- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #9.001
Valla, ev hanımlarının öğle tatiline denk gelmişsin ama çalışanları bilemem neden konuşmadılar
AaaamiiiinPişik olmasınlar ama yaa. Acıyoooo
Senin şu resimdeki güzele hasta oldum resmen.
ALLAH'ım aynından bana da versin
Hepimizden canım bende geçiyorum bu yollardan 2 negatiften sonra pozitifi gördüm çok şükür bizi bizden başka kim anlar ki iyiki burada içimizi döküyoruz da rahatlıyoruz yoksa patlardık herhalde
Haklısın Alisalis.. Benim de aynı şekilde 4 tane buzlukta duruyor diye telkinlerle duruyorum.. Ama çok da uzatmamak lazımmış.. Operatif histeroskopi oldum hazır herşey temizlenmişken hemen yapmalı ama işte.. :) Olmazsa kahretmeyeceğim için rahat davranıyorum bu kadarı da iyi değil sanırım, bilemedim...
Hangimiz korkmuyoruz ki monkey, haklısın.. Sonuçta o kadar çok şey yapılıyor ki bedenimizin üzerinde :) Bedensel bir yana manevi kısmını çekmeyen anlamakta zorluk çeker. Her aşaması bir "acaba?" dolu... Gönlümüzden geçenler hayırlı ise OL'sun..
zanork doğru diyorsun... Uzun süre sonra yeniden şifreleri bulup geldiğimde ilk yazdığım mesaj da oydu zaten.. Karar var, uygulama için hareket yok :) kıymetli desteklere teşekkür ederim.
cmas1 umarım saat dört de, dörtttt dörtlüüüük bir sonuç olur :) Hayırlısı ne ise o OL'sun.. Hangi sonuç olursa olsun hep birlikte paylaşıyoruz..
iyi bir seyahat olsun, motivasyon olsun :) ara verince başlamak zor oluyor, ama evet zaman kısıtlı elimizi de çabuk tutmak lazım :) Şevk operasyonu başlatalım üstümüzdeki bu yorgunluk gitsin :) Ayrıca zeytun kızmasın bu kez ona kızalım ne zamandır yok... ya da ben denk gelmedim.. Umarım her şey yolundadır..
Lotus3535 kalbini ferah tut, iyi düşün iyi olsun derler ya hani... Zaten tedavi sürecinde o kadar çok acaba acaba diyoruz ki fazlası ile yıpranıyoruz.. Bir şey söylemiyorlardır nedenin ne olduğunu bilmiyorlardır.. Ama en azından şunlar, şunlar sebep olabilir ve ne olduğunu anlamak için şunları şunları yapabiliriz diye bilgi paylaşılabilir. Doktorundan bu konuda bilgi almaktan çekinme..
Benim 5. gün blast compact vs. 1. kaliteler iki kez tutmadı, (gerçi transfer sonrasında kendilerine has hikayeleri var etkilenmiş de olabilir) ama tutmayadabiliyor.. Nasreddin Hoca var efsanelerimizde "ya tutarsa?" Olumsuz sonuç için bir sürü sebep olabiliyor.. Önemli olan bu sonuçlar sonrasında olası nedenlerin araştırmaların yapılmış olması sanırım.. Olası nedenleri araştırmak üzere doktorum beni yönlendirdi ve bir sürü şey yaptırdım iyi ki yaptırdım.. Genetik testler, kromozom testleri, kan pıhtılaşma testleri, yapışıklık, iltihap vb için historoskopi, kan detayları vs vs.. şimdi olası olumsuzluklara neden olabileceğini öğrendiğimiz bir sürü şeyi kontrol altına almış durumdayım.. A tabii hiç sebep kalmamışken yine de tutmayabilir... Bu da olasılık :) Bilahare istersen bilgi amaçlı neler yapıldı neler tespit edildi ve yeni transferde doktorumun neler yapacağını (kesi, rahim uyarma, bağışıklık aşısı vb..)paylaşırım buna göre nedir ne değildir istersen doktoruna sorabilirsin.. Her kadının bedeni ve reaksiyonları farklı olabilir ama en azından bir bilgi olur.. Hayırlısı ne ise o OL'uyor, hayırlısı ne ise o OL'sun...
Sevgiler
Hiiiçç umurum değil, bebişim olsun, göbek kalsın farketmez, şu çektiğimiz üzüntülerin yanında göbekte neymiş be canım
Önce bebiş olacaksa sorun yok zaten. İnşallah Kaderimiz benim gibi tersinden anlamaz olayı
Duovacığım teşekkür ederim arkadaşım, tablona beni de eklermisin lütfen
Yaş: 42 , çocuk yok, klomen+ovitrelle ile 1 gebelik ve düşük,
Bu yıl Ocak ayında 1 aşılama: negatif
FSH: 4,5 LH: 3,5 TSH: 3,2
Sebepsiz infertilite
Hedef: Spontan gebelik :124:
Ev hanımlarının öğle tatili mi olurmuş
24 saat hizmet veriyorlar, asıl HATUN Onlar, bizde kadınız diye geçiniyoz şurda
ne oldu sonuç canım?
Canım benim , şifa olsun. Evet menopoza girene bile etkisi varmış
Aşılama topiğinden çağla30 arkadaşımız paylaşmış ALLAH ondan razı olsun
366.56. Iki kati degil ...aglamak istiyiyorum....
Canım kendini bosyere üzme senin için herşey guzel olacak inan buna.....bak ben ne durumdayim...biliyorum cok zor ama pozitif düşünmeye çalış dualarım seninle366.56. Iki kati degil ...aglamak istiyiyorum....
Kızlar 15.gunde degerim 8.07 çıktı. .ikiye katlanmiyor..doktorum aret bey ilaçlara devam et c.tesi tekrar bakicaz dedi...minikte olsa umut varmış..azda olsa bu sekilde doğuran olmuş. ..çok zor bi durum..Bugün Haber beklerken kalbim yerinden cikacak sandım butun canım cekildi......Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Çıtır kızlar hepinize günaydın :)
1 hafta 10 gün kadar Türkiyede olmayacağım,İnternet'e ulaşmam zor olabilir diye düşünerek beni merak etmeyin demek istedim :)
Zeytun kızabilir gene geziyo bu hatun diye,ama söz döner dönmez şu tedavi olayına girişecem,malum yaş ilerliyor o yüzden çok da bekleme lüksümüz yok
Döndüğümde hepinizin mutlu haberlerini okumak dileğiyle...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?