- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.101
Merhaba dedıgınız gibi doktor cok onemlı kime gidiyorsunuz? Hangı merkeze ve hangı Dr.'a gidiyorsunuz? Merkez ve dr'a karar verecegım. Yardımcı olursanız cok sevınırım
ben de ilk dafa yazıyorum. bi bakalım özel mesaj hakkım var mı? bilmiyorum ki..Özel mesaj yazma hakkım yok. Sizin var ıse bana özelden maıl adresını bildirebilir misiniz?
Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.
Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.
Merhaba arkadaşlar, benim de transferimin 7. Günü. bekleyiş var herkes gibi uçlarda gidip gelerek.. 2 kez başarısız deneyimim oldu bu üçüncüsü. Merkezimi değiştirdim ve tavsiye üzerine gittiğim yeni doktorumu çok sevdim. Müthiş anlayışlı, duyarlı bi insan. Ve işini çok iyi biliyor. Elinden geleni yaptı. Transferimin sonucu negatifde olsa onla devam edeceğime eminim. Eğer pozitif gelirse onun doğru yaklaşımları sayesinde olucak. Butik çalışıyor. Fabrika gibi işleyen yerlerde özel bir muamele göremiyor insan. Davranış açısından demiyorum. Örneğin şöyle bir şey oldu: bu ay iki yumurtam gelişti. Opu sırasında doktorumun dediğine göre ilk iki aspirasyonda o yumurtalar gelmemiş. O hemşiresininde desteğiyle 4-5 kere daha aspire etmiş yumurtalar gelene kadar. Normalde bunu yapmazlar, masadan boş kalkabilirdin biz ısrar etmeseydik dedi. Tevekkeli opudan sonra karnım normalden fazla ağrıyordu nedenini merak etmiştim meğer sebebi buymuş. İşte böyle. Uzun lafın kısası, sonuç beklliyorum. adet sancısı gibi ağrılarım var. Umutlarım var ve yok.. umarım hepimizin çabaları boşa çıkmaz. Hepinize sevgiler..
ben de ilk dafa yazıyorum. bi bakalım özel mesaj hakkım var mı? bilmiyorum ki..[/
Lütfen yanlış anlamayın. Dedğim gibi bu tip siteler dr.ların pazarlama adına cirit attığı forumlar. Ben bu siteden başka bir forumdan bu 2 dr. müsvettesine gittim. Hem zamanımı, hem dünya kadar paramı aldı bu sülükler. Onuruma dokunan birçok şey yaşadım soruma cvp. alamamak, saygı görmemek gibi çoğaltıbilir bu tıp örnekler. Artık ben hangi dr. güveneceğimide şaşırdım. 1 kere daha deneme yapacagım bu arada yaşım 40 geçen sene evlenıp kendiliğinden hamıle kalıp 2 duşuk yaptım. 2 kere tup bebek denedım 1 denemede İstanbul Tup Bebek merkezınden dr. Emre Beye gıttım. 4 tane yumurta gelişti ilk denemede 4 de cok ıyı gelişiyor demıstı cuma gunu gıttımde pzt toplarız dedı fakat çatlamaması ıcın ıgne ve ılac vermedıgı ıcın yumurtalarım toplanamadan kendılıgınden çatladı. 2 kere dene yapmaak ıcın bunları buldum birsuru gereksız test ve ılac yuklemesıne maruz kaldım. Sonrasında 7 yumurta oldu 5 tanesı topandı donduruldu yok amelıyat edecegım yok su var bu var dedıler birsuru gereksız uygulama gecırdım birusur zaman kaybı yasadım bakın zaman kaybetmıyelım benım zamanım kıymetlı dedıkce tatıl durumları (bu arada sureklı yurt dısı tatıl yapıyorlar, bizlerden umutlarını somurduklerı ınsanların paralarıyla cümbür cemaat tum aile murat halıt ayrılmaz ıkılısı ve tum ailesi şeklinde )girdi araya transferımı ekım ayında yaptılar tam bu transfer ıcın 1 yıl bekledım. Sureklı muayene, sureklı birsey cıkartmaları bu arada murat ayrı muayene parası alıyor, halıt ayrı neyse transferım oldu cok ıyı yumurtaların bebek bezlerını hazırla demişti ustelık transfer sonrası husran tabıı. Halıte bu neden boyle oldu hersey cok ıyıdı bu transfer ıcın dunya kadar zaman tedavı oldum birsuru test ucretı bırsu ılac kullanıdım transfer neden olmadı dıye sormak ıstedım aradım teli acmadı, sekreterı donecek dedı donmedı yani birsuru kotu doktor tecrubesı. Butun işini bilmezler ticarete dokenler bana denk geldı. O yuzden dr. cok onemlı yaklaşımı, iyi niyetı, para göz olmaması, işini yapması
birçok parametre var. Şımdı bu Halıt bana çookda ucuza yapacak aslında para almayacak gibi birsey ama artık hayatta ona gıtmem. Sıtkım sıyrıldı, onurum kırıldı.
selam... umarım herşey sizin için iyi olur... sancıların iyi olduğunu biliyorum.. ben de nisanda başlayacağım.. ama emin de değilim zor bir süreç ve yaş kemale erdi... inşallah o güzel olumlu sonuç alırsınız....
canimmm bennde o para tuzagi agina dustum( burada gunlerce basima gecenleri yazdimm.. 6 ay Murat Berksoya gittim 10.000 tl param gitti ve tonla kotu ani ile oradan ayrildim sendemi gittin.. beni onlara umut bahceci suleyman bey bulastirdi.. baska caren yok gitmezsen asla cocugun olmaz dediler bende 5. deneme oncesi gittim.. sonuc elde var sifir ve alti ay boyunca gunde 25 taneden fazla ilac kullandim.. hic yumurta toplanmadi 8 civari toplanan yumurtam 1 tane toplandi kist olustu.. tonla daha sey var hatirladikca uzuluyorum.. murat beye kazandigi paralari yemek kismet olmasin..
ben de ilk dafa yazıyorum. bi bakalım özel mesaj hakkım var mı? bilmiyorum ki..[/
Lütfen yanlış anlamayın. Dedğim gibi bu tip siteler dr.ların pazarlama adına cirit attığı forumlar. Ben bu siteden başka bir forumdan bu 2 dr. müsvettesine gittim. Hem zamanımı, hem dünya kadar paramı aldı bu sülükler. Onuruma dokunan birçok şey yaşadım soruma cvp. alamamak, saygı görmemek gibi çoğaltıbilir bu tıp örnekler. Artık ben hangi dr. güveneceğimide şaşırdım. 1 kere daha deneme yapacagım bu arada yaşım 40 geçen sene evlenıp kendiliğinden hamıle kalıp 2 duşuk yaptım. 2 kere tup bebek denedım 1 denemede İstanbul Tup Bebek merkezınden dr. Emre Beye gıttım. 4 tane yumurta gelişti ilk denemede 4 de cok ıyı gelişiyor demıstı cuma gunu gıttımde pzt toplarız dedı fakat çatlamaması ıcın ıgne ve ılac vermedıgı ıcın yumurtalarım toplanamadan kendılıgınden çatladı. 2 kere dene yapmaak ıcın bunları buldum birsuru gereksız test ve ılac yuklemesıne maruz kaldım. Sonrasında 7 yumurta oldu 5 tanesı topandı donduruldu yok amelıyat edecegım yok su var bu var dedıler birsuru gereksız uygulama gecırdım birusur zaman kaybı yasadım bakın zaman kaybetmıyelım benım zamanım kıymetlı dedıkce tatıl durumları (bu arada sureklı yurt dısı tatıl yapıyorlar, bizlerden umutlarını somurduklerı ınsanların paralarıyla cümbür cemaat tum aile murat halıt ayrılmaz ıkılısı ve tum ailesi şeklinde )girdi araya transferımı ekım ayında yaptılar tam bu transfer ıcın 1 yıl bekledım. Sureklı muayene, sureklı birsey cıkartmaları bu arada murat ayrı muayene parası alıyor, halıt ayrı neyse transferım oldu cok ıyı yumurtaların bebek bezlerını hazırla demişti ustelık transfer sonrası husran tabıı. Halıte bu neden boyle oldu hersey cok ıyıdı bu transfer ıcın dunya kadar zaman tedavı oldum birsuru test ucretı bırsu ılac kullanıdım transfer neden olmadı dıye sormak ıstedım aradım teli acmadı, sekreterı donecek dedı donmedı yani birsuru kotu doktor tecrubesı. Butun işini bilmezler ticarete dokenler bana denk geldı. O yuzden dr. cok onemlı yaklaşımı, iyi niyetı, para göz olmaması, işini yapması
birçok parametre var. Şımdı bu Halıt bana çookda ucuza yapacak aslında para almayacak gibi birsey ama artık hayatta ona gıtmem. Sıtkım sıyrıldı, onurum kırıldı.
üzüldüm yaşadıklarınıza.. umarım sonuca varırsınız bir an önce.. ama yaşınız 40 güzel hala ümit var demek.. benim doktorum bana keşke 40 yaşında gelseydin daha iyi olurdu dedi.. ben yanlış anlamadım sizi de çok iyi anladım. buraya yazarken direkt doktordan bahsedince sanki reklam yapıyomuşum gibi oldu gerçekten ama öylesine özel ilgilenildim ki öncelikle bu konuyu yazmadan geçemedim. daha önce gittiğim kalabalık merkez isim de vereyim isterseniz bahçeci kliniği fulya, iyi güzel hoş ama standart uygulamalarla maalesef sonuca ulaşamadılar.. dünya kadar param gitti. yok yumurta biriktirme vs. aralıksız her ay tedavi! akıl var mantık var. vücut dinlenmeden üstüste tedavilerle yumurtalar kalitesiz geldi tabi.. fabrikasyon çalışıyo onlar. ben doktorumdan bahsettim çünkü paragöz değil çünkü insan.. hoca herşeyden önce. şaklaban değil. doğruları söylüyo. bi gün klimniğine gittiğimde acelem var diye kanımı bile kendi aldı ve labaratuvara kendi gönderttti. ve üztüne nerde bunun parası diye sormadı sordurmadı.. böyle biri..o yüzden öncelikle ondan bahsettim. ve umarım sonucum pozitif olur işte o zaman asıl onun reklamı olmuş olacak. ben doktor hakkında kişisel izlenimlerimi ilettim. burada insanların anlattıklarını okuyoruz sonuçta.. neler var..
bu arada gönderilerim 50 olana kadar özel mesaj hakkım yokmuş....
üzüldüm yaşadıklarınıza.. umarım sonuca varırsınız bir an önce.. ama yaşınız 40 güzel hala ümit var demek.. benim doktorum bana keşke 40 yaşında gelseydin daha iyi olurdu dedi.. ben yanlış anlamadım sizi de çok iyi anladım. buraya yazarken direkt doktordan bahsedince sanki reklam yapıyomuşum gibi oldu gerçekten ama öylesine özel ilgilenildim ki öncelikle bu konuyu yazmadan geçemedim. daha önce gittiğim kalabalık merkez isim de vereyim isterseniz bahçeci kliniği fulya, iyi güzel hoş ama standart uygulamalarla maalesef sonuca ulaşamadılar.. dünya kadar param gitti. yok yumurta biriktirme vs. aralıksız her ay tedavi! akıl var mantık var. vücut dinlenmeden üstüste tedavilerle yumurtalar kalitesiz geldi tabi.. fabrikasyon çalışıyo onlar. ben doktorumdan bahsettim çünkü paragöz değil çünkü insan.. hoca herşeyden önce. şaklaban değil. doğruları söylüyo. bi gün klimniğine gittiğimde acelem var diye kanımı bile kendi aldı ve labaratuvara kendi gönderttti. ve üztüne nerde bunun parası diye sormadı sordurmadı.. böyle biri..o yüzden öncelikle ondan bahsettim. ve umarım sonucum pozitif olur işte o zaman asıl onun reklamı olmuş olacak. ben doktor hakkında kişisel izlenimlerimi ilettim. burada insanların anlattıklarını okuyoruz sonuçta.. neler var..
bu arada gönderilerim 50 olana kadar özel mesaj hakkım yokmuş....
Senin adına çok sevindim umarım bu sefer dıleğıne kavuşursun, Allah emeklerimizin karşılığını verir.
Aynen sen ne dıyorsun arkadaşım benim arabam gitti arabamı satmak zorunda kaldım bu tedavileri karşılayabilmek için yok şuyun var yok buyun var murat ayrı ucret alıyor yok halıt ayrı. Dunya kadar gereksız test, birsuru test parası.Allah yemeğı nasip etmesin.( Ama öyle güzel yiyorlar ki hepsi suan Zurihde Como Gölü‎'nde paralarımızı çatır catır yıyorlar, dovızın bu kadar yuksek oldugu bir donemde tum ailesi Murat ve Halıt ıkısı Isviçrede Como golundeler) bu iş çok suistimale açık bir iş. en son gittiğimde zaten o zaman karar verdım cunku bu denememı bedava gıbı birseye yapacaktı sadece hastane parası alacaktı benden muayene fulldu zavallılar dedım kendı kendıme elini veren kolunu zor koparıyor bunlardan. Güvenmek istiyorsun, inanmak istiyorsun bizim en zayıf, yaralı oldugumuz konu. Herşeyi yapıyoruz sağlımızı kaybetmek adına herşeyi içiyoruz. Kistlerın mi oldu? aynen benımde oluşmuş ne yapacağım bilmiyorum. Şuan sen kime hangi merkeze gidiyorsun?
Senin adına çok sevindim umarım bu sefer dıleğıne kavuşursun, Allah emeklerimizin karşılığını verir.
amin.. hepimizin inşallah..
canimm bendede sadece muayene ve ilaclara 10.000 gitti onun harici pesinden yaptirdigim tup bebek ve test paralarina arti bir 10.000 daha gitti Murat Berksoy bana 20.000 tl civarina patladi Allah yedirmesin.. inan parasini gectimde aylarca icirdigi torbalar dolusu ilaclara yanarim kimbilir gelecekte hangi hastalik cikacak.. esimm cok sinirli ben konuyu biraz buyutsem esim o merkezi basip her tarafi dagitacakti ama esimi dusundugum icin sakin davrandim.. simdi onlari Allaha havale edip o gruptan tamamen siyrildim..
Amerikan hastanesi vardi aklimda cunku yillar onceki hastanemdi orasi iyi ama tekrar orayada donmek istemedim nedense..
Istanbul Tup Bebek Aret Kamere gectim.. bugun anlastim subatta 6. tedavim orada.
canim Murat bey ve Halit bey Bahceci grubun uzantisi bilgin olsun...
Hayırlı olsun Aret Beyi biliyorum hatta düşükden sonra oluşan yapışmayı orada Emre Beyle Aret Bey yapmıştı. İyi bir doktormuş keşke 1 denememde onda başlasaymışım. Ben Emrede başladım daha önceki yazımdada anlattığım gıbı dr. hatası yuzunden çatlamaması ıcın ıgne veya ılac vermedıgı ıcın yumurtalarım toplanamdan çatladı. Nasıl bir hayal kırıklığı ve uzuntu yasadıgımı tahmın edersın. 2 denemede bu şarlatanlarda ıste. Ne diim şans, kısmet nasıp demekten baska birsey dıyemıyorum.
hepimizin güzel sağlıklı çocukları olsun inşallah!! benimde yaş 42:))) inanın 6 ay bile farkediyo galiba.. 6 ay önce 5 yumurtam çıkmıştı ikisi döllenmişti. şimdi iki yumurtam oldu ikisi döllendi. gene de bişi yani.. yumurta olduğu sürece ümit var bence ama takıntı ve ster yapmamak lazım.. çünkü sonucu kötü etkiliyo...
haklısın.. ben de 42 yaşındayım.. şükür bir kızım var. o da tüp bebek. 2. bebek için dr. la görştük. gerekli tahliller yapıldı fakat ben 2 defa ard arda kendiliğinden gebe kaldım.. ilki geçen mayıs ve ikincisi de 20 gün önce 10'ar haftalıkken düştü... ilki boş gebelikti. 2.sinde herşey yolundayken kalbinin durduğunu öğrendim.. genetik tanıya gitti. sonuç ne bilmiyorum... dr. kan pıhtılaşmasından söz etti. ama kesin değil tabi..ilk düşükte 1000 de bir görülen kromozom bölünememesi imiş.. kontrollü gebelik önerdiler. yani döllenmiş embriyolar genetik tanıdan sonra transfer yapılacakmış.... nisanda görüşme var...herşey yolunda gitse bile 43 yaşında olmak üzücü tabi... ((
üzülmeyin.. ya ne güzel bi kızınız var çok şükür Allah ona uzun ömürler versin.. hayırlısıysa olur zaten. bu yaştan sonra çocukla uğraşmakta zor. benim hiç olmadığı için bir tane isterim. annemle altlı üstlü oturduğumuzdan dolayı beraber bakabilicez. kolaylık olacak bana. yoksa çalışıyorum ve gerçekten kolay değil çocuk büyütmek. annem 39 yaşında kardeşimi doğurdu örneğin. iki tane kazık kadar çocuktan sonra.. babamın sık sık iş seyahetleri oluyodu annemide götürebileceği. inanın kadın o tarihten sonra gezeceği yere eve kapanmak zorunda kaldı. gerçi şimdi kardeşim koca adam oldu, bilim adamı filan. hani aksini düşünemiyo şu anda tabiki:)) bilmiyorum tercih meselesi tabii.. oluruna bırakmak lazım. takıntı yapmamak lazım.. gerçekten hayırlısıysa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?