Sevgili Peri, tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben hissediyorum uzun sürmeyecek sen anne olacaksın. Bu günler geride kalacak İnşallah.. 1 haftadır ben de Açelya’nıj bahsettiği mini ivf’yi araştırıyorum. Bir kaç çalışmada, sağlıklı yumurtaya hormon iğnelerinin zarar verdiğine ilişkin bulgu elde edilemediğini okudum.O kadar sayfa karıştırdım, internet sitesi dolaştım ki, tam nerde fazla ilaç dozunun zararına ilişkin bulgu elde edilemeyen çalışmaları nerde okudum hatırlamıyorum. O yüzden link atamıyorum. Evet 8 günde 18 mm olan yumurtan olmasına rağmen hala yüksek dozda iğne vermeleri ilginç. Ama senin dediğin gibi önden gideni gözden çıkarmış iseler demek ki, arkadan gelenlerden umutlular. Lütfen sen de umutlu ol, olumsuz şeyler düşünme. Bir haftadır okuduklarım arasında, önden giden hızlı büyüyen yumurtaların genelde sağlıklı çıkmadığını da okudum. Bazı araştırmalarda önden giden, hızlı büyüyen baskın yumurtanın sağlıklı embriyoyo dönüşme olasılığının daha düşük olduğunun tespit edildiği bileğisin de vardı. Tespit özellikle 38 yaş üstü içindi. Bir bilinmezlik içerisindeyiz. Umutla doktorlara güvenmekten başka şansımız yok. Ben hissediyorum sen anne olacaksın. Lütfen tersin boyunca sakin kalmaya çalış ve bize musmutlu sonla dön. Rabbim kalbinden geçenleri, dileklerini gerçekleştirsin.