Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar haftasonunu zor ettim, cmasım, ummucum güzel haberlerinizi okudum ama yorum yazamadım sinir oldum pcye vallahi...

cmasım maşallah 2 embriyo olmuş... allah onları 2 evlada dönüştürsün inşallah...

Rabbim 'kün feye kün " de hepimiz için ne olur... selcana, ays73 ve brezeeye sağlıkla evlatlarını doğurmalarını nasip et, elifi, cması ve ümmüyü bu tedavide evlatlarına kavuştur... bizleri duovayı, nevseri, alisalisi, ensuanceyi, zeytunu, arnavutu, mirandayı, alfabeyi, monkeyi, cedrusu ve beni de ne olur evlatsız bırakma, bizlerinde anne olmasını nasip eyle, mis kokulu cennet kokulu yavrularımızı bir anönce bize gönder allahım... ya tedavi ile ya spontan hangisi bebeğimizi getirecekse bizi o yolu nasip et...

kızlar sevgi ve dua ile kalın...

canim gunaydin.. daha sik girsenya ne guzelll olurrr ... yazilarin cok hos..
nezaman tedavi startini vereceksin hayatim..

selcanım hoş geldin bizim güzel hamişimiz... daha iyi olduğunu çoook sevindim inşallah daha da iyi ol ve tadını çıkar, şöyle keyifli keyifli gerinerek dolaşşş... bebişinşe konuş teyzelerinden selamlar söyle...

canım ben de içmek istiyorum çuha çiçeğini günde bir kez mi içiyordun, ve günün hangi saatinde içiyorsun canım, cevaplarsan çoook sevinirim...

elifim yeni hamişimiz hiç endişe etme, canım benim, herkeste belirti olacak diye birşey yok ki... sen kızçelerini düşün, onlar annelerinin karnına iyice yerleştiler inşallah... sen hep konuş kızçelerinle, rahat ol,,, hep dua ediyorum sana, kızçelerine...

simdi haber geldi. 3 yum.olgunmus ve sadece ikisi dollenmis...ptesi 2.15 de transfer

canım maşallahh, maşallah, bu 2 yumi benim ikiz yeğenlerim olsun inşallahh.. bugün hayırlısı ile annelerine yerleştirilsinler ve oraya sımsıkı tutunsunlar... canım işleme başlarken, işlem esnasında hep oku, aklına ne geliyorsa, besmele çek... allah nasip edecek inşallah... yeter ki sen iççini ferah tut.. senin de kızçen gelecek inşallah...

16 maddelik soru listemi yazili olarak ilettim..hepsine tek tek cevap verdi...uzun lafin kisasi sen yaslisin dedi bana...yarin anlatirim....

kim yaşlıymış yaaaaa. o doktor yaşlı görmemiş, kendine baksın emiii. biz buradaki bütün çıtır kızlar önce hepimiz böyle olacak, sonra hepimiz böyle senin doktory basacağız... yaşlıyı görsün o

sakın sen canını sıkma tamam mı....

ümmücüm maşşallah hm yumilerine hem ist.teki doktorlarına, canım bencede asla artık adana da drye gitme, seni boş yere strese sokuyorlar... bak ne güzel yumilerin büyümüş, ya istanbula gitmeseydin onlara güvenip... neyse boşver yolun açık olsun,, yumilerin önce döllenip kaliteli embriyo olsun, sonrada bebiş olarak göbişine konsun... hadi bu sömestir de sende transfer ol, çoğalsın, çıtır annelerimiz artsın...

ben de içmek istiyorum ama sonra içime korku giriyor, aslında duydukça alıyorum ama içmiyorum.. nerdeyse evde aktar açacammmm.
Kizlar bu progestan ignenin de faydali oldugunu okudum sabah aksam 2 ampul vurduran arkadaslar var ben sorucam birde gunde 5 adet estrofem tablet kullanlar var bu uygulamalar degisik geldi bana
kızlar ben bu tedavimde ne olursa olsun iğne isteyeceğimi geçen tedavimde progestan fitil vermişlerdi ve ben hep bir şeyleri yanlış yaptığıma inandım, fitili hiç rahat kullanamadım... bu sefer asla fitil istemiyorum...

canım bende bahçeciye randevu aldım.. mustafa beyi özellikle istedim o yüzden ancak 6 şubata randevu verdiler...ilk randevu ücretli
bahçecide... doktorun ünvanına göre. Mustafa bahçecinin muayene ücreti 400 Tl. tedavi ücreti 5900. bunlar yeni fiyatlar ne yazık ki yine zam gelmiş... bu arada ben çidere üye oldum, ondan dolayı muayene ücretimde 120 lira, tedavide de 500 tl indirim olacakmış. bana söylenen böyle daha yaşamadım... çidere de 150 tl yıllık aidat ödedim yalnızca... hadi sen de bahçeciye gel... ben adapazarından geleceğim hele bu aralar trafikte berbat... ama olsun... yolumuz evlat yolu... her şeye katlanırız...

duovacım sakın sende adana da doktora gitme, tüp denemesen bile ankaradaysan herkes çok övüyor, başkentten hulusi hocaya, istanbulda da bahçeciye git bir muayene ol canım... ama inşallah hiç gerek kalmaz, bekleme süren biter bitmez bebişin kendiliğinden gelir...

canım inşallah hiteroskopi sonucun güzel çıkar, aslında ben bu hitereskopi ile ne gördüklerini tam bilmiyorujm... rahim filmi gibi bir şey mi bu da... bu arada randevu almışsın... bu tedavinle inşallah bebeklerin sana gelir.. bebeğin diyemedim galiba ikiz gelecekkk

Benimde oğlum 2,5 yaşında ben 15 ocak itibariyle başladım tedaviye

Cok sukur allaha canim oglum 2.5 yasinda simdi kardes istiyoruz bakalim rabbim.nasip ederse

Allah bağışlasın evlatlarınızı, sağlıkla onlara kardeşler nasip etsin inşallahhhh siz bizden çıtırsınız o yüzden size çifter çifter...

nevsercim hadi hoşgeldin, artık kurs falan yok sana, çok yoğun olacaksın bebek çalışacaksın çünkü yeni işin canım: hadi hayırlı olsun.... canım ben de keçi boynuzu aldım ama onlar eşime bakıyor eşimde onlara,,, hiç içesi yok adamın

guzbahar tedavin hayirli olsun canimmmmm

....

sağol canım... inşallah hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyıım... sen neler yapıyorsun tedavi öncesi bir şeyler içiyor musun ... ben içmek istiyorum ama cesaret edemiyorum daha da kötü olur diye... birazdfan sonuçlarımı yazacağım en kötü benim sonuçlarım sanırım...

zeytuncum allah razı olsun canım... inşallah bu son tedavilerimiz olur,,, ben tekrar olmaya razıyım ama bir üçüncüye ikna olurmu eşim, artık sanmıyorum... yine allah bilir... ama hep son olsun diye dua ediyorum... canım içimde bahçeci doğru yermiş gibi bir his var... çok inanıyorum oraya... hatta bir kez erbil beyle telefonda konuştum, çook ikna ediciydi, hakkında bir çok video izledim... ama prof diye, ve onların hocası diye mustafa bahçeciyi tercih ettim... yine de o olmadığı zaman erbil beyi isteyeceğim inşallah... sen de bir görüş onlarla istersen... aslında rabbim ol dediği zaman oluyor, onlar sadece vesile ama ne yapalım...
bu arada sen neler yapıyorsun canım... merak ettim seniii.:

bunlar da hepinize arkadaşlar 54: sevgi ve dua ile kalın

canım ben bu arada bilgilerimi paylaşmak istiyorum, testlerimi anca aldım işte ben böyleyim,,, test yaptırırım sonucu alamam, bitkisel kürler alırım içememmmm.... offf yaaaaaaaa...

gelelim testlerime

FSH: 7,08 (kızlar 2012 fs'ım 17 idi... bu arada yaptığım en önemli değişiklik neredeyse hiç kahve içmiyorum... çook az çay içiyorum...)

LH: 3,38

ESTRADİOL: ( bu E2 mi oluyor acep): 109

PROLAKTİN: 11,58

TSH : 1,152

ve geldik AMH: 0,13 (burda çöktüm tek kelimeyle..)

Canım bir de merkezim ve dr belli oldu. Bahçeci, Mustafa Bahçeci

hakkımda hayırlı olur inşallah...

canim gunaydin.. daha sik girsenya ne guzelll olurrr ... yazilarin cok hos..
nezaman tedavi startini vereceksin hayatim..

canım ne yazık ki evden giremiyorum... benim kızım var 23 yaşında (eşimin kızı, benim hediyem) o bebeğimiz olmasını istemiyor ve ajan gibi maşallah evden giremiyorum, girsemde bir sürü yeri pcden temizliyorum sonra da pc çöküyor... o yüzden risk almak istemiyorum... kızı nedeniyle eşimde tedaviye çoooook zor ikna oldu... iki arada kaldı kocacımmm ne yazık kiii.. ama çok şükür 2. ci tedaviye de ikna oldu...

geçen hafta işler de çok yoğundu aslında bu hafta da öyle ama dayanamadım artık, ne yapayım öğlendede çalışırım, çooook özledimmm siziiiii

canım ben 6 şubata randevu aldım ama hemen başlamak istemiyorum, biraz kilo vereyim istiyorum stres ve tedavi kilo olarak geri döndü... bir de bahar da tedavi istiyorum içimden öyle geçiyor bakalım artık dr ne diyecek...

Son düzenleme:

cnm AMH tek basina dusunmuyorum ben artik.. benim 1.2 ye doktorum hep 1 yumurta topluyordu.. doktorun payi cok onemli bence yanlis tedaviyi uygularsa benim gibi ancak 1 tane toplanir..

Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin..

inşallah canım inşallah... ben de hayıt aldım, Q enzim10 aldım, cnc den bayanlar çin bir vitamin takviyesi aldım, elevit, decavit herşeyi aldım.. (decavit elavitin muadiliymiş, elevittin jel kısmı domuz jeli miş... çok içmek istemedim açıkçası, ankarada bir eczacı decavirt onun muadili sığır jelatini dedi... bende tedavimde onu içtim eleviti bıraktım)... evde folidace kaynıyor.. içerim diye bütün çantalarıma, çekmecelerime attım... onlar bana bakıyor ben onlara...

ama günde 2, 3 incir yemenin ve 2 fincan yeşil çay içmenin ötesinde hiç bir şey yapmıyorum şimdilik..

ya ben bal yiyemiyorum bal yiyebilsem bal, tarçın, çörek otu yapacam ama yokkk bal aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyor..

Son düzenleme:
cnm AMH tek basina dusunmuyorum ben artik.. benim 1.2 ye doktorum hep 1 yumurta topluyordu.. doktorun payi cok onemli bence yanlis tedaviyi uygularsa benim gibi ancak 1 tane toplanir..

Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin..

amiiiin inşallah.. ben ilk tedavimi asm de yaptırdım... kısa protokol 12 gün gonal f 450... tek yumurta ile başladık, en son 3 yumurta oldu.. önce teki döllendi, transfer günü 2.si de döllenmiş deyip 2 embriyo transferi yaptılar... ama biz sadece dediklerini biliyoruz... ne derlerse o... sonra telefonda erbil beyle görüştüm bahçeciden o da bana yaşınıza uygun bir tedavi yapmamışlar dedi.... biz bu yaşlara daha düşük dozlu tedaviler öneriyoruz dedi... şimdi o yüzden bahçeciye gitmeye karar verdim... aslında eşim ist avrupayı hiç sevmez, oraya da gitmeyi hiç istemiyor tekrar asm ye gidelim diyor kafamı karıştırıyor...

canimmm benimm sakin tedavini aksatma.. su anda sana bir bebegi cok goren kiz gelecekte baska konularda hic dusunmez..
gencecikk kadinsin kendi bebegini kucagina almak en buyuk hakkin sakin vazgecme...

10 yasindki bir kiz ancak boyle davranabilir ama 23 yasina gelmis bunu hos karsilama bence... sartlarini bilmiyorum ama sen kotu birsey yapmiyorsun taviz verme bu konuda...

insallahhh kendi bebeginii kucaginaa alacaksinnn canimcim...

bende biktim inan evde torbalar dolusu ilac var.. zaten eczane gibi olmus ev doktor yaziyorya almaya gerek kalmiyor onceki tedavilerden kesin kalmis uluyor.. hicc icmek icimden gelmiyor artik... cokk atlayip icmedigim gunler var... pekmez almis annem memleketten iki aydir agzini bile acmadim:)))

yok yok ben allah nasip ederse asla vazgeçmem ama onu çoook seviyorum o yüzden o da istesin istiyorummm.. geçen transferden sonra ilaçlarımı görmüş, internette araştırmış, düşük tehlikesine karşı olduklarını görünce beni hamiş zannetmiş... bana hiçbir şey söylemedi ama beni hiç yerimden kaldırmadı, istememesine rağmen o kadar çok yardım ettiki... yeni öğrendim bende ağlattı ben resmen... çoook seviyorum onu... ama onun da korkuları var hepimiz insanız sonuçta...

bende de 2 kavanoz pekmez duruyor.. öyle bakıyoz birbirimize...

canom Erdil bey hakli bence... bende Aret beye gorusmeye gittigimde Umuttaki Suleyman beyin son dort tedavidir yaptigi ilac cizelgelerini goturmustum bakti dediki yumurtalik seviyene ve yasina gore bir tedavi uygulanmamis o yuzden 1.2 amh da hep 1 yumurta toplanmis... senin yasina daha az ve dusuk oranli ilac tedavisi uygulanmaliydi dedi...

simdi Suleyman bey bu hafta tum hastalarini yari yolda birakip merkezden ayrilmis...kendi yerini acacakmis... kisa prtokolda olan tum hastalari tedavinin yarisinda ulun beye gecmis... zaten coguna 5 gunde bir randevu yazmis...en azindan 12 gunluk kisa protokolleri sonlandirip o surecte yeni hasta almayip son haftanin takibini yaparak gidebilirdi...hastalari sokta.... insanlarin paralarina yazik..

yine diyorum Allahim bizi iyi doktorlarla karsilastirsin...

canim benimmm insallah Allahim bu guzel kalbinin iyi niyetinin hurmetine yuzunu bu defa guldurur bebisini kucaginaaaa alirsinn..

Günaydin arkadaslar, güzbahar bilgilerini ekledim.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD]FSH [/TD]
[TD]LH [/TD]
[TD]TSH [/TD]
[TD]AMH [/TD]
[TD]E2 [/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD]SON DURUMU [/TD]
[TD]SORUN [/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]Sisli Mémorial-
Dr.Aynur hanim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]sponton HAMİLE – 29 Haftalik[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 11 Haftalik [/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,08[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk geliyor[/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 26 haftalık[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]Istanbul Tüp- Dr.Aret Kamer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]3 Negatif yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Güvenc Karlikaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[TD]İSRAEL ARUH-İZMİR KENT HAST.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp Negatif- az kaldi transferi var[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[TD]Atasehir Mémorial- Dr.Cem Demirel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]Hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Asilama 1.TüP Pozitif 2. ve 3. Tüp negatif[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Gen-Art Merkezi -DR.Aysun hanim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Istanbul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]Yasa bagli rezerv azligi[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]7,08[/TD]
[TD]3,38[/TD]
[TD]1,152[/TD]
[TD]0,13[/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[TD]Bahceci Fulya- Dr. Mustafa Bahceci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[TD]DOKTOR MERKEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[TD]ARET KAMER-İSTANBUL TÜP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]simay72[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] istanbul[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] 0,1[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] 1 oğlu var[/TD]
[TD] 2 tüp -negatif[/TD]
[TD]rezerv az[/TD]
[TD] DR-BAHÇECİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alfabe[/TD]
[TD] 38[/TD]
[TD] Denizli[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] 0,12[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk yok[/TD]
[TD] 4 negatif[/TD]
[TD]yumurta ve sperm az[/TD]
[TD] Erol Tavmergen-Ege üniversi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monkey[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Izmir[/TD]
[TD]5.61[/TD]
[TD]7,62[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD]41,54[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]1. Negatif - Mart ayinda 2. deneme[/TD]
[TD]Yas-Rahim simetri bozuklugu[/TD]
[TD]Izmir Kent Hast. Dr.Israel bey[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adı[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]fsh[/TD]
[TD] lh[/TD]
[TD] tsh[/TD]
[TD] amh[/TD]
[TD] e2[/TD]
[TD] cocuk var/yok[/TD]
[TD]şimdiki durum[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD] DR-merkezi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

berbat adam... ne o öyle... doktor değil, bakkal sanki... allaha havale edelim biz onu... ve dediğin gibi rabbim bizi gerçekten doktorlarla karşılaştırsın... aslında bu mustafa bahçecide 2009 yılında 44 kişilik ekibiyle alman hastanesinden ayrılıp kendi yerini açmış, bunu eşime söyledim, çok kızdı doğru yer burası mı dedi... ama bilmiyorum işte...

canıııım çok teşekkür ederiiim... allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…