- Konu Sahibi akideciknane
- #77.101
çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dün biraz baktım kafam karıştı haliyle ne almam gerekiyor diye. bende pco yok 42 yaşındayım yumurta var dna sı bozuk çıkıyordu tüp bebek denemelerinde kızım olmadan önce çok uğraştım kendimce araştıra araştıra buldum doktordan bulamadığım faydayı. burada bir arkadaş yazmıştı fenomom kullanmış 2 embriyosu blast olmuş ilk defa. fenomom un detayı daha fazla hücre dna hasarını aza indirger yazıyor ne için kullanılır kısmında ben de şimdi aşağıya içeriğini ekliyorum he bir de ekstra probiyotik varmış içinde.Ben aylardır prowomen kullanıyorum.Kullanmaya karar vermeden evvel epey incelemiştim. Promotil womende folik asit,selenyum,çinko, ,B1,B2,B6 ve C vitamini vs yok ,bunlar prowomen de mevcut. Miyoinositol promotil womende çok aşırı yüksek,prowomendeki miktarı ise 40 yaş üzeri için fazlasıyla yeterli , zaten büyük ölçüde pco hastaları için bu madde.40 yaş üzerinde pco pek görülmez.Bu yüzden prowomen iyidir.
Ayrıca çok güçlü antioksidan olan astaksantin promotil womende yok , prowomen de var.Diğer bir önemli antioksidan olan Coenzim Q10 nin prowomen deki miktarı 200mg iken , promotil womende 100mg.L arginin ise ikisinde de aynı miktarlarda.
Benim tercihim prowomen oldu.Küçük bir karşılaştırma yaparak ürün içeriklerindeki farklılıklara değinmek istedim.Umarım sizlere faydası olur.
Fenomom 30 Saşe
Miyo -İnositol 1000 mg
Betaine 100 mg
Vitamin_c 30 mg
D-Kİro İnositol 25 mg
Glutatyon (Acetil) 15 mg
Co-Enzym Q10 (ubiquinol) 15 mg
Qverçetin 15 mg
Alpha-Lipoic Acid 15 mg
Zinç (Aktif Form ) 10 mg
Vitamin E(TE) 10 mg
Riboflavin B2 1,5mg