin belki 2 kerede bitecek.. benim ilk 3 opu bosuna gittigi icin bu kadar uzun sürdü..