Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

güzell dileklerin için çok sağol canımm ya.. bu topic senin dediğin gibi bana ve hepimize uğurlu gelecek buna inanıyorum.. sizdede eşinin sonuçlarının iyi çıkmasına sennin adına sevindim canım. bu arada martı neden atlayıp nisana geçtin tedaviye nisandamı başlayacaksın nezaman tedavi tam olarak başlayacak bellimi hayatım.. güzell haberlerin gelsin herdaim..

Erbil beye gitmek istiyorum.ama 2 tedavimde onda olmasına rağmen acaba tutunmama sebebi nedir diye hiç sormadı.ne yapacağı mı bilmiyorum.sen kime gidiyorsun.

Memorialdeydim en son! Oraya bayagi takildim ben artik dusunmuyorum. Su anda aklimda olan ozel bir klinik yok bakiyorum etrafta. Ama Istanbul Tup bebek olabilir sirada.. Bahceci'de Erbil bey'e gecen yaz takildim. Aslinda iyi biri gibi ama ne bileyim niye tutunmuyor embriyolarin sorusuna oda cevap vermedi. Bayagi bir islem yapti aslinda ama ne bileyim. Kimine sansli geliyor kimine degil...Jinemed Besiktas duydum. Buna ne dersiniz,iyi birkac doktor var orada sanirim.

Ben diyorumki Mart en gec Nisan. Ureme kocumu? Bak neler duyacagagiz ya. Bu isin kocudami varmis. Ben diyorumki ye ic ve keyfine bak. Abartmadan istedigini ye. Ilaclari mumkun oldukca azaltmali. Benim denedigim ve sevdigim ilaclar.. Hayit tohumu en basta. Asprin arada bir, d vitamin kullanimiyorum, bende bayagi dusuk oranlarda cunku. Kahve seviyorum abartmadan iciyorum.Vucut bunlari istiyor bende yapiyorum. Kisinin en en doktoru kendisi. Birde birsey tepit ettim soguk ne yesem bende vucut genel bir usume yapiyor. O yuzden hep sicak su iciyorum. Mumkunse. Bende bir surekli usume hali var.Salata falan cok severdim ama beni usutuyor 2 saat bu tur seyler. Moralimi duzgun tutmaya calisiyorum. Kisaca arastirmaya devam ama birazda isi tevekkule birakicam. Okadar ustune dustum de ne oldu. Rahat ol kiz diyorum. Sira bizede gelecek elbet..

neee kahveyi birakmak mi? bukadar etkisi oldugunu bilmiyordum. ama ya kafeinsiz icsek ne olur.. ama stres oluyorum.

Inanmiyorum ya ne guzel bbir haber bu cok sevindim cok mutlu oldum gözün aydin canım benim

Bende gittim Erbil'e ozelliklede bu tutunmama konusunu sorarak tedaviye baslamasina ragmen neden banada bahsetmedi bundan anlamadim. Illaki PGT dedi birdahakine bende gitmedim oraya tabi. Ozaman orada boyle birsey yapildiginida bilmiyordum. Yani hayret dimi neden onermedi. Cok pahali birseymi bu> Sonra tup denemek icin nekadar zaman gecmesi gerekiyor. Acaba zaman kaybi olacak diyemi yapmadi. Ama oyle yada boyle zaman geciyor, Basarisiz tup denemekdense her ihtimale bakmak lazim dimi...

Bunuda soyleyip gidicem. Kahve asilinda vucuttaki siskinligi indiriyormus. 2. tip diabetic olanlar icin faydasi varmis. Bu bence demektirki PCOS olanlara ve olacaklar bu kahvenin faydasi var. Tabi abartmadikca. Haaaa kolestrol dusururmus ayrica. Hashimotoculara icinde iyi. Bende altrenatif tedavi gelistirdim. Mesela yesil cayda iyi geliyor diyorlar gebe kalmak icin.

:)) haklısınn sonuna kadar katılıyorum canım.. üşüme bendede çok vardı kansızlık çıktı kan ilacı kullandım bir dönem canım..
moralimi eşim bozana kadar bende iyi tutmaya çalışıyorum hayatım:))

duovacım en son ilan edilen tablo mu diye bak istersen

Kizlar yarin dr .a gidiyirum....icimi bir huzun kapladi.....Allahim yuzumuzu guldur...amin!.. korkuyorum.......

geçmişi okuyamadım, ama tabloya ilave etmem istenmiş az önce yaptım,

geçmişi okuyunca yazacağım

cmas cım sana çok sevindim, sanırım senin bebek ezber bozuyor, gördüğüm kadarıyla devamlı iki kat artmış , şimdilik sorun yok gibi geldi bana, doktorunun düşüncesini öğrenebildin mi, bizler gibi mi düşünüyor... canım hayırlısıyla bebiş geliyor

Senden aldigimiz pozitif haber bizi cok mutlu ediyor degerin kat kat artsin bebegini saglikla kuicagina al arkadasim.

Sağol canım Allah hepinizden razi olsun bilgilerimi vereyim 34 yasimdayim sorun tikali tupler ilk denemeden bir oglusum var sonra onun dondurulmuslari negatif arkasinda taze bir tedavi o da negatif oglusumdan sonra bu 3. Denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…