merhabalar; ilk deneme dediginiz tup bebek tedavisi yaptirdiniz dimi yanlis anlamadim.kac yumurtaniz toplandi,kaci dollendi? açikcasi sizin icin kriter olabilecek olan ilk tedavibizdeki sayilar.he tabiyki bu demek degilki ilkinde ne olduysa oyle devam edicek.ama bu da bir gosterge sonucta.kaldi ki bence gorunen sayisiniz (7-8) hicte az degil.onenmli olan zaten kalitesi,cok krise bir laf ama bize birtane kaliteli saglikli embrio lazim

ayrica yasinizda cok uygun..
size tavsiyem ari sutunu harici kullanmaniz.karisim icindekilerde oran az cunku.direk arisutu kullanin.harici takviye aliyirum demissiniz ne aliyorsunuz bilmiyorum ama ; omega d vit folat bunlar ztn demirbas.Quenzm de kesinlikle almalisiniz.bunlardan haric prowomen tarzi kullanan arkadaslar var.onceki yazilanlari soyle bir okuyun cok faydali bilgiler bulacaksiniz.ayrica sadece kendinize yuklenmeyin; esinizde problem olmasa bile ona da takviye kullandirmalisiniz.keciboynuzu özü fix mesela.ben esime sorun olmasada proxeed kullandiriyorum ve keciboynuzu.birde E vit aliyoruz ikimizde...aklima gelenler bunlar simdilik.
umarim gonlunuzden gecenlere biran once kavusursunuz,sevgiler