• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan...:110:

Açelya benzer durumdayız...daha önce 2 transferim var negatif. Tekrar başka bir hastanede tedaviye başladım (şişli memorial) tedavi yarıda iptal edildi yumurta gelişmedi diye (oysaki bir önceki hastane 5 yumurta toplamıştı). Bundan sonra tekrar hastane değiştirdim acıbadem maslağa geçtim bu arada şişli memorial da Semra Kahraman ın çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama malesef benim takiplerime giren doktor bazı durumları gözden kaçırdı diye düşünüyorum. Herneyse acıbadem de Bülent Hoca ,iptal durumu vs. nedeniyle havuz yapalım dedi. ok dedik başladık ve ilkinde 4 yumurta toplandı bi sonraki tedavim burada da iptal oldu çünkü yumurtam yine gelişmedi :)) neyse acıbadem de 3. tedaviye başladık 6 toplandı ama 1 tanesi döllendi bu kez anladım ki kalite de error vermeye başladı ...ve biz bu durumları yaşayınca (transfer olmadan üst üste tedavilerde de büyük indirim oluyor biliyorsun havuz sisteminde) 2 kez daha toplayalım dedik...çünkü yaşlanan rahim değil ,yumurtalar. Ve tekrar toplamaya girdik onda daha iyiydi sonuç. Ve şimdi 5.tedavim :)) buradaki sadece. Taze transferle toplama konusunda final yapacağım.
Biraz karışık yazdım ,ama durum kendisi karışık zaten :))) havuzda tedavi 9.000 lerden 5.500 lere düştü 2.toplamadan sonra. Eğer hastanen sana böyle bir indirim uyguluyorsa biraz daha toplama yaptırabilirsin ...evet maddi olarakta çok zor fakar diğer türlüsünü düşünüp seçim yapmak durumunda kalınca böyle bir karar aldım. Şimdi ben tedaviye başladım tekrar ,taze transfer olacağım Allah nasip ederse olmazsa da dondurulanları çözdürmeye başlıycam....
Inan kafam cok karıştı..bi yandan pozitifi gorursem bi dene diyorum..diger yandan sil bastan baslamak daha zor olur diyorum.. Allah insallah hayirli karar almami nasip eder.. Ben 4 toplamada ancak bu kadar ilerleyebildim bu arada..

Tesekkur ediyorum canim.amin.aynen..zaten hayirli degilse olmamamsi daha iyi..ama insallah kimyasala donusur..degerim tam dusmus gozukmuyor cunki..insallahh kimyasal olur.kuzum..dua et olurmu
Hayirlisi olsun bende cok uzuldum..bize de umut olacak birileri hamile kalirsa.. merak etmeyin değeriniz yuksek degil..buyuk ihtimal kimyasal..

Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..
ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan..

Canimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..
Hayır gerekmiyor, değerin çok yüksek değil korkma ilaçları bırakıp normal reglini oluyorsun. Benim hemen Bi sonraki reglimde doktorum transfer yapabiliriz demişti ama ben demoralize olduğum için bi ay daha beklemiştim, düşük gibi bile değil yani hiç endişe etme 🧡

Back
X