- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.701
Ben tranferden önce progestorona başladım.Tranferden sonrada devam ettim.Günde bir tane.Estrofem tablet 3 tane aldım.
kızlar haftasonunu zor ettim, cmasım, ummucum güzel haberlerinizi okudum ama yorum yazamadım sinir oldum pcye vallahi...
cmasım maşallah 2 embriyo olmuş... allah onları 2 evlada dönüştürsün inşallah...
Rabbim 'kün feye kün " de hepimiz için ne olur... selcana, ays73 ve brezeeye sağlıkla evlatlarını doğurmalarını nasip et, elifi, cması ve ümmüyü bu tedavide evlatlarına kavuştur... bizleri duovayı, nevseri, alisalisi, ensuanceyi, zeytunu, arnavutu, mirandayı, alfabeyi, monkeyi, cedrusu ve beni de ne olur evlatsız bırakma, bizlerinde anne olmasını nasip eyle, mis kokulu cennet kokulu yavrularımızı bir anönce bize gönder allahım... ya tedavi ile ya spontan hangisi bebeğimizi getirecekse bizi o yolu nasip et...
kızlar sevgi ve dua ile kalın...
iyi hafta sonu sevgili topik arkadaslarim,
yeni gelen butun arkadaslar hepiniz h.geldiniz.
ben ilk zamanlar gore cok daha iyiyimcabuk yoruluyorum ama olsun hic degilse butun gun yatmiyorum. hormonlar beni 6.haftadan 10. haftaya kadar esir almislardi. yarin aile hekimine gitmem gerekiyor ofisten yarinda evde kal sonra bakariz dediler ki
benim hamile oldugumdan haberleri yok. eger ki sali gidebilirsem soyluycem soylemek zorundayim cunku benim gobek kendini hepten gosterir oldudun bi magazaya girmistik esimle orda calisan eski bi tanidik beni gorunce geldi sarildi sen hamilesin cok sevindim diye
ne diycegimi sasirdim. anliycaginiz saklanacak bi durum kalmadi artik
sevgili miranda senin yazini gorunce hemen sana yazmak istedim tabletten ama biturlu olmadi umarim bu yazimi gorursun.
internetteki bilgiler dogru degil canim sen icini ferah tut. ben 4 hafta kullandim. reglimin ilk gunu basladim 27-28 gun ictim yeni bir regl baslangici beklerken pozitifi gordum cok sukur. bende senin gibi nette cok okudum yok ilk 10 gun yok ilk 15 gun diye. ben bunu hem alternatif tip uzmanina hemde kapsullari aldigim egitimli kisiye sordum kesinlikle boyle bi durum yok ama hamile oldugunu ogrendigin anda icmiyorsun ki bana icmeye devam edebilirsin demislerdi ben icmedim o baska. birde nette o kadar cok arastirma yapmistim ki bu konu hakkinda cokca bilgisi olan bir kadinin yazisina rastladim galiba kendisi hemsireydi. cok guzel aciklama yapmisti nette ki yazilarin tamamen yanlis oldugun cuha ciceginin iceriginin dusuge asla sebeb olmuyacagini cok net bi sekilde aciklamisti.
birde canim cuha cicegi sklus suresini kisaltiyor o yuzden ben arnavut arkadasima da onermistim.
Gunaydin arkadaslarimmmmmm
Cmas immmm canim rabbim hayirlisiya nsip etsin. Bebeislerini kucagina almani cok zor boyle beklemekkkkk
Hic ama hic belirtim yokkkkk gayet normalim hic kaik agrisi falan hicbirsey yok ........
Ne olucak bilmiyorum cok tedirginimmmmmmmm cokkkkkkkk
Herkesi cokkkkkk opuyorummmmm cokkkkkkk
Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnn
Rabbim peygamber efendimizin hatirina nasip etsin anneligi aminnnnnn
simdi haber geldi. 3 yum.olgunmus ve sadece ikisi dollenmis...ptesi 2.15 de transfer
16 maddelik soru listemi yazili olarak ilettim..hepsine tek tek cevap verdi...uzun lafin kisasi sen yaslisin dedi bana...yarin anlatirim....
merhaba arkadaşlar istabbuldayım maşallah yumiler büyümüş..ya bu adanadaki kadın doğumcular beni öldürcek büyümemiş deyip gönderiyorlar burda doktor görüyor çok şükür.bugün gewce çatlatma vurucam pazartesi opu var..hayırlısı inşallah..cmas ne güzel transferin varmış hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
alfabe canım benim 2 defa büyümedi oda doktor çok yüksek doz verdi görülen yumiler büyümedi diğeride femara verdi ben klomende kullandım yine büyümedi yada büyüdü adanadaki doktor göremedi..sonra klomen kullandım diğer adettte adanadaki doktor büyümemiş dedi gedlim istanbula büyümüş..bugünde aynı oldu canım..seninde erken çatlama sorunun var zannnedersem..bugün dönüyorum..hepinize sevgiler..
Kızlar geçen gün hayıt, testere dişli aslan pançesi ve çuha çiceği aldım.Bunları kullananlarınız varsanasıl kullandınız? sabah mı akşammmı? yada ne kadar suya ne kadar attınız? bana yardımcı olurmusunuz?
kızlar ben bu tedavimde ne olursa olsun iğne isteyeceğimi geçen tedavimde progestan fitil vermişlerdi ve ben hep bir şeyleri yanlış yaptığıma inandım, fitili hiç rahat kullanamadım... bu sefer asla fitil istemiyorum...Kizlar bu progestan ignenin de faydali oldugunu okudum sabah aksam 2 ampul vurduran arkadaslar var ben sorucam birde gunde 5 adet estrofem tablet kullanlar var bu uygulamalar degisik geldi bana
Ne kadar güzel haber aldık senden allahım hayırlısını versin canım benim inşallah opunda güzel geçicek 2 yumoşun yanına gidecek birde ne sorucam tatlım yumoş saklamanın fiatı nedir sen klomenlemi yumi büyütülüyor iğne olmuyor musun göbekten ay ne çok soru sordum değil mi ama biliyorsun bnm evladım yok ve kahrediyorum ne olur beni şu bahçeci için bilgilendir
Adana'da bende deneyemem bu olanlardan sonrabak sen su ise iyide Istanbul'a gitmissin. umarim pazartesi günü cok cok yumurta toplanir sansin bol olsun.
Hayirli olsun cmascigim,taransferin hayirli olacak arkadasim dilerim 2 tane bebeginde tutunur annesine.
Canım görüştüm, size mail atmıştım, Kentten Şükran Hanm dönmüştü bana edim, O uzun maili yazan kişi misiniz dedi dr. :)
Evetdedim, Egede 4 negatifim vardı ve histeroskopi demişlerdi ama Şükran Hanım önce dr beyle bir görüşün gerek görmeebilir deyince sizin de fikrinizi almak istedim dedim, siz orada histeroskopinizi olun dedi. İçim rahatladı, ben de histeroskopi olmak istiyordum canım. Her ne kadar korksam da en azından kamerayla bir bakılmış olacak.Sonuçta iki negatif transferim var. İçim daha rahat şimdi. 19 Şubatta da randevum var. Hayırlısı artık.
Benimde oğlum 2,5 yaşında ben 15 ocak itibariyle başladım tedaviye
Cok sukur allaha canim oglum 2.5 yasinda simdi kardes istiyoruz bakalim rabbim.nasip ederse
Çıtır kızlar merhaba,
Benim kurs bitti,aranıza döndüm :)
Bende herhangi bir değişiklik yok,hala hiçbirşey yapmadım tedaviye yönelik,ama bu arada 15 günlük soğan kürünü tamamladım ve eşime de her akşam keçi boynuzu suyu içiriyorum.Kürler inşallah işe yarar da gelir bebişler :)
Yeni katılan arkadaşlar,hoşgeldiniz ! Bu topik hepimize Uğur ve bebişler getirsin...
Elifoooo,transferin hayırlı olsun arkadaşım,bebişlerininin haberini bekliyoruz,test günün nezaman ?
Çmas,sana bugün kolaylıklar diliyorum,güzel güzel yumilerin şahane embriyolara dönüşsün sonrada bebiş haberi alalım senden.
Zeytunn,nasılsın ? Uzun bir zaman yoktun çok merak ettik seni.
Ben opu olurken anestezisiz olmuştum ve acı eşiğin çok düşük değilse sanada onu tavsiye ederim,bence anestezi alınacak kadar zor bir işlem değil,hem lokal anestezi yapıyorlar zaten,ama tabi çok yumurtası olanlar için durum değişebilir,benim 7 yumurta 7 dakika sürmemişti diye hatırlıyorum.
Selcanım,nasıl gidiyor ? Sende hamile olarak çok bilgisayara yanaşmıyorsun galiba,ama bizide habersiz bırakma,sabırsızlıkla doktor kontrolünü ve güzel haberlerini bekliyoruz.
Tutku, senden naber ? Başladın mı tedaviye ?
Tedavide olan ve başlayacak olan,beklemede olan ve umutlarını doğal bebeğe bağlayan bütün arkadaşlarıma hayırlı sonuçlar diliyorum,2014 bizim yılımız olsun hepimizin kucakları dolsun inşallah...
Hepinizin adlarını yazmıyorum,atladığım kimse olmasın diye hepinizi seviyorum...
guzbahar tedavin hayirli olsun canimmmmm
....
Guzbahar yeni tedavi başlangıcın hayırlı olsun... umarım rabbim hepimizin istediğini verir.
Nevser gezmiyordum - kursa gidiyordum diyorsun yani :))) kurs bittiğine göre gezmelere başlarsın artık .... bizde burada kıskançlıktan çatlamaya :))
canim gunaydin.. daha sik girsenya ne guzelll olurrr ... yazilarin cok hos..
nezaman tedavi startini vereceksin hayatim..
canım merhaba, nasılsın, özledik seni... nerelerdesinnnn
canım ben bu arada bilgilerimi paylaşmak istiyorum, testlerimi anca aldım işte ben böyleyim,,, test yaptırırım sonucu alamam, bitkisel kürler alırım içememmmm.... offf yaaaaaaaa...
gelelim testlerime
FSH: 7,08 (kızlar 2012 fs'ım 17 idi... bu arada yaptığım en önemli değişiklik neredeyse hiç kahve içmiyorum... çook az çay içiyorum...)
LH: 3,38
ESTRADİOL: ( bu E2 mi oluyor acep): 109
PROLAKTİN: 11,58
TSH : 1,152
ve geldik AMH: 0,13 (burda çöktüm tek kelimeyle..)
Canım bir de merkezim ve dr belli oldu. Bahçeci, Mustafa Bahçeci
hakkımda hayırlı olur inşallah...
canim ben apitera coraspirin elevit ve folbiol iciyorum.. doktora raporu onaylatmaya gidince dheaya tekrar baslimi diye soracagim... bu tarzda ilaclarida yillardir sigara gibi icer olduk Allahim imarim bir yeri duzeltelim diye baska bir yeri bozmuyoruz..
cnm AMH tek basina dusunmuyorum ben artik.. benim 1.2 ye doktorum hep 1 yumurta topluyordu.. doktorun payi cok onemli bence yanlis tedaviyi uygularsa benim gibi ancak 1 tane toplanir..
Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin..
canım ne yazık ki evden giremiyorum... benim kızım var 23 yaşında (eşimin kızı, benim hediyem) o bebeğimiz olmasını istemiyor ve ajan gibi maşallah evden giremiyorum, girsemde bir sürü yeri pcden temizliyorum sonra da pc çöküyor... o yüzden risk almak istemiyorum... kızı nedeniyle eşimde tedaviye çoooook zor ikna oldu... iki arada kaldı kocacımmm ne yazık kiii.. ama çok şükür 2. ci tedaviye de ikna oldu...
geçen hafta işler de çok yoğundu aslında bu hafta da öyle ama dayanamadım artık, ne yapayım öğlendede çalışırım, çooook özledimmm siziiiii
canım ben 6 şubata randevu aldım ama hemen başlamak istemiyorum, biraz kilo vereyim istiyorum stres ve tedavi kilo olarak geri döndü... bir de bahar da tedavi istiyorum içimden öyle geçiyor bakalım artık dr ne diyecek...
inşallah canım inşallah... ben de hayıt aldım, Q enzim10 aldım, cnc den bayanlar çin bir vitamin takviyesi aldım, elevit, decavit herşeyi aldım.. (decavit elavitin muadiliymiş, elevittin jel kısmı domuz jeli miş... çok içmek istemedim açıkçası, ankarada bir eczacı decavirt onun muadili sığır jelatini dedi... bende tedavimde onu içtim eleviti bıraktım)... evde folidace kaynıyor.. içerim diye bütün çantalarıma, çekmecelerime attım... onlar bana bakıyor ben onlara...
ama günde 2, 3 incir yemenin ve 2 fincan yeşil çay içmenin ötesinde hiç bir şey yapmıyorum şimdilik..
ya ben bal yiyemiyorum bal yiyebilsem bal, tarçın, çörek otu yapacam ama yokkk bal aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor..
canimmm benimm sakin tedavini aksatma.. su anda sana bir bebegi cok goren kiz gelecekte baska konularda hic dusunmez..
gencecikk kadinsin kendi bebegini kucagina almak en buyuk hakkin sakin vazgecme...
10 yasindki bir kiz ancak boyle davranabilir ama 23 yasina gelmis bunu hos karsilama bence... sartlarini bilmiyorum ama sen kotu birsey yapmiyorsun taviz verme bu konuda...
insallahhh kendi bebeginii kucaginaa alacaksinnn canimcim...
bende biktim inan evde torbalar dolusu ilac var.. zaten eczane gibi olmus ev doktor yaziyorya almaya gerek kalmiyor onceki tedavilerden kesin kalmis uluyor.. hicc icmek icimden gelmiyor artik... cokk atlayip icmedigim gunler var... pekmez almis annem memleketten iki aydir agzini bile acmadim:)))
amiiiin inşallah.. ben ilk tedavimi asm de yaptırdım... kısa protokol 12 gün gonal f 450... tek yumurta ile başladık, en son 3 yumurta oldu.. önce teki döllendi, transfer günü 2.si de döllenmiş deyip 2 embriyo transferi yaptılar... ama biz sadece dediklerini biliyoruz... ne derlerse o... sonra telefonda erbil beyle görüştüm bahçeciden o da bana yaşınıza uygun bir tedavi yapmamışlar dedi.... biz bu yaşlara daha düşük dozlu tedaviler öneriyoruz dedi... şimdi o yüzden bahçeciye gitmeye karar verdim... aslında eşim ist avrupayı hiç sevmez, oraya da gitmeyi hiç istemiyor tekrar asm ye gidelim diyor kafamı karıştırıyor...
yok yok ben allah nasip ederse asla vazgeçmem ama onu çoook seviyorum o yüzden o da istesin istiyorummm.. geçen transferden sonra ilaçlarımı görmüş, internette araştırmış, düşük tehlikesine karşı olduklarını görünce beni hamiş zannetmiş... bana hiçbir şey söylemedi ama beni hiç yerimden kaldırmadı, istememesine rağmen o kadar çok yardım ettiki... yeni öğrendim bende ağlattı ben resmen... çoook seviyorum onu... ama onun da korkuları var hepimiz insanız sonuçta...bende de 2 kavanoz pekmez duruyor.. öyle bakıyoz birbirimize...
canom Erdil bey hakli bence... bende Aret beye gorusmeye gittigimde Umuttaki Suleyman beyin son dort tedavidir yaptigi ilac cizelgelerini goturmustum bakti dediki yumurtalik seviyene ve yasina gore bir tedavi uygulanmamis o yuzden 1.2 amh da hep 1 yumurta toplanmis... senin yasina daha az ve dusuk oranli ilac tedavisi uygulanmaliydi dedi...
simdi Suleyman bey bu hafta tum hastalarini yari yolda birakip merkezden ayrilmis...kendi yerini acacakmis... kisa prtokolda olan tum hastalari tedavinin yarisinda ulun beye gecmis... zaten coguna 5 gunde bir randevu yazmis...en azindan 12 gunluk kisa protokolleri sonlandirip o surecte yeni hasta almayip son haftanin takibini yaparak gidebilirdi...hastalari sokta.... insanlarin paralarina yazik..
yine diyorum Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin...
Günaydin arkadaslar, güzbahar bilgilerini ekledim.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD]FSH [/TD]
[TD]LH [/TD]
[TD]TSH [/TD]
[TD]AMH [/TD]
[TD]E2 [/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD]SON DURUMU [/TD]
[TD]SORUN [/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr.Aynur hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]sponton HAMİLE 29 Haftalik[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 11 Haftalik[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 26 haftalık[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr.Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif- az kaldi transferi var[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD] erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] 0,1[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] 1 oğlu var[/TD]
[TD] 2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD] DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD] 38[/TD]
[TD] Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] 0,12[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk yok[/TD]
[TD] 4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD] Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?