Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hepimizden canım bende geçiyorum bu yollardan 2 negatiften sonra pozitifi gördüm çok şükür bizi bizden başka kim anlar ki iyiki burada içimizi döküyoruz da rahatlıyoruz yoksa patlardık herhalde

Çok şükür canım. ALLAH'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Merhaba WishhDuygu

Tedavını hangı merkezde ve hangı dr.la devam edıyorsun? Genelde dr. ezbercı sonucu cok arastırmadan etmeden tekrar tekrar tup uygulaması yapıyorlar cunku cogu cebıne gırecegı paraya bakıyor maalesef

Canım Merhaba

Değerlerın cok guzel yaşına göre fsh değerın çook iyi. TSH'ın yuksek dr.ların normal dedıgıne bakma bebek olması ıcın TSH'ın 1 cıvarında olması gerekiyor. Bence endokrın dr. una gorunmelısın ki bircok dr. normal dıyor bu degerlere dogru değl kesınlıkle yapılan istatıstıkı calısmalara gore TSH, T3, T4 un normal referans aralıgı 1 olmalı

Ev hanımlarının öğle tatili mi olurmuş

24 saat hizmet veriyorlar, asıl HATUN Onlar, bizde kadınız diye geçiniyoz şurda

Yaa, ne demezsin
Çalışırken daha düzenli tertipliydim. Kafam da daha düzgün çalışıyordu, işlerim de tıkır tıkır yürüyordu. Kocamın aklına uydum işi bıraktım ama inanılmaz pişmanım. Şu bebek konusu netleşsin, sıra iş konusunda. Açayım diyorum bir işyeri kendime, aldırayım eşimin de tayinini, hem çocuklarım iş düşünmesin, hazır bulunsun el altında, hem küçük yaşta iş hayatını öğrensinler, hem de bana meşgale olsun...

366.56. Iki kati degil ...aglamak istiyiyorum....

Ağlamak için erken daha. Değerin düşmemiş Geçen sefer ilaçlarını bile bıraktın, o seni bırakmadı. Biraz metanet, biraz sabır. Bizler de dua ediyoruz senin için. Çok streslisin, kesinlik istiyorsun anlıyorum ama az daha sabır. Hiç değilse iki kere daha tekrarla testleri. Ondan sonra duruma göre hareket edersin. Ayrıca 7,50 ile başlamıştın değil mi? İki gün sonraki değerin 14,00 idi. 14 te 7,50 nin iki katı değil. O kadar matematiksel düşünme...

Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor..doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi...minikte olsa umut varmış..azda olsa bu sekilde doğuran olmuş. ..çok zor bi durum..Bugün Haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi......Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım sonuç iyi değilmi. Gayet iyi artmış. Düşmemiş bile. Bence sevin.allahın izniyle bebişin senin karnında.üzülüp ağlayıp bebişini üzme. Biliyorsunki anne karnında onlar herşeyi hissediyor. Dr ne diyor. Dualarımız seninle...

Canim illa 2 kat artmasi gerekmiyor. Onemli olan su an saglikli olmasi. Ona dua edelim biz. Ayrica deger dusmuyor.

Yarindan sonra bakilacak mi. Kese icin ne dedi. Zaman geciyor. Kese gunu yaklasti mi

Son düzenleme:

Allah sabır, metanet, güç versin. Mucizelere inanmasan da sen de bir mucizesin diye bir söz okudum geçen gün. Mevla' m neylerse güzel eyler...

Canim 2 kati degil ya 48 Saat sonra en az % 66 artmasi gerekiyor demisti benim doktorum bu deger cok güzel bence aglayacaksan sevinçten agla

hoscakal kal canim.. guzelce gez toz gelincede tedavine yogunluk verirsin.. iyi yolculuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…