Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim, allah nazarlardan saklasın.... bozmasın bu mutluluğunuzu arttırsın, çocukla bereketlendirsin inşallahhhh... hem sen testini yaptırırsan belki de bereketlendiğini göreceksin... hadi bugün yaptır artık... hepimiz bayram edlim.... inşallahhhh....

ha bir de bu sarmaş dolaş tv izleme hali bize de bulaşsın inşallahhhh yoksa savaş çıkacak savaş...

:))) canım senikii duble bereket.. demekki ikizlerinnnnn olacak:)) inşallah canım gönlünden geçen ne varsa kavuşursun..

Cmascigm aynen. Haklisin.
1.5 yilda 6 yumi birikti ve 1.ci transferde endo bile kalinlasmadi herseyi goze alip tranfer oldum. 3 emb. Gitti.
2.ci de kiyamadim 1 tane koyuldu. Simdi 3cuye korkudan transger olmuyorum.
Yani kendi doktorun olucan. Duovanin dedigi gibi sorularini bildigini fazla belli etmeyecegiz. Onlarin programina uymamak kafalarini bozuyor mutlaka.

Ben biraz daha rahatim sanirim. Birlikte karar veryoruz herseye. Mesela dun buyuk gecen aydan kalan yumi alindi bos cikti. Ben doktora uzulmeyelim denedik gorduk dedim.

Sen semra hn dusun bakalim o nasil yaklasacak. Pufy de onda bebegine kavustu. Senin degerlerin guzel. Seni kacirmak istemez. Yine konusuruz. Insallah gerek kalmaz

anlı selam alisim.... canım nasılsın... maşallah bir mucizeye doğru gidiyormuşsun... arkadaşım gönlünden geçeni rabbim hakkında hayılrlı etsin ve obebişi sana bu yumiyle nasip etsin inşallahhh... Ol desin rabbim... senin içinden geçen hisler bana da doğru geliyor... hep birlikte bir mucizeye tanıklık edeceğiz inşallahhhh... hadi tüm dualarımız seninle arkadaşımmmm

nasip arkadaşım, ben o yumiden ümitliydim... neyse geçelimmm. yeni yumilere bakalım... aliscim ben senin doktorunu çoook beğeniyorummm... ve sana bebeğin için onun vesile olacağına yürekten inanıyorum....

Canımm büyük geçmiş olsun.

Ben çektirmedim ama her çektiren farklı bir yorum yapıyor rahim filmi için.

Öldüm öldüm dirildim diyen de var, hiç bir şey hisetmedim çok basitti diyende.

Ben geçen ay bir aşılama yaptırdım öyle bir acıdı ki, dr.uma " böyle olduğunu bilsem yaptırmazdım" dedim oysa ki herkes çok basit bir işlem demişti.

Maşallah, Allah bozmasın. 6,5 yıl oldu biz evleneli. Bazen kaynanama geri vermek istiyorum defolu çıktı bu diye. Biz beceremedik bu evlilik işini. Neyse ki yalnız yaşamaya alışığım. Yoksa dayanılmaz bu hayata. Çalışıyordum, istemediği için işi de bıraktım. Anlatırken daraldım yine. Ben bi gidip döviym şu herifi

:))) canım senikii duble bereket.. demekki ikizlerinnnnn olacak:)) inşallah canım gönlünden geçen ne varsa kavuşursun..

arkadaşım allah söyletmiş olsunnnn... kocaman aaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... ama ben yalnız hamişlik istemem.... hepimiz böyle olalım....

Aminn güzel arkadaşım, dileklerin için teşekkür ederim.

Hepinize bulaşsın diye yazdım zaten ,hepiniz iyi niyetlisiniz, nazarınız değmeyeceğine inanıyorum ben.

Savaşma se......... diye bir slogan vardı hatırlarsan

Fazla hirpalama sekerim. Lazim olur arada

Ayy bu kız beni gülmekten öldürecek bir gün yaa ......... Neyse

sağol canım yaaa... ben de çok tedirgin olarak çektirdim... resmen korkudan kaç gece uyumadfım.. aklıma gelen başıma geldi... sanki karnım yarılıyor... birazdan gideceğim doktora... eşimde çok kızgın... bulunduğum şehrin en iyi hastanesine yaptırdım ama ne yazık ki şartları saçma sapandı.. o şartları da odaya girince görüyosun ödemeni yapmışsın, hazırlanmışsın çıkacak halin yokkk. ama hiç hoşuma gitmemişti baştandan... ne yapalım artık inşallah kaş yapayım derken göz çıkartmamışızdır. en çok ondan korkuyorummm.. ya bu enfeksiyon olumsuzluklar çıkarırsa başıma... canım her işlem için doğru yer çook önemli, hastane çok önemli ... ama küçük şehirlerde çok alternatif yok... allah korusun sadece...

Benim bu adamı ailem istemedi üstelik, gitmiyorum anneme de kardeşlerime de bu yüzden.

Kuzenlerim filan hep arıyor tlfla evime gelenlerde oldu ( başka şehirdeyiz ) anlatmışlar bizimkilere de sus-pus dinlemişler mutluluğumu

Çok haklısın bende küçük bir ilde yaşıyorum, buranın en iyisine gittim. Gerçi her malzeme güzeldi de, dr.umu da çok seviyorum. Ama çok acı çektim yaaa

bu devirde böyle şey mi olurmuş... tövbe tövbe...

bitanem büyüklük sende kalsın al kocanı ve ailenin yanına git. küslüğü bitir, onların da hayır dualarını al... bu yol dua yolu canım... ananın babanın duası hayırlıdır... onlara yanlış yaptıklarını göster, görsünler mutluluğunu ve seni üzdükleri için onlarda pişman olsunlar... sonra güzel dualarla gelsin bebek mevlütleri.....

Babamı Mayıs ayında kaybettim maalesef.

Hastahaneye yatırıldığını bile bir başkası arayıp haber verdi, hemen gittim. Çok ağladı öptüm elini yüzünü, 6 gün sonra da vefat etti. Her gün gidiş geliş yaptık cenaze için 1 hafta boyunca , yatmadık orda.

Eşim 1 haftanın sonunda "ben gitmem artık o eve, sen istersen götürüp kapıdan bırakırım-ararsın gelir alırım" dedi. " Ama gelmek isterlerse buyursunlar gelsinler" dedi. Ne gelen var ne de giden..

Benim yerimde olsan sen ne yaparsın ?

Son düzenleme:

boş ver artık sen o doktoru canımmm benimmm... sen bebişini bak... onu özlediysen git arkadaşına bir bak bebişine... (bana bakk. ben hamiş olunca da gideriz arkadaşına değil mi...:26::26::26::26::26::26::26: ben de çok meraklıyım şimdiden çook özlüyorum onu...) seni bennnnnnn.. anladın sen onu

canım benim öncelikle allah babanın mekanını cennet etsin... onu affetsin.. geride kalanlara hem sabır hem de akıl versin... çok zor bir süreçten geçiyorsun ama eşinle ailenin arasını bulmak sana düşüyor sanırım... eşine yanlış yaklaşımlarda bulunmuş olabilirler demek ki cenaze sırasında onu kırdılar.. ama senin arayı yapman lazım, annenle kardeşlerinle öncelikle telefonla görüş, sen suçlu değilsin ki... yaptıklarının yanlış olduğunu anlat. direk görüşmek istemiyorsan araya aile büyüklerinden, hatır saydıkları insanlardan birilerini koy.. ölümlü dünya yarın öbürgün anacığına da birşey olmasın.. herkesin yeri ayrı... ne eşine saygısızlık ettir, ne aileni ez...

hep dua edeceğim bunun içinde... allah küslüğü sevmez... hele aile arasında.. allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum bu konuda da inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…