- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.181
canım hiç yemiyorum şu ana kadar iki defa ancak yemişimdir..soyması zor ondanmı acaba..
Yine cikmadi
1 şubat değilmiydi test tarihi? yanlış mı hatırlıyorum...
Evet ama l subata ne kaldi ki..26 saat..silik bir cizgi bile yok..yarin kan testi yaptircam.hafta sonuna kadar kendimi toparlamam lazim.biran once su moddan cikmak istyrm artik....
Evet ama l subata ne kaldi ki..26 saat..silik bir cizgi bile yok..yarin kan testi yaptircam.hafta sonuna kadar kendimi toparlamam lazim.biran once su moddan cikmak istyrm artik....
bütün kalbimle yarın sonucunun pozitif olmasını diliyorum arkadaşım.. heyecenla bekliyoooruuuuzzzz!!!
Ama idrarda kolay kolay çıkmıyo biliyosun.. boş yere kendini üzülüp bedenini yorma.. ya bebekler varsa, kötü etkilenirler sonra.. sonuç ne olursa olsun herşey bizler için...
Yine cikmadi
Canim cok tesekkur ederim..ben de senin icin tum kalbimle diliyorum....senin de gunun ptesi di mi
canimm gecmiss olsunn..
Test yaptim cikmadi xanim.....
cok gecmis olsun...cok uzuldum.....belki iyilesir canimyaaaa insallah iyilessin
çok üzüldüm.. geçmiş olsunbel fıtığıdır büyük ihtimalle.. eğer öyleyse bir an önce rehabilitasyona girmesi gerekebilir.. umarım düzelir bir an önce..
canım çok geçmiş olsun..aslında bir şeylere bağlanmak iyi olmuyor bak bi şey olunca üzülüyor insan..işallah düzeliri canım çok üzme kendini..her şey allahtan..
geçmiş olsun, inşallah önemli bişey yoktur.
ummu, oglun yanindaymis ne mutlusundur simdigecenlerde dogum günü var demistin. mutlu, saglikli seneleri gecsin tatilini iyi degerlendirmeye bak canim.
Alisalis, canim gecmis olsun oglusuna bende üzüldüm. canim bende cok seviyorum hayvanlari, umarim düzelir birseyi kalmaz, esin ameliyat olacakti tarih bellimi Istanbul'da olacak demistin.
Arkadaşlar günaydın ;
Alisalis geçmiş olsun arkadaşım...
Cmas bi sabret şekerim... 1 şubat cumartesi gününe kadar test yapmak yasak sana...
bebekzade, ben izmirdeyim , izmir de bilinen merkezler kent hastanesi israel aruh, ege üniversitesi, irenbe tüp bebek, smryna art tüp bebek, ege tüp bebek, su hospital (eurofertil) gibi yerler var.alısalıs okuduğum kadarıyla izmirde yaşıyorsun.ben ankaradan kuşadasına taşındım 3 ay önce.izmirdeki tüp bebek merkezlerine gideceğim ama hiç bilgim yok merkezler hakkında.israel bey nasıl?bide dilek aslan diye birini duymuştum.sence nereye gitmeliyim
ümücüğüm görmedim, selam olsun sana da.canlı selam alısalıs omeyra..
Yine cikmadi
cmass aşkolsun ama, amma üzdün kendini, inşallah şu kan testi inşallah ama 200 lü rakamlar da çıksın da, sen de acele ettiğinden kendine kız e mi.Evet ama l subata ne kaldi ki..26 saat..silik bir cizgi bile yok..yarin kan testi yaptircam.hafta sonuna kadar kendimi toparlamam lazim.biran once su moddan cikmak istyrm artik....
ayy bu kız beni öldürcek..sabır canım sabır.. inşallah şubat ayında hamilelerimiz çıksın.. cmas zeytun cedrus viola
Ilk kez bu saatte yaziyorum :)) ALisalis tekrar gecmis olsun kopeginin iyilesmesine sevindim. Ben hic hayvan beslemedim...ancak allahin yarattigi tum canlilar icin boyle durumlarda icim acir... ozellikle kendini ifade edemeyen hayvanlar bebekler yaslilar duskunler icin hastalanmalari yada onlara kotu davranilmasi vs gibi durumlarda cok kotu hissederim... en son haberlerde vardi ciragini boynundan bagladigi iple motorunun pesinden kosturan berber... gecmis yillarda bende antalya nin en sicak bir yaz gununde tam ogle vakti yine bir berber ciragini crzalandirmak icin guneste tek ayak ustunde bekleme cezasi vermisti... adamla bir agiz dalasina girmistim neredeyse adam beni dovuyordu polis cagirmistim... bakiyorsun hayvanlara yapmadik iskence birakmiyorlar... nasil insanlik anlamakta gucluk cekiyorum... rabbim yarattiklarini cani ruhlu bu insan musveddelerinden korusun insallah.... Guzbaharim is kadinim neler yapiyorsun ... yogunsun galiba.... Cmas im deli prof um... durup durup test yapma artik... bu testler 9. gunde yapilacak olsaydi zaten doktor 9. gun yap derdi... 12 dediklerine gore var bi hikmeti....rabbim en hayirlisi neyse onu versin insallah hepimiz icin... insallah hayirlisi ise alacaksin zaten 1 subatta hayirli haberi... azicik sabir canim benim....
günaydınnnn güzellerr hayırlı cumalar
bu konu başlığını ara ara takip ediyorum yazmak istedim benimde sorun aynı 42 yaşım bitti ve çocugum yok birlikten güç doğar sanırım
aranıza katılabilirmiyim ve bu arada antalya' da yaşıyorum
canimm gunaydinn.. hosgeldinnn.. tabiki katilabilirsinn herkeze acikk.. hepimizz senin gibii bebekk icinn ozlemm duyuyoruzz..
daha once hic tedavi oldunmu cnm..
Ensuece gunaydın senın amh cok ıyıymıs canım. Bana gecen seferkı tadavının olumsuz olmasına Murat Berksoy dusuk amh demıstı. Anlamıyorum bu durumu sanırım bircok değişken var bu işte. Senın durumun ıcın birsey dedıler mı doktorlar?
gunaydin canim ben Murat Berksoya gittigimde ayni zamanda sabah 6.30 aksam 21.30 arasi cok yogun calisiyordum.. hicbirseyi arastiramiyordum.. Murat bey bana ne dese inaniyordum.. kadinlar kulubunede girmezdim... bana amh 1.2 icin cok cok kotu kendisine devam etmezsem hep bir yumurtam toplanacagini asla anne olamayacagimi soyledi.. bende bunu tup doktorum Bahceci Suleyman beye sordum oda Murat bey ne diyorsa dogrudur onun her sozu benim icin kanun dedi.. iki doktordanda kotu diye bilgi alinca aylarca yumurta sayim cok kotu diye murat beye gittim...
aslinda bazi seyleri yeni anliyorum cunku 2009 yilinda Amerikan hast. ilk tedavimde doktorum Cengiz bey yumurta seviyen iyi demisti ve 9 yumurta toplanip 8 yumurta dollenmisti..demekki okadarda kotu degildi..
Suleyman bey hatali protokoller yapmis hep bir tane toplanmis birde kendi hatasini Murat beye gondererek kapatmaya calismis..cok yakin arkadaslar...
simdide Aret beye gectimya ilk basta igneyi tamamen birakacagiz bir hapla yumurta sayini takip edecegiz dedi... zamanla gerekirse igne kullanacagiz dedi.. bizim yaslarimiza fazla igne takviyesi ters etki yapiyormus ve az yumurta toplaniyormus...
Birde Murat bey diyorki hamilede kalinca bana gelmezsen hemen bebegin duser 9 ay ozel ilaclarla takip edecekmis birakanlar hep pisman olmus bebekleri hep dusmus dusunsene canim 9 ay boyunca her muayene 300 tl..
günaydınnnn güzellerr hayırlı cumalar
bu konu başlığını ara ara takip ediyorum yazmak istedim benimde sorun aynı 42 yaşım bitti ve çocugum yok birlikten güç doğar sanırım
aranıza katılabilirmiyim ve bu arada antalya' da yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?