• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende ilkini de Kemal beyde yaptırmıştım. Olumsuz olmuştu. Şimdi yine Kemal beyde başladım.
istanbulda kime gidiyorsun?
Yeni yüzyıl üniv. hastanesi prof. dr. gürkan arıkana gidiyorum. Cuma günü histereskopi oldum polip varmış 1 tane onu aldı bir de rahime çizik attı. Bakalım nasip artık.
Kemal bey ilgilidir asistanları da öyle aynı şekilde. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız.

9.gun değeri gayet güzel..arkadaşın yazdığı gibi bir durum olabilir yani ilk etapta ikiyken bir tanesi kaybetmis olabilirsin..insallah oyledir de 2 gun sonra güzel haberler aliriz.. doktor bir yorum yapmadi mi bu duruma??
Dr la görüşmedim hemşireyle görüştüm 2 gün sonraki duruma göre yorum yapabiliriz dedi..ama dediğiniz gibi olsaydı değerin yine de daha çok olması gerekirdi..

Cok teşekkür ederim canım...gelişmeleri yazarım mutlaka...
Insallah guzel sonuc alirsinda gerek kalmaz başka yere..

Tabi ya bahcecide berfu hoca ilk muayeneye girdiğimizde söylediği şey bu yas ve amh ile zor dedi :KK43: benim moral tabi yerlerde.oyle basladim tedaviye.

Aygul hoca 38 yas daha gec değil genceciksin dedi moral verdi.daha moralim yuksek çıktım odadan..kendimi cok genç hissediyorum şu an :KK70:

Yaşım 38 amh 0.5 canim
Hikayeni tam bilmiyorum gebe kalabiliyormusun, bende 39 yaşındaym 5 düşüğüm var. 16 ekimde abdominal serklaj yapıldı

A acelya30 önümüzdeki ay bizde mini tüp bebek deneyeceğiz. Sonunda ikna ettim doktorumu. Tam ikna olmuş sayılmaz ama bir dahaki adet döneminde

Kahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.

Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güselii :KK49:bitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.:KK50:
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa:cool:.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.
Ben tiryakisiydim ve rezerv sıkıntım var şimdi. Hatta hiç yemek yemeden sürekli kahve içtiğim de olmuştur üniversite zamanında . Şimdi diyorum keşke icmeseymisim😞

Aygül hanımla konuşmanızı merakla bekliyorum. Bende ona gitmeyi düşünüyorum özellikle ilaçsız tüp bebek tedavisi için. Bana da bilgi verir misiniz ne dedi ne söyledi.

Daha önce bahsettim doktor yaşından dolayı üç ay süre verdi. Üç ay deneriz yumurta Bulduk bulduk, bulamazsak artık deneme demişti. İlk ay foliküller boş çıktı. Şu an ikinci ayımdayım ve sadece bir folikül var. Eğer folikül sağlam kalırsa gelişirse haftaya opu olur. Yine boş çıkarsa diye çok korkuyorum. Bu ayda boş çıkarsa son bir ayım kalıyor.

Eğer son ayda hala olumlu sonuç almazsam Ankara ya Aygül hanıma gitmek istiyorum. Benim doktorum ilaçsız tüp bebek sana olmaz dedi. Yaşından dolayı gereksiz dedi. Aygül hanım ilaçsız tüp bebeğe sıcak bakıyor. Netten araştırdım konuşmalarını dinledim. İleri yaşta olanlara ilaçsız tüp bebek öneriyor. Doktorlar benden ümidini kesebilir ama ben kendimden ümidimi kesmedim. Çünkü ben doktorlardan değil Rabbimden istiyorum bebeğimi. Onlar vesile sadece. Tabi ki iyi ki varlar. Allah güzel yürekli tüm doktorlardan razı olsun. Beni gereksizce ve acımasızca üzenleride Allah'a havale ediyorum. Neyse hatırlayıp gerilmeyeyim şimdi. Tedavi sürecindeyim. Stres yok 😀
İlaçsız
tüp bebek tedavisi oldun mu canım

Yeni yüzyıl üniv. hastanesi prof. dr. gürkan arıkana gidiyorum. Cuma günü histereskopi oldum polip varmış 1 tane onu aldı bir de rahime çizik attı. Bakalım nasip artık.
Kemal bey ilgilidir asistanları da öyle aynı şekilde. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız.
Amin inşallah canım. Hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Şimdi senin Rahmi dinlendirecekler sanırım. Bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım. Yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak belirleyecek

Back
X