Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba arkadaşlar önce cmas sonra zeytun sonra cedrus bi arkdaş daha yazmış yeni 7. gündeyim diye..hayırlı haberleirnizii bekliyoruz..kalbimiz dım dım dım dım..

Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.

Merhaba dedıgınız gibi doktor cok onemlı kime gidiyorsunuz? Hangı merkeze ve hangı Dr.'a gidiyorsunuz? Merkez ve dr'a karar verecegım. Yardımcı olursanız cok sevınırım

prof dr. erkut attar. klinik asya avrupa diye google a yazarsanız çıkıyor. ben çok memnun kaldım. 2 tane yumurtam vardı ve ikisinide almayı başardığı gibi ikiside döllendi. ve iki tane transfer edildi. bence bu bile bi başarı. uygulamayı florance nıghtingale kızıltoprakta yapıyor. embriyologları da başarılı. ekibine çok güveniyo zaten.

Gerçi böyle platformlarda çok iyi dr. pazarlama taktikleride bulunuyor. Neyin doğru, hangi hesabın fake olduğunu anlıyabilmek oldukça zor. Benim gittiğim dr.lar ki, bunlar Murat Berksoy ve Dr.Halit Fırat Erdem. Her ikiside bu platformu pazarlama yöntemi olarak çok iyi kullanıyorlar. Daha önce ben de bu sitede, herhangi bir forumdan okuyarak gitmiştim her ikisine. Anne olmak için çırpınan insanları yani bizleri, birçok internet sitesinde bende anne olmak istiyorum ve tüp bebeğim olsun gibi sitelerle (kendi siteleri bu arada)
müşteri olarak avlamaya çalışan, en son internet pazarlama taktiklerini kadınlar kulübü gibi sitelerde fake kullanıcı ve yorumlarla bilinirlik sağlama şeklinde kullanan son zamanlarda da kanala para karşılığı Kanal 7 de başladıkları "Anne Olmak İstiyorum" adında programla insanda güven telkin etme ve yine müşteri ağını genişletme gayreti içinde olan, özetle doktorlukla uzaktan yakından alakası olmayan, doktordan çok iyi bir pazarlamacı olan bu şahıslar hertürlü oyunu oynuyorlar. Bizde denize düşen yılana sarılır misalı doktor doktor gezip en sonunda bu pazarlamacıların ağına düşüyoruz. Bizim hem duygularımızla, hemde paramızı alıyor bu sülük doktor bozuntuları.
Lutfen arkadaslar bu 2 şahısı yazmak istedim. Bu ikiside dr. değil tam bir tüccar. İşyerlerinide tam bir işletme zihniyetinde işletip bizlerin duygularını, onurlarını, zamanlarını ve paralarını çalıyorlar. Bu gibi şahsiyetler oldukça fazla. Para için yapmayacakları şey yok. Allah hepimizi doğru doktorla doğru zamanda karşılaştırsın diyelim.

çok şaşırdım hiç düşünmezdim böyle bir şeyi.. bu kişiler istanbulda sanırım... izmir de de var mı ki??? gerçi benim doktorum tüp bebek alanında güvenilir bir isim.. en iyisi üniversite hastanesi... en azından izmir için!!

canimmm bennde o para tuzagi agina dustum( burada gunlerce basima gecenleri yazdimm.. 6 ay Murat Berksoya gittim 10.000 tl param gitti ve tonla kotu ani ile oradan ayrildim sendemi gittin.. beni onlara umut bahceci suleyman bey bulastirdi.. baska caren yok gitmezsen asla cocugun olmaz dediler bende 5. deneme oncesi gittim.. sonuc elde var sifir ve alti ay boyunca gunde 25 taneden fazla ilac kullandim.. hic yumurta toplanmadi 8 civari toplanan yumurtam 1 tane toplandi kist olustu.. tonla daha sey var hatirladikca uzuluyorum.. murat beye kazandigi paralari yemek kismet olmasin..

evet doğru. ismini çok duyduğumuz doktorlar var. pazarlama yapıyolar. ve çok hastaları oluyo. benim doktorum böyle pazarlama numaralarına girecek biri değil. o yüzden ona güveniyorum.

selam... umarım herşey sizin için iyi olur... sancıların iyi olduğunu biliyorum.. ben de nisanda başlayacağım.. ama emin de değilim zor bir süreç ve yaş kemale erdi... inşallah o güzel olumlu sonuç alırsınız....

:)) hep ayni taktik demekki bende Murat Berksoyu aramistim neden boyle oldu diye telefonlarima cikmadi sekreteri Amerikada dedi.. asla donmedi kac kez aradim ulasamadim.. bunlari saglik bakanligina sikayet etsek sonuc alabilirmiyiz acaba.. hep aklimin bir kosesinde var..

hepimizin güzel sağlıklı çocukları olsun inşallah!! benimde yaş 42:))) inanın 6 ay bile farkediyo galiba.. 6 ay önce 5 yumurtam çıkmıştı ikisi döllenmişti. şimdi iki yumurtam oldu ikisi döllendi. gene de bişi yani.. yumurta olduğu sürece ümit var bence ama takıntı ve ster yapmamak lazım.. çünkü sonucu kötü etkiliyo...

Aynen sen ne dıyorsun arkadaşım benim arabam gitti arabamı satmak zorunda kaldım bu tedavileri karşılayabilmek için yok şuyun var yok buyun var murat ayrı ucret alıyor yok halıt ayrı. Dunya kadar gereksız test, birsuru test parası.Allah yemeğı nasip etmesin.( Ama öyle güzel yiyorlar ki hepsi suan Zurihde Como Gölü‎'nde paralarımızı çatır catır yıyorlar, dovızın bu kadar yuksek oldugu bir donemde tum ailesi Murat ve Halıt ıkısı Isviçrede Como golundeler) bu iş çok suistimale açık bir iş. en son gittiğimde zaten o zaman karar verdım cunku bu denememı bedava gıbı birseye yapacaktı sadece hastane parası alacaktı benden muayene fulldu zavallılar dedım kendı kendıme elini veren kolunu zor koparıyor bunlardan. Güvenmek istiyorsun, inanmak istiyorsun bizim en zayıf, yaralı oldugumuz konu. Herşeyi yapıyoruz sağlımızı kaybetmek adına herşeyi içiyoruz. Kistlerın mi oldu? aynen benımde oluşmuş ne yapacağım bilmiyorum. Şuan sen kime hangi merkeze gidiyorsun?

canimm bendede sadece muayene ve ilaclara 10.000 gitti onun harici pesinden yaptirdigim tup bebek ve test paralarina arti bir 10.000 daha gitti Murat Berksoy bana 20.000 tl civarina patladi Allah yedirmesin.. inan parasini gectimde aylarca icirdigi torbalar dolusu ilaclara yanarim kimbilir gelecekte hangi hastalik cikacak.. esimm cok sinirli ben konuyu biraz buyutsem esim o merkezi basip her tarafi dagitacakti ama esimi dusundugum icin sakin davrandim.. simdi onlari Allaha havale edip o gruptan tamamen siyrildim..
Amerikan hastanesi vardi aklimda cunku yillar onceki hastanemdi orasi iyi ama tekrar orayada donmek istemedim nedense..
Istanbul Tup Bebek Aret Kamere gectim.. bugun anlastim subatta 6. tedavim orada.
canim Murat bey ve Halit bey Bahceci grubun uzantisi bilgin olsun...

Hayırlı olsun Aret Beyi biliyorum hatta düşükden sonra oluşan yapışmayı orada Emre Beyle Aret Bey yapmıştı. İyi bir doktormuş keşke 1 denememde onda başlasaymışım. Ben Emrede başladım daha önceki yazımdada anlattığım gıbı dr. hatası yuzunden çatlamaması ıcın ıgne veya ılac vermedıgı ıcın yumurtalarım toplanamdan çatladı. Nasıl bir hayal kırıklığı ve uzuntu yasadıgımı tahmın edersın. 2 denemede bu şarlatanlarda ıste. Ne diim şans, kısmet nasıp demekten baska birsey dıyemıyorum.

canim Aret beydende memnun kalmayanlar var artik bunu onemsemiyorum her doktordan sikayeti olan birileri mutlaka var zaten.. benim icin ilk basta onemli olan isini ticarete dokmemis olmasi artik.. para budalasi doktorlardan Allahim hepimizi uzak tutsun.. arada bu topige takil hep ayni yas gruplariyiz cok sey ogrenirsin..

haklısın.. ben de 42 yaşındayım.. şükür bir kızım var. o da tüp bebek. 2. bebek için dr. la görştük. gerekli tahliller yapıldı fakat ben 2 defa ard arda kendiliğinden gebe kaldım.. ilki geçen mayıs ve ikincisi de 20 gün önce 10'ar haftalıkken düştü ... ilki boş gebelikti. 2.sinde herşey yolundayken kalbinin durduğunu öğrendim.. genetik tanıya gitti. sonuç ne bilmiyorum... dr. kan pıhtılaşmasından söz etti. ama kesin değil tabi..ilk düşükte 1000 de bir görülen kromozom bölünememesi imiş.. kontrollü gebelik önerdiler. yani döllenmiş embriyolar genetik tanıdan sonra transfer yapılacakmış.... nisanda görüşme var...herşey yolunda gitse bile 43 yaşında olmak üzücü tabi... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…